RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Tesko sta Zeljo moze protiv ofanzivnog Veleza ... 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ma nesto jest izmedju tebe i njega. Da vas dvojica nemate neke privatne odnose pa te on ostavio...kerzen je napisao/la:hehehe pa gdje si brate? vazdan te cekam... zaboravio sam in vremensku razliku Evrope i SAD... ma nije tana bolan nikas nista z.icno. ne znam jeli mu i zena ikad dalaMostaracVelezovac je napisao/la:Kerzen, ti stvarno nisi dobar u glavu sekunde jedne.
Sad me stvarno zanima sta je to bilo izmedju tebe i Tanovica? Sta? Nekad davno ti on guzio malu? Ne kontam vise toliku opsesiju s covjekom. Sta je vise?
Ne ide mi u glavu nikako. Cuj ciji stadion? - Tanovicev. Bola ko da ti je Tana srce slomio.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- el-fighter
- Kontakt:
Ma samo lagano drug. Malo smo se ohrabrili sa ove dvije dobre utakmice i par dobrih stvari koje su se desile prethodnih dana. Malo smo euforicni, a ti za vikend u Mostar na tekmu, pa nek bolji pobjedi.Blagoje Bratić je napisao/la:Ma vi ste divovi bogovi volim ovako napuhane prenapuhane komentare vidjet ću te u subotu oko 19,00 šta ćeš pisati iako ne igramo kompletni 4 igrača iz prve postave nam fale ali to nije bitno i ovako smo prejaki za vas,pa ti priča nema smisla.Rodjeni_BRato je napisao/la:Od Osima cemo napravit pilecu salamu, a od Guse jednu Pinjatu HAHHA![]()
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
a sto tebe toliko pogađa svaka negativna konstatacija o tani. nije ti ni šef, ni rod ni pomozibogMostaracVelezovac je napisao/la:Ma nesto jest izmedju tebe i njega. Da vas dvojica nemate neke privatne odnose pa te on ostavio...kerzen je napisao/la:hehehe pa gdje si brate? vazdan te cekam... zaboravio sam in vremensku razliku Evrope i SAD... ma nije tana bolan nikas nista z.icno. ne znam jeli mu i zena ikad dalaMostaracVelezovac je napisao/la:Kerzen, ti stvarno nisi dobar u glavu sekunde jedne.
Sad me stvarno zanima sta je to bilo izmedju tebe i Tanovica? Sta? Nekad davno ti on guzio malu? Ne kontam vise toliku opsesiju s covjekom. Sta je vise?
Ne ide mi u glavu nikako. Cuj ciji stadion? - Tanovicev. Bola ko da ti je Tana srce slomio.Ma znas kako kazu "jedan se otego drugi se protego."
Zadnja izmjena: kerzen, dana/u 03 maj 2012, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Salu na stranu,
Velez : Zeljeznicar je uvijek bio i ostao pravi derbi BiH.
Ide mi na zivce kad neki ovde zovu Velez Zrinjski derbi... Nidje veze. Vidjeli smo po posjeti na toj utakmici koliko je to daleko od derbija. Sa Zeljom ce to bit utakmica. Nek pobjedi bolji.
Velez : Zeljeznicar je uvijek bio i ostao pravi derbi BiH.
Ide mi na zivce kad neki ovde zovu Velez Zrinjski derbi... Nidje veze. Vidjeli smo po posjeti na toj utakmici koliko je to daleko od derbija. Sa Zeljom ce to bit utakmica. Nek pobjedi bolji.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Pa i nije mi ni jedno ni drugo ni trece ali mi smeta kad neko svoj privatni prljavi ves pere na racun Rodjenih. Nije to u redu. nije ok izmisljat da je stadion Tanovicev nit da ti svoje licne interese gonjas na racun Veleza. Eto ti ga tamo pa se nadjite i pobite, pa ko bude jaci. Ali nije ok preko Veleza to radit.kerzen je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Ma nesto jest izmedju tebe i njega. Da vas dvojica nemate neke privatne odnose pa te on ostavio...kerzen je napisao/la:
hehehe pa gdje si brate? vazdan te cekam... zaboravio sam in vremensku razliku Evrope i SAD... ma nije tana bolan nikas nista z.icno. ne znam jeli mu i zena ikad dala
Ne ide mi u glavu nikako. Cuj ciji stadion? - Tanovicev. Bola ko da ti je Tana srce slomio.Ma znas kako kazu "jedan se otego drugi se protego."
a sto tebe toliko pogađa svaka negativna konstatacija o tani. nij eti ni šef, ni rod ni pomozibog![]()
![]()
Rodjeni_BRato je napisao/la:Od Osima cemo napravit pilecu salamu, a od Guse jednu Pinjatu HAHHA![]()
Ja ne znam sto se ovi manijaci bune.Za nas koji navijamo za Zelju Amar je kralj ali navijaci drugih klubova ga ne mogu.
