Kako se iz izjava naših igrača, u ovom slučaju Carricka, vidi skromnost. I zbog toga smo na vrhu.
Komentar s foruma net.hr:
I nakon 8 godina mi je smiješno kad netko kaže da navija za Chelsea... Svatko može kupiti uspjehe, ali poštovanje nogometnog svijeta nikada.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
tevezito je napisao/la:
Bas na dan kad je najvise bolilooooooooooooo
Baš zato niste pobjedili u narednih 10 utakmica, a niz će se svakako nastaviti i na Wembleyu... sad je dovoljno da SAF rekne: "Oni su nas pobijedili TAD, moramo im vratiti", i to je to, zapravo ste postali najveci motivatori naših igrača... i redovna mušterija
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
tevezito je napisao/la:
Nije fkt provokacija nego me nevjerovatno kopka, kada si poceo navijati za Manchester City? Eto nisam koristio nikakav pogrdan naziv jer mi nije cilj provocirati nego me iskreno zanima.
Prejako ! Nisam na ovaj teks naletio ali hvala Bosco u svakom slucaju.
"Ako trebate trenera za rezultat, dovedite Mourinha ili Capella. Ako trebate iz vaše limitirane momčadi izvući maksimum, dovedite Hiddinka ili Van Gaala. Ako trebate iskusnog stratega koji zna kako se nositi sa svlačionicom punom zvijezda, dovedite Ancelottija ili Del Bosquea.
A ako trebate trenera koji će vam donijeti 25 godina izvrsnosti, onda vam treba novi Alex Ferguson. Kapa dolje." dio teksta.
tevezito je napisao/la:
Nije fkt provokacija nego me nevjerovatno kopka, kada si poceo navijati za Manchester City? Eto nisam koristio nikakav pogrdan naziv jer mi nije cilj provocirati nego me iskreno zanima.
E sa tobom bih mogao pricati jer si me nes pitao onako iskreno i znam na sta ciljas prilikom pitanja.Prvo nisam neki klinac imam vec 27 godina i pratim fudbal ili nogomet jako dugo.Dakle Manutd i Bayern su dva kluba koja najvise mrzim prije svega zbog tih pobjeda u sudijskoj nadoknadi i ipak htjeli vi to priznat ili ne da vam sudije jako pomazu sto zna svako mada ne sporim da bi imali uspjeha i bez toga.....Svaki gradski derbi od kad gledam ja navijam za City ali sve bi ti bilo jasnije da me vidis prije meca i tokom meca i naravno kad dodje 90 minut onda vise i ne mogu da gledam.Dakle nisu razlog ni Arapi ni Dzeko kojeg i ne volim bas nes extra.Vec vas klub ne volim pa sam zato davno zavolio City.A i kad bi se vama postavilo to pitanje ja znam da vecina navija za United upravo zbog toga sto klub osvaja titule volio bi da vidim da klub padne u neku krizu pa da vidim kolko bi ostalo onih koji bi i dalje navijali.Cast izuzetcima koji bi i dalje navijali ali ja mislim da bi vecina promijenila boje.A inace sam za finu debatu i znam sta vam je predstavljao ovaj dan kada ste izgubili svoje navijace i ne bi to postavio ali me nerviraju ovi sto napisu Shity pa sam odgovorio na taj nacin koji nije primjeren.Toliko od mene........
tevezito je napisao/la:
E sa tobom bih mogao pricati jer si me nes pitao onako iskreno i znam na sta ciljas prilikom pitanja.Prvo nisam neki klinac imam vec 27 godina i pratim fudbal ili nogomet jako dugo.Dakle Manutd i Bayern su dva kluba koja najvise mrzim prije svega zbog tih pobjeda u sudijskoj nadoknadi i ipak htjeli vi to priznat ili ne da vam sudije jako pomazu sto zna svako mada ne sporim da bi imali uspjeha i bez toga.....Svaki gradski derbi od kad gledam ja navijam za City ali sve bi ti bilo jasnije da me vidis prije meca i tokom meca i naravno kad dodje 90 minut onda vise i ne mogu da gledam.Dakle nisu razlog ni Arapi ni Dzeko kojeg i ne volim bas nes extra.Vec vas klub ne volim pa sam zato davno zavolio City.A i kad bi se vama postavilo to pitanje ja znam da vecina navija za United upravo zbog toga sto klub osvaja titule volio bi da vidim da klub padne u neku krizu pa da vidim kolko bi ostalo onih koji bi i dalje navijali.Cast izuzetcima koji bi i dalje navijali ali ja mislim da bi vecina promijenila boje.A inace sam za finu debatu i znam sta vam je predstavljao ovaj dan kada ste izgubili svoje navijace i ne bi to postavio ali me nerviraju ovi sto napisu Shity pa sam odgovorio na taj nacin koji nije primjeren.Toliko od mene........
Posteno za ovaj prvi dio!
Eh sada ovo oko kriza i dali bi dosta ljudi ovdje "promijenilo boju" da United dozivi sudbinu Juventusa, recimo, bas i nisam tog misljenja ali opet svako ima svoje. Za klub ne navijas onako, jer nemas sta drugo raditi subotom pa gledas tekmu nego se desi jedan trenutak dok si dijete jos kada zavolis strani klub i jednostavno od tada nemozes to izbaciti iz sebe. Znam ja da je to tesko objasniti, kako moze neko toliko voljeti Manchester United a zivjeti u jednoj Bosni koja sa istim Unitedom ima slabo koju dodirnu tacku, osim sto je Sarajevo igralo s njima, ali jednostavno je tako. Zavolis klub jednom i onda nema povratka, mada nisam nikada ni pozelio nazad.
Brown, O'Shea i Anderson će biti spremni za sutrašnju utakmicu.
Rafa se nije oporavio ali će biti spreman za Chelsea u utorak.
Fletch nikako da se izbori sa svojim hebenim virusom
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Gary je potpisao ugovor sa Sky Sport-om tako da je našao i dodatnu zanimaciju
Hernandez i Nani nominovani i u izboru su za najboljeg mladog igrača PL-a a Vidić u konkurenciji za igrača godine !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security