Zasluzena pobjeda Reala, dominirali su.Crveni po meni se nije smio dati.Tek je pocela tekma , Crouchov 2gi statr i odma crveni.Moralo je biti upozorenje , ali sta je tu je.Desava se.
Real apsolutno dominirao, bila igra macke i misa.Tottenham koliko su pricali kvazi fanovi EPL-a je najbolja trkacka ekipa na svijetu.Ja to trcanje nisam vidio ali zaista.Realovi igraci su djelovali jaci , brzi , tehnicki bolji za klasu.
Bale je dokazao da nije klasa za Barce ili Reala.Njega hladno u dzep moze stavit Ramos.Brz jeste ali momak je isti igrac kao Navas , trci u jednom smjeru i pravac jednostavno ne zna mjenjati.Ostali su mi inace smjesni igraci.VdV, Modric i ti igraci koji dominiraju sredinom terena u EPL.u se ne mogu nositi sa Majstorima u Primeri.Real je mogao i ubjedljivije slaviti...
Da nije bilo greske sigurno ne bi bio ovaj rezultat , ali bi Real opet lagano prosao.Al sta bi bilo kad bi bilo.
Po meni najbolji pojedinac oept Marcelo i Di Maria.Mnogo rade za tim.Adebayor fantastico skocio 2 puta.Ronaldo nista ne radi an terenu.Sem sto osuta jedno 15 puta a jedna ode u okvir.Dao je go ali go koji mu je poklonio golman.ozil odlican.Xabi po standardu najbolji