FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MMA075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MMA075 » 04 okt 2019, 13:16

Imal najava za Radnik sutra, **** ih Dinamo.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 okt 2019, 13:34

Bit ce dobro ovo s Dinamom, mada se i to bolje moglo organizovati. A da ne pričam da je cijeli grad trebao goriti preko ljeta i da Sloboda iz paštete iskace, prodaja suvenira, dresova i sl. svaki dan i noć na trgu, promo letci po kafićima, neka akcija uz neko piće da dio ide Slobodi čisto simbolično itd itd. Ali jbg kakvi smo dobro je i ovo, samo da se ne ugasimo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 04 okt 2019, 13:52

Je li 1000KM po utakmici kazna kad nemas trenera na klupi?
Jedan grad, jedna ljubav!

fenorth
Kontakt:

Post Postao/la fenorth » 04 okt 2019, 14:08

Beduin je napisao/la:Steta sto nemamo statistiku u ligi o broju pasova svakog igraca, mislim da je Prses u samom vrhu po tome. I veceras odlicno kontrolisao igru zajedno sa Martelatom, samo je steta sto gubimo Bekrica u napadu, a i Maksimovic nedostaje da ga pokrije.
Prema instat dr. sajtovima koji profsionalno vode statistiku, Prses ima najvise pasova do danas u PL,ukupno 701 pas (iza njega su Sovsic, Sesar, Curjuric). :opaopa:

Isto tako su Maksimovic i Bekric među 5 naboljih ofanzivnih veznih po indeksu u ligi (tu su jos Djuric, Vranjes i Said ) :clap:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 okt 2019, 14:10

To i jeste fazon, cekaju dan utakmice sa Dinamom da se obiljezi 100 godina kluba, umjesto da si cijelo ljeto prodavao suvenire dok je dijaspora tu. Da si dresove sa brojem 100 i nekim fazonom prodavao i tu bi nakupio para, ali oni su se okrenuli trenutnom problemu umjesto da su jubilej iskoristili i namaknuli pare i tako pokrili neka dugovanja.

Kazu zastitili grb, jel ovo jos u fazi ili je vec gotova stvar kako su govorili neki dan??? Jer ako je zasticen grb, onda valjda i Fb stranica se moze verifikovati, a nisam primjetio da jeste? Zatim, prodaja suvenira i odjece sa logom kluba bi se trebala zastititi, kopije i ciganluk po svakoj radnji zaustaviti i uzimati procenat od svega prodatog. Milion sitnica, da su htjeli bolje suradjivati sa UG i traziti njihovu pomoc, ovo sad bi se odradilo extra, a ovako se zadovoljimo sa vecom prodajom karata i to je to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 okt 2019, 14:13

fenorth je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Steta sto nemamo statistiku u ligi o broju pasova svakog igraca, mislim da je Prses u samom vrhu po tome. I veceras odlicno kontrolisao igru zajedno sa Martelatom, samo je steta sto gubimo Bekrica u napadu, a i Maksimovic nedostaje da ga pokrije.
Prema instat dr. sajtovima koji profsionalno vode statistiku, Prses ima najvise pasova do danas u PL,ukupno 701 pas (iza njega su Sovsic, Sesar, Curjuric). :opaopa:

Isto tako su Maksimovic i Bekric među 5 naboljih ofanzivnih veznih po indeksu u ligi (tu su jos Djuric, Vranjes i Said ) :clap:
Hvala drug za info. :thumbup:
Da se primjetiti da je Prses u samom vrhu po utakmicama ko prati nasu ligu, zato sam se i osvrnuo na to. Steta samo sto nema realizacije i neko da ga isprati, pogotovo sad kad su Maksimovic i Bekic povrijedjeni, jer sve bi drugacije bilo sa njima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 04 okt 2019, 14:21

Madal je napisao/la:Bit ce dobro ovo s Dinamom, mada se i to bolje moglo organizovati. A da ne pričam da je cijeli grad trebao goriti preko ljeta i da Sloboda iz paštete iskace, prodaja suvenira, dresova i sl. svaki dan i noć na trgu, promo letci po kafićima, neka akcija uz neko piće da dio ide Slobodi čisto simbolično itd itd. Ali jbg kakvi smo dobro je i ovo, samo da se ne ugasimo.
Pa da se tako radilo, šta bi onda Berbinoj agenciji ostalo od onih 60000 KM koje je dobio na promociju 100 godišnjice.
Jbt kad skontam koliko se malo uradilo na marketingu po tom pitanju od dotičnog, bolje da je Slobodi dato tih 60 hiljada, jer ovako da rasproda čitav stadion teško da se može zaradit više od 70000KM :hmmmmm:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 okt 2019, 16:29

