Ako je istina da je kupio Namjestaj to jedna lijepa vijest za Gradacac.To znaci da bi uskoro Zvijezda mozda mogla dobiti jos jednog jakog sponzora.Samo ne treba ocekivati da ce odmah postati sponzori posto je ta firma trenutno u dosta losoj situaciji, ali vjerujem kada stane na noge, da ce za 2-3 godine mozda i oni biti sponzori.astra1922 je napisao/la:neznam otkud ti to da je laksi za toliko kesa.to nije istina ni blizu.za puno manje novca je to kupito.jos da kupi bosna produkt i zaposli jos 500 ljudi u gradu i spomenik mu podici na stadionu.veliki je to covjek i ako iko zeli dobro zvijezdi to je onelf1 je napisao/la:eto nurdo je vlasnik jos jedne firme,sto se tice kesa laksi je za 10mil![]()
vjerujem da ce sada i namjestaj bit dio zvijezdine price
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
bas tako namjestaj bi u narednim godinama trebao imati oko 400 radnika.sto bi bilo odlicno bez jakih firmi i jakog gradacca nema ni jake zvijezde.vjerujem da idu jos bolji dani za nas klub jos samo da koga i pobijedimo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
da li su se kupili ti semafori i reflektori i kada bi se trebali postavljati
astra kako sam cuo sve dionice namjestaja i sve sto se nalazi u sistemu namjestaja su oko 10 mil...ispravi me ako znas tacno?prica se isto da je bilo kupaca iz drugi zemalja,nakraju se dobro zavrsilo da je nas mamic to sve preuzeo
sto se tice reflektora u avazu je pisalo da je to vec kaparisano,uz to sve treba postavit i traf kod samog stadiona sve je to skupo...valda u skorije vrijeme bude sta, pa da gledamo zvijezdu u nocnom terminu

sto se tice reflektora u avazu je pisalo da je to vec kaparisano,uz to sve treba postavit i traf kod samog stadiona sve je to skupo...valda u skorije vrijeme bude sta, pa da gledamo zvijezdu u nocnom terminu
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
prije da je sve oko 5 miliona,a da je kupio za jos manje para,a sve dionice nije kupio jer neki ljudi u namjestaju nisu prodali svoje dioniceelf1 je napisao/la:astra kako sam cuo sve dionice namjestaja i sve sto se nalazi u sistemu namjestaja su oko 10 mil...ispravi me ako znas tacno?prica se isto da je bilo kupaca iz drugi zemalja,nakraju se dobro zavrsilo da je nas mamic to sve preuzeo![]()
Nurdo je kupio oko 90 % dionica namještaja i već je ugovoren posao sa nekom firmom iz Švedske. Svaka mu čast.
Sutra akobogda po prvu gostujuću pobjedu u ovoj sezoni. Sretno zmajevi.
Sutra akobogda po prvu gostujuću pobjedu u ovoj sezoni. Sretno zmajevi.
puno manje je to od 10 miliona.ali nema veze hvala bogu da je on to kupio.upucen sam u plan rada buduceg namjestaja.samo mogu reci da ce nam svima biti bolje i puno porodica ce imati laksi zivot.nek nam je nurdo 100 godina ziv i da akobogda i bosna produkt kupi...stadion bi trebao do kraja ove godine puno drugacije izgledati.mislim da bi transport sa reflektorima i semaforom trebali doci do juna u nas grad.jer rekonstrukcija tog stadiona u njemackoj krece u aprilu.
sada nam je najbitnije da popravimo igru i pocnemo osvajati bodove.nadam se da odovic ima rjesenje za zrinjski i da cemo donijeti bod bar.momci su nam duzni u prvih par kola. volim zvijezdu volim gradacac
sada nam je najbitnije da popravimo igru i pocnemo osvajati bodove.nadam se da odovic ima rjesenje za zrinjski i da cemo donijeti bod bar.momci su nam duzni u prvih par kola. volim zvijezdu volim gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Hocel sutra bit kakav stream da se gleda tekma iz mostara????
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
astra jesil dobio inf od pouzdani izvora za reflektore i semafor da stizu u gradacac do juna???
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Kad gospodin vaš taj dobro činitelj nurdo ima tolike pare zašto nije htjeo da plati BUS navijačima u Mostar ???? Kad toliko voli Zvijezdu i sve oko nje??? Ne voli on Zvijezdu on voli pare...
pa koja jos uprava placa put navijacima kod nas? sve navijacke grupe sebi placaju, ne znam sta ti ocekujes?ciro_ciro je napisao/la:Kad gospodin vaš taj dobro činitelj nurdo ima tolike pare zašto nije htjeo da plati BUS navijačima u Mostar ???? Kad toliko voli Zvijezdu i sve oko nje??? Ne voli on Zvijezdu on voli pare...
Sasa Kajkut pitarima tabut!
ma nesmijem ti nista garantovati jer mnogo smo se puta opekli.nadati se da je istina i da ce ove godine biti montiranielf1 je napisao/la:astra jesil dobio inf od pouzdani izvora za reflektore i semafor da stizu u gradacac do juna???
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ajd valda bude sta...astra1922 je napisao/la:ma nesmijem ti nista garantovati jer mnogo smo se puta opekli.nadati se da je istina i da ce ove godine biti montiranielf1 je napisao/la:astra jesil dobio inf od pouzdani izvora za reflektore i semafor da stizu u gradacac do juna???
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
nisam znao u srijedu je sa radnikom utakmica
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Da nije njega igrali bi sa Mramorom,Slavenom..........zbog Premijer lige u našem gradu valja nam Zvijezdu i sve oko nje gledati kako njemu štima.Gledaj ili ne gledaj,tako nam je.ciro_ciro je napisao/la:Kad gospodin vaš taj dobro činitelj nurdo ima tolike pare zašto nije htjeo da plati BUS navijačima u Mostar ???? Kad toliko voli Zvijezdu i sve oko nje??? Ne voli on Zvijezdu on voli pare...

