Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

adas_barca
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la adas_barca » 05 apr 2011, 23:37

Portillo je napisao/la:**** majku pa jel ovo normalno, nakon svake utakmice cojk ne moze doc na temu a da istu nisu usrali navijaci Barce.

Sta da kazem, stvarno fanasticna utakmica, prezadovoljan sam. Svi su bili na nivou, ****, neda mi se pisat neki duzi post, njega cu napisat sutra. Ali ovo je stvarno bilo demoliranje, jadni Totenhem. Modric, who? :lol:

l_blancos@ svaka cast na prognozi za Adea, ko zna zna 8-)
pa i mene cude ovi pojedini katalonci i navijaci 'engleza' :D kojima je nesto kriv sudija jer jbg ako smo gledali barcinu igru i realovu veceras dosta tog je bilo sl. :D
mnogi nisu vidjeli dominaciju reala i losu igru tothema al su ti mnogi zato vidili 'nepravedni' crveni za croucha ... :D

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 05 apr 2011, 23:44

Iako mi je Real ubjedljivo najmrzi klub, svaka Vam cast realovci... Zasluzeno nema sta i za igru i za sve, kapa dole 8-)

Majstorski odradjeno kao sto prilici takvom klubu :)
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 05 apr 2011, 23:47

adas_barca je napisao/la:
Portillo je napisao/la:**** majku pa jel ovo normalno, nakon svake utakmice cojk ne moze doc na temu a da istu nisu usrali navijaci Barce.

Sta da kazem, stvarno fanasticna utakmica, prezadovoljan sam. Svi su bili na nivou, ****, neda mi se pisat neki duzi post, njega cu napisat sutra. Ali ovo je stvarno bilo demoliranje, jadni Totenhem. Modric, who? :lol:

pa i mene cude ovi pojedini katalonci i navijaci 'engleza' :D kojima je nesto kriv sudija jer jbg ako smo gledali barcinu igru i realovu veceras dosta tog je bilo sl. :D
mnogi nisu vidjeli dominaciju reala i losu igru tothema al su ti mnogi zato vidili 'nepravedni' crveni za croucha ... :D
Ono je levat :lol: stvarno nisam se vise ismijao..
A konja odma nahrno 2 nogama, pa ebo..trebao je Ramos o Marcelo da ostanu na nogama daga slomi, pa sta on misli daje ono klizaljka..
Svasta, uostalom sudija nas je ostetio za cist penal u 1.p 8-)
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 05 apr 2011, 23:49, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 apr 2011, 23:48

Sve cestitke na zasluzenoj pobjedi. Opet (ne)zasluzen crveni ali kako god mislim da biste dobili ovo. Prolaz dalje osiguran. :)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 05 apr 2011, 23:51

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sve cestitke na zasluzenoj pobjedi. Opet (ne)zasluzen crveni ali kako god mislim da biste dobili ovo. Prolaz dalje osiguran. :)
Ehhh daje kojim slucajem nahrno na igraca LFC bilo bi zasluzeno :mrgreen: ono je bilo.. :oops:
Sta mislis daje Marcelo ostao na nogama o Ramos?Kakve bi posljedice bile, odma konja izbaciti, stvarno je debilan.. :oops:

FK Željezničar

Podrška Papetu

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 05 apr 2011, 23:54

Čestitke vam na pobjedi, nadam se da će barca proći isto, pa da gledamo onda 4 tekme u 2 tjedna!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 05 apr 2011, 23:57

Što Kasiljas večeras nije branio, neka povreda ili je jednostavno zaboravio izaći iz svlačionice? :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 apr 2011, 00:00

Ako kome od Realovaca znači nešto onda bih vam čestitao na finoj pobjedi večeras. Sad u uzvratu stavit Canalesa, Leona, Moratu i ostale talente da stiču iskustvo momci. Kokoške su zasluženo oderane, suđenje je bilo dobro, možda malo prestrog crveni ali Crouch je sam sebi kriv.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 apr 2011, 00:10

Ovome Realu otpadak Adebayor igra i rijesava utakmice sto je dokaz koliko je to limitirana ekipa, cuj Adebayor klasican flop.
Dio Arsenala

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 apr 2011, 00:11

slika

FK Željezničar

Podrška Papetu

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 06 apr 2011, 00:23

-Paja je napisao/la:Ovome Realu otpadak Adebayor igra i rijesava utakmice sto je dokaz koliko je to limitirana ekipa, cuj Adebayor klasican flop.
Znamo da bi volio da si navijac Reala :lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 apr 2011, 00:27

Hvala @Bosco 8-)

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

FK Željezničar

Podrška Papetu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 apr 2011, 00:32

Prejaka atmosfera bila na Bernabeu. A najjace bilo ono GALINERO OE :lol: !
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 apr 2011, 00:49

[youtube][/youtube]
Di Maria mama mia :lol: :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 06 apr 2011, 01:03

-Paja je napisao/la:Ovome Realu otpadak Adebayor igra i rijesava utakmice sto je dokaz koliko je to limitirana ekipa, cuj Adebayor klasican flop.
A jel Bendtner flop :lol: , ne mogu da shvatim kako neko moze tako govoriti za nekog, a posebno za Adebayora, pa covjek prije 2 godine umalo zivot nije izgubio u onoj dolje vukojebini
15.10 - 15.06 ...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 apr 2011, 01:13

Ma ja vama reko da će Totenham biti rastavljen na proste faktore ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 apr 2011, 04:07

Zasluzena pobjeda Reala, dominirali su.Crveni po meni se nije smio dati.Tek je pocela tekma , Crouchov 2gi statr i odma crveni.Moralo je biti upozorenje , ali sta je tu je.Desava se.
Real apsolutno dominirao, bila igra macke i misa.Tottenham koliko su pricali kvazi fanovi EPL-a je najbolja trkacka ekipa na svijetu.Ja to trcanje nisam vidio ali zaista.Realovi igraci su djelovali jaci , brzi , tehnicki bolji za klasu.
Bale je dokazao da nije klasa za Barce ili Reala.Njega hladno u dzep moze stavit Ramos.Brz jeste ali momak je isti igrac kao Navas , trci u jednom smjeru i pravac jednostavno ne zna mjenjati.Ostali su mi inace smjesni igraci.VdV, Modric i ti igraci koji dominiraju sredinom terena u EPL.u se ne mogu nositi sa Majstorima u Primeri.Real je mogao i ubjedljivije slaviti...
Da nije bilo greske sigurno ne bi bio ovaj rezultat , ali bi Real opet lagano prosao.Al sta bi bilo kad bi bilo.
Po meni najbolji pojedinac oept Marcelo i Di Maria.Mnogo rade za tim.Adebayor fantastico skocio 2 puta.Ronaldo nista ne radi an terenu.Sem sto osuta jedno 15 puta a jedna ode u okvir.Dao je go ali go koji mu je poklonio golman.ozil odlican.Xabi po standardu najbolji ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 apr 2011, 06:36

Reče čovjek koji nakon svake pobjede Barcelone stavlja raznorazne fotografije na kojima su "oštećeni" Barcelonini protivnici. Daj @Portillo, spusti loptu na zemlju. Činjenica je da je veći rivalitet navijača ovih dvaju klubova (Real - Barcelona) na ovom forumu negoli je to slučaj u Španiji. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 08:26

demonstracije sile, Mourinho dobro odradio posao, vidi se da ima iskustva na pretek :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 08:37

slika

Marcelo :lol: ah sto ne mogu ovu caplju, zar ovo igra europski fudbal, treba zabranit ovakima da sutaju loptu :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.