kad je eurosong Fuaderio_Ferdy88 je napisao/la:Torbicom ga
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa ti ih iznenadi. onorio_Ferdy88 je napisao/la:Ma nemam ja problem sa prilaskom, kad se meni neka sviđa ja to dam do znanja, problem nastupa kad one to saznaju, onda me izbjegavaju u širokom luku
"Đe si ribe, aj da se valjamo u sijenu! "
Ta-da
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma priđeš i kažeš yebem kratko ali zato loše. I svaka je tvojaDANTES je napisao/la:pa ti ih iznenadi. onorio_Ferdy88 je napisao/la:Ma nemam ja problem sa prilaskom, kad se meni neka sviđa ja to dam do znanja, problem nastupa kad one to saznaju, onda me izbjegavaju u širokom luku
Ta-da
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
ne padaju njemice valjda na to?newborn je napisao/la:Ma priđeš i kažeš yebem kratko ali zato loše. I svaka je tvojaDANTES je napisao/la:pa ti ih iznenadi. onorio_Ferdy88 je napisao/la:Ma nemam ja problem sa prilaskom, kad se meni neka sviđa ja to dam do znanja, problem nastupa kad one to saznaju, onda me izbjegavaju u širokom luku
Ta-da
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ma njemice padaju same, ništa ne moraš raditi. to sve pjano i drogirano, samo ideš cestom i yebeš 
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
nakon ovog posta legenda ide po pasošnewborn je napisao/la:ma njemice padaju same, ništa ne moraš raditi. to sve pjano i drogirano, samo ideš cestom i yebeš
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovo je istinanewborn je napisao/la:ma njemice padaju same, ništa ne moraš raditi. to sve pjano i drogirano, samo ideš cestom i yebeš
kakvi su ovo helići iznad Sarajeva. Ja izbrojao 9 u formaciji, a inace leti ih i random po nebu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Britanija je nesto drugo. Mislim da mozes birati da ti se sudi po serijatu ako hocesSlevinKelevra je napisao/la:Ksenofobicna Evropa i konzervativni Britanci
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/natpi ... /160509056
Ali ne. U multietnickom Sarajevu kad vide pokrivenu djevojku (najcesce ovi koji su odrasli uz sofru i nanine dimije i samiju) to kao da su vidjeli Big Foota
Inace komunjare danas polazu cvijece po partizanskim spomenicima, ne vidjeh ih ja danas na Trgu Djece Sarajeva
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako ljigav, neprofesionalan i senzacionalistički članak. bez trunke obzira prema žrtvi, porodici. samo da dignu tiraž ili dobiju koji klik i lajk više
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prenijelo je ovo vise portala, i ustvari je samo prepisan konacni izvjestaj istrage. Ja podrzavam objavljivanje ovakvih stvari, jer pokazuju okrutnu stvarnost i zrtva nije samo inicijali i godina rodjenja. Sada slijedi pritisak javnosti i ovi debili ce popusiti maksimalne kazne.DANTES je napisao/la: kako ljigav, neprofesionalan i senzacionalistički članak. bez trunke obzira prema žrtvi, porodici. samo da dignu tiraž ili dobiju koji klik i lajk više
Može li kakva slika bez bar jednog dekoltea?rio_Ferdy88 je napisao/la:RHM
Bezbeli ovako i tim curama što ti se sviđaju šalješ slike, pa nije ni čudo što kažeš da te izbjegavaju
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja isilovac?Mokes je napisao/la:Samo za ovog isilovca.
zar ce ovo moderatori dopsutiti?
mici mi tog siptara sa ociju
Pa vise je za moj narod uradio jedan polumadjar i polusrbin Benjamin Kallay nego ovaj sipto koji mi nije dao nikakva prava. Cak je i na partizane Cazina i okolice slao tenkove i vojsku. Jer od te vjestacke tvorevine nisi smio zadrzati ni krisku hljeba za sebe.
Sta je bilo na trecem zasjedanju AVNOJ-a? Zasto je na Ustavotvornoj skupstini SFRJ 1946 odbijen prijedlog Husage Cisica? Serem ti se na tog siptara jednostavno.
Pitaj cestitog ljevicara Zdravka Grebu sta ce ti reci o KPJ i koliko je bila jaka struja koja je negirala Bosnjake, BiH i bosanski jezik. Jugoslovensko komunjare su lazne komunjare i samo donose bratoubilacke ratove.
Branite vlast koja je postojanje jednog naroda potirala sve do šezdesetih, tj. sedamdesetih. Socijalna jednakost s kultom ličnosti - koji paradoks.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prvo spasio zemlju cetrdesetih, pa narod sedamdesetih... Sta je jos trebao?High je napisao/la:Branite vlast koja je postojanje jednog naroda potirala sve do šezdesetih, tj. sedamdesetih. Socijalna jednakost s kultom ličnosti - koji paradoks.
Gledaj pitara što udaraju na Joleta i KPJ a da im nije bilo KPJ ne bi im ni kluba bilo 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa komplet ideologija je puna paradoksa i kontradiktornosti. Boga zamijenili seksualnim degenerikom. Generacija ispranih mozgova. Besmisleno je i diskutovati o tome. Nisu vrijedni toga, imam ispit za 2 sata
[youtube][/youtube]
Nostalgija je za pi.cke koje ne mogu dalje naprijed.
A kako govorite da su danasnji nacionalisti produkt svojih roditelja, tako ste i vi zrtve ispiravanja mozgova svoje familije koja se sjeca titinog vremena
Isti obrazac ponasanja u svemu.
Jos kad vidim kako su ovi gej aktivsti u Sarajevu strastveni jugonostalgicari rodjeni poslije 1995, a poznato je da su **** dosta propatili od Milicije i sistema, onda o cemu mi ovdje pricamo.
Isti obrazci ponasanja!
[youtube][/youtube]
Nostalgija je za pi.cke koje ne mogu dalje naprijed.
A kako govorite da su danasnji nacionalisti produkt svojih roditelja, tako ste i vi zrtve ispiravanja mozgova svoje familije koja se sjeca titinog vremena
Opet bolje od vas koji nas nazivate "udbasima" a kunete se u tita i petokrakuRaonffa je napisao/la:Gledaj pitara što udaraju na Joleta i KPJ a da im nije bilo KPJ ne bi im ni kluba bilo
Jos kad vidim kako su ovi gej aktivsti u Sarajevu strastveni jugonostalgicari rodjeni poslije 1995, a poznato je da su **** dosta propatili od Milicije i sistema, onda o cemu mi ovdje pricamo.
Isti obrazci ponasanja!
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 09 maj 2016, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Šta je spasio? Sistem je sam sebe pojeo. Baš je human, a pozatvarali akademce kad su pisali tekstove o muslimanskoj književnosti, a ne nešto više. Istraži šta malo bolje. I Đilas je to pisao - Samoporaz kumunizma. Uostalom, eto kreni od prve odrednice - opća jednakost, a Josipov kult ličnosti bio jači od ikakve jednakosti.SlevinKelevra je napisao/la:Prvo spasio zemlju cetrdesetih, pa narod sedamdesetih... Sta je jos trebao?High je napisao/la:Branite vlast koja je postojanje jednog naroda potirala sve do šezdesetih, tj. sedamdesetih. Socijalna jednakost s kultom ličnosti - koji paradoks.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.