FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto vise raje podrazava naseg Emersona Reisa, to bolje. Samo nek se avatar siri forumom. Espirito Nobre vlada na proljece! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sto ga ti izbjegavas,postavi i ti,ipak si ti inicijatorjoker90 je napisao/la:Sto vise raje podrazava naseg Emersona Reisa, to bolje. Samo nek se avatar siri forumom. Espirito Nobre vlada na proljece!
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Nisam jos uvijek zasluzio da nosim na avataru njegovo lice, kad se popravim ko covjek malo onda cu staviti. @Besic, tvoj potpis!RedEvil je napisao/la:Sto ga ti izbjegavas,postavi i ti,ipak si ti inicijatorjoker90 je napisao/la:Sto vise raje podrazava naseg Emersona Reisa, to bolje. Samo nek se avatar siri forumom. Espirito Nobre vlada na proljece!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
S kim se od vas vidim u Dubaiju?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako Dulja ode, ja sam siguran da prelazimo na romb u sredini; jedan DM, dva CM i jedan AM - cak bi rekao i koji to igraci mogu odigrati; Rustem, Samir, Mesa i Reis.
I ja bi prije prodao Dulju nego Samira. Ali otompotom
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Znaci to je mjerilo,onda nemoze to svako,jbg,onda moram i ja sacekati,sreca pa upitahjoker90 je napisao/la:Nisam jos uvijek zasluzio da nosim na avataru njegovo lice, kad se popravim ko covjek malo onda cu staviti. @Besic, tvoj potpis!RedEvil je napisao/la:Sto ga ti izbjegavas,postavi i ti,ipak si ti inicijatorjoker90 je napisao/la:Sto vise raje podrazava naseg Emersona Reisa, to bolje. Samo nek se avatar siri forumom. Espirito Nobre vlada na proljece!
grb sto kuca,umjesto srca
S drugog foruma . Zakon velikih brojeva sada mora biti na našoj strani.U bh. takmičenjima (Kup i PLBiH) Široki na domaćem terenu ima 33 pobjede u posljednje 44 utakmice! Posljednji poraz na Pecari nanio im je Čelik 0:1, u martu 2013. Od te utakmice u naredna 53 (+kup) meča imaju 41 pobjeda i 12 remija! Prije Čelika, na Pecari ih je još savladao Olimpic sa 3:1 u martu 2011, dakle od tog poraza od Olimpica - 92 utakmica 22 remi, 1 samo poraz i 69 pobjede u kupu i ligi!
#vrijemeje
Ješiću napali ih , neka svaki igrač bude manimal
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ako Dulja ode dobar dio sredstava dobijenih njegovom prodajom uloziti u kvalitetna krila- oba.muhamedhulk je napisao/la:Ako Dulja ode, ja sam siguran da prelazimo na romb u sredini; jedan DM, dva CM i jedan AM - cak bi rekao i koji to igraci mogu odigrati; Rustem, Samir, Mesa i Reis.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ali fkt onaj Toni Silva, koliko sam vidio paklen je bio u Bugarskoj. Zasto ne pokusatiBolanos je napisao/la:Ako Dulja ode dobar dio sredstava dobijenih njegovom prodajom uloziti u kvalitetna krila- oba.muhamedhulk je napisao/la:Ako Dulja ode, ja sam siguran da prelazimo na romb u sredini; jedan DM, dva CM i jedan AM - cak bi rekao i koji to igraci mogu odigrati; Rustem, Samir, Mesa i Reis.
U oba krila pogotvo desno , jer kad Okić počne guzeljat tamo uz aut liniju tačno ti se zamanta . Bekić iako nije krilo je naše najbolje desno krilo . (hej rečenice)
Jel taj Silva slobodan igrač ? I jel ga Ješić imperator treniro ?
Jel taj Silva slobodan igrač ? I jel ga Ješić imperator treniro ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jel taj Silva slobodan igrač ? I jel ga Ješić imperator treniro ?[/quote]
Bio je do neki dan slobodan hahaha.. Evo sad gledam potpisao za Maediru, hebo sebi nanu

