Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

hajdukmijat
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hajdukmijat » 20 mar 2015, 23:11

Jedan je Mostar,
jedan je bijeli brijeg,
na njemu igra Zrinjski
vehlez u vrapčiće

slika
....a Alex Ferguson žvakat će žvaku....

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 20 mar 2015, 23:11

Ma oni su bar uradili semafor,a ima ih bogami koji su sve nasljedili od bivse drzave pa su im stadioni gori nego za vrijeme njezinog postojanja...

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 20 mar 2015, 23:17

Jadan li je boze zivot ovih zrinjevaca,u Hrvatskoj ih ne vole a u Bosni i Hercegovini nisu rado vidjeni

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 mar 2015, 23:18

Politicki produkt iz epruvete bez ikakve ljubavi. Klub koji u svojoj mladoj istoriji ništa nije stvorio. Ljudi samo kupili dresove kopačke štucne i počeli igrat lopte. Znači ništa nisu stvorili. Smijurija žešća ali kao što sve vještačko ima rok trajanja tako i oni. Izbori diktiraju opstanak tog frankesteina i samo je pitanje kad ce se sve ugasit. Nema tu tradicije istorije i ljubavi. Samo mržnja prema drugom i razlog zasto su još na životu
From father to son

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 20 mar 2015, 23:22

Moglo bi se naširoko šta je boje liga 12,14 ili 16. Manja liga finansijski jači klubovi i sređenije stanje ali i monotonost. Veća liga, veće šarenilo. Gostovanje i u manjim sredinama i pružanje prilike manjim sredinama da u vrijeme neimaštine imaju priliku u svom gradu pogledati barem koji dobar meč i zakopati povremeno nekog favorita. U Hrvatskoj ističu da se najbolje pokazao kao modalitet liga 12 pa poslije 22 kola liga za opstanak i za prvaka. Ali da se javljaju probleme naročito u ligi za opstanak jer je sistem vodio propolovljavanju bodova i onda klubovi koji su bili loši čitavu godinu dobiju šansu da sa dvije tri dobre utakmice opstanu. Takođe klubovi koji se nađu na granici lige za opstanak nemaju šansu za ispadanje pa ostaju bez motiva naročito onaj koji je za dlaku ispao u ligu za opstanak. Isto tako sistem daje veću vrijednost pobjedi od marta do maja nego pobjedi od avgusta do februara. Uglavnom navijači najvećih klubova pozdravljaju takav sistem ostali njima dosta gube a pogotovo veće sredine poput Bihaća, Gradiške koje se ni u ovom sistemu nisu godinama uspjevale izboriti za PLBiH pogotovo novim sistemom gube svaku šansu da i za deceniju uđu u PLBiH
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 20 mar 2015, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 mar 2015, 23:27

bagrcavi je napisao/la:Pa koga ste vi mogli zajjebavati prije par godina iskreno? :lol:
Vas najvise,vi ste pogotovo najveca meta sprdnje od citave nacije :bow:
Doduse vise za onu vasu nacionalisticku grupicu i one silne nacionalisticke,nepismene ispade ali bilo je i za klub :mrgreen: ne znam jel' bila najveca blamaza u navijackoj historiji od rata kad smo vas ponizili onda na Kosevu,mislim da nije..steta :mrgreen:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 20 mar 2015, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 20 mar 2015, 23:28

Cernica je napisao/la:Politicki produkt iz epruvete bez ikakve ljubavi. Klub koji u svojoj mladoj istoriji ništa nije stvorio. Ljudi samo kupili dresove kopačke štucne i počeli igrat lopte. Znači ništa nisu stvorili. Smijurija žešća ali kao što sve vještačko ima rok trajanja tako i oni. Izbori diktiraju opstanak tog frankesteina i samo je pitanje kad ce se sve ugasit. Nema tu tradicije istorije i ljubavi. Samo mržnja prema drugom i razlog zasto su još na životu
Izvini drug ali ja imam dojam da trenutno više navijačkog šarma pa makar isti bio zasnovan na nacionalizmu ima Zrinjski nego Velež, ne znam kako je to nekom uspjelo ali ni samo ime Veleža više nema težinu.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 mar 2015, 23:43

imekorisnicko je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Politicki produkt iz epruvete bez ikakve ljubavi. Klub koji u svojoj mladoj istoriji ništa nije stvorio. Ljudi samo kupili dresove kopačke štucne i počeli igrat lopte. Znači ništa nisu stvorili. Smijurija žešća ali kao što sve vještačko ima rok trajanja tako i oni. Izbori diktiraju opstanak tog frankesteina i samo je pitanje kad ce se sve ugasit. Nema tu tradicije istorije i ljubavi. Samo mržnja prema drugom i razlog zasto su još na životu
Izvini drug ali ja imam dojam da trenutno više navijačkog šarma pa makar isti bio zasnovan na nacionalizmu ima Zrinjski nego Velež, ne znam kako je to nekom uspjelo ali ni samo ime Veleža više nema težinu.
Brato vozaj ti golfa 2 20-es godina a izašli 3 4 5 6 i 7 . Šta hocu da ti kažem rezultati. Oni diktiraju navijacku svijest koja je kod nas zaboravljena konstantno losim rezultatima. Oni se bore za titulu a ide ih na gostovanje 200. Vidio bi ti druže navijacki šarm da smo mi u toj poziciji. Mentalitet je kod nas jači 17 puta nego kod njih. Samo nas losi rezultati karaju ovih 20 godina
From father to son

