Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
18
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
23%
neko drugi
14
8%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 186

messilla
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la messilla » 30 jul 2015, 15:08

Poligon10 je napisao/la:Jedno ime mi samo dolazi na pamet a to je igrac Monaca Abdennour mislim da je ljevak i oni koji su ga pratili slozice se sa mnom da je itekako kvalitetan stoper,mislim da se sa Barcom spominje i vjerovatno su oni u prednosti.Jedino nam on preostaje a ja nisam vidio da smo se dosad nesto sa njim spominjali
Spominjao se u vezi sa nama, čak je i izjavama pokušao da pogura transfer, ali se ipak ispostavilo da je bio opcija jedino u slučaju Bartrinog odlaska. Ukoliko ga želite u svojim redovima, Milan vam je najozbiljnija konkurencija. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 30 jul 2015, 15:29

Ljudi ovo je daleko od bajnog.Mogu ja prec i preko tog da od Blinda pravi stopera jer je taj decko inteligentan i zahvalan univerzalac i kunem se da bi bio dobar stoper u paru sa recimo Ramosom no nista od tog,par mu je grimasonac.Mozda je ovo samo privremeno dok se ne nadje bolje rijesenje mozda vec i na zimu.Ono sto ne mogu shvatit je gomilanje vezista i golmana a napadaca dobrog ni na vidiku.Kerik,Svajni, Morgan,Fellaini,Blind po potrebi.Puno brate ..igramo neki dosadan fudbal sa sporim Matom na krilu,ruku na srce borbenim al nedovoljno kvalitetnim Jangom koji se doista bori ali nema kapacitet za Uniteda,i Depayom iza Rooneya.Di Maria gotovo otisao pitanje je samo sata kad ce bit predstavljen i ako malcic zalim sto nije dobio drugu priliku jer bi licilo to na nesto da po krilima igraju on i Depay a Mata recimo iza Wazze, ili sa Busilicom iza nekog napadaca tipa Lukaku.Ode ADM a izgleda mijenja ga Pedro nema tu logike,njega je trebalo zamijenit igracm tipa Grizman,Muniain ili recimo De Bruyne,ali stas tvrdoglavi Luj mozda smatra da se mi borimo za 4/mjesto ili trece u najbolju ruku.Ono sto me izjeda je DDG kunem se da nema volje vise da brani,al sta nasi cekaju slj god da ode djaba ima se moze se ccc.Lose poslujemo odnosno lose prodajemo .Kagawa,Nani,Persi,Anderson,vjerovatno Rafael sve to ode za sicu ili djabe tipa Kleverli i ako je god dana prije za njeg nudjenon10ak mil mi smo ipak humanitarna pa volimo poklonit ili izgubit kao recimo na Angelu.Zasto je prodat Nani ako ide Angel,zasto momku nije data sansa ?da bi se doveo Pedro za 30@ samo neznalica moze rec da je Pedro bolji,ni u jednom segmentu nije niti ce kad bit.Sta sa Valdesom,Lindegardom,Romerom,John.Puno u pm a Ddg jos tu.Jos hocemo Cilesena..Sta sa Evansom i Chichom sta cekamo i oni da odu free dok odbijamo ponude,kakve takve.Sta je s ublehasom Rojom neko ga nafuro da je Maldini pa ceka poziv katalonaca cccc.Kontam sve Lvg **** zna sta radi,on samo pametuje trosi nista novo nista bolje nakon Moyesa.Placenici ne igraju?ne ginu za svetinju i crveni dres trosimo previse a trosimo ko Pool bezidejno.Doveden je Svajni jel neko misli da on sam moze nesto puno varamo se.Bajern ce sa Vidalom samo dobit upamtite me.Vrati se Fergi vrati se oce rastjeraj polaa gamadi vrati Browna O sheu,Fletcha i osvoji ligu pokazi kako se to radi sa minimalcem!Strah me da sezona ne pocne gore nego prosla a da mi drkamo na Galovu aroganciju prema novinarima.Lose drugovi loseee...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jul 2015, 19:02

