Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Imal ikoga ? 

ako vec gledate to sranje na hayatu gdje se promovise glupost i antitalenat....
da vas pitam..ja sam par puta (fakat slucajno ) pogledao..i primjetim onu verenu cerovinu....
fino izgleda,al' koliko sam primjetio ,glupa nevjerovatno... kakva je vama ovako?,,...ako moze neko misljenje publike ?
a onaj momak mirza,pjeva svaka mu cast---
da vas pitam..ja sam par puta (fakat slucajno ) pogledao..i primjetim onu verenu cerovinu....
fino izgleda,al' koliko sam primjetio ,glupa nevjerovatno... kakva je vama ovako?,,...ako moze neko misljenje publike ?
-
- Kontakt:
Laku noc hocu danas sto ranije da ustanem 

- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
jel to show inteligencije?Makaveli je napisao/la:ako vec gledate to sranje na hayatu gdje se promovise glupost i antitalenat....
inace neznam jel glupa jer je nikad nisam licno upoznao.
i u tom showu ima iznimno talentiranih pjevaca i pjevacica

Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
znam je privatnoilidžanski dijamant je napisao/la:jel to show inteligencije?Makaveli je napisao/la:ako vec gledate to sranje na hayatu gdje se promovise glupost i antitalenat....
inace neznam jel glupa jer je nikad nisam licno upoznao.
i u tom showu ima iznimno talentiranih pjevaca i pjevacica

vidio sam par puta da se propisno obrukala...al' eto..ne moramo o toj temi kad si tako osjetljiv

Jedna je išla sa mnom u školu, čak smo i pili jednom zajedno onako đuture par razreda, jednom na zajedničkoj maturi svih škola, i jednom na pravoj maturi, Dzenita se zova, ne sjećam se prezimena, crnka je. Dobro pjeva, išla na jezički smjer. 

- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
izvini jarae to sam piso kad sam bio u zamahu, raspravljo se na nba podforumu. onaj, ne mogu je ni ja nikako podnijet, prenafurana je, a jel glupa nemogu procjenit.
znam i ja jednog od takmicara licno, onoga kenana. lik je jedna od najboljih osoba koju sam upozno. legenda.
znam i ja jednog od takmicara licno, onoga kenana. lik je jedna od najboljih osoba koju sam upozno. legenda.
- sarajlija89
- Kontakt:
Wolverine kakv ti je to nick hahaha
..znam da si ban dobio,ne moras to objasnjavat..vidio sam tamo..nego otkud ilidzanski dijamant 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
ma kad sam pravio novi profil nisam se mogo odlucit koji cu nick uzet, i napiso sam prvo sto sam ugledo, a to je flasa ilidzanskog dijamanta od limuna 
ustvari nisam siguran da je ilidzanski uopste, uglavnom je dijamant

ustvari nisam siguran da je ilidzanski uopste, uglavnom je dijamant

Jesil dobio jednosmjernu kartu za Banoviće ili je dvosmjerna ?ilidžanski dijamant je napisao/la:ma kad sam pravio novi profil nisam se mogo odlucit koji cu nick uzet, i napiso sam prvo sto sam ugledo, a to je flasa ilidzanskog dijamanta od limuna
ustvari nisam siguran da je ilidzanski uopse, uglavnom je dijamant
- sarajlija89
- Kontakt:
haj bar ti je avatar dobar
ma i ja tako..neki password kad treba..prvo sto ugledam,asocijacija i sl..ko ce se peglat

ma i ja tako..neki password kad treba..prvo sto ugledam,asocijacija i sl..ko ce se peglat

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
u dva smjera
7 dana, al razmisljam da penzionisem wolverina i da nastavim sa dijamantom 

Mog'o si malo i odmorit od foruma, ja sam dvaput dosad uzivao u Banovickom turizmu.ilidžanski dijamant je napisao/la:u dva smjera7 dana, al razmisljam da penzionisem wolverina i da nastavim sa dijamantom

Vrati se Wolviju, mani se dijamanta, da je od zove pa hajd, ali od limuna nevalja.

- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
meni su vala oba losa, narandza rules. sad pojeftinili na 75 kf
svaki dan 5 litara popijem 

Ma ja, boli te briga, šta će ti jetra, ne treba ti to ba.ilidžanski dijamant je napisao/la:meni su vala oba losa, narandza rules. sad pojeftinili na 75 kfsvaki dan 5 litara popijem

Odoh spavat, laku noc svima, čitamo se tumarou.
ma OK sve... fakat je prenafurana ..ilidžanski dijamant je napisao/la:izvini jarae to sam piso kad sam bio u zamahu, raspravljo se na nba podforumu. onaj, ne mogu je ni ja nikako podnijet, prenafurana je, a jel glupa nemogu procjenit.
da vidis samo glupavih statussa njene grupe na faceu "verena do pobjede"..u fazonu kako su ljubomorni na nju pa joj glasove ne daju...

nema nimalo neke pozitivne harizme ili nesto pametno da kaze,sve na silu nesto...klasicna papanka..
jos da se potuce i to je to

http://windowslivehelp.com/solution.asp ... 0f86aba641Portillo je napisao/la:Ej guys, mozel' mi neko od vas pomoci, imam problem sa msn-om, nece da se prijavi da mu **** mater. Ima neki error 800488fb, i pise da je blokiran racun :S
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sta ti je ovo bolan ? 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
S'a mai raja?Jeste li sta umocili zadnjih dana?
Ja jos nisam jbg.

Ja jos nisam jbg.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], TheTruth34 i 7 gostiju.