Napapijri na Asosu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tu je to, u Usa je $500, kod vss malo skuplje= milja. Pro je $700, tako da bi za milju bas naletio na dobar deal.
True to size, jesu Talijani ali nisu kao kolege im da smanjuju mjere
Meni je under armour isto tako haos kvalitetan njihove stvari nema sanse da se uniste imam neke majice za trening nekoliko godina od njih isto izgledaju kao prvi dan kad sam ih uzeofrenky1991 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 20:11Po meni kvalitet APH maji je odlicandosta kupujem i Forsberg maje..Ali i to cekam na Zalandu da budu 10-15e.. Kvalitet je boze...
Bila je u Ferhadiji radnja Tom Tailor, prije 20-ak godina. Znaci obicne i polo majice drama. Bile malo skuplje u taj vakat, ali bile ono sto narod kaze peri-deri.
Kada Nike Polo maja izblijedi za 2mjeseca,eto kud ces daljeRobust je napisao/la: ↑24 nov 2023, 21:30Meni je under armour isto tako haos kvalitetan njihove stvari nema sanse da se uniste imam neke majice za trening nekoliko godina od njih isto izgledaju kao prvi dan kad sam ih uzeofrenky1991 je napisao/la: ↑24 nov 2023, 20:11Po meni kvalitet APH maji je odlicandosta kupujem i Forsberg maje..Ali i to cekam na Zalandu da budu 10-15e.. Kvalitet je boze...
Jedino cega mi je zao Adidas z.n.e sto su ga unistili imam prvu generaciju adidas zne ona bijela sest godina dukserici i dns je kao prvog dana, dok je danasnji materijal zne dukse ocaj živi![]()
Koliko se čeka za dostavu i koji je limit da se ne plaća carina ? Vidim TFC i Napapijri majice od 12 do 20+£,
Manja cijena nego kod nekih lokalnih preprodavača.
Ja jucer narucio, u ponedjeljak mi DHL dostavlja, ranije se cekalo 15ak dana jer su slali obicnom postom ali eto i to se promijeniloStrikeWarzone je napisao/la: ↑25 nov 2023, 09:36Koliko se čeka za dostavu i koji je limit da se ne plaća carina ? Vidim TFC i Napapijri majice od 12 do 20+£,
dok su kod lokalnih dilera 60+KM.
anonimni je napisao/la: ↑25 nov 2023, 10:43Ja jucer narucio, u ponedjeljak mi DHL dostavlja, ranije se cekalo 15ak dana jer su slali obicnom postom ali eto i to se promijeniloStrikeWarzone je napisao/la: ↑25 nov 2023, 09:36Koliko se čeka za dostavu i koji je limit da se ne plaća carina ? Vidim TFC i Napapijri majice od 12 do 20+£,
dok su kod lokalnih dilera 60+KM.
Do 300 KM nema carine, nema ni onih 9,50 KM jer DHL dovozi, ima tracking i sve je uredno
anonimni je napisao/la: ↑25 nov 2023, 11:05
Samo u drugoj boji![]()
Imam jos 2 duksa spasena u korpi, ali ih nisam (jos) uzeo, imam daleko precih troskova sad i i ovaj sam narucio cisto da ispostujem bf, mada i on sam s dostavom ce me izaci 80 maraka jeftinije nego sto je u Juventi cini mi se pa ono, i nije tako lose![]()
Iskreno, majice im i vrijede onih petnaestak funti, ne vise, nisu tako lose ali ako ih poredim recimo s tebi poznatim Alphom i Lyle&Scottom i jedni i drugi to rade dosta bolje, suskavac im je OK a ove stvari dugih rukava nisam imao, evo vidjecu kakve su kad ovaj dodje, mada za svoju cijenu vjerujem da ce biti odlican![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.