FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 sep 2019, 20:17

Stvarno neobjasnjivo. Sezona je bila bacena u vodu, opstanak bio obezbjedjen i on nije forsirao nikog od mladih koje je trebalo.

Cikorija
Kontakt:

Post Postao/la Cikorija » 29 sep 2019, 20:20

Nadam se Milenku, Spahi ili Crnogorcu u tandemu... Idealno bi bilo a ove prevare nisu vrijedne spomena ...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 sep 2019, 20:23

Ako slusalica kaze da ne s3remo, onda ok. Nema se covjeku sta zamjeriti, hhh.

Cak nije ni bitno ko je trener kad je klub u qurcu. Ako se Skupstina ne raspusti, Kozlic sa ostatkom ljudi koji vode klub ne pocnu nalaziti sponzore i dodatne pare, uceraj onda i Milenku i Nali i svakome ko dodje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 29 sep 2019, 20:37

Nemoj Nale alahati ko ce slusati vise tranzicije, ekstremno itd.
Lik veze nema, a i ne vjerujem da ce doci dok je Kozlic tu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 sep 2019, 20:40

Ne znam jel pravo mjesto ali moze proci :D

katarakta

Post Postao/la katarakta » 29 sep 2019, 20:50

MMA075 je napisao/la:Nemoj Nale alahati ko ce slusati vise tranzicije, ekstremno itd.
Hajde, ekstremno, tranzicije, da budemo realni i da vidimo gdje su igrači koji su igrali u njegovom timu:

Said - jedan gol

Meša - dobar u Želji, ali u Slobodi nije igro na proljeće skoro nikako

Baraban - ?

Ignjatović - Albanija

Zuka - Radnik (učinak 0)

Hadžanović - Tuzla City, nema ga ni na mapi

Adžem - Goradžde

Vidović - Orašje, više ne igra, nego što igra

Ovi što su kod nas, nisu ni prepoznatljivi sad. Bega ne igra ni blizu kako je igrao, umjesto Smajića igra Ristić, nije dotakao loptu, Pero je ok, ali tek od jučer, Pršeš je nešto bolji, ali i njemu je davao šansu, nije da nije.
Niko, niko, samo Sloboda

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 29 sep 2019, 20:52

katarakta je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:Nemoj Nale alahati ko ce slusati vise tranzicije, ekstremno itd.
Hajde, ekstremno, tranzicije, da budemo realni i da vidimo gdje su igrači koji su igrali u njegovom timu:

Said - jedan gol

Meša - dobar u Želji, ali u Slobodi nije igro na proljeće skoro nikako

Baraban - ?

Ignjatović - Albanija

Zuka - Radnik (učinak 0)

Hadžanović - Tuzla City, nema ga ni na mapi

Adžem - Goradžde

Vidović - Orašje, više ne igra, nego što igra

Ovi što su kod nas, nisu ni prepoznatljivi sad. Bega ne igra ni blizu kako je igrao, umjesto Smajića igra Ristić, nije dotakao loptu, Pero je ok, ali tek od jučer, Pršeš je nešto bolji, ali i njemu je davao šansu, nije da nije.
Sto ih je onda forsirao?
Sad kad ga neko ne odigra par utakmica dobro bude klupiran.
Forsirao Barabane i jos neke a znalo se da nece ostat, djeca ni na klupi nisu bila.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 29 sep 2019, 20:54

Nalić je obični pi.kin dim!!Daleko mu kuća od Slobode!
DRŽAVA TUZLA!!

Cikorija
Kontakt:

Post Postao/la Cikorija » 29 sep 2019, 20:57

Sreća pa ublehas Nala neće sigurno u Slobodu...sada javiše mi neće ni Milenko haman...

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 29 sep 2019, 20:59

Kad ublehas na poraz od 4:0 u sirokom rece "Svaka cast mojim momcima" jos se prica o tome :D

Cikorija
Kontakt:

Post Postao/la Cikorija » 29 sep 2019, 21:04

MMA075 je napisao/la:Kad ublehas na poraz od 4:0 u sirokom rece "Svaka cast mojim momcima" jos se prica o tome :D
A mi još doblo prošli sa 4:0 kada se sjetim mogli su nas ljudi do vrha napuniti... Moji momci su heroji :rol: Imao je pricu i marketing ali na terenu i znanje nula poena a to pokazuje i dosadašnja trenerska karijera mu...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 sep 2019, 21:04

Nisam ni za Nalu ni za Milenka. Tanko je to. Nala nas sve kupio lafinom kad je došao, na proljeće katastrofalni potezi. Milenko je trener za prve federalne plafon.
Ćelo sampras je bio najjači trener u zadnje vrijeme kod nas. Dobro bi došao sada.
Ako ce davati nekome šansu bez PL iskustva onda Spaha broj 1. Ako neće Spaha neko je pomenuo danas možda Nusret Muslimovic igrao kod nas iskusan trener iz prve lige.
Samo da ne dolaze Milenko i Nala. Grado je bolja opcija od njih.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 29 sep 2019, 21:12

