Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 09 maj 2016, 12:32

rio_Ferdy88 je napisao/la:Torbicom ga :mrgreen:
kad je eurosong Fuade :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 maj 2016, 13:02

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma nemam ja problem sa prilaskom, kad se meni neka sviđa ja to dam do znanja, problem nastupa kad one to saznaju, onda me izbjegavaju u širokom luku :rol:
pa ti ih iznenadi. ono
"Đe si ribe, aj da se valjamo u sijenu! "
Ta-da
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 09 maj 2016, 13:09

DANTES je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma nemam ja problem sa prilaskom, kad se meni neka sviđa ja to dam do znanja, problem nastupa kad one to saznaju, onda me izbjegavaju u širokom luku :rol:
pa ti ih iznenadi. ono
Ta-da
Ma priđeš i kažeš yebem kratko ali zato loše. I svaka je tvoja :mrgreen:
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 maj 2016, 14:38

newborn je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
pa ti ih iznenadi. ono
Ta-da
Ma priđeš i kažeš yebem kratko ali zato loše. I svaka je tvoja :mrgreen:
ne padaju njemice valjda na to? :rol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 09 maj 2016, 14:42

ma njemice padaju same, ništa ne moraš raditi. to sve pjano i drogirano, samo ideš cestom i yebeš :mrgreen:
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 maj 2016, 14:45

newborn je napisao/la:ma njemice padaju same, ništa ne moraš raditi. to sve pjano i drogirano, samo ideš cestom i yebeš :mrgreen:
nakon ovog posta legenda ide po pasoš :D
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 maj 2016, 14:46

newborn je napisao/la:ma njemice padaju same, ništa ne moraš raditi. to sve pjano i drogirano, samo ideš cestom i yebeš :mrgreen:
ovo je istina

kakvi su ovo helići iznad Sarajeva. Ja izbrojao 9 u formaciji, a inace leti ih i random po nebu :hmmmmm:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 maj 2016, 14:46

slika
RHM :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 09 maj 2016, 15:12

Ksenofobicna Evropa i konzervativni Britanci

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/natpi ... /160509056

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 maj 2016, 15:20

SlevinKelevra je napisao/la:Ksenofobicna Evropa i konzervativni Britanci

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/natpi ... /160509056
Britanija je nesto drugo. Mislim da mozes birati da ti se sudi po serijatu ako hoces :ljepota:

Ali ne. U multietnickom Sarajevu kad vide pokrivenu djevojku (najcesce ovi koji su odrasli uz sofru i nanine dimije i samiju) to kao da su vidjeli Big Foota :crazy:

Inace komunjare danas polazu cvijece po partizanskim spomenicima, ne vidjeh ih ja danas na Trgu Djece Sarajeva :roll: Poslali malo Igora Kamocaja i to je to :hmmmm:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 maj 2016, 16:01

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 maj 2016, 16:18

kako ljigav, neprofesionalan i senzacionalistički članak. bez trunke obzira prema žrtvi, porodici. samo da dignu tiraž ili dobiju koji klik i lajk više
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 09 maj 2016, 16:31

DANTES je napisao/la: kako ljigav, neprofesionalan i senzacionalistički članak. bez trunke obzira prema žrtvi, porodici. samo da dignu tiraž ili dobiju koji klik i lajk više
Prenijelo je ovo vise portala, i ustvari je samo prepisan konacni izvjestaj istrage. Ja podrzavam objavljivanje ovakvih stvari, jer pokazuju okrutnu stvarnost i zrtva nije samo inicijali i godina rodjenja. Sada slijedi pritisak javnosti i ovi debili ce popusiti maksimalne kazne.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 maj 2016, 16:33

rio_Ferdy88 je napisao/la:
slika
RHM :kafa:
Može li kakva slika bez bar jednog dekoltea? :mrgreen:

