Ne berite vi brigu za nas,,,sada cemo da karamo sve iducih deset godinaIkos je napisao/la:Dabogda ustasama vazda gledali u ledja i igrali u Kurcicima dok se ne raspadnu... a onda nek idu na Bili brig nek gledaju SvinjskiMinhi je napisao/la:Velez zapeo ko nikad. Publika vise na nogama... Nevjerovatno motivisani. Hvala Mostarci za sve ove konstantne neljudske psovke i prozivanja.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
polahko hejteri, ima jos da se igra, lopta je okrugla, zna se da sreća prati hrabre, zato 

Idemo sad, samo hrabro za svog Želju!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jbt futbal pa sta radi odbrana ljudi sami na 16 m u svakom napadu.
Virtu4l je napisao/la:Idemo sad, samo hrabro za svog Želju!

Smirite se obadvoje.tribalhardcore je napisao/la:samolijevo je napisao/la:E moji strumfovi nadam se da ce vam se u ovoj utakmici odbiti od glavu sva namjestanja i sva podmetanja. Kako sada stvari stoje naplaticemo vam i onaj poraz 1:3 u Mostaru i onaj poraz 3:2 nakon sto smo vodili 0-2. Papa titula![]()
Da Bog da se nikada ama bas nikada ne vratili na svoj stadion i da Bog da vam Zrinjski uzeo titulu ispred nosa zbog ovog " navijanja " pa vi kao neka navijacka grupa pjesme svoje nemate za ovo vrijeme sto kao navijate na svom stadionu se ni jedna vasa pjesma navijacka nije cula.nekada sam vas volio i bilo mi je drago kada su manijaci razvijali transparente izronit ce stari za one sto ga vole
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJjjjjjjj odbranoOOOOOOOOOOOOOOooooooooooo **** ti sveeeeee
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ne mogu da vjerujemmmmm

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- mordfustang
- Kontakt:
I treba da izgube,pa gledaj odbrane sunce ti medeno
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
-
- Kontakt:
Bas nas pogadja to sto se necemo vratiti na onu rusevinu. Kakav god da je nas sadasnji stadion, sami smo ga izgradili i od livade napravili solidan stadion. I ja vama zelim da se srusi ona supa od tribine, ili bar drugi dio krova da imate pravi kabriolet stadiontribalhardcore je napisao/la:samolijevo je napisao/la:E moji strumfovi nadam se da ce vam se u ovoj utakmici odbiti od glavu sva namjestanja i sva podmetanja. Kako sada stvari stoje naplaticemo vam i onaj poraz 1:3 u Mostaru i onaj poraz 3:2 nakon sto smo vodili 0-2. Papa titula![]()
Da Bog da se nikada ama bas nikada ne vratili na svoj stadion i da Bog da vam Zrinjski uzeo titulu ispred nosa zbog ovog " navijanja " pa vi kao neka navijacka grupa pjesme svoje nemate za ovo vrijeme sto kao navijate na svom stadionu se ni jedna vasa pjesma navijacka nije cula.nekada sam vas volio i bilo mi je drago kada su manijaci razvijali transparente izronit ce stari za one sto ga vole

- Capt_Billy
- Kontakt:
ZA ONE KOJI NE ZNAJU!
EVo vidim te SAD DA SE IDE KONBINOVANI PRENOS NA BHT-u!
Nije do obrane, do veze je, neko ne trci, to postaje ocigledno...
EVo vidim te SAD DA SE IDE KONBINOVANI PRENOS NA BHT-u!
Nije do obrane, do veze je, neko ne trci, to postaje ocigledno...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
- Kontakt:
ArsenalSA je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Idemo sad, samo hrabro za svog Želju!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pitaru zar ti nisi na tekmi svog kluba
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Moramo se malo prcati, to je draz SArajeva kao gradatribalhardcore je napisao/la:ArsenalSA je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
daleko ste vi od Evrope, a vi o tituli razmisljate
![]()
![]()
![]()
pa vi razmisljate o duploj vec nekih 6-7 godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Los teren, ovi nalozeni, losa postavka Dine
Hvala ti Dino sto cemo zbog tvoje glupe postavke ostati i bez Evrope...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- KosevskoHill
- Kontakt:
Njegov procenat tačnih dodavanja je 7% pa ti skontaj kakav je to igračstannis je napisao/la:Hajd nemoj biti glup. Bas toliki glupan...KosevskoHill je napisao/la:JAMAK učini nam uslugu i oprosti se od fudbala !

Željezničar za život cijeli !
primamo golove isto ništa, nevjerovtna kolicina dragosti kad mi gubimo, vise im drago nego sto oni vode 

otoka 1:1...
- corleone87
- Kontakt:
Los je teren i jednima i drugima.Odbrana katastrofaamko27 je napisao/la:Los teren, ovi nalozeni, losa postavka Dine

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.