da im nije bilo farsopolija nikad ne bi nista osvojili, to svak ziv zna ko prati kalco, moratti je potrosio 1000 milijardi lira u 10 godina i nista nije osvojio i onda izmisle kalcopoli i kasnije oni postanu najposteniji klub u italiji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
To ja pokušavam da objasnim , Milan i Juve su vladali Italijom sa izraženom dominacijom Milana od 1986 do 1996 , odnosno Juventusa od 1996 - 2006 . Sa tim da imam jednu ispravku Milan je bio 2 puta prvak od '96-'06 ( i to 1999 i 2004 ) .Yucca je napisao/la:Navijaci intera nece da skontaju da su uvijek bili iza Milana i Juvea i da se nije desio farsopoli i dalje bi bili daleko iza to je cinjenica kroz istoriu Seria A da su uvijek dominirali ili Juve ili Milan
Od 1996-2006 Juve i Milan su igrali 6 finala LP Juve 4 Milan 2 u tom periodu Juve bio prvak 7 puta Milan 1 Lazio 1 Roma 1
Opšte je poznata stvar da su Juve i Milan većinu utakmica dobili na prevaru te da su ti silni trofeji između 1990-2005 "kupljeni" , nemam nikakvog uticaja to što su u te dvije ekipe u tom periodu igrali sve sami super-klasni igrači .Pupi04 je napisao/la:Inter je od 62-66 osvojio 3 titule i 2 Kupa Prvaka i 2 Interkontinentalna kupa,kako samo sve lijepo zvuci kad izvuces period koji ti godi![]()
Ev da i ja malo napisem kad bi bilo sta bi bilo,da se vi niste bavili lopovskim poslom Inter bi u tom periodu 90-05 sigurno osvojio barem 5 titulajelde kako vama ruzno i glupo zvuci,a meni milina jer sam siguran u tu tezu kao i vi u vasu
Upravo ovako te i zamisljam tako da nemam vremena da ti sta objasnjavamPrescritto je napisao/la:
"Il terzo incomodo", by Ferruccio MazzolaPupi04 je napisao/la:Inter je od 62-66 osvojio 3 titule i 2 Kupa Prvaka i 2 Interkontinentalna kupa,kako samo sve lijepo zvuci kad izvuces period koji ti godi![]()
Ev da i ja malo napisem kad bi bilo sta bi bilo,da se vi niste bavili lopovskim poslom Inter bi u tom periodu 90-05 sigurno osvojio barem 5 titulajelde kako vama ruzno i glupo zvuci,a meni milina jer sam siguran u tu tezu kao i vi u vasu
Imam ti sto sta reci ali radi takvog klauna ne vrijedi popusit ban,vjeruj ne vrijediPrescritto je napisao/la:nije da nemas vremena, vec ne znas, nemas mi sta reci, to je problem, zamisljaj me kako hoces ionako nisam derpe, nista licno
Rutinsko šamaranje.Pupi04 je napisao/la:upravo i razlog Interovih trofeja 2005+ su zato sto su igrali super-klasni igraci,sto ti samo i pobija tvoju prvobitnu tezu o tim trofejima...
Ti super-klasni igrači su manje-više bili i godinu prije u Interu pa nisu mogli ništa pored Milana i Juveta .SiamoNoi je napisao/la:Rutinsko šamaranje.Pupi04 je napisao/la:upravo i razlog Interovih trofeja 2005+ su zato sto su igrali super-klasni igraci,sto ti samo i pobija tvoju prvobitnu tezu o tim trofejima...