Ekspedicija koja je pratila meč u Bijeljini između Radnika i Borca dojavila je da je Radnik pregazio Borac i zaista velikim čudom nije dosao do pobjede.Dakle,Zmajevi u srijedu imaju težak zadatak.Kako su krenuli počevši od GOŠKA,svaka nam je ekipa pretežak zadatak. 

mislim da se nervoza vec uvukla u ekipu.nahebali smo pravo.pa ja neznam vise izgubio sam vjeru da mozemo ikoga pobijeditivatreni je napisao/la:Ekspedicija koja je pratila meč u Bijeljini između Radnika i Borca dojavila je da je Radnik pregazio Borac i zaista velikim čudom nije dosao do pobjede.Dakle,Zmajevi u srijedu imaju težak zadatak.Kako su krenuli počevši od GOŠKA,svaka nam je ekipa pretežak zadatak.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Osnovni je problem u nedostatku prkosa,srčanosti i borbenosti.Tri elementa koja nedostaju Zvijezdinim igračima dovode ih u situaciju da ih moze pobijediti prosječan prvoligaš.Većini igrača je Zvijezda prolazna stanica u kojoj sebe sačuvaju od većih napora i povreda u ekstra uslovima za nase prilike.Gledamo ih kao neke zvijezde po gradu,a oni nam ničim ne uzvraćaju.Vjerujte,tri četiri vodeće ekipe imaju kvalitetnije igrače,ovo ostalo su nijanse po kvaliteti.Dokle god im se dopusta ovakva nošalantnost od trenera pa do igrača nećemo nikog pobijediti.Boli njih racku što će Zvijezda ispast,odoše oni dalje a mi će mo gledati opet Bratstvo i Radnički na Banji pod reflektorima na Evropskom stadionu
,SMIJESNO I ZALOSNO

sprave za teretanu su ubacene,mozemo se nadati za nekih 10 do 15 dana da bude i otvorena

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.