Šala,raja da vam što više potraje i da se sranje koje se dogodilo više ne ponovi !
Hairli vam bilo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da da.Celik na ovoj listi treba.Haj ba ne glupiraj se, 3 najveca kluba su poznata, a i naravno najveci medju najvecim!Rz88 je napisao/la:Ne želim sada svađu, ali čuj koga ti to nabroja niđe veze ccc.
Baš lijepo da Željo igra pod reflektorima.
Gerrard je napisao/la:Sta ima potparolu grupe HZ ... izgleda tebi treba crtati da ne pises u ime grupe nista jer HZ kao grupa sigurno nisu uputili pozdrav koji si ti prenioformance je napisao/la:Sretno braćo sa reflektorima,da vam sto duže potraju.POZZ OD HZ.
Pozdravljaj ih ti ali u svoje ime
a šta je to loše covjek napisaoGerrard je napisao/la:Sta ima potparolu grupe HZ ... izgleda tebi treba crtati da ne pises u ime grupe nista jer HZ kao grupa sigurno nisu uputili pozdrav koji si ti prenioformance je napisao/la:Sretno braćo sa reflektorima,da vam sto duže potraju.POZZ OD HZ.
Pozdravljaj ih ti ali u svoje ime
bistrikboy je napisao/la:Nemojte bezveze kvariti ovu stvar glupim raspravama,boli me qrac za TV prenos i bolje sto ga nema,kladim se da bi posjeta automatski bila manja,druga stvar ovo je VELIKI događaj za grad Sarajevo,ne zbog kluba(ali i zbog njega) vec zbog znacaja koji Grbavica kao prva linija odbrane ima,96 kada je reintegrisana Grbavica ARBIH su pronasli 2 ukopana mitraljeza na stadionu koja su sijala smrt po gradu,sutra ce na tom istom mjestu biti omladina grada koja ce pjevati svom ŽELJI,a bice tu i Srba i Hrvata i Muslimana i svega,i dokazat ce agresoru DA NIJE USPIO,ako vec necete zbog sporta da dođete,dođite zbog patriotizma![]()
Sutra ce se ovo...
Pretvoriti u ovo...
NIKOME TE NE DAMO!!!
Pozdrav za tebe pitaru od PRC (Kina). Sad ce me napast kinezi sto sam pozdravio u ime cijele KineGerrard je napisao/la:Cestitke su nebitne , ali cestitati u ime grupe je jako ruzno , zamisli odem ja na temu FKS i napisem pozdrav za sve pitare nasu bracu od TM , vjerovatno bi dobio isti odgovor kao sto je dobio on od mene ... neka on cestita i radi sta zeli ali u ime grupe da se on izjasnjava nije uredu . Takodjer ne vidim da si nesto pitan da prokomentarises , tako da nastavis po svome
pa nisam ni ja vidio da si ti nešto bio pitan kad si spocitavao momku što nam je cestitao,pa si nešto komentarisao.Gerrard je napisao/la:Cestitke su nebitne , ali cestitati u ime grupe je jako ruzno , zamisli odem ja na temu FKS i napisem pozdrav za sve pitare nasu bracu od TM , vjerovatno bi dobio isti odgovor kao sto je dobio on od mene ... neka on cestita i radi sta zeli ali u ime grupe da se on izjasnjava nije uredu . Takodjer ne vidim da si nesto pitan da prokomentarises , tako da nastavis po svome
bistrikboy je napisao/la:Nemojte bezveze kvariti ovu stvar glupim raspravama,boli me qrac za TV prenos i bolje sto ga nema,kladim se da bi posjeta automatski bila manja,druga stvar ovo je VELIKI događaj za grad Sarajevo,ne zbog kluba(ali i zbog njega) vec zbog znacaja koji Grbavica kao prva linija odbrane ima,96 kada je reintegrisana Grbavica ARBIH su pronasli 2 ukopana mitraljeza na stadionu koja su sijala smrt po gradu,sutra ce na tom istom mjestu biti omladina grada koja ce pjevati svom ŽELJI,a bice tu i Srba i Hrvata i Muslimana i svega,i dokazat ce agresoru DA NIJE USPIO,ako vec necete zbog sporta da dođete,dođite zbog patriotizma![]()
Sutra ce se ovo...
Pretvoriti u ovo...
NIKOME TE NE DAMO!!!
Hajde golube odleprsaj sa temeGerrard je napisao/la:Vidis onda ces ti doci i reci kako ovdje pisu 13-godisnjaci , a ti se tako ponasanRK Gradacac je napisao/la:Pozdrav za tebe pitaru od PRC (Kina). Sad ce me napast kinezi sto sam pozdravio u ime cijele KineGerrard je napisao/la:Cestitke su nebitne , ali cestitati u ime grupe je jako ruzno , zamisli odem ja na temu FKS i napisem pozdrav za sve pitare nasu bracu od TM , vjerovatno bi dobio isti odgovor kao sto je dobio on od mene ... neka on cestita i radi sta zeli ali u ime grupe da se on izjasnjava nije uredu . Takodjer ne vidim da si nesto pitan da prokomentarises , tako da nastavis po svomeSvakom loncu poklopac ,a na kraju samo ti ispade neki fanatik ... gledaj i ti svoja posla i pozdravljaj koga hoces , tvoj problem
logicno bi bilo da se igra nocna...ali to presjedniku kluba da postavis to pitanje nabi znao odgovorit....Z3.... je napisao/la:samo jedno pitanje za manijake znam da je derbi jos daleko al kakve su mogucnosti da se igra nocna tekma....
nema nista od nocne tekme,posto se u nasoj ligi zadnja tri kola igraju u isto vrijeme,a mnogi stadioni nemaju reflektore tako da i derbi nece biti osvjetljen,steta....Z3.... je napisao/la:samo jedno pitanje za manijake znam da je derbi jos daleko al kakve su mogucnosti da se igra nocna tekma....
Kad smo vam dovodili NUFC, Malagu i ostale dolazili ste na tekme i navijali za zelju, bio sam i ja na debaklu 0-5, kao i protiv maritima 0-1,Gerrard je napisao/la:Ebo stadion i sve ostalo , kada se vi borite za opstanakdolina cupova je napisao/la:gerrard sta ima kod mene hahaha....jbg bar imamo svoj stadion a ne moljakamo po gradu da nam daju da igramo i zato![]()
Kakav stadion , kakve koristi od njega kada ces na Kosevu opet gledati evropske utakmice , a do tada valjda cete uspjeti izboriti opstanak u ovoj ligi![]()
Opet ne vidim da sam napisao nesto da bi ti ovako reagovao ali kao sto kaze admin ovo nije privatni forum tako da strpi se djecace ,evropske utakmice stizu u Sarajevo pa se vidimo na Kosevu