Ma mi i Zeljo smo izgleda BH sportZip je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma mi i Zeljo smo izgleda BH sportZip je napisao/la:
Samo rušenje onoliko kompleksa košta... Plus to bi radio CSR, a onda to je u neku ruku i spomenik ZOI '84... tako da što se tiče Koševa jedino je rekonstrukcija realna... Eh sad... Ja i dalje mislim da od stadiona nema ništa, možda nekih nevidljivih ušminkavanja i dotjerivanje travnjaka više nego inače i to je to.Alpasinac je napisao/la:Kada se več provlači tema stadiona, da i ja nešto kažem. Postoji li mogučnost rušenja Koševa i izgradnja novog stadiona manjeg kapaciteta na istom mjestu gdje je naš stadion trenutno stacioniran ? Veliki sam laik na tome polju, ali po nekog mojoj logici takav projekat bi financijski bio mnogo skuplji od same rekonstrukcije ili izgradnje novog stadiona na drugoj lokaciji?
Svi imamo veliki sentiment prema našem Koševu i sve emociju počinju i završavaju na njemu. Ako se nekada desi da napustimo " tribine ispod porodilišta" želim zastave na pola koplja i dan žalosti !
MortemHz je napisao/la:Hajd slikajte tu stranicu oko stadiona ljubi vas brat
Tamo gdje se trenutno nalazi stadion fakat nema prostora... Da barem nisu onu džamiju bez veze ondje sagradili nego negdje u naselju, onda bi se moglo... A da ne pričamo o lošem zemljištu, plus preblizu koritu... projekat kada bi se radio po nekim umjerenim standardima bi bio daleko skuplji nego na bilo kojoj drugoj parceli...amypitar je napisao/la:Meni je najbolja i najjeftinija opcija Otoka.
Naravno ukoliko se moze otkupiti od opstine NG.Mislim da bi sa jednom ozbiljnom Tanovom pinudom opstinsko vijece prihvatilo prodaju istog,jer im stadion samo donosi troskove.
Ma kakvih 40 milki.. To ni u ludiluEvander je napisao/la:Kojih crnih 40 000 kapacitet?
Odgovorno tvrdim da se nikad ne bi napunio.
Znaci tekst je notorna laz.
Ima mjesta na Ilidzi.amypitar je napisao/la:Moze li se sta izgraditi na Butmiru, kakav stadion od 10.000 mjesta
Ne mozemo do besvijesti cekati kad ce neko smilovati da renovira Kosevo.Dino spomenu neku lokaciju u Hrasnici.
Ma nek prave bilo gdje,samo da imamo svoj i pristojan stadion.