Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Profesor- Kefalo,jel to taj?DrustveniParazit je napisao/la:E zbog tog pitanja jel' Sarajevo gdje je nekad bilo i mog odgovora gdje god da je uvijek je ispred selje sam predmet pado dva puta kod profesora koji je mrtvi strumfsasistika je napisao/la:Bila je nekad davno pjesma-1988-89-mislim, koju su puštali na poluvremenu na Koševu dvije tri sezone zaredom, al vazda tu pjesmu i dinu merlina-jel Saraj'vo gdje je ...High je napisao/la:[youtube][/youtube]
U srcu mome živiš samo ti - Sarajevo moja ljubavi.
Ova pjesma ide nešto-srce i violina ne diraj kad svira- ,tako nešto otprilike,znaš li možda koja je pjesma u pitanju i kako ide
Ako nisi znao, mi smo prvi i jedini klub u BiH koji je koristio led display reklame.FrancescoTotti je napisao/la:Al to je bas izvodivo i ne razumijem kako se to nije ranije radilo... Evo sto brat postavi sliku protiv Travnika, isto kao 96'-e jbt, ma šta isto, i gore!
Nadam se da će od sljedeće polusezone i to biti na nivou
Pa ih iz Butmira po potrebi vozati tamo,vamo,nema logikePitaristok je napisao/la:Ma vjerujem da bi naši mnogo sta uradili, ali ko ce ti sutra pravdati sta si ulozio i gdje ostavljati te reklame, mi smo te reklame iznajmljivati zbog toga jer nemaš ih gdje ostaviti, na Koševu bi se to pokralo, jedino sad u Butmiru ih skladistit
Pa Ako si bliži sa kućom nek kod tebe ostavljaju isteRedEvil je napisao/la:Pa ih iz Butmira po potrebi vozati tamo,vamo,nema logikePitaristok je napisao/la:Ma vjerujem da bi naši mnogo sta uradili, ali ko ce ti sutra pravdati sta si ulozio i gdje ostavljati te reklame, mi smo te reklame iznajmljivati zbog toga jer nemaš ih gdje ostaviti, na Koševu bi se to pokralo, jedino sad u Butmiru ih skladistit
Moze tebra blizi sam od Butmira,ima mjesta a i kinta bi se neka zaradila,nije ti losa idejaPitaristok je napisao/la:Pa Ako si bliži sa kućom nek kod tebe ostavljaju isteRedEvil je napisao/la:Pa ih iz Butmira po potrebi vozati tamo,vamo,nema logikePitaristok je napisao/la:Ma vjerujem da bi naši mnogo sta uradili, ali ko ce ti sutra pravdati sta si ulozio i gdje ostavljati te reklame, mi smo te reklame iznajmljivati zbog toga jer nemaš ih gdje ostaviti, na Koševu bi se to pokralo, jedino sad u Butmiru ih skladistit
Misliš gratis?Pitaristok je napisao/la:Daj ba ti bi na klubu da zaradiš, daj bar dva mjeseca gradiš,
Ma je.bo mu ja mob, ubaci mi riječ a ja ne pregledam tekstPitarBordo je napisao/la:Misliš gratis?Pitaristok je napisao/la:Daj ba ti bi na klubu da zaradiš, daj bar dva mjeseca gradiš,Gledam na tastaturi kako si ofulao ovoliko... hahaha
Hhehehehehhe,na danasnjem vaktu,ni zeni nema gratis,samo interesPitaristok je napisao/la:Daj ba ti bi na klubu da zaradiš, daj bar dva mjeseca gradiš,
Trazi jos jedan stan na Ciglanama info 100%.Shooter je napisao/la:Saleme, daj nam Skaku u listici.![]()
Tacno da smo prvi bili sa led reklamama.A mislim da se iznajmljuju,a u nekim reprezentativnim utakmicama,mislim da su gosti cak svoje donosili.Francuska,ako se ne varam.MCMXLVI je napisao/la:Ako nisi znao, mi smo prvi i jedini klub u BiH koji je koristio led display reklame.FrancescoTotti je napisao/la:Al to je bas izvodivo i ne razumijem kako se to nije ranije radilo... Evo sto brat postavi sliku protiv Travnika, isto kao 96'-e jbt, ma šta isto, i gore!
Nadam se da će od sljedeće polusezone i to biti na nivou
Ali stvarno je dosta sa ovom patnjom od "reklama".
Sada nek mi neko objasni, jel savez kupio sebi led display reklame ili samo posude od neke firme kao i mi za evropske utakmice?
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], Vanja8 i 58 gostiju.