AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Hoće li napokon ubosti nekoga, pa makar to bilo i davno dogovoreno pojačanje tandema M&M.
Vidjeti ćemo dalje kako će..
Vidjeti ćemo dalje kako će..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pored Lofte ide ovaj iz AZ-a i Kamada. To su ta 2. SMS ostaje san i Frattesi u Inter po svoj prilici.
Pa i nije loše, u borbi za Conference League slijedeću godinu
Pa i nije loše, u borbi za Conference League slijedeću godinu
Krasno haha. Dovode se novi Vranksovi, aferim 

Btw, sretan rodjus ikoni Milana
Btw, sretan rodjus ikoni Milana

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Koje mudrolije medija i kao znaju oni. Pa i najveci degenerici bi skontali da ces dovesti 2-3 veznjaka kad su ti otisli Tonali, Diaz, Bakayoko, Vranckx te Benacer povrijedjen i nema mu povratka do januara. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Za napomenut:
Milan ima pravo na 1 NON-EU igrača
Za drugog igrača mora se riješit 1 NON-EU igrača iz sastava.
Posto dolazi ovaj Ček iz Chelsea, ostajeti da biraš koga ćeš dodatno dovest: Kamada ili Guler ili Chukweze.
Pa ovi neda su glupi, oni su preglupi. Od toliko pojačanja, oni troše jedan slot na prosječnog igrača iz Chelsea. Oj Bože molim te budi nam na pomoći slijedeći godina, pa ovi će uništit klub do neprepoznativosti.
Paolo već nam fališ...
Milan ima pravo na 1 NON-EU igrača
Za drugog igrača mora se riješit 1 NON-EU igrača iz sastava.
Posto dolazi ovaj Ček iz Chelsea, ostajeti da biraš koga ćeš dodatno dovest: Kamada ili Guler ili Chukweze.
Pa ovi neda su glupi, oni su preglupi. Od toliko pojačanja, oni troše jedan slot na prosječnog igrača iz Chelsea. Oj Bože molim te budi nam na pomoći slijedeći godina, pa ovi će uništit klub do neprepoznativosti.
Paolo već nam fališ...
Klub je prinudjen prihvatiti svaku ponudu koja ispunjava otkupnu. Vise para ne znaci nista za Fener. Jedino moze ubijediti igraca da ga ACM vise cijeni od ostalih konkurenata, sto je opet besmisleno jer se to moze uraditi kroz obecanja bonusa u fazi pregovora sa menadzerom/caletom Arde ili ako ima istine da su u ova 2 mjeseca u ugovoru sa fenerom podigli otkupnu na oko 30 kako se pricalo.
Procito sam negdje da je vec odbio RM, sad ne znam koliko je kredibilno. Mada je vrv istina jer guraju transfer gdje ce igrac najvise napredovati/imati dobru minutazu na sto vecem nivou. U tom slucaju i Barca otpada jer bi i tamo bio rotacija sa 1000 min max po sezoni.
RLC je krs. Nadam se da ce i ovdje doci do komplikacija u zavrsnoj fazi
Procito sam negdje da je vec odbio RM, sad ne znam koliko je kredibilno. Mada je vrv istina jer guraju transfer gdje ce igrac najvise napredovati/imati dobru minutazu na sto vecem nivou. U tom slucaju i Barca otpada jer bi i tamo bio rotacija sa 1000 min max po sezoni.
RLC je krs. Nadam se da ce i ovdje doci do komplikacija u zavrsnoj fazi
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako me pamćenje služi, ispravite me ako griješim, taj isti Loftus se igrao sa našom sredinom kao sa malom djecom. Lično, ne gotovim tog igrača, ali daleko je od običnog prosjeka. A nije niti neka klasa najvišeg nivoa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Rom brate mili, citam tvoje postove evo par dana i imam osjwcaj da su i tebe podmazali da nama, na forumu, mazes oci
Ili ne vidis sta se dogadja, ili neces da vidis, ili si nepopravljivi oprimista...
Ode Milan u hendek, inter dovede sve sto se dovodi u vezu sa Milanom a ti pilis naopako...
