FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stone Island
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stone Island » 21 apr 2009, 14:00

Sretno s reflektorima,da vam se ne pokvare na sred utakmice :lol:

Šala,raja da vam što više potraje i da se sranje koje se dogodilo više ne ponovi !

Hairli vam bilo :)

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 21 apr 2009, 14:23

Sretno braćo sa reflektorima,da vam sto duže potraju.POZZ OD HZ.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 21 apr 2009, 14:42

Rz88 je napisao/la:Ne želim sada svađu, ali čuj koga ti to nabroja niđe veze ccc.

Baš lijepo da Željo igra pod reflektorima.
Da da.Celik na ovoj listi treba.Haj ba ne glupiraj se, 3 najveca kluba su poznata, a i naravno najveci medju najvecim! ;)

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 21 apr 2009, 14:54

Gerrard je napisao/la:
formance je napisao/la:Sretno braćo sa reflektorima,da vam sto duže potraju.POZZ OD HZ.
Sta ima potparolu grupe HZ ... izgleda tebi treba crtati da ne pises u ime grupe nista jer HZ kao grupa sigurno nisu uputili pozdrav koji si ti prenio :!:

Pozdravljaj ih ti ali u svoje ime ;)
:oops: :oops: ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 apr 2009, 15:00

Gerrard je napisao/la:
formance je napisao/la:Sretno braćo sa reflektorima,da vam sto duže potraju.POZZ OD HZ.
Sta ima potparolu grupe HZ ... izgleda tebi treba crtati da ne pises u ime grupe nista jer HZ kao grupa sigurno nisu uputili pozdrav koji si ti prenio :!:

Pozdravljaj ih ti ali u svoje ime ;)
a šta je to loše covjek napisao :?: nebitno sad ko za koga navija.
I svaka cast momku na cestitkama.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 21 apr 2009, 15:16

bistrikboy je napisao/la:Nemojte bezveze kvariti ovu stvar glupim raspravama,boli me qrac za TV prenos i bolje sto ga nema,kladim se da bi posjeta automatski bila manja,druga stvar ovo je VELIKI događaj za grad Sarajevo,ne zbog kluba(ali i zbog njega) vec zbog znacaja koji Grbavica kao prva linija odbrane ima,96 kada je reintegrisana Grbavica ARBIH su pronasli 2 ukopana mitraljeza na stadionu koja su sijala smrt po gradu,sutra ce na tom istom mjestu biti omladina grada koja ce pjevati svom ŽELJI,a bice tu i Srba i Hrvata i Muslimana i svega,i dokazat ce agresoru DA NIJE USPIO,ako vec necete zbog sporta da dođete,dođite zbog patriotizma :!:

Sutra ce se ovo...
slika
Pretvoriti u ovo...
slika

NIKOME TE NE DAMO!!!
AMAR OSIM!!!

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 21 apr 2009, 15:27

Bliži se dan praznika za našeg Želju i nas, zato u srijedu (sutra) svi na Grbavicu (hram nogometa), bez izgovora....... :!: :!: :!:
SAMO ŽELJO

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 21 apr 2009, 15:47

AKO BOG DA sutra na grbavicu svii!!!

bicce svega ljudi!!!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 21 apr 2009, 16:04

Samo da vrijeme bude lijepo, tj da ne pada kisa i sve ce biti idealno, spektakl zagarantovan, pobijedimo 1:0 , ili po mogucnosti sa vise golova razlike aBd :))))
Ne fakat kakva je prognoza za sutra, sto se tice vremena, sta kaze Esad Kirlic? heh
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 21 apr 2009, 16:08

Gerrard je napisao/la:Cestitke su nebitne , ali cestitati u ime grupe je jako ruzno , zamisli odem ja na temu FKS i napisem pozdrav za sve pitare nasu bracu od TM , vjerovatno bi dobio isti odgovor kao sto je dobio on od mene ... neka on cestita i radi sta zeli ali u ime grupe da se on izjasnjava nije uredu . Takodjer ne vidim da si nesto pitan da prokomentarises , tako da nastavis po svome ;)
Pozdrav za tebe pitaru od PRC (Kina). Sad ce me napast kinezi sto sam pozdravio u ime cijele Kine :mrgreen:
010 ISN'T JUST A CODE

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 apr 2009, 16:15

Gerrard je napisao/la:Cestitke su nebitne , ali cestitati u ime grupe je jako ruzno , zamisli odem ja na temu FKS i napisem pozdrav za sve pitare nasu bracu od TM , vjerovatno bi dobio isti odgovor kao sto je dobio on od mene ... neka on cestita i radi sta zeli ali u ime grupe da se on izjasnjava nije uredu . Takodjer ne vidim da si nesto pitan da prokomentarises , tako da nastavis po svome ;)
pa nisam ni ja vidio da si ti nešto bio pitan kad si spocitavao momku što nam je cestitao,pa si nešto komentarisao.
Predpostavljam da nisi neki dežurni portparol HZ ovako po forumima....nece valjda neko od tebe tražiti dozvolu šta da piše :?
Uglavnom,svakom svoje....nastavi i ti po svom ali nemoj drugima odredjivati kako ce i sta ce pisati ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 21 apr 2009, 16:24