Rooney88 je napisao/la:@Saurman baca Like na ovo. :D Ja sam ipak za da dobije jos jednu šansu ali ništa od toga. Šteta što nije uspio.
Pa data mu je, nije do kluba, on je sam isforsirao transfer jer nije želio doći na pripreme, a LVG je rekao da za nezadovoljne igrače nema mjesta, iako je čak bio spreman da mu pruži drugu šansu, ali je očito žena i porodica bila za to da napusti kišni i hladni engleski sjever i zamijene ga sa glamurom francuske prijestolnice. To mu je svakako i prošlo ljeto bila opcija A, i tek kad je postalo jasno da Parižani zbog FFP-a neće moći da mu ispune tu želju, odlučio se za United.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Kestrel
Kontakt:

Post Postao/la Kestrel » 30 jul 2015, 19:17

Ako Adidas sutra ne predstavi koji igrac drzi ''trident'' u ruci u novom teaseru, onda je neko novo pojacanje.
Domo23

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 jul 2015, 19:18

Kakav je vakat doš'o, da Utd bude alternativa jednom PSG-u. :facepalm: O'šlo sve u helać.

Adidas ako bude šta predstavlj'o to će bit' subota, jer od 1.08. su i zakonski partner.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 30 jul 2015, 19:20

Jadni mi sa Rooneyom samo u napadu.
Zeljeznicar! 1921 !

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 30 jul 2015, 19:23

Format je napisao/la:Jadni mi sa Rooneyom samo u napadu.
Nemoj to pisat mene hoce lincovat kad to napisem da je njegovo prohujalo sa vihorom i da ne moze sam igrat u napadu a pogotovo ovaj Belmin to je njegova ikona na racun stare slave,nece momak da prizna da ovaj vise nije top igrac

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jul 2015, 19:28

Centre forward je napisao/la:Kakav je vakat doš'o, da Utd bude alternativa jednom PSG-u. :facepalm: O'šlo sve u helać.
Južnjacima je to sve isto, prvenstveno pare gledaju, a da se ne lažemo Pariz je i meni privlačniji, a kamoli njima, tako da United tu teško da može parirati.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Kestrel
Kontakt:

Post Postao/la Kestrel » 30 jul 2015, 19:28

Niko u Junajtedu nije top igrac odjednom, dosta vise i tog vaseg pesimizma, ako nije najbolji igrac sto je najvise golova dao sa onakvim jadnim napadom, jedini je ostavljao srce na terenu i jedini je pokusao nesta napraviti, znaci mojne srat.
Domo23

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 30 jul 2015, 19:30

MrParanoic je napisao/la:Ljudi ovo je daleko od bajnog.Mogu ja prec i preko tog da od Blinda pravi stopera jer je taj decko inteligentan i zahvalan univerzalac i kunem se da bi bio dobar stoper u paru sa recimo Ramosom no nista od tog,par mu je grimasonac.Mozda je ovo samo privremeno dok se ne nadje bolje rijesenje mozda vec i na zimu.Ono sto ne mogu shvatit je gomilanje vezista i golmana a napadaca dobrog ni na vidiku.Kerik,Svajni, Morgan,Fellaini,Blind po potrebi.Puno brate ..igramo neki dosadan fudbal sa sporim Matom na krilu,ruku na srce borbenim al nedovoljno kvalitetnim Jangom koji se doista bori ali nema kapacitet za Uniteda,i Depayom iza Rooneya.Di Maria gotovo otisao pitanje je samo sata kad ce bit predstavljen i ako malcic zalim sto nije dobio drugu priliku jer bi licilo to na nesto da po krilima igraju on i Depay a Mata recimo iza Wazze, ili sa Busilicom iza nekog napadaca tipa Lukaku.Ode ADM a izgleda mijenja ga Pedro nema tu logike,njega je trebalo zamijenit igracm tipa Grizman,Muniain ili recimo De Bruyne,ali stas tvrdoglavi Luj mozda smatra da se mi borimo za 4/mjesto ili trece u najbolju ruku.Ono sto me izjeda je DDG kunem se da nema volje vise da brani,al sta nasi cekaju slj god da ode djaba ima se moze se ccc.Lose poslujemo odnosno lose prodajemo .Kagawa,Nani,Persi,Anderson,vjerovatno Rafael sve to ode za sicu ili djabe tipa Kleverli i ako je god dana prije za njeg nudjenon10ak mil mi smo ipak humanitarna pa volimo poklonit ili izgubit kao recimo na Angelu.Zasto je prodat Nani ako ide Angel,zasto momku nije data sansa ?da bi se doveo Pedro za 30@ samo neznalica moze rec da je Pedro bolji,ni u jednom segmentu nije niti ce kad bit.Sta sa Valdesom,Lindegardom,Romerom,John.Puno u pm a Ddg jos tu.Jos hocemo Cilesena..Sta sa Evansom i Chichom sta cekamo i oni da odu free dok odbijamo ponude,kakve takve.Sta je s ublehasom Rojom neko ga nafuro da je Maldini pa ceka poziv katalonaca cccc.Kontam sve Lvg **** zna sta radi,on samo pametuje trosi nista novo nista bolje nakon Moyesa.Placenici ne igraju?ne ginu za svetinju i crveni dres trosimo previse a trosimo ko Pool bezidejno.Doveden je Svajni jel neko misli da on sam moze nesto puno varamo se.Bajern ce sa Vidalom samo dobit upamtite me.Vrati se Fergi vrati se oce rastjeraj polaa gamadi vrati Browna O sheu,Fletcha i osvoji ligu pokazi kako se to radi sa minimalcem!Strah me da sezona ne pocne gore nego prosla a da mi drkamo na Galovu aroganciju prema novinarima.Lose drugovi loseee...
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :clap: :clap: :clap: :clap: sve receno