Ili ne vidis sta se dogadja, ili neces da vidis, ili si nepopravljivi oprimista...
Ode Milan u hendek, inter dovede sve sto se dovodi u vezu sa Milanom a ti pilis naopako...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mene Inter ne zanima. Zanimaju me samo Milan i igrači Milana. Maldini je također htio Loftusa u Milanu. Ni tad ni sad mi taj igrač nije favorit za sredinu. Ali ne treba ga ni degradirati. Itekako ima kvaliteta kod toga igrača. Zato sam i napisao njegov nastup protiv Milana je dobar dokaz njemu u korist.
Bio sam uvjeren da je igrač koji je često povrijeđen. A on je u zadnje 3-4 godine propustio samo 12 mečeva zbog povreda, ako je ta informacija tačna.
Nisam slijep već neću da unaprijed dajem ocjenu za merkato, kad je ovo samo početak.
Kad sve završi za 8 sedmica onda ću i dati konačno mišljenje o svemu.
Maldini je htio Arnautovića, Pereyru, Berardija i Loftusa.
To se ovdje većini nije sviđalo. A hajde da vidimo šta će novi ljudi dovesti.
Bio sam uvjeren da je igrač koji je često povrijeđen. A on je u zadnje 3-4 godine propustio samo 12 mečeva zbog povreda, ako je ta informacija tačna.
Nisam slijep već neću da unaprijed dajem ocjenu za merkato, kad je ovo samo početak.
Kad sve završi za 8 sedmica onda ću i dati konačno mišljenje o svemu.
Maldini je htio Arnautovića, Pereyru, Berardija i Loftusa.
To se ovdje većini nije sviđalo. A hajde da vidimo šta će novi ljudi dovesti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa to je i poenta, nece haman dovesti nista kad im sve ispred nosa odvode drugi.
Razni Arnautovici i co. su bila opet samo medijska nagadjanja kao sto je bilo sve nagadjanje dok je Maldini bio capo. Sad dnevno samo ti procitas 200 vijesti o Milanu i prevodis nam.
Razni Arnautovici i co. su bila opet samo medijska nagadjanja kao sto je bilo sve nagadjanje dok je Maldini bio capo. Sad dnevno samo ti procitas 200 vijesti o Milanu i prevodis nam.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Loftusa je htio Maldini za rotacije, jer bi Pobega išao na posudbu ili prodaju, al sa ostankom Tonalija, to bi bio kao neki upgrade. Odlaskom Tonalija a dolaskom Loftusa sad je downgrade. Jer taj novac ako ode na njega, moglo bi se potrošiti da se dovede jedan top veznjak kao zamjena Tonaliju. Ovako će biti bacanje para i da se dovede samo da bi se dovelo, kao da rade nešto. Bezidejni su i nemaju jasna rješenja ako nastavljaju s merkatom koji je Maldini pokrenuo prije odlaska. Isto vrijedi i za Kamadu kao za Loftusa.
Izgubili su N'Dicka, Tielemansa i Thiama. Oko onog Chukwuezea su se ušutili. SMS pao u peti plan, nema ga na radaru više. Sad idu da dovode škart od ostalih.
Izgubili su N'Dicka, Tielemansa i Thiama. Oko onog Chukwuezea su se ušutili. SMS pao u peti plan, nema ga na radaru više. Sad idu da dovode škart od ostalih.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Loftus uopšte nije zamjena za Tonalija. Više je back up za Bennacera kojeg nema do januara. Zato će klub uz Loftusa dovesti još najmanje dva vezna igrača. O tome svi mediji pišu. Ako dovedu Musaha koji je odličan vezni igrač a još uvijek izuzetno mlad, to je već dobar posao.
Loftus 15M
Musah 20M
Rejinders 18M
53M za tri jako zanimljiva igrača sredine terena. Također sad pročitah da će Milan definitivno ispoštovati dogovor za Kamadu. Dakle 4 dobra/vrlo dobra vezna igrača za 50ak miliona.
Icardi je ponuđen Milanu ali klub ga ne želi jer imaju druge planove.
