FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Dejan, BL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Dejan, BL » 24 maj 2011, 23:56

Pa što nisu igralo kvalifikacije za LŠ već neki levati igraju koje dinamo po pravili guzi svake godine, Kopar ili tako nešto stadiona kao da nemaju uopšte osim zapadne tribine...

Pa dobro može neko reći i za Sarajevo i Široki da su takvi i oni su prolazili par pretkola ali čisto sumnjam da su neka sila ti slovenci.

Ako dule kaže onda jesu

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 maj 2011, 23:59

Dejan, BL je napisao/la:Pa što nisu igralo kvalifikacije za LŠ već neki levati igraju koje dinamo po pravili guzi svake godine, Kopar ili tako nešto stadiona kao da nemaju uopšte osim zapadne tribine...

Pa dobro može neko reći i za Sarajevo i Široki takvi i oni su prolazili par pretkoa ali čisto sumnjam da su neka sila ti slovenci.

Ako dule kaže onda jesu
Jbg druze i koper je mogao proci dinamo bili su blizu kolko me sjecanje sluzi ;) Vjeruj mi Maribor je jako neugodan posebno onaj Tavares njihov ;)

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 25 maj 2011, 00:07

E da ga **** sad, za stadion ste u pravu prelijep je a za rezultate i niste baš pa prije koju godinu ih Hajduk iz kule dobio 5:0

Imali su renesansu početkom milenijuma kad su 5 puta zaredom bili prvaci i 2000 u LŠ a tim im je sastavljen uglavnom od slovenaca.

Ostaću ja pri svom da ih priželjkujem pa nek bude tako.

U svakom slučaju su najbolji slovenački klub al ništa strašno :D

Po meni 1. liga srbije i hrvatske pa 2. BiH pa 3. po jačini slovenačka i crnogorska i najslabija makedonska
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 25 maj 2011, 00:12, ukupno mijenjano 2 puta.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 maj 2011, 00:08

Bolje ti je prizeljkuj neke druge ;)

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 25 maj 2011, 00:16

I ova wikipedia zajebava neažurirani podaci za Maribor, zaključno sa 2008.

Al su zato za Borac već unijeli da je šampion
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 25 maj 2011, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.

papee
Kontakt:

Post Postao/la papee » 25 maj 2011, 00:19

Cestitke Borcu na tituli apsolutno zasluzeno u Srajevu su uzeli sve bodove i od zelje,olimpica,slavije a i moga sarajeva to je sampionska ekipa.

Cestitke i vultresima mozete vi pricati sta hocete ne priznajte bosnu,ligu i sve zivo vezano za BiH ipak pravite veliko slavlje jer ste osvajaci premijer lige BOSNE I HERCEGOVINE.
Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 maj 2011, 00:27

Dejan, BL je napisao/la:I ova wikipedia zajebava neažurirani podaci za Maribor, zaključno sa 2008.

Al su zato za Borac već unijeli da je šampion
http://en.wikipedia.org/wiki/NK_Maribor ... ion_record ;)

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 25 maj 2011, 00:36

Ne znam šta bi ti rekao.

Te dvije posljednje sezone popravljaju sveukupan utisak ipak prošli su tri pretkola EL ali ipak su to bili mađari, škoti hm...

Taj brazilac kojeg si spominjao izgleda strašan igrač 44 gola dao, ostali slovenci

Partizan ili Dinamo ili Maribor ipak Maribor :D

Nećemo mi nikog proći nemoj se sekirati puno :lol: Da smo nosioci pa ajd nekako ovako dobićemo vjerovatno nekog sa koeficijentom iznad 15 :cry:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 maj 2011, 00:41

Druze nikad ne reci nikad bez ikakvih provokacija samo se sjeti Sarajeva ;)

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 25 maj 2011, 17:58

Bivši selektor reprezentacije BiH i jedan od najharizmatičnijih trenera sa prostora bivše Jugoslavije Miroslav Ćiro Blažević kandidat je za stručni tim šampiona BiH banjalučkog Borca.

Blažević bi u klubu trebao obavljati savjetodavnu ulogu, prenosi MONDO BiH.

„Istina je da sam u pregovorima sa čelninicma Borca.Iskreno se nadam da ćemo sarađivati.Ipak moram da poptuno ozdravim, zdravlje mi je trenutno najpreče pa ćemo onda sve drugo. Imam i obaveza u Olimpijskom repreuzentaciji Kine.Ipak svi znaju da je Banjaluka moja slabost. Osim toga Borac je pravi Borac isto kao i ja.Ma vidiš sine sama riječ kaže da smo jedana za drugoga“, rekao je u svom stilu Blažević.