Jbt iako podrzavam igrace(u smislu da svi igraju za pare jbg)neces ni ti u firmi cekati platu pa nece ni on, ovo je samo u Slobodi moguce sto se desilo....
Duguje se pare u Sarajevu pa u Zelji, pa igraju ljudi.
Mi nemamo klub autoritet i to je to.
Vidi Radnika sa budzetom od 800 000 maraka jbt...
Mi imamo dugove ok, ali mi sjebemo milione bolan, pa ovih 500 000 skoro budzet Radnikov a fali nam jos toliko halooo samo sezonu da zavrsis...
Toliko neznanja lopovluka javasluka ja nisam vidio nego u Slobodi sto je...pa kako se trose te pare...
Neko kaze nisu nasi igraci Radnikovi, nasi kostaju ama gledaj bolan.
4 godine jednom trofej dva put evropa ,sa budzetom od 800 000....
Pametnom je i isaret dosta.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 sep 2019, 21:15

Sviuodbranu je napisao/la:Jbt iako podrzavam igrace(u smislu da svi igraju za pare jbg)neces ni ti u firmi cekati platu pa nece ni on, ovo je samo u Slobodi moguce sto se desilo....
Mi imamo dugove ok, ali mi sjebemo milione bolan, pa ovih 500 000 skoro budzet Radnikov a fali nam jos toliko halooo samo sezonu da zavrsis...
Toliko neznanja lopovluka javasluka ja nisam vidio nego u Slobodi sto je...pa kako se trose te pare...
Mi da poslujemo kao Radnik i sloga ugasila bi nas inspekcija. Ljudi hladno izbace podatak da im igrači igraju za minimalac i na to plate doprinose. Čisti kriminal.

A ovo da i u drugim klubovima kasne plate pa nema štrajka je ziva istina. Eno u Čeliku izgleda nije bila plata mjesecima gori od nas pa nije strajk. U Sarajevu kasnila plata i u zelji itd. Nije isto raditi u firmi i biti fudbaler.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 sep 2019, 21:29

Svako koga iznenadjuje Milenkov odlazak sa klupe je slab poznavaoc ovdasnjih nogometnih prilika.
tuzlanska Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 sep 2019, 21:30

Ja samo kažem da ga je faraon zvao lično da se vrati, i čovjek je postavio svoje uslove. Ako ova uprava pristane na to, znači faraon se pita za sve.

Pričajte šta hoćete, Nala bi s malo para i mogao napravit nešto. Dok su imali elana i snage pola godine pod njim i dobro su igrali-
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 29 sep 2019, 21:31

sviunapad1010 je napisao/la:
Sviuodbranu je napisao/la:Jbt iako podrzavam igrace(u smislu da svi igraju za pare jbg)neces ni ti u firmi cekati platu pa nece ni on, ovo je samo u Slobodi moguce sto se desilo....
Mi da poslujemo kao Radnik i sloga ugasila bi nas inspekcija. Ljudi hladno izbace podatak da im igrači igraju za minimalac i na to plate doprinose. Čisti kriminal.

A ovo da i u drugim klubovima kasne plate pa nema štrajka je ziva istina. Eno u Čeliku izgleda nije bila plata mjesecima gori od nas pa nije strajk. U Sarajevu kasnila plata i u zelji itd. Nije isto raditi u firmi i biti fudbaler.
Pa i mi poslujemo isto bolan. Ali vidi njih vidi nas.
Ljudi su sposobni od govana pitu napravit a nasima milioni za opstanak trebaju
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 sep 2019, 21:33

Samo mi je profa Husara tajanstven, jel nešto zna on za Milenka, il se samo šprda...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 29 sep 2019, 21:40

Gledajuci siru sliku, cisti se Klub. Svima je promakla cinjenica da je skupstina odlagana zbog uredjivanja i usvajanja statuta sa strateskim parnerom. Sto u skladu sa našim zakonima odgovara prakticno privatizaciji.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Cikorija
Kontakt:

Post Postao/la Cikorija » 29 sep 2019, 21:43

wobly92 je napisao/la:Ja samo kažem da ga je faraon zvao lično da se vrati, i čovjek je postavio svoje uslove. Ako ova uprava pristane na to, znači faraon se pita za sve.

Pričajte šta hoćete, Nala bi s malo para i mogao napravit nešto. Dok su imali elana i snage pola godine pod njim i dobro su igrali-
Dok ih je Jasko Zahirović Milenko spremali imali su snage i igrali, kada je Nala preuzeo da ih sprema vidjeli smo rezultat....

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.