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 jul 2015, 19:31

Centre forward je napisao/la:Kakav je vakat doš'o, da Utd bude alternativa jednom PSG-u. :facepalm: O'šlo sve u helać.
To je naravno @Riova teorija s kojom se ne možeš složiti. PSG je želio Di Mariu ali je United dobio tu bitku ali ćemo sada vidjeti dali ce se i oni zajebati kao United.

Šteta, da su pokušali zadržati ga sigurno bi uspjeli ali Van Gaal ga nije koristio ni kada je spreman bio ako izuzmemo početak sezone, jednostavno mu nije vjerovao. RIO nikako da shvati da iz kluba nisu mogli reći da je Argentinac na prodaju jer bi izgubili 10tak miliona na tome, tako se diže cijena igraču. Ono, on je važan i želio bi da ostane ali ga i ne kontaktiram i boli me **** za njega, definitivno pokazali želju da ga zadrže ali RIO ga ionako nije mirisao skoro od početka tako da ovakav stav ne čudi.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 30 jul 2015, 19:33

Kestrel je napisao/la:Niko u Junajtedu nije top igrac odjednom, dosta vise i tog vaseg pesimizma, ako nije najbolji igrac sto je najvise golova dao sa onakvim jadnim napadom, jedini je ostavljao srce na terenu i jedini je pokusao nesta napraviti, znaci mojne srat.
Zato prijatelju moj sto su ostali pogubljeni bili,ne znam sta je problem prihvatit da ne moze sam igrat ako se hoces borit se za titulu e sad ako napadamo opet 3 il 4 mjesto moze neka ga

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 jul 2015, 19:36

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Južnjacima je to sve isto, prvenstveno pare gledaju, a da se ne lažemo Pariz je i meni privlačniji, a kamoli njima, tako da United tu teško da može parirati.
I ja sam protiv tih južnjaka generalno. Svaki 3-4 post kažem nešto protiv njih a u tome mi je mnogo pomog'o mediokritet Gvardiola.Svi (skoro svi gledaju pare) a ADM ih je u Engleskoj im'o nemal' koliko je želio. Evo momci navode 12-14 miliona. U PSG-u neće dobit' ni dinara više, siguran sam. Ma neće ni toliko, nema šaMse. I ja bih živio u Parizu, al' bih loptu ganj'o u Manchesteru, ma koliko god mi mrzak bio (a mržih mi nema da se ne lažemo) :D .

