Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
AdiFKS
-
Kontakt:
joker90 je napisao/la:Evo trazio sam kako se na portugalskom kaze plemeniti duh. ESPIRITO NOBRE! To je Reisov novi nadimak i hocu da se postuje dok god bude u Sarajevu. Ja iducu na istok donosim trans: Dobro nam dosao ESPIRITO NOBRE i njegova ova slika face.

Brate vidi mu oziljka iznad obrve. Ovaj je namazan svim bojama. Po favelama tukao sve redom.
NajHebeniji su ti sa djecijim osmjehom. Lafo dobrila i osmjeh, ono namazan do krajnih granica.
Dzavo djecijeg osmjeha.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
ajdohordas
-
Kontakt:
Postao/la ajdohordas » 01 dec 2015, 00:14
belosevic28 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Kako je ovdje je.beno dobra atmosfera... Jos vas drzi roba od neku prije neku noc, neka mashallah. E cuj Reis im kao neki donrica, siromah...vec zamisljam Berberovica kao bogatuna koji ga maltretira, dok mu bari zenu rijecima; ''Olla morocha...''
Ali nas to nece biti briga jer cemo 'laditi guzove kada budemo gostovali u grupnoj fazi

Sirom Starog kontinenta aBd batice

Ajax, Liverpool, PSG, i mi ako najveci giganti u grupi

-
belosevic28
-
Kontakt:
Postao/la belosevic28 » 01 dec 2015, 00:16
I tako godinama...
Ooooo sta se desiloooooo........
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
hzkg
-
Kontakt:
MCMXLVI je napisao/la:hzkg je napisao/la:
Moj komentar za Velež ko shvati, shvatit ce. Naravno da se ne mogu spasiti upravo sam zato i naveo sva ta imena jer ih kako kazes " pola ekipe " Sarajeva ne moze spasiti.
A Alispahica bih nogirao iste sekunde jer imao je priliku da se pokaze i nije, ono bacanje u Vrapcicima i hodanje po terenu mu nikad zaboraviti necu tako da je on za mene 0, Ikande ima problema sa disciplinom od ranije a isto pokazuje i kod nas tako da nisam odusevljen njegovim ucinkom do sada.
A to nama ne trebaju igraci? Evo sad u listicu idemo bez lijevog beka, koga tu ubaciti sta ti mislis? Mi brate napadamo na oba trofeja, zato nam treba siroka klupa, jos uzmi u obzir povrijede+kartoni. Ovdje neki pojedinci ne kontaju da mi ostajemo sigurno bez 3-4 igraca u prelaznom roku. A sto se tice Veleza, on je gotov i sigurno ispada.
Sarajevu ne trebaju ovakvi igraci to je ono sto ja znam, meni je draze gledati ovu talentovanu djecu kako igraju za klub umjesto igraca za koje se ocekuje da se eksplodirati sa svojih 29 godina.
Ako mi ocekujemo da nam svjezinu sa klupe unosi Alispahic zajebi ti te trofeje pasa moj.
Ide prelazni rok i dovesti igrače koji su potrebni i zamjeniti jos par ovih manekena koji su u klubu, ja ne vidim nikakav problem.
U listici lijevog beka može igrati Kallasi a desno Rastoder ili Berberović, Puzigaca ti je bio 2 l.b i hvala bogu vise nije.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
-
RedEvil
-
Kontakt:
joker90 je napisao/la:Evo trazio sam kako se na portugalskom kaze plemeniti duh. ESPIRITO NOBRE! To je Reisov novi nadimak i hocu da se postuje dok god bude u Sarajevu. Ja iducu na istok donosim trans: Dobro nam dosao ESPIRITO NOBRE i njegova ova slika face.