Bio je do neki dan slobodan hahaha.. Evo sad gledam potpisao za Maediru, hebo sebi nanu
Ma ja nešto ne vjerujem da će Dulja ići na zimu, na ljeto je već izvjesnije. Mislim da čak za tim nema ni porebe, bar što se finansija tiče, jer moguć odlazak nekih drugih koji će dopuniti klupsku kasu.
Nismo valjda toliko glupi da u trenuku kada se lomi prvenstvo, a to je početak nastavka, mi budemo bez ponajboljeg igrača. I ohrabruju me njegove izjave da je sve prepustio klubu, očito ni on ne žuri nigdje.
Nismo valjda toliko glupi da u trenuku kada se lomi prvenstvo, a to je početak nastavka, mi budemo bez ponajboljeg igrača. I ohrabruju me njegove izjave da je sve prepustio klubu, očito ni on ne žuri nigdje.
@ade Ja baš to kreno pisat , jest nas mali izradio mi taman počeli pričat o njemu kad nam uleti klizeći

Krenem da maštam
http://www.transfermarkt.com/chinedu-ob ... eler/41663
Vidi Obasi slobodan
http://www.transfermarkt.com/justin-men ... ler/211127
Izvjesni Mengolo , grize teren Koadio na steroidima
I uđem u ovog reko vidi brazilac
http://www.transfermarkt.com/cassio/pro ... ler/218470 i gledam mu dole u CV piše da je u Travniku igro , daj nemoj
me molim te

Vidi Obasi slobodan
http://www.transfermarkt.com/cassio/pro ... ler/218470 i gledam mu dole u CV piše da je u Travniku igro , daj nemoj
me molim te
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma neka ih povede Reis sa tvog avatara uz muzičku:Besic je napisao/la:S drugog foruma . Zakon velikih brojeva sada mora biti na našoj strani.U bh. takmičenjima (Kup i PLBiH) Široki na domaćem terenu ima 33 pobjede u posljednje 44 utakmice! Posljednji poraz na Pecari nanio im je Čelik 0:1, u martu 2013. Od te utakmice u naredna 53 (+kup) meča imaju 41 pobjeda i 12 remija! Prije Čelika, na Pecari ih je još savladao Olimpic sa 3:1 u martu 2011, dakle od tog poraza od Olimpica - 92 utakmica 22 remi, 1 samo poraz i 69 pobjede u kupu i ligi!
#vrijemeje
Ješiću napali ih , neka svaki igrač bude manimal
![]()
[youtube][/youtube]
...i ima da ih pojedemo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa jeste igrao prije 2-3 sezone, odlican igrac sjecam se bas jak sut imao.Besic je napisao/la:Krenem da maštam
Vidi Obasi slobodan
me molim te![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kraj je sezone u Brazilu za sve lige, predstoji pauza do drzavnih prvenstava i puno je slobodnih igraca. Treba direktno od njih dovesti to krilo, vjerujem da se moze izdvojiti za jednog boljeg igraca.ade43 je napisao/la:Ali fkt onaj Toni Silva, koliko sam vidio paklen je bio u Bugarskoj. Zasto ne pokusatiBolanos je napisao/la:Ako Dulja ode dobar dio sredstava dobijenih njegovom prodajom uloziti u kvalitetna krila- oba.muhamedhulk je napisao/la:Ako Dulja ode, ja sam siguran da prelazimo na romb u sredini; jedan DM, dva CM i jedan AM - cak bi rekao i koji to igraci mogu odigrati; Rustem, Samir, Mesa i Reis.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ja se nadam da ce Dulja otici tek nakon Evrope. Nemoj jos ziv bio, rano je 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ako imas skajp, mozes sa svimaSteph je napisao/la:S kim se od vas vidim u Dubaiju?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ma kontam ako neko leti odavLe da prokrijumčarimo pive i droge.