@Runi, pa ne shvatam, do transfera još nije (kol'ko ja znam) ni došlo. Možda na kraju i ostane, ko zna.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 jul 2015, 19:39

Ma neće, očigledno ni u klubu nema otpora njegovom odlasku. Van Gaal definitivno nije njegov fan.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 30 jul 2015, 19:41

Imal tog iznenadjenja sto onaj novinar najavi za 7-10 dana

Kestrel
Kontakt:

Post Postao/la Kestrel » 30 jul 2015, 19:41

tajger je napisao/la:
Kestrel je napisao/la:Niko u Junajtedu nije top igrac odjednom, dosta vise i tog vaseg pesimizma, ako nije najbolji igrac sto je najvise golova dao sa onakvim jadnim napadom, jedini je ostavljao srce na terenu i jedini je pokusao nesta napraviti, znaci mojne srat.
Zato prijatelju moj sto su ostali pogubljeni bili,ne znam sta je problem prihvatit da ne moze sam igrat ako se hoces borit se za titulu e sad ako napadamo opet 3 il 4 mjesto moze neka ga
Nisam rekao da moze sam igrati, to je nemoguce cak i Messi ne moze bez Xavija ili Inijeste, ali me nervira to sto niko ne gleda Rooneya kao top igraca, prosle sezone protiv West Hama kad je zaradio crveni karton, sljedece 3 utakmice su bile katastrofalne, ne moze niko ni 2 pasa sastavit, il ce otici u aut ili ce protivnickog igraca udariti, Rooney je glavna karika u ovom timu (ne DDG) nego on.
Domo23

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 30 jul 2015, 19:44

Koji pesimizam ovdje vlada, nevjerovatno. Kladim se da bi druga prica bila da je npr. Wazza trpao u ovim pripremama.

Ovdje se olako donose neki zaključci, pojedini igraci brzo oblate, pa ponovo slave,...

Doveli 3 top igraca i odlicnog Darmiana, transfer window jos nije gotov, al' sad je ko problem naci rezervnog napadaca a neki jos nisu sigurni ni u kapitena. :bow:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Kestrel
Kontakt:

Post Postao/la Kestrel » 30 jul 2015, 19:49

Pljujemo previse Pedr-a a nismo covjeka ni vidili kako igra u BPL, ni Sanchez nije bas bio sjajan u Barceloni bili su ti njegovi trenutci gdje je pokazao svoje kvalitete ali tesko je kada pravo uhvatio formu, ne dolazite do zakljucka kad covjek nije ni dosao. :thumbup:
Domo23

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 30 jul 2015, 19:49

Kestrel je napisao/la:
tajger je napisao/la:
Nisam rekao da moze sam igrati, to je nemoguce cak i Messi ne moze bez Xavija ili Inijeste, ali me nervira to sto niko ne gleda Rooneya kao top igraca, prosle sezone protiv West Hama kad je zaradio crveni karton, sljedece 3 utakmice su bile katastrofalne, ne moze niko ni 2 pasa sastavit, il ce otici u aut ili ce protivnickog igraca udariti, Rooney je glavna karika u ovom timu (ne DDG) nego on.
Tacno i to sinoc gledam primi loptu okrene se da gurne loptu po krilu a mata tek ide od centra se sepuri mu majku Lujo kad ga onde stavi po krilu da igra

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jul 2015, 19:52

Rooney88 je napisao/la:Ma neće, očigledno ni u klubu nema otpora njegovom odlasku. Van Gaal definitivno nije njegov fan.
LVG je reako da mu je spreman dati novu šansu, i da vjeruje u njega da može biti važan dio ekipe, dok Anhel očito od početka želi u PSG u koji prošlo ljeto nije otišao isključivo zbog njihovih problema sa FFP-om, tako da United tu nije dobio ništa, jer su oni bili onemogućeni da dovode igrače zbog te suspenzije.

Svima je obznanjeno kada je početak priprema, i kada trebaju da dođu na iste, on to nije uradio, zna se šta to znači, iako je LVG bio spreman da mu da drugu šansu, koji iskreno nije zaslužio zbog sramotnog odnosa prema dresu i broju 7, kojeg je pokazivao prošle sezone. Ono nije ništa drugo do nedostatak želje i volje da igra u Unitedu, ili drugim riječima kurcobolja, jedan Young je za njega bio Messi lično prošle sezone, momak je zaslužio svoje mjesto u prvih 11 i to mu ni ti ni bilo ko drugi ne možete osporiti. Kod LVG-a ne igraju imena nego oni koji pokažu najviše, i to i treba tako da bude, a Anhelu United i fudbal prošle sezone očito nije bio na prvom mjestu, da ne pričamo o uticaju žene i njegove porodice, koji je odigrao također bitnu ulogu u svemu ovome.

A aki ja nisam mirisao Anhela, šta tek reći za tebe i LVG-a :P
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.