jedan je bijeli brijeg,
na njemu igra Zrinjski
vehlez u vrapčiće

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vas najvise,vi ste pogotovo najveca meta sprdnje od citave nacijebagrcavi je napisao/la:Pa koga ste vi mogli zajjebavati prije par godina iskreno?
Izvini drug ali ja imam dojam da trenutno više navijačkog šarma pa makar isti bio zasnovan na nacionalizmu ima Zrinjski nego Velež, ne znam kako je to nekom uspjelo ali ni samo ime Veleža više nema težinu.Cernica je napisao/la:Politicki produkt iz epruvete bez ikakve ljubavi. Klub koji u svojoj mladoj istoriji ništa nije stvorio. Ljudi samo kupili dresove kopačke štucne i počeli igrat lopte. Znači ništa nisu stvorili. Smijurija žešća ali kao što sve vještačko ima rok trajanja tako i oni. Izbori diktiraju opstanak tog frankesteina i samo je pitanje kad ce se sve ugasit. Nema tu tradicije istorije i ljubavi. Samo mržnja prema drugom i razlog zasto su još na životu
Brato vozaj ti golfa 2 20-es godina a izašli 3 4 5 6 i 7 . Šta hocu da ti kažem rezultati. Oni diktiraju navijacku svijest koja je kod nas zaboravljena konstantno losim rezultatima. Oni se bore za titulu a ide ih na gostovanje 200. Vidio bi ti druže navijacki šarm da smo mi u toj poziciji. Mentalitet je kod nas jači 17 puta nego kod njih. Samo nas losi rezultati karaju ovih 20 godinaimekorisnicko je napisao/la:Izvini drug ali ja imam dojam da trenutno više navijačkog šarma pa makar isti bio zasnovan na nacionalizmu ima Zrinjski nego Velež, ne znam kako je to nekom uspjelo ali ni samo ime Veleža više nema težinu.Cernica je napisao/la:Politicki produkt iz epruvete bez ikakve ljubavi. Klub koji u svojoj mladoj istoriji ništa nije stvorio. Ljudi samo kupili dresove kopačke štucne i počeli igrat lopte. Znači ništa nisu stvorili. Smijurija žešća ali kao što sve vještačko ima rok trajanja tako i oni. Izbori diktiraju opstanak tog frankesteina i samo je pitanje kad ce se sve ugasit. Nema tu tradicije istorije i ljubavi. Samo mržnja prema drugom i razlog zasto su još na životu
MortemHz je napisao/la:Vas najvise,vi ste pogotovo najveca meta sprdnje od citave nacijebagrcavi je napisao/la:Pa koga ste vi mogli zajjebavati prije par godina iskreno?
Doduse vise za onu vasu nacionalisticku grupicu i one silne nacionalisticke,nepismene ispade ali bilo je i za klubne znam jel' bila najveca blamaza u navijackoj historiji od rata kad smo vas ponizili onda na Kosevu,mislim da nije..steta
Navijacko ponizenje. O cemu se radi mortemElegant je napisao/la:Kojim ponizenjem ?
Prije svega da pozelim srecu sutra jedinom klubu uz Sarajevo koji nema nacionalisticko organizovanu skupicu navijaca i drugom najtrofejnijem jugoslovenskom klubu sa nasih prostora i naravno neka bolji pobijediCernica je napisao/la:Navijacko ponizenje. O cemu se radi mortemElegant je napisao/la:Kojim ponizenjem ?
jel to?MortemHz je napisao/la:Prije svega da pozelim srecu sutra jedinom klubu uz Sarajevo koji nema nacionalisticko organizovanu skupicu navijaca i drugom najtrofejnijem jugoslovenskom klubu sa nasih prostora i naravno neka bolji pobijediCernica je napisao/la:Navijacko ponizenje. O cemu se radi mortemElegant je napisao/la:Kojim ponizenjem ?![]()
Imas PM da se ne bi lijepili focaci![]()
Cernica je napisao/la:Navijacko ponizenje. O cemu se radi mortemElegant je napisao/la:Kojim ponizenjem ?
MortemHz je napisao/la:Koliko su daleko Vrapcici od BB?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.