Loftus 15M
Musah 20M
Rejinders 18M
53M za tri jako zanimljiva igrača sredine terena. Također sad pročitah da će Milan definitivno ispoštovati dogovor za Kamadu. Dakle 4 dobra/vrlo dobra vezna igrača za 50ak miliona.
Najveci problem kod redbirda nisu ni funde, vec PR katastrofe koje konzistentno zadesavaju klub evo vec oko god. od kako su dosli.
Znaci hronoloski:
1. Problemi sa kupovinom kluba koji su se razvukli duboko u mercato
2. Problem sa M&M i nesuglasice clanova kolektiva iz Eliot perioda
3. Ucestali problemi sa kontraktima igraca sto doprinosi lesniarima europe koji ti stalno lete oko kluba da pokupe zvijezde i bitne igrace
4. Nepostojeca komunikacija menadzmenta i trenerskog tima (koliko god Pioli los bio, nije bilo pokusaja da se dovedu igraci za njegov sistem a vec je bilo poznato od prije da je jednodimenzionalan trener)
5. Bizaran zimski mercato
6. Leao saga
7. Odlazak Ibre. Nije niko kriv, pa ni sam igrac. Ali ti opet narusava reputaciji svakako
8. Otkaz M&Mu bez konkretnog obracanja fanovima, jos i na sam pocetak merkata. Opet se vracamo na stavku 1.
9. Iznenadna prodaja klucnjog igraca
10. Radjenje usluga Interu. Nisam za Thurama licno, ali je klub uspio da se rijesi PSGa i RBLa? (ne sjecam se tacno) i uz donedeal su bez razloga krenule Lukaku spekulacije sto je probudilo komsinice. Sad kontas da oba kluba imaju slicne ambicije, isti grad, isti stadion. I umjesto eto da ponudis 6m, ti ostajes na 5+1 dok ti gradski rival uzima igraca ispred nosa sa minimalno ulozenim radom. Ok odluka za efekte na terenu imo, PR katastrofa
11. Vlasnici koji otvoreno impliciraju da je iduce ljeto moguca prodaja Mikea i Thea
I sada ostajes na tome da uprkos zdravom finansijskom stanju, ti imas krs unutar kluba. Nesto suprotno od eliot perioda. Vjerujem da se sve i jedan kvalitetan igrac sad dvoumi da li prihvatiti ponudu Milana bez obzira na obecanu minutazu ili njegova primanja.
Ovo se direktno moze porediti sa situacijom iz ranih 2010. PR katastrofa samo bez finansijskog kolapsa kluba.
Znaci hronoloski:
1. Problemi sa kupovinom kluba koji su se razvukli duboko u mercato
2. Problem sa M&M i nesuglasice clanova kolektiva iz Eliot perioda
3. Ucestali problemi sa kontraktima igraca sto doprinosi lesniarima europe koji ti stalno lete oko kluba da pokupe zvijezde i bitne igrace
4. Nepostojeca komunikacija menadzmenta i trenerskog tima (koliko god Pioli los bio, nije bilo pokusaja da se dovedu igraci za njegov sistem a vec je bilo poznato od prije da je jednodimenzionalan trener)
5. Bizaran zimski mercato
6. Leao saga
7. Odlazak Ibre. Nije niko kriv, pa ni sam igrac. Ali ti opet narusava reputaciji svakako
8. Otkaz M&Mu bez konkretnog obracanja fanovima, jos i na sam pocetak merkata. Opet se vracamo na stavku 1.
9. Iznenadna prodaja klucnjog igraca
10. Radjenje usluga Interu. Nisam za Thurama licno, ali je klub uspio da se rijesi PSGa i RBLa? (ne sjecam se tacno) i uz donedeal su bez razloga krenule Lukaku spekulacije sto je probudilo komsinice. Sad kontas da oba kluba imaju slicne ambicije, isti grad, isti stadion. I umjesto eto da ponudis 6m, ti ostajes na 5+1 dok ti gradski rival uzima igraca ispred nosa sa minimalno ulozenim radom. Ok odluka za efekte na terenu imo, PR katastrofa
11. Vlasnici koji otvoreno impliciraju da je iduce ljeto moguca prodaja Mikea i Thea
I sada ostajes na tome da uprkos zdravom finansijskom stanju, ti imas krs unutar kluba. Nesto suprotno od eliot perioda. Vjerujem da se sve i jedan kvalitetan igrac sad dvoumi da li prihvatiti ponudu Milana bez obzira na obecanu minutazu ili njegova primanja.