Ubica djecijeg lica

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
RedEvil
-
Kontakt:
hzkg je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:hzkg je napisao/la:
Moj komentar za Velež ko shvati, shvatit ce. Naravno da se ne mogu spasiti upravo sam zato i naveo sva ta imena jer ih kako kazes " pola ekipe " Sarajeva ne moze spasiti.
A Alispahica bih nogirao iste sekunde jer imao je priliku da se pokaze i nije, ono bacanje u Vrapcicima i hodanje po terenu mu nikad zaboraviti necu tako da je on za mene 0, Ikande ima problema sa disciplinom od ranije a isto pokazuje i kod nas tako da nisam odusevljen njegovim ucinkom do sada.
A to nama ne trebaju igraci? Evo sad u listicu idemo bez lijevog beka, koga tu ubaciti sta ti mislis? Mi brate napadamo na oba trofeja, zato nam treba siroka klupa, jos uzmi u obzir povrijede+kartoni. Ovdje neki pojedinci ne kontaju da mi ostajemo sigurno bez 3-4 igraca u prelaznom roku. A sto se tice Veleza, on je gotov i sigurno ispada.
Sarajevu ne trebaju ovakvi igraci to je ono sto ja znam, meni je draze gledati ovu talentovanu djecu kako igraju za klub umjesto igraca za koje se ocekuje da se eksplodirati sa svojih 29 godina.
Ako mi ocekujemo da nam svjezinu sa klupe unosi Alispahic zajebi ti te trofeje pasa moj.
Ide prelazni rok i dovesti igrače koji su potrebni i zamjeniti jos par ovih manekena koji su u klubu, ja ne vidim nikakav problem.
U listici lijevog beka može igrati Kallasi a desno Rastoder ili Berberović, Puzigaca ti je bio 2 l.b i hvala bogu vise nije.
Al ipak mislim da Alispahic nije dobio pravu sansu,kod Jese ga nismo nikako ni gledali,s obzirom da su svi napredovali tako ocekujem i od njega,zalijecio povredu,pa nek se bori za mjesto
-
amypitar
-
Kontakt:
Avazov sport
Baždarevic-
Racunam na Duljevica.
-
Alpasinac
-
Kontakt:
Ne bih ja tek tako olako otpisao Alispahića. Živi bili pa vidjeli

-
THEC
-
Kontakt:
Ma vidjecemo, sad kako stvari stoje Jeisc racuna na Alispahica
Pyro is not a crime !
-
joker90
-
Kontakt:
Zadnja izmjena:
joker90, dana/u 21 nov 2016, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
MCMXLVI
-
Kontakt:
Evo odmah jedan avatar za pocetak
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
RedEvil
-
Kontakt:
joker90 je napisao/la:RedEvil je napisao/la:joker90 je napisao/la:Evo trazio sam kako se na portugalskom kaze plemeniti duh. ESPIRITO NOBRE! To je Reisov novi nadimak i hocu da se postuje dok god bude u Sarajevu. Ja iducu na istok donosim trans: Dobro nam dosao ESPIRITO NOBRE i njegova ova slika face.

Ubica djecijeg lica

Vec je jedan igrac proslavio taj nadimak, nas dobri duh treba nesto originalno.
@Adi, nije on dobio ovaj oziljak od marisanja raje po favelama, nego kad je spasavao djecu iz sirotista koje je bilo u plamenu. Metalna konstrukcija koja je padala ga je udarila dok je nosio jedno dijete. Niko nije povrijeđen tu noc jer je nas Espirito Nobre bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Cezar nema 105 golova sto je majstor nego zato sto mu je Emerson asistirao. On nece da zabije gol, da ne povrijedi osjecanja golmanima, pa onda da loptu Cezaru.
MCMLXVI pravi avatare raji sa njegovim likom, pusti vise Bekice i ostale..
Kad budu izbori u IZ-u, ja imam svog kandidata.. Nije musliman, ali nema veze, nisam ja siguran ni da je Ceric bio..
Necu sebi do Bajrama doci,ima slifa ibogami,ko je sve do sada moze i on

-
ajdohordas
-
Kontakt:
Postao/la ajdohordas » 01 dec 2015, 00:50
A ja nam tema večeras oplako sam

i volio bih da ovako mocnu atmosferu krunisemo sa jos tri bobe iz uskog

-
zagorski
-
Kontakt:
joker90 je napisao/la:RedEvil je napisao/la:joker90 je napisao/la:Evo trazio sam kako se na portugalskom kaze plemeniti duh. ESPIRITO NOBRE! To je Reisov novi nadimak i hocu da se postuje dok god bude u Sarajevu. Ja iducu na istok donosim trans: Dobro nam dosao ESPIRITO NOBRE i njegova ova slika face.

Ubica djecijeg lica

Vec je jedan igrac proslavio taj nadimak, nas dobri duh treba nesto originalno.
@Adi, nije on dobio ovaj oziljak od marisanja raje po favelama, nego kad je spasavao djecu iz sirotista koje je bilo u plamenu. Metalna konstrukcija koja je padala ga je udarila dok je nosio jedno dijete. Niko nije povrijeđen tu noc jer je nas Espirito Nobre bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Cezar nema 105 golova sto je majstor nego zato sto mu je Emerson asistirao. On nece da zabije gol, da ne povrijedi osjecanja golmanima, pa onda da loptu Cezaru.
MCMLXVI pravi avatare raji sa njegovim likom, pusti vise Bekice i ostale..
Kad budu izbori u IZ-u, ja imam svog kandidata.. Nije musliman, ali nema veze, nisam ja siguran ni da je Ceric bio..
Plačem Allaha mi!

-
AdiFKS
-
Kontakt:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
Rinuka
-
Kontakt:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
MCMXLVI
-
Kontakt:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
RedEvil
-
Kontakt:
-
Rinuka
-
Kontakt:
Nije euforija, nego VJERA brate...Vjerujemo u coJeka

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE