HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

19mb60
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la 19mb60 » 10 jul 2014, 11:07

zrinja i mi smo toga svestni, znamo da je sa ekipama iz bivse drzave uvjek tesko
i mi NI MALO ne dižemo euforiju,znamo da smo favoriti ali to samo zbog izkustva u takvim utakmica.
imamo poštovanje prema vama, ako bi vi bili slabi nebi osvojili vasu ligu.

ne podcenjivamo ni jednog protivnika ( lani u prvoj euro utakmici igrali smo sa Birkirkarom,mislili smo kako cemo to s lakocom da rjesimo i moram da priznat da smo imali puno srece tamo (0-0) uz njihove 2 stative.
kao sto sam reko,na pocetku ne igramo bas dobro,mozda je to vasa sansa

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 10 jul 2014, 12:25

Jeli danas s Vitezom pod BB i kada ?

Cr0nite
Kontakt:

Post Postao/la Cr0nite » 10 jul 2014, 12:26

primasquadra je napisao/la:Jeli danas s Vitezom pod BB i kada ?
U 7ipo pod BB :)

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 10 jul 2014, 12:38

Evo nam i kiše. :tokralju: Na šta li će travnjak ličit večeras... :kafa:

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 10 jul 2014, 15:07

Dojučerašnji veznjak Zrinjskog Hrvoje Barišić karijeru nastavlja u Slaven Belupu. Nakon osamnaest mjeseci u Mostaru, 23-godišnji veznjak po završetku sezone je otišao iz Zrinjskog, a jučer je na službenoj stranici hrvatskog prvoligaša objavljeno da je Barišić novi igrač kluba iz Koprivnice.

Amer Bekić, pak, trenira s norveškim Sarpsborgom 08, ali još uvijek nije poznato hoće li u tom klubu i nastaviti karijeru, piše Dnevni list. U Sarpsborgu žele Bekića ostaviti na probi još dva tjedna, nakon čega bi donijeli odluku hoće li mu ponuditi ugovor.

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 10 jul 2014, 15:09

Getafe pa Sarpsborg. :tokralju: :tokralju:

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 10 jul 2014, 17:18

]PRODAJA ULAZNICA POČINJE U PETAK

Ulaznice za utakmicu drugog pretkola Lige prvaka između Zrinjskog i Maribora prodavat će se na stadionu pod Bijelim brijegom svakodnevno od petka u razdoblju od 10 do 14 sati.

Cijena ulaznica iznosi 10 maraka, a iz kluba pozivaju gledatelje da utakmicu prate iz sektora koji im je naznačen na ulaznicama.

Navijači se pozivaju na fair i korektno navijanje bez upotrebe pirotehničkih sredstava. „UEFA ima stroge kriterije za odigravanje utakmice Lige prvaka, te će sankcionirati svaku zapaljenu baklju na stadionu. Stoga molimo gledatelje da ne koriste pirotehniku, kako klub zbog upotrebe iste na stadionu, ne bi plaćao ogromne novčane kazne", naglašavaju iz Uprave kluba.

Također, podsjećaju kako su izdvojena velika novčana sredstva za rekonstrukciju stadiona koji sada zadovoljava stroge kriterije UEFE.

Ne piše koliko ulaznica će biti pušteno u prodaju niti hoće li biti otvorena gornja tribina.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 10 jul 2014, 17:20

Banana je napisao/la:Getafe pa Sarpsborg. :tokralju: :tokralju:

Budimo realni,Bekic je solidan igrac i to mu je domet!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 10 jul 2014, 17:22

ima li netko da pise rezultat vecerasnje prijateljske utakmice pod Bijelim Brijegom? :D vama je generalka pred ligu prvaka,a jako me zanima i nasa igra..da vidim sta mogu ocekivati od ekipe ove sezone..hvala
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 10 jul 2014, 17:28

FanVitez je napisao/la:ima li netko da pise rezultat vecerasnje prijateljske utakmice pod Bijelim Brijegom? :D vama je generalka pred ligu prvaka,a jako me zanima i nasa igra..da vidim sta mogu ocekivati od ekipe ove sezone..hvala
Bit ce izvjesca ,ne sekiraj se , samo ovdje pada ,puse ,grmi,sjeva :o .Kao da je jesen.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 10 jul 2014, 18:57

ima li smisla igrati po ovoj kiši danas ?

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 10 jul 2014, 19:29

Hoce li se igrati uopce?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 10 jul 2014, 19:36

Reflektori nisu upaljeni , sumnjam da igraju po ovom mraku a i velika je mogucnost nedaj Boze povrede.

Banana
Kontakt:

Post Postao/la Banana » 10 jul 2014, 20:06

crnov je napisao/la:
Banana je napisao/la:Getafe pa Sarpsborg. :tokralju: :tokralju:

Budimo realni,Bekic je solidan igrac i to mu je domet!
Nisam ništa loše reko, za razliku od tovara barišića, Bekić je cijelo vrijeme bio korektan što se tiče ponašanja u Zrinji i poslije i na tome mu svaka čast. I sretno mu bilo gdje god da igrao. :)

rondo
Kontakt:

Post Postao/la rondo » 10 jul 2014, 20:38

Igra se, 0:0 poluvrijeme..
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 10 jul 2014, 21:36

rondo je napisao/la:Igra se, 0:0 poluvrijeme..
0-0 i zavrsilo.Gledao sam drugo poluvrijeme.Puno izmjena tezak ,kisa stalno lila ali teren nelos,zrinja imao 4 zicera.Promasivali Deni,Durak,Muminovic sve sa 5-6 metara,u prvom je navodno bilo i precki.Svidio mi se broj 23 ,mislim da je Blaic .Probio je stranu 7-8 puta i svi su centarsuti bili upotrebljivi.Z defanzivni dio ne mogu nista reci jer Vitez nam nije sansu napravio,bar u drugom djelu.
Stadion izgleda puno bolje,teren po meni nikad bolji unatoc potopu.

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 10 jul 2014, 22:07

slika
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 10 jul 2014, 23:38

Izvješće na jednom portalu

Utakmica se igrala po jakoj kiši koja je neprestano padala pred nekoliko stotina gledatelja. Zrinjski je bio puno bolji, imali su Plemići puno prigoda, ali na kraju je završilo bez pogodaka.
U prvom dijelu Pehar je pogodio vratnicu, dok je Graovac pokušao glavom ugroziti gostujućeg vratara. U drugom dijelu odlične prigode imali su Durak i Simeunović, a Kordićev šut ukrotio je vratar.

HŠK Zrinjski: Dujković, Zlatić ( Blaić), Graovac, Katanec, Muminović (Petrak), Šćepanović, Đurić ( Durak), Stojkić, Stojanović (Galić), Nikolić (Kordić) i Pehar (Simeunović).

NK Vitez: Živković, Jurčević, Petrović, Miloš, Imamović, Alić, Kapetan, Smriko, Vidović, Livaja ( Badrov) i Jurić (još su igrali: Hećo, Šantić, Šafradin, Petrović, Jurilj, Perković i Zukan).

Izvješće drugog portala

Mostarski Zrinjski u generalnoj probi pred utakmicu s Mariborom odigrao je bez golova pod Bijelim brijegom s Vitezom. Protiv premierligaša iz središnje Bosne Zrinjski je dominirao cijelo vrijeme, no osim jedne poluprilike Duraka u drugom poluvremenu većih šansi nije imao.

Treba reći da je igrač gostiju Livaja dobio drugi žuti sredinom prvog poluvremena, no treneri su se dogovorili da obje ekipe odigraju do kraja 11 na 11.

U isto vrijeme je i Maribor imao generalnu probu, no slovenski prvak je izgubio. Karpati iz Lvova slavio je s 2:1.

Vec sam napisao gore da sam gledao drugo poluvrijeme utakmice Zrinjski-Vitez i napisao sam svoje viđenje utakmice.Pripremna utakmica po jako lošem vremenu i reklo bi se ništa posebno i ništa bitno.Ali nešto mi je je jako zasmetalo kad sam na dva portala vidio dva totalno različita izvješća sa iste tekme.Jedan je novinar (kao i moja malenkost) vidio 3-4 odlične prigode i prečku a drugi je na čitavoj utakmici vidio "jednu polupriliku".Zašto , kojim povodom i s kojim ciljem se to radi stvarno ne znam ali je očito da su neke "kuhinje" ponovno proradile i da pokušavaju da zakuhaju pred utakmicu sa Mariborom i pred početak prvenstva.Nadam se da im neće uspjeti .

Kad već pišem o novnarima da napišem i ovo.Maribor,naš slijedeći protivnik, je danas igrao protiv ukrajinskog Karpatiya i to stoji i na njihovoj službenoj stranici Upratio sam danas također slijedeće novinarsko izvješće:

Jasmin Mujkić pogodio za pobjedu nad Mariborom

Otkako je preuzeo matični klub Denis Sadiković ne zna za poraz. Tuzlaci su pobijedili Cibaliju i Olimpic na turniru u Slavoniji, a danas i prvaka Slovenije Maribor na pripremama u Murskoj Soboti.

E kako je Maribor veceras skoro u isto vrijeme igrao u dva različita grada i izgubio od Slobode i Karpatiya ja stvarno ne znam.Možda postoje dva Maribora (oba prvaka Slovenije) ili imaju A i B tim (što je moguće) ali valjda to treba i napisati.

Kod nas očito postoji u svemu više istina ali kod tih "istina" treba izbjegavati činjenice jer činjenice očito nisu važnekad imate "svoju istinu".

OlimpijaLJ
Kontakt:

Post Postao/la OlimpijaLJ » 10 jul 2014, 23:51

Tako je. Maribor je izgubio 1:2 od Karpaty lvov, a Maribor B je izgubio 0:1 od Slobode.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 11 jul 2014, 00:03

OlimpijaLJ je napisao/la:Tako je. Maribor je izgubio 1:2 od Karpaty lvov, a Maribor B je izgubio 0:1 od Slobode.
Eto ja lupio bez veze i pogodio a novinar bio na tekmi ali njemu to "B" nije bitno.Ma jašta ,Isti k.urac, igrao protiv Lokomotive ili Dinama :D :D :roll: .

Nego "Olimpija" otkud zmajčeka ovdje ? Zbog Maribora ili ste i vi čuli za "Gagine" filete.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.