Ovo se direktno moze porediti sa situacijom iz ranih 2010. PR katastrofa samo bez finansijskog kolapsa kluba.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Loftus je trebo da bude back up i umjesto Pobege i da se rotira sa Bennacerom, ne umjesto Tonalija. Eventualno još neko, ali odlaskom Maldinija je i ta opcija otišla. Tonalijeva pozicija je trebala biti namjenjena Kamadi koji bi se opet rotiro sa CDK, jer Japanac igra centralnog veznog i ofanzivnog veznog po onom što sam ga gledo.Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 23:43Loftus uopšte nije zamjena za Tonalija. Više je back up za Bennacera kojeg nema do januara. Zato će klub uz Loftusa dovesti još najmanje dva vezna igrača. O tome svi mediji pišu. Ako dovedu Musaha koji je odličan vezni igrač a još uvijek izuzetno mlad, to je već dobar posao.
Loftus 15M
Musah 20M
Rejinders 18M
Musa, Reijnders i Lofto. Tanko. Nikakav upgrade. Jedino što su dobili je na kvantitetu. E sad kvalitet što je najbitnije je tu upitan i kako će se snaći u Milanu.
Icardi je odličan napadač ali on ima problema van terena koji ga i dalje muče.
Evo treba da dođe Romero onaj iz Lazija. Krenulo se sa škartom. Dovodit će samo da bi se dovelo, jer ih svaki ozbiljan zaobilazi.
Na kraju će brate biti daj šta daš.
Ko je sad taj Musa???
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Mister X
Ponavljam, vracamo se u doba Constant, Aniwiemu, Emanuelson, i ostali "nikad cuo" igraci.
Skontao Cardinal da ovdje ima dobrog kesa, prodaj Tonali, Leao, Mike, Tomori, Theo i uzmi pare sebi. I onda prodaj klub Arapima za jos vece pare, jer oni sve kupuju, i ciao Italia
RLC je skoro pa tu, Izgleda da je i Pulisic blizu, Icardi se nudi ali Pioli zeli Moratu ( sunce ga yeblo i Morata), Scammaca je izgleda izbor za novu 9.
Musah iz Valencije je isto interesantan za sredinu terena, kao i ovaj Reijnders koji je dao zeleno svjetlo za pregovore sa Milanom.
To je sa jutrosnje stampe
pa da vidimo hoce li danas uspjeti koga dogovorili, zna li Moncada kako se zavrsava posao, ili zna samo pronaci igraca pa onda bude 'sta sad' 
Musah iz Valencije je isto interesantan za sredinu terena, kao i ovaj Reijnders koji je dao zeleno svjetlo za pregovore sa Milanom.
To je sa jutrosnje stampe

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ono što mi se ne sviđa kod Loftusa je to što ga ne vidim ni kao klasičnog defanzivnog veznog, a ni desetku u ovoj formaciji. A trošiš 20 miliona.
Ono što mi se sviđa je što se počinjemo povezivati sa nekim imenima koji mi se više sviđaju, za promjenu nešto ljepše za čuti.
Ono što mi se sviđa je što se počinjemo povezivati sa nekim imenima koji mi se više sviđaju, za promjenu nešto ljepše za čuti.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A šta se očekivalo onako realno. Vidjeli smo namjeru Carinalea, prodaja skupo, kupovine što jeftinije ito igrača koje neki program izbaci.....
Da to tako ide odavno bi svi klubovi po evropi to koristili. Kupovina igrača je mnogo više, primjer CDK koji je bio odličan igrač u Belgiji i CL. U Milanu ne zna pertlu svezati kako treba....
Da to tako ide odavno bi svi klubovi po evropi to koristili. Kupovina igrača je mnogo više, primjer CDK koji je bio odličan igrač u Belgiji i CL. U Milanu ne zna pertlu svezati kako treba....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.