Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Ma jok, Curtmo je jedan veliki gospodin, ja ga stalno rezilim ima priliku da uživa u Skandinavskim vilama, on udari po ovim našim krajevima i to haj da je udario po srpkinjama i hrvaticama jok on udari po albankama i gorankamaDANTES je napisao/la:ma ti si bolji čovjek od norvežanina. tebe će da vole. ali ako nećeš onda dobro. naćiće se se već nekalegenda reala je napisao/la:
Neću Cartman se opeko na obje sorte, tako da meni vlahinju ako može
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Osim Draxlera ali on neće igrati pa te shvatam . Tuga golema.samo_lijevo je napisao/la:Low je majstor za zavrsnice. Nece se igrati, kao sto nije ni do sada.
Bez broja, svakako nema omiljenog igraca.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kroos, bez razmisljanja.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
dakle ti si za slovensku krv?legenda reala je napisao/la:Ma jok, Curtmo je jedan veliki gospodin, ja ga stalno rezilim ima priliku da uživa u Skandinavskim vilama, on udari po ovim našim krajevima i to haj da je udario po srpkinjama i hrvaticama jok on udari po albankama i gorankamaDANTES je napisao/la:ma ti si bolji čovjek od norvežanina. tebe će da vole. ali ako nećeš onda dobro. naćiće se se već nekalegenda reala je napisao/la:
Neću Cartman se opeko na obje sorte, tako da meni vlahinju ako može![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- IlFantasista
- Kontakt:
Tjeraš me da otključavam pp bezveze.rasavoje je napisao/la:Bez dokaza ne zelim vise ista komentarisati.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlFantasista
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
precjenjuje se, nije toliko dobra da ima ovoliko zahtjevaIlFantasista je napisao/la:@Legendo, evo traži te.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uvijek mi je bilo kako ovi lazni komunisti podrzavaju vise Izrael od Palestine i kako bukvalno ponizavaju one koji podrzavaju Palestinu.
Simbol otpora? Otpor sistemu? Nista to. Lazne komunjare everywhere
Simbol otpora? Otpor sistemu? Nista to. Lazne komunjare everywhere
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Joj da mi je jedan dan vlasti da sve ove "Švabofile" protjeram u Treći rajh, a posebno ove što simpatiziraju Elf

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- legenda reala
- Kontakt:
mostarac jesi živRaonffa je napisao/la:Joj da mi je jedan dan vlasti da sve ove "Švabofile" protjeram u Treći rajh, a posebno ove što simpatiziraju Elf![]()
Bilo je i boljih dana, sedmica... al' eto ne volim da se žalim jer vazda može gore.legenda reala je napisao/la:mostarac jesi živRaonffa je napisao/la:Joj da mi je jedan dan vlasti da sve ove "Švabofile" protjeram u Treći rajh, a posebno ove što simpatiziraju Elf![]()
Šta je sa tobom, imal' šta na glavu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- legenda reala
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:
Bilo je i boljih dana, sedmica... al' eto ne volim da se žalim jer vazda može gore.
Samo reci, uvijek može gore
ma nije zima, može se i gologlav
Šta je ba faraone ?
ja i ljevak branimo čast i ugled Švabije ovdje .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Normalnolegenda reala je napisao/la:Raonffa je napisao/la:
Bilo je i boljih dana, sedmica... al' eto ne volim da se žalim jer vazda može gore.
Samo reci, uvijek može gore![]()
ma nije zima, može se i gologlav
Može al' ljepše je kad se metne štagod
Edit:
@Besic
Vidim vidim, nažalost
- legenda reala
- Kontakt:
e jbg ne možemo svi, ko vi visočaniRaonffa je napisao/la:
Sad će ti Ljevak odgovoriti nešto u stilu Rialegenda reala je napisao/la:e jbg ne možemo svi, ko vi visočaniRaonffa je napisao/la:
- legenda reala
- Kontakt:
šta ti je, on meće svakodnevno, pa ti si kaže mala maca za njegaRaonffa je napisao/la:Sad će ti Ljevak odgovoriti nešto u stilu Rialegenda reala je napisao/la:e jbg ne možemo svi, ko vi visočaniRaonffa je napisao/la:
Uletio u krizu srednjih godina k'o i jaran mu Dantes, pa ganja puterke k'o lud. A i počesto zakači nešto 
Joj pa vi samo ganjate