Ćiro ima viziju kako bi Borac trebao izgledati u budućnosti. Na pitanje u kojem smjeru će voditi Borac odgovara.

„Kako u kojem smjeru. U smjeru Lige šampiona.Ostalo ćemo sve kasnije i lako definisati. Ja se ne bih petljao u rad Stučnog staba samo bih davao najbolje sjavjete. Uostalom imam veliko iskustvo i mislim da mogu dapomognem“, kaže Blažević, koji bi trebao doputovati u glavni grad Republike Srpske da sve dogovori.

„Čim budem mogao, vaš grad je moja stara slabost. Banjalučki ćevap je najbolji lijek za sve.Vjerujem da ću ih ubrzo pojesti u gradu sa najljepšim djevojkama na svijetu“, nastavio je u svom stilu slatkorječivi Blažević, koji se oporavlje od nedavne operacije
„Najbitnije da sam dobio jos jednu životnu bitku. Prije sedam godina imao sam operaciju prostate i izvikao sam se, a tako će biti i sad poslije operacije melanoma“, završio je Blažević.

(BLLIVE)
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 25 maj 2011, 18:14

Bez veze. Moderni fudbal ne poznaje te uloge "savjetodavca",to je najobicniji cirkus. Ili preuzmes ekipu i odgovornost za rezultate ili nista!
Nema para na guzove!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 maj 2011, 18:17

Mačor je napisao/la:
nasborik je napisao/la:NAJAVA PROSLAVE ŠAMPIOSNE TITULE POD NAZIVOM: "BANJALUKA SA EVROPSKIM BORCEM" :

popravi potpis nije Ćaršijska nego Čaršijska :mrgreen:
:lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 25 maj 2011, 18:36

Čestitam Borcu na zasluženoj tituli,titula je čista kao suza a nama niko nije kriv što smo imali previše kikseva na domaćem terenu.Drago mi je da vas je Grbavica ispratila aplauzom kao i lani,zaslužili ste to a to je jako lijep primjer da u našem fudbalu ima i dobrih stvari.Puno sreće u ligi prvaka.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 25 maj 2011, 23:04

Evo počelo plavo proljeće, hahahahahaha
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Amadeus
Kontakt:

Post Postao/la Amadeus » 25 maj 2011, 23:09

Izgleda da je bila ona:"Snijeg pade na behar,na voce".Sreca pa nije ranije ugrijalo za Plavo proljece :)))))

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 26 maj 2011, 01:59

Borac bi mogao na sturm koji je se provukao protiv širokog 2:1 1:1.Oni i maribor bi bili idealan ždrijeb za borac.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 26 maj 2011, 02:45

E pa ja sam juče ovdje brani tezu da je Maribor OK protivnik a oni me ubjeđuju da je to prejaka ekipa gdje si bio da me podržiš :D

Možeš pogledati raspravu na prethodnoj strani

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 26 maj 2011, 09:24

Maribor bi bio idealan protivnik za otici pogledati utakmicu, blizu a moze se proci ;)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 26 maj 2011, 11:14

Škripar 2 je napisao/la:Borac bi mogao na sturm koji je se provukao protiv širokog 2:1 1:1.Oni i maribor bi bili idealan ždrijeb za borac.
To je bio drugi Sturm, ovaj sad Sturm je prvak Austrije, lige koja je za klasu iznad nase .. bolje ih ne prizeljkivat, cak i u Dinamu ne zele da ih u 3. predkolu dobiju
i nemojte bit smijesni s tim Mariborom, ja sam uvjeren da bi u Sloveniji razmontirali Borac, radije prizeljkujte Shamrock Roverse il FC Zestafoni, to su protivnici koje Borac moze uz malo srece proc, pa onda u 3. predkolu molite Boga za sto boljeg protivnika radi atrakcije, jer sumnjam da bi u 3. mogli dobit nekog tko je prolazan, al sve je moguce

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 26 maj 2011, 11:32

Niko nije rekao da smo bolji od Maribora, ali se mozemo nositi sa njima garant, a ove klubove Shamrock Roverse i FC Zestafoni prolazimo 100%. Maribor je dobar protivnik, i blizu je sa njima bi mogli igrati garant, osim ako ne dodje neki trener tipa Dzimi Maric, tada nebi nikoga prosli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.