Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
aferim za ljevaka, ako je istina 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@Besic
Ja ne ganjam, ja sam se "skrasio"
@Legenda
100%
Ja ne ganjam, ja sam se "skrasio"
@Legenda
100%
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- alan_kardec
- Kontakt:
IlFantasista je napisao/la:@Legendo, evo traži te.![]()
Ne znam za @legendu, ali ja uslove ne ispunjavam
Kao ne voli utripovane momke, a ona utripovala da je kombinacija Adriane Lime, Nine Seničar i Monice Belucci. kuknjava A sa ovakvim razmišljanjem je zapravo kombinacija nekoliko seljančurina koje godinama nisu iz svog sela izašle.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- legenda reala
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Ne znam za @legendu, ali ja uslove ne ispunjavamIlFantasista je napisao/la:@Legendo, evo traži te.![]()
jer sam iz okoline i ne volim da se slikam, i nemam keša...
![]()
Kao ne voli utripovane momke, a ona utripovala da je kombinacija Adriane Lime, Nine Seničar i Monice Belucci. kuknjava A sa ovakvim razmišljanjem je zapravo kombinacija nekoliko seljančurina koje godinama nisu iz svog sela izašle.
ja jedino imam keša od ta tri uslova
Kažem ja precjenjuje se, al eto ona je svoj cilj ispunila sad je popularna na instagramu biće milion pratilaca i sl
Ne znam reče li kolko ima god, al ovo njeno razmišljanje je pravo djetinjasto, nije on još zrela da ima momka
jel to pristala mostarkaRaonffa je napisao/la:@Besic
Ja ne ganjam, ja sam se "skrasio"![]()
@Legenda
100%
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 09 maj 2016, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Momci su takvi da gledaju koristi, a prije toga pokazala da ona gleda samo korist

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
@Legenda
Znaš brate da svi ljudi koji su oženjeni Herkom idu u dženet, dao im kažu Bog povlasticu pošto im je cijeli život džehenem
Ispričaše mi vic, prepadoh se pa prolongirah sve
Znaš brate da svi ljudi koji su oženjeni Herkom idu u dženet, dao im kažu Bog povlasticu pošto im je cijeli život džehenem
Ispričaše mi vic, prepadoh se pa prolongirah sve
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Baš mi se jedna bivše kolegica , trenutno studentica mostarskog sveučilišta udaje brzo , (ovo ozb govorim ) , sumnjam na nekog s foruma . 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- legenda reala
- Kontakt:
jel došla pameti il nijeRaonffa je napisao/la:@Legenda
Znaš brate da svi ljudi koji su oženjeni Herkom idu u dženet, dao im kažu Bog povlasticu pošto im je cijeli život džehenem![]()
![]()
Ne idu pamet i ja skupalegenda reala je napisao/la:jel došla pameti il nijeRaonffa je napisao/la:@Legenda
Znaš brate da svi ljudi koji su oženjeni Herkom idu u dženet, dao im kažu Bog povlasticu pošto im je cijeli život džehenem![]()
![]()
@Bešić
Nije sa sveučilišta i ne udaje se, barem ne za mene sigurno, moguće da šara al' neka nek' se još neko zayebe
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:ja jedino imam keša od ta tri uslova![]()
Kažem ja precjenjuje se, al eto ona je svoj cilj ispunila sad je popularna na instagramu biće milion pratilaca i sl
Ne znam reče li kolko ima god, al ovo njeno razmišljanje je pravo djetinjasto, nije on još zrela da ima momka
Malo je reći da se precjenjuje.
Ali ona je bar iskrena i javno je rekla, a ima ih još kamara onih čija je osnovna životna preokupacija da se bogato udaju i ništa ih više ne zanima. I kad nakon godina ne dođe niko ko ispunjava uslove, onda se mijenja priča kako su muškarci kukavice, ne smiju da priđu... Doduše, da se ne lažemo, ima i nas svakakvih.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- samo_lijevo
- Kontakt:
Brzo ces imati priliku da se pokazes.Raonffa je napisao/la:Joj da mi je jedan dan vlasti da sve ove "Švabofile" protjeram u Treći rajh, a posebno ove što simpatiziraju Elf![]()
Nemoj se druziti sa legendom.
legenda reala je napisao/la:šta ti je, on meće svakodnevno, pa ti si kaže mala maca za njegaRaonffa je napisao/la:Sad će ti Ljevak odgovoriti nešto u stilu Rialegenda reala je napisao/la:
e jbg ne možemo svi, ko vi visočani
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
@Rio kakve su ovo provokacijealan_kardec je napisao/la:legenda reala je napisao/la:ja jedino imam keša od ta tri uslova![]()
Malo je reći da se precjenjuje.
Ali ona je bar iskrena i javno je rekla, a ima ih još kamara onih čija je osnovna životna preokupacija da se bogato udaju i ništa ih više ne zanima. I kad nakon godina ne dođe niko ko ispunjava uslove, onda se mijenja priča kako su muškarci kukavice, ne smiju da priđu... Doduše, da se ne lažemo, ima i nas svakakvih.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma nemam ja problem sa prilaskom, kad se meni neka sviđa ja to dam do znanja, problem nastupa kad one to saznaju, onda me izbjegavaju u širokom luku 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da poselamim raju, evo sad sa gastroskopije - sve je super, nema više terapija.
Vrište ljudi ko na klanju, a ja ni mukajet. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sad mogu mirno spavati, hvala ti na infu 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Eto da se ne sekiraš.Mokes je napisao/la:Sad mogu mirno spavati, hvala ti na infu
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- legenda reala
- Kontakt:
reko uštipak nešto napiso, kad ono ljevaksamo_lijevo je napisao/la:Brzo ces imati priliku da se pokazes.Raonffa je napisao/la:Joj da mi je jedan dan vlasti da sve ove "Švabofile" protjeram u Treći rajh, a posebno ove što simpatiziraju Elf![]()
![]()
- samo_lijevo
- Kontakt:
od svih insinuacija prema meni ta ti je najgora.legenda reala je napisao/la:reko uštipak nešto napiso, kad ono ljevaksamo_lijevo je napisao/la:Brzo ces imati priliku da se pokazes.Raonffa je napisao/la:Joj da mi je jedan dan vlasti da sve ove "Švabofile" protjeram u Treći rajh, a posebno ove što simpatiziraju Elf![]()
![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Torbicom ga 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..