BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
vrlo je moguce da Januzaj procvjeta u Brazilu, mogao bi biti jedan od njihovih najboljih igrača tamo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
soxx je napisao/la:i mi imamo jednig wc igraca, pjanica iako ce pojedinci reci da nije ni on. ali oni imaju veci broj "solidnih" igraca nego li.mi
Odmah da kazem da se slazem da su po imenima jaci od nas. Nisam ih uopste poredio sa nama.Ajax je napisao/la:
Ako si glavni igrac Chelsea onda si bez dileme svjetska klasa. A tek su mu 23 godine. Mnogo je opasniji i bolji igrac od naseg najopasnijeg Pjanica.
Svjetkse klase:
Hazard, Kompany
Blizu svjetske klase:
Witsel, Lukaku, Mirallas,
Jako solidni igraci:
Verthonghen, Fellaini, Dembele, Vermaelen
Solidni igraci:
de Bruyne, Mertens, Chadli, Januzaj
Po imenima su jaci od nas.
Hazard kada ima svoj dan on jest svjetska klasa. Stvar je u tome sto nema svoj dan uvijek, cesto ga nikako ne vidis na terenu. Ali ne vazi to samo za njega. Imamo i mi takvih igraca, kada imaju svoj dan nezaustavljivi su. Dzeko na primjer. Oni imaju puno vecu sirinu od nas ali ako nam se potrefi da imamo svoj dan sigurno ih mozemo dobiti. Opet

- OnlyUnited
- Kontakt:
Zna se sta je tema, ali pitanje da li Wilmots vidi Januzaja kao prvotimca... Mozda od kvala pocne dobivati vise prilike, ali naprosto ovo mu je prvo prvenstvo, imao je tek dobru sezonu u Unitedu. Sigurno paklen igrac, ali njegovo vrijeme tek dolazi..
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Hoce Edin da najvi NBA finale
Fakat ne kontam sta ce Edin , mozda je poceo da prati i fudbal , pa da se malo zezaju on i Marjan , da naprave zabavni program

Fakat ne kontam sta ce Edin , mozda je poceo da prati i fudbal , pa da se malo zezaju on i Marjan , da naprave zabavni program

Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Slazem se.calcio je napisao/la:
Odmah da kazem da se slazem da su po imenima jaci od nas. Nisam ih uopste poredio sa nama.
Hazard kada ima svoj dan on jest svjetska klasa. Stvar je u tome sto nema svoj dan uvijek, cesto ga nikako ne vidis na terenu. Ali ne vazi to samo za njega. Imamo i mi takvih igraca, kada imaju svoj dan nezaustavljivi su. Dzeko na primjer. Oni imaju puno vecu sirinu od nas ali ako nam se potrefi da imamo svoj dan sigurno ih mozemo dobiti. Opet
Evo ti Hazard zabio gol.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 jun 2014, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Nema sanse da ce Januzaj biti prvotimac ove ili sljedece godine za Belgiju. Ali njegovo vrijeme dolazi to je istina.OnlyUnited je napisao/la:Zna se sta je tema, ali pitanje da li Wilmots vidi Januzaja kao prvotimca... Mozda od kvala pocne dobivati vise prilike, ali naprosto ovo mu je prvo prvenstvo, imao je tek dobru sezonu u Unitedu. Sigurno paklen igrac, ali njegovo vrijeme tek dolazi..
Utakmica sa utorka na srijedu?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Barem necu slusat onog Marjana koji se satra da nas upozna sa blizom i daljom rodbinom od sve i jednog igraca na terenu + sta im nane i dede vole da jedu i spremaju za rucak, gdje su putovali u svojim 20im i tako dalje.....Kaunas je napisao/la:Edin Avdić komentator protiv Meksika!!!
PS: i nema glas ko da je propuh iz supka
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Slazem se sa @Donom..Za razliku od ranijih utakmica ( gotovo cijele kvale ) Miske je protiv O. Slonovace trcao,medjutim to je jos uvijek daleko od trke koju treba da pruza jedan vezni igrac na SP..Uz to ce svi znajuci kakav je tehnicar zalijepiti nekog cuvara za njega kojem Miske nece trkacki moci parirati..Od sat vremena koliko je proveo u igri,Miske je bio aktivan cirka 20 min..Pogledajte snimak pa cete vidjeti..DonCorleone je napisao/la:Ne znam da li Miske mora igrati, ja bih bio tu dosta oprezniji po formulisanju. Protiv slonova je bio jedno veliko nista. A upravo to smirivanje lopte, drzanje u redovima je vodilo ka tome da se protivnik opet postavio na pocetne polozaje, te njemu loptu oduzimao.Goalgetter je napisao/la: Miske mora igrati.Jedini u nasem timu koji zna smiriti igru, stati na loptu, prosuti protivniku par laznjaka, iz nicega napraviti sansu i zabiti gol, a i mnogo je pretrcao protiv Slonova, tako da sam i dalje za njega.
Kao sto ameticki komentatori rekose,on je tip fudbalera koji vidi neke puteve, koji nijedan fudbaler ne vidi.A u formaciji 4-5-1 itekako ima mjesta za Maestra. Nije fudbal samo trka, treba tu i mozga.
On igra jednostavno presporo i ja ne vidim nacin da se to promjeni za 15 dana, gubi previse duela, cak nema ni snage da loptu doda kako treba igracu koji stoji do njega.
Ne znam, tesko je biti pametan u vezi njega, vidjelo se i protiv slonova da on moze maksimalno 60tak minuta provesti na terenu, nema govora o vecoj minutazi.
Mislim da bi samo usporavao ovu poletnu i brzu ekipu koju nam je dala formacija sa krilima,te prodornim bekovima.. Ja Misketa vidim kao igraca koji ce uci posljednjih 20 min do pola sata i biti dzoker,kao protiv Bjelorusije..Medjutim,svi smo vidjeli kako Miske reaguje kad ga se preseli na klupu,tako da ce on biti dio prve postave dok god ne okonca reprezentativnu karijeru..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Tacno takoGoalgetter je napisao/la:Miske mora igrati.DonCorleone je napisao/la:Mi imamo konacno istu formaciju kao Njemacka, sto je jako dobro, jer imamo i igrace za istu. Samo kada vidim ovaj tempo koji igra Kamerun a i Njemacka, bojim se da Misimovic nece se naigrati. Ovo je 90 % trcanje i borba.Jedini u nasem timu koji zna smiriti igru, stati na loptu, prosuti protivniku par laznjaka, iz nicega napraviti sansu i zabiti gol, a i mnogo je pretrcao protiv Slonova, tako da sam i dalje za njega.
Kao sto ameticki komentatori rekose,on je tip fudbalera koji vidi neke puteve, koji nijedan fudbaler ne vidi.A u formaciji 4-5-1 itekako ima mjesta za Maestra. Nije fudbal samo trka, treba tu i mozga.