Da su pametni pa sad kad dodje Dinamo probaju uspostavit kakvu saradnju,da im prodajemo perspektivne igrace,posudbe itd. Znate na sta mislim
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 04 okt 2019, 16:41

DamirT je napisao/la:Da su pametni pa sad kad dodje Dinamo probaju uspostavit kakvu saradnju,da im prodajemo perspektivne igrace,posudbe itd. Znate na sta mislim
Da im budemo filijala sto da ne, neka nam salju igrace na posudbu.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 okt 2019, 16:46

MMA075 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:Da su pametni pa sad kad dodje Dinamo probaju uspostavit kakvu saradnju,da im prodajemo perspektivne igrace,posudbe itd. Znate na sta mislim
Da im budemo filijala sto da ne, neka nam salju igrace na posudbu.
Dzaba kad su nam nesposobnjakovici u upravi
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 04 okt 2019, 17:14

A inace imamo talentovanih mladih igraca za Dinamo nema sta, sve tarabe teske.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 okt 2019, 17:39

Znaci u pravu je katarakta, ipak su s ovim bludekom dogovarali cccc
Znaci ode i Spaha vrlo vjerovatno onda??ccc

katarakta

Post Postao/la katarakta » 04 okt 2019, 18:18

Sariel1987 je napisao/la:Znaci u pravu je katarakta, ipak su s ovim bludekom dogovarali cccc
Znaci ode i Spaha vrlo vjerovatno onda??ccc
Bio covjek u hotelu neku noc. Ali cuo sam da je blokirano sve do skupstine, jer vjerovarno ce bit smjena ovog UO
Niko, niko, samo Sloboda

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 okt 2019, 18:45

HElo je napisao/la:
A inace imamo talentovanih mladih igraca za Dinamo nema sta, sve tarabe teske.
Ma samo jedan igrac iz svake generacije je super,jos ako bi uspio u Dinamu i uvale ga za 15+ miliona i nama procenat :njanjanja:
Ali kad bi nasi uzimali igrace sa naseg kantona,nije da ih nema
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 okt 2019, 18:48

Sariel1987 je napisao/la:pricam o stogodisnjici i obiljezavanju iste.
jednom cemo je pregrmit sumnjam da ce ko docekat drugu :lol:
Neš je doživit ni vako ni nako :rol: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 okt 2019, 19:13

crvenocrnitz je napisao/la:Nadam se da ce efendic (namjerno malim slovima) biti u donjem dijelu dresa na sredini, tamam kad utrpam dres da dodje na pravo mjesto
Samir Efendic je prosao Slobodinu omladinskih skolu, u oba navrata kada je nastupao za seniorskim tim je ostavljao svaku kap znoja na terenu i nije zasluzio pogrdne rijeci.
tuzlanska Sloboda

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 04 okt 2019, 19:18

Jesu li legle plate? :roll: :kafa:
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 04 okt 2019, 21:50

zlajci je napisao/la:
crvenocrnitz je napisao/la:Nadam se da ce efendic (namjerno malim slovima) biti u donjem dijelu dresa na sredini, tamam kad utrpam dres da dodje na pravo mjesto
Samir Efendic je prosao Slobodinu omladinskih skolu, u oba navrata kada je nastupao za seniorskim tim je ostavljao svaku kap znoja na terenu i nije zasluzio pogrdne rijeci.
:thumbup: .Najtužnije je da su upravo određeni "ljubitelji dobrog fudbala" bili najveći pljuvači istog dok je igrao u Slobodi i to u oba navrata...
& $ ?

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 okt 2019, 21:56

Efe je dobar momak i uvijek je davao sve od sebe za nas dres. I mislim da je nepravedno bio onoliko pljuvan u eri Husrefa i Azmira.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 04 okt 2019, 22:21

Smajic ako sutra bude u prvih 11 treba crnogorcu dati otkaz ODMAH

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.