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 mar 2015, 23:46

MortemHz je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Pa koga ste vi mogli zajjebavati prije par godina iskreno? :lol:
Vas najvise,vi ste pogotovo najveca meta sprdnje od citave nacije :bow:
Doduse vise za onu vasu nacionalisticku grupicu i one silne nacionalisticke,nepismene ispade ali bilo je i za klub :mrgreen: ne znam jel' bila najveca blamaza u navijackoj historiji od rata kad smo vas ponizili onda na Kosevu,mislim da nije..steta :mrgreen:
:pinokio: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: oj oni nekog zajebavali :crazy:
DRUG NEBI TI PUNCA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 mar 2015, 23:56

Dobro...tjesi se ti koliko hoces,jedino sto ti mozes reci je to sto nismo dobili jedan mec na -2 a 13 kola do kraja...ali nas mentalitet ne razumije da niko ne moze sve pobijediti i da svi moraju gubiti bodove,na to sam paznju obracao bordo braci ali me nisu bas slusali :mrgreen: ovako ces se tjesit' i pored vjecne na nasoj proslavi :mrgreen: a otisao sam ja sa off topica...sprdnja o 2 izgubljena boda 13 kola prije kraja na -2 se ne moze mjeriti sa najvecim navijackim ponizavanjem koji ste dozivjeli od nas + sve ostalo sto sam napisao ali pazi cuda na to sve ti nisi imao odgovor nego klasicno neko smijanje bez razloga :opaopa:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 mar 2015, 00:01

Proslavi čega? :crazy: :rol: :rol: :rol: E fakat da nema vas, ovaj život bi bio manje smiješan. Zajebali ste i LZN I TLN :lol:
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 21 mar 2015, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2015, 00:02

Nove godine :opaopa: :rol: ja eto nasladjuj se dok mozes sa remijem,a kad vas je Borac karno nasred Banja Luke nije ti bilo smijesno :kafa:

P.S. jesi ti onaj sto je rek'o da je grbavica centar grada? :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: a odrastao covjek jbt :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 mar 2015, 00:06, ukupno mijenjano 2 puta.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 mar 2015, 00:03

Kojim ponizenjem ? :eh:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 21 mar 2015, 00:05

Elegant je napisao/la:Kojim ponizenjem ? :eh:
Navijacko ponizenje. O cemu se radi mortem
From father to son

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2015, 00:05

Jesmo li to ''zaboravili'' i najvece navijacko ponizenje u historiji ili se i to pokusava prekriti? :oops:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2015, 00:10

Cernica je napisao/la:
Prije svega da pozelim srecu sutra jedinom klubu uz Sarajevo koji nema nacionalisticko organizovanu skupicu navijaca i drugom najtrofejnijem jugoslovenskom klubu sa nasih prostora i naravno neka bolji pobijedi :bih:

Imas PM da se ne bi lijepili focaci :silent: :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 mar 2015, 00:14

MortemHz je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
Prije svega da pozelim srecu sutra jedinom klubu uz Sarajevo koji nema nacionalisticko organizovanu skupicu navijaca i drugom najtrofejnijem jugoslovenskom klubu sa nasih prostora i naravno neka bolji pobijedi :bih:

Imas PM da se ne bi lijepili focaci :silent: :D
jel to? :rol: :rol: :rol: ni ti ne znaš gdje si sve bušan :urnebes:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 21 mar 2015, 00:15

Cernica je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Koliko su daleko Vrapcici od BB?

II srednje od oka.. :mrgreen:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2015, 00:18

I naravno i dalje nema odgovora na sve napisano...pocinjes shvatati znaci a sad drugi dio...jednom vracanje paljbom zastave prije dosta godina je tebi isto sto i konstantno pjevanje ubij,zakolji da ne govorim sta sve ne...
A i naravno na dan nezavisnosti je bilo ubij,zakolji sto nema veze sa zivotom ali dobro nismo svi isti naravno...pozdrav za grbavicu centar grada :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Fico is back nakon 10 dana umiranja od straha u svojoj rupi nakon mog odgovora :tokralju: kakve sad veze ima sto sam ovo pitao intelektualac? lik mi rece da sam licemjer zato sto sam prognozirao prolaz Zrinjskog u polufinale...nikad kraja sa focacima :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 mar 2015, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 21 mar 2015, 00:21

Izgleda ovoj ublehi ništa vezano za ovu državu nije bitno tako da mu je važnija titula bivše države od titule jedne jedine !
@bagrcavi, bezobrazan si ispo :lol:
Eto npr. meni Grbavica nije centar grada već centar svijeta ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.