Ne treba pretjerivati,mi jesmo igrali dobro ali nije to bilo bas savrseno,bilo je tu i mana.Jedna od njih je sto smo brzo zavrsavali napade i prodali puno lopti.Bilo je dosta brzopletosti i nismo uspjeli ni periodicno drzati loptu bar malo duze u svom posjedu.Pored ekslozivnosti i brzine koju smo imali potrebno je jos vise kreacije,mirnoce i drzanja lopte,to je jednako vazno,postici balans izmedju ta dva segmenta.
Zato Miske mora igrati i kad budu igrali Lulic i Mujdza mislim da cemo dobiti to sto trazimo.
srijeda ujutro, pola 4AsharaK je napisao/la:Utakmica sa utorka na srijedu?
@IronMany slusat ces i Marijana, obojica su komentatori

15.10.2013.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bice tekma i na ESPN2, tako da radije cu njih slusati, nego Marjana.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jesmo, dok nije poceo pretjerivati. Ovo sada je cisti amaterizam.Rustem je napisao/la:Ne kenjajte aste se Marjanu...
Valja opet streamove ganjat. Da makar mogu naci stream koji ne kasni pa da sinhronizovano slusam komentatora sa strema, a gledam tv sa ugasenim tonom.Kaunas je napisao/la:srijeda ujutro, pola 4AsharaK je napisao/la:Utakmica sa utorka na srijedu?
@IronMany slusat ces i Marijana, obojica su komentatori

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
u svemu postoje graniceRustem je napisao/la:Ne kenjajte aste se Marjanu...
@IronMany evo kaze Goalgetter da ce biiti na ESPN2, ohrabrujuca informacija

15.10.2013.
Prosli put su Hasana Hotia iskljucili oko 60-70. minute. Ne znam je li se kasnije vracala slika, ali jedno 10 minuta sigurno nije bilo. Imao sam rezervnu opciju svakako, ali vratit ce im ovo Hasan, kriminalac je to. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Goalgetter je napisao/la:Jesmo, dok nije poceo pretjerivati. Ovo sada je cisti amaterizam.Rustem je napisao/la:Ne kenjajte aste se Marjanu...
Pa dobro gledaj kanal koji zelis... gledaj meksikanca, ne zanima me.Goalgetter je napisao/la:Bice tekma i na ESPN2, tako da radije cu njih slusati, nego Marjana.

Profi sa Zapada bi rekli amaterizam.

Ervin Zukanovic
Kad se Marjan usredotoci na utakmicu, a ne na bespotrebne i nikome zanimljive informacije, onda ce mi mozda opet biti zanimljiv. Sve do tad je samo iritantan i niskoprosjecan komentator kojem je bitno da bude zanimljiv sa nekim nebitnim podatcima.
- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno, i ne treba.Rustem je napisao/la: Pa dobro gledaj kanal koji zelis... gledaj meksikanca, ne zanima me.
Sto se tice Velida, ne zamjeram mu. Samo deri.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.