FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
IMa onaj FlyDubai, on je jeftin.. ko je u mogućnosti može skoknuti do tamo
A najbolje je što mi pet dana neće biti hladno. Nisam se nikada kup'o u moru u decembru 

-
- Kontakt:
Što se tiče Dulje slažem se da nema potrebe za transferom u ovom dijelu sezone, kada i nije nešto popularno prodavati, o tome vjerujem i u upravi ne razmišljaju.
Da ga kao i ostale igrače nastavi zdravlje i forma služiti, a na ljeto kada bude evropa akobogda drastično će mu cijena porasti kao i ostalima.
Po svom osjećaju rekao bih cifru ali bolje da to ostavim za sebe, biće mi drago kada se uvjerim da sam pogodio.
Atmosfera pred ovu utakmicu sa naše strane nikada bolja nije bila, kod njih je drugačije, i vjerujem da bi oni bili zadovoljni bodom.
Mi dole bez daljneg idemo na pobjedu, uvjeren sam da ćemo igrati fanatično i da im se ne piše dobro.

Da ga kao i ostale igrače nastavi zdravlje i forma služiti, a na ljeto kada bude evropa akobogda drastično će mu cijena porasti kao i ostalima.
Po svom osjećaju rekao bih cifru ali bolje da to ostavim za sebe, biće mi drago kada se uvjerim da sam pogodio.

Atmosfera pred ovu utakmicu sa naše strane nikada bolja nije bila, kod njih je drugačije, i vjerujem da bi oni bili zadovoljni bodom.
Mi dole bez daljneg idemo na pobjedu, uvjeren sam da ćemo igrati fanatično i da im se ne piše dobro.

Heheeh na FLyDubai sve popunjeno, prvo slobodno mjesto iz Sarajeva dan nakon utakmice 
Znači samo TA, 446 Eura plus smještaj tamo od 8 do 12 decembra

Znači samo TA, 446 Eura plus smještaj tamo od 8 do 12 decembra

Ja idiot prije mjesec mogao da idem u Dubai i nusam htio a taman bi potrefio na prijateljsku
sad kurko.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

® GONGASHI POWERHOUSE ®
@Steph, Ne's vjerovati,a li ja nisam ni u rijeci
Dulju treba zadrzati do Europe...Sto se tice gostovanja u listici, ja bi bio zadovoljan sa remijem

Dulju treba zadrzati do Europe...Sto se tice gostovanja u listici, ja bi bio zadovoljan sa remijem
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jara ja kontam kako se sutra do Ilidze prebaciti.Steph je napisao/la:S kim se od vas vidim u Dubaiju?

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Meni pala kašika u med 

Iskoristi to jbg, obicno se takve prilike ne propustaju.
Posaljes nam kakav izvjestaj i super. 

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ja kontam da se salis, a ti stvarno ides.. 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dje zivis pa to kontasBolanos je napisao/la:Jara ja kontam kako se sutra do Ilidze prebaciti.Steph je napisao/la:S kim se od vas vidim u Dubaiju?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja se evo prebacio do Ilidže, sjedim u ćošku kancelarije pored radijatora i plačem koliko je steglo vani.Bolanos je napisao/la:Jara ja kontam kako se sutra do Ilidze prebaciti.Steph je napisao/la:S kim se od vas vidim u Dubaiju?
Samo Saraj'vo.
Jaran i ja idemo autom za Dubai na utakmicu. Potreban jos jedan da se talimo za gorivo 
P.S. Bez salova i dresova kad kroz Siriju budemo prolazili!

- moustapha
- Kontakt:
Sacekajte kod naplatnih kucica da mozemo u koloni.Evander je napisao/la:Jaran i ja idemo autom za Dubai na utakmicu. Potreban jos jedan da se talimo za gorivo

#divovi

Vrijeme je da se tradicija sruši .

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Ovaj momak nam donosi 3 boda iz Sirokog aBd

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Nama je utakmica sa Sirokim trenutak istine.
Jednostavno, moramo dobiti iz vise razloga.
Pod tim ne mislim ni na sta sto je mimo sporta.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Bolje i da ne gledamo te razloge mimo sporta, koliko god nam bilo to bitno. Ove sezone svaki put kad je bilo nesto vise vezano za utakmicu syebali su. Ovaj put ocekujem da poginu radi tri boda i ni rad cega drugog.Evander je napisao/la:Nama je utakmica sa Sirokim trenutak istine.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Tačno su s.j.e.b.a.l.i svaki put , godišnjica Vedrana ,rođendan kluba ....
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, MaroonBjelave i 22 gosta.