FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ko nam onda ide na lijevog beka Bučan ili Stanić ,i što nema Tomića ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Lončarić
B.Čolić-Zeljković-Kerla-Stanić
-------Zolotić-Jamak-----------
Selimović-Svraka-Bučan-------
----------Hodžić----------------
Hajde Željooooooooooooooo
B.Čolić-Zeljković-Kerla-Stanić
-------Zolotić-Jamak-----------
Selimović-Svraka-Bučan-------
----------Hodžić----------------
Hajde Željooooooooooooooo
FKŽ !
Pa ljudi dragi sta vam je vise, gori ste vi sto ista polemisete sa ovakvim tipovima, pa nemojte sami sebe degradirati i raspravljati sa takvim osobama.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Rovit, a teren ce biti izuzetno tezak.Danas odigrati hrabro i srcem, pa sta bude.Željooooo je napisao/la:ko nam onda ide na lijevog beka Bučan ili Stanić ,i što nema Tomića ?
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nek Toma bude spreman za derbi, mogu ovi momci uzeti ovo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Na MojaWebTv nema onog kanala Premijer lige. Nabijem ih na K i Telecom. Valjda bude neki stream inače valja gubiti živce u onom tro-kombinovanom prijenosu!
- diplomatija
- Kontakt:
Moze li link? Hvala
-
- Kontakt:
Ma upravo tako, na nama je da ih podržimo kako god bude...dakle bez nepotrebnih kritika i pljuvanja ako ne krene od početka kako bi mi svi htjeli. Momci su nam do sad pruzili toliko radosti da nisu ništa osim podrške zaslužili.dino lj je napisao/la:Rovit, a teren ce biti izuzetno tezak.Danas odigrati hrabro i srcem, pa sta bude.Željooooo je napisao/la:ko nam onda ide na lijevog beka Bučan ili Stanić ,i što nema Tomića ?
Zaboravite na link jer nema prenosa na Mojoj TV, imamo svi BHT i moracemo se patit s istim...
FKŽ !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
hoce li makar biti link za taj kombinovani prenosTeaM87 je napisao/la:Zaboravite na link jer nema prenosa na Mojoj TV, imamo svi BHT i moracemo se patit s istim...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- diplomatija
- Kontakt:
Pa jeboga nemamo svi bht, ajd neko molim vas NEK postavi bilo kakav
E ne znam to, ako bude, vjerovatno ce neko postaviti.jovanmaksimovic je napisao/la:hoce li makar biti link za taj kombinovani prenosTeaM87 je napisao/la:Zaboravite na link jer nema prenosa na Mojoj TV, imamo svi BHT i moracemo se patit s istim...
FKŽ !
Valjda ce bolidi staviti nas kao centralnu tekmu, a na ostale se ukljucivati u slucaju gola.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FKŽ !
Re: Odg: FK Željezničar
Kakav si ti pacijent. Nemoj vise pisati jer nemas pojma o zivotu.JoseMourinho je napisao/la:hahahahahaha dobro pametni ti gledaj kombinovani prenos, ja cu cijelu tekmustannis je napisao/la:Ne lupaj!JoseMourinho je napisao/la:Ne lupaj ti, provjeri ponešto prije nego sto hoćeš da ispadnes pametan
P.s. pročitaj dva posta iznad

ima li neko od mojeTV link, da gledamo samo Zelju, ako prenose oni....
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ima li neki stream meni nece BHT da pokrene, a ovaj Flowplayer ne mogu da instaliram

010 ISN'T JUST A CODE
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Sad rece komentator na BHT-u da ima prenos na MojojTv
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
prenose mec iz Prijedora
a pored toga ce se povremeno ubacivati na još dvije tekme među kojima je i Željina

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- mentalitet87
- Kontakt:
stanis
ipak si ti donji ima pprenos na MOjatv
ipak si ti donji ima pprenos na MOjatv
Zadnja izmjena: mentalitet87, dana/u 26 apr 2014, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
jednom pitar-uvijek supak
Trenutno korisnika/ca: anonimni, Hrammm1921, Hrasno15 i 17 gostiju.