BIlo bi lijepo da to vas dvojica rijesite na private, a da ovdje pricamo o tom sutrasnjem spektaklu
pozz za obojicu
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 apr 2009, 16:45

bistrikboy je napisao/la:Nemojte bezveze kvariti ovu stvar glupim raspravama,boli me qrac za TV prenos i bolje sto ga nema,kladim se da bi posjeta automatski bila manja,druga stvar ovo je VELIKI događaj za grad Sarajevo,ne zbog kluba(ali i zbog njega) vec zbog znacaja koji Grbavica kao prva linija odbrane ima,96 kada je reintegrisana Grbavica ARBIH su pronasli 2 ukopana mitraljeza na stadionu koja su sijala smrt po gradu,sutra ce na tom istom mjestu biti omladina grada koja ce pjevati svom ŽELJI,a bice tu i Srba i Hrvata i Muslimana i svega,i dokazat ce agresoru DA NIJE USPIO,ako vec necete zbog sporta da dođete,dođite zbog patriotizma :!:

Sutra ce se ovo...
slika
Pretvoriti u ovo...
slika

NIKOME TE NE DAMO!!!
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 21 apr 2009, 17:01

Gerrard je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:
Pozdrav za tebe pitaru od PRC (Kina). Sad ce me napast kinezi sto sam pozdravio u ime cijele Kine :mrgreen:
Vidis onda ces ti doci i reci kako ovdje pisu 13-godisnjaci , a ti se tako ponasan ;) Svakom loncu poklopac ,a na kraju samo ti ispade neki fanatik ... gledaj i ti svoja posla i pozdravljaj koga hoces , tvoj problem :!:
Hajde golube odleprsaj sa teme :)
010 ISN'T JUST A CODE

....Z3....
Kontakt:

Post Postao/la ....Z3.... » 21 apr 2009, 17:09

samo jedno pitanje za manijake znam da je derbi jos daleko al kakve su mogucnosti da se igra nocna tekma....

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 apr 2009, 17:16

....Z3.... je napisao/la:samo jedno pitanje za manijake znam da je derbi jos daleko al kakve su mogucnosti da se igra nocna tekma....
logicno bi bilo da se igra nocna...ali to presjedniku kluba da postavis to pitanje nabi znao odgovorit :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 apr 2009, 17:21

Drago mi je što je i Željin stadion dobio reflektore. Još kada bi njegovi igrači svijetlili kao reflektori bila bi to ljepota od kluba. Ipak na to ćemo još morati pričekati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 21 apr 2009, 17:54

....Z3.... je napisao/la:samo jedno pitanje za manijake znam da je derbi jos daleko al kakve su mogucnosti da se igra nocna tekma....
nema nista od nocne tekme,posto se u nasoj ligi zadnja tri kola igraju u isto vrijeme,a mnogi stadioni nemaju reflektore tako da i derbi nece biti osvjetljen,steta

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 21 apr 2009, 18:44

gerrard sta ima kod mene hahaha....jbg bar imamo svoj stadion a ne moljakamo po gradu da nam daju da igramo i zato ;)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 21 apr 2009, 19:18

Gerrard je napisao/la:
dolina cupova je napisao/la:gerrard sta ima kod mene hahaha....jbg bar imamo svoj stadion a ne moljakamo po gradu da nam daju da igramo i zato ;)
Ebo stadion i sve ostalo , kada se vi borite za opstanak ;)
Kakav stadion , kakve koristi od njega kada ces na Kosevu opet gledati evropske utakmice , a do tada valjda cete uspjeti izboriti opstanak u ovoj ligi :D

Opet ne vidim da sam napisao nesto da bi ti ovako reagovao ali kao sto kaze admin ovo nije privatni forum tako da strpi se djecace ,evropske utakmice stizu u Sarajevo pa se vidimo na Kosevu :D
Kad smo vam dovodili NUFC, Malagu i ostale dolazili ste na tekme i navijali za zelju, bio sam i ja na debaklu 0-5, kao i protiv maritima 0-1,

ako nam je ista ostalo to su ime i stadion, ime imate ali stadion necete nikada i to vas boli, mozda se gradski oci smiluju pa vas puste da trenirate, da se ne peglate po vogosci i semizovcu odakle su vas otjerali, zavrsit cete mislim u ilijasu ;)
Cuva Bog Zelju svog!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel i 30 gostiju.