I pravo da vam kazem i mene malo nerviraju njegovi komentari.Evo na primjer vec znam sta ce reci u subotu poslije utakmice.
"Solidna utakmica u kojoj je bilo dosta prilika sa obje strane ali mi smo svoje iskoristili a protivnik na svu srecu nije.Rezultat 0-4
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
ako mrzim tanovića i pričam protiv njega onda ne radim protiv veleža. ja mislim suprotno. ako imam nešto protiv uljeza koji je obična spodoba onda želim samom klubu dobro.
Dobro malta cut cemo se poslije utakmice , ja mislim 0-1 ili 0-2 a nebi me ni iznenadilo 1-1 , 0-0 Ako cemo realno.malta071 je napisao/la:Rodjeni_BRato je napisao/la:Od Osima cemo napravit pilecu salamu, a od Guse jednu Pinjatu HAHHA![]()
![]()
Ja ne znam sto se ovi manijaci bune.Za nas koji navijamo za Zelju Amar je kralj ali navijaci drugih klubova ga ne mogu.
I pravo da vam kazem i mene malo nerviraju njegovi komentari.Evo na primjer vec znam sta ce reci u subotu poslije utakmice.
"Solidna utakmica u kojoj je bilo dosta prilika sa obje strane ali mi smo svoje iskoristili a protivnik na svu srecu nije.Rezultat 0-4nije pravi pokazatelj snaga na terenu i domacini su zasluzili ako nista onda barem utjesni pogodak ali eto, nije im se dalo."
Al hajmo jos realnije 3 0 za Velez , busenje Guse
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
e braćo mila, od jednog jednostavnog pitanja, mi napravismo nekakvu raspravu bez granica, bolje ništa i ne pitati.... 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Samo ne znam kako je po tebi to realnoANTIFA ! je napisao/la:
Dobro malta cut cemo se poslije utakmice , ja mislim 0-1 ili 0-2 a nebi me ni iznenadilo 1-1 , 0-0 Ako cemo realno.
Al hajmo jos realnije 3 0 za Velez , busenje Guse![]()
Željo 61 bod , gol razlika +48
Velež 30 bodova, gol razlika -2
O čemu pričamo ? budi ti realan, duplo više bodova
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ma jel to majketi mislis da sam ozbiljno napisao 3-0 , ccBenjo_AFC86 je napisao/la:Samo ne znam kako je po tebi to realnoANTIFA ! je napisao/la:
Dobro malta cut cemo se poslije utakmice , ja mislim 0-1 ili 0-2 a nebi me ni iznenadilo 1-1 , 0-0 Ako cemo realno.
Al hajmo jos realnije 3 0 za Velez , busenje Guse![]()
Željo 61 bod , gol razlika +48
Velež 30 bodova, gol razlika -2
O čemu pričamo ? budi ti realan, duplo više bodova
nije tana puno puta prodao želji
Bit ce kao u 11. kolu, s tim da ovog puta necete zabiti nijedan.
Hoce li RA bojkotovat ?
Hoce li RA bojkotovat ?
NO PYRO NO PARTY
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Jao ovih sarajlija. **** vas zeljo. kad je sarajevo prvak svi ste pitari, kad je zeljo prvak svi ste manijaci....hajde bola dosta vas je vise dosadni ste. Forza Velez
Pokušat' iznenadit' protiv Želje što će biti jako teško, međutim prekosutra svi na tribinu da pomognemo momcima da sruše Željin rekord !
Forza Velež !
Forza Velež !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
ti ne znas sta pisesRodjeni_BRato je napisao/la:Jao ovih sarajlija. **** vas zeljo. kad je sarajevo prvak svi ste pitari, kad je zeljo prvak svi ste manijaci....hajde bola dosta vas je vise dosadni ste. Forza Velez
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Nepricam o vjernim navijacima, ali u vas u sarajevu se tro-dupla broj navijaca kad se osvoji titula. **** navijace na baterije. To isto bilo da je Velez pobjedio kup, pa bi "stari" navijaci veleza presli sa desne strane na musalu da proslavi titulugavran je napisao/la:ti ne znas sta pisesRodjeni_BRato je napisao/la:Jao ovih sarajlija. **** vas zeljo. kad je sarajevo prvak svi ste pitari, kad je zeljo prvak svi ste manijaci....hajde bola dosta vas je vise dosadni ste. Forza Velez
Zadnja izmjena: Rodjeni_BRato, dana/u 03 maj 2012, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Šeljo , Šeljo **** te miBuu je napisao/la:Bit ce kao u 11. kolu, s tim da ovog puta necete zabiti nijedan.![]()
Hoce li RA bojkotovat ?
Ne provociram nista obicno pitanje.. zar vi niste dobri sa sarajlijama?ANTIFA ! je napisao/la:Šeljo , Šeljo **** te miBuu je napisao/la:Bit ce kao u 11. kolu, s tim da ovog puta necete zabiti nijedan.![]()
Hoce li RA bojkotovat ?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.