Bezbeli ovako i tim curama što ti se sviđaju šalješ slike, pa nije ni čudo što kažeš da te izbjegavaju :P
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 maj 2016, 16:48

Mokes je napisao/la:
slika
Samo za ovog isilovca.
ja isilovac?

zar ce ovo moderatori dopsutiti?

mici mi tog siptara sa ociju :puke: :puke: :puke: :puke:

Pa vise je za moj narod uradio jedan polumadjar i polusrbin Benjamin Kallay nego ovaj sipto koji mi nije dao nikakva prava. Cak je i na partizane Cazina i okolice slao tenkove i vojsku. Jer od te vjestacke tvorevine nisi smio zadrzati ni krisku hljeba za sebe.

Sta je bilo na trecem zasjedanju AVNOJ-a? Zasto je na Ustavotvornoj skupstini SFRJ 1946 odbijen prijedlog Husage Cisica? Serem ti se na tog siptara jednostavno.

Pitaj cestitog ljevicara Zdravka Grebu sta ce ti reci o KPJ i koliko je bila jaka struja koja je negirala Bosnjake, BiH i bosanski jezik. Jugoslovensko komunjare su lazne komunjare i samo donose bratoubilacke ratove.

High

Post Postao/la High » 09 maj 2016, 17:00

Branite vlast koja je postojanje jednog naroda potirala sve do šezdesetih, tj. sedamdesetih. Socijalna jednakost s kultom ličnosti - koji paradoks.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 09 maj 2016, 17:06

High je napisao/la:Branite vlast koja je postojanje jednog naroda potirala sve do šezdesetih, tj. sedamdesetih. Socijalna jednakost s kultom ličnosti - koji paradoks.
Prvo spasio zemlju cetrdesetih, pa narod sedamdesetih... Sta je jos trebao?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 maj 2016, 17:09

Gledaj pitara što udaraju na Joleta i KPJ a da im nije bilo KPJ ne bi im ni kluba bilo :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 maj 2016, 17:12

Pa komplet ideologija je puna paradoksa i kontradiktornosti. Boga zamijenili seksualnim degenerikom. Generacija ispranih mozgova. Besmisleno je i diskutovati o tome. Nisu vrijedni toga, imam ispit za 2 sata :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Nostalgija je za pi.cke koje ne mogu dalje naprijed.

A kako govorite da su danasnji nacionalisti produkt svojih roditelja, tako ste i vi zrtve ispiravanja mozgova svoje familije koja se sjeca titinog vremena :crazy:
Raonffa je napisao/la:Gledaj pitara što udaraju na Joleta i KPJ a da im nije bilo KPJ ne bi im ni kluba bilo :lol:
Opet bolje od vas koji nas nazivate "udbasima" a kunete se u tita i petokraku :facepalm: :damn: :facepalm: :damn: :facepalm: Isti obrazac ponasanja u svemu.

Jos kad vidim kako su ovi gej aktivsti u Sarajevu strastveni jugonostalgicari rodjeni poslije 1995, a poznato je da su **** dosta propatili od Milicije i sistema, onda o cemu mi ovdje pricamo.

Isti obrazci ponasanja!
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 09 maj 2016, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 09 maj 2016, 17:14

SlevinKelevra je napisao/la:
High je napisao/la:Branite vlast koja je postojanje jednog naroda potirala sve do šezdesetih, tj. sedamdesetih. Socijalna jednakost s kultom ličnosti - koji paradoks.
Prvo spasio zemlju cetrdesetih, pa narod sedamdesetih... Sta je jos trebao?
Šta je spasio? Sistem je sam sebe pojeo. Baš je human, a pozatvarali akademce kad su pisali tekstove o muslimanskoj književnosti, a ne nešto više. Istraži šta malo bolje. I Đilas je to pisao - Samoporaz kumunizma. Uostalom, eto kreni od prve odrednice - opća jednakost, a Josipov kult ličnosti bio jači od ikakve jednakosti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.