RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Starm0
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la Starm0 » 16 avg 2009, 19:37

steve-o je napisao/la:
Starm0 je napisao/la: I to je izlet za njih. Neznam jesi ti iz mostara, znas li ti kakvi su to likovi. Biju se izmedu sebe zbog dinama i hajduka. to ti sve govori o njima. Likovi su na teskim drogama, raspadaju se :s
jesam iz mostara, zna se dobro koji su to jadni likovi, dovoljno je se prosetati pored ultras pub-a njihovog i vidjeti koji su to garibi
Nemoj taako o njima bola znamo mi kakvi su to ljepotani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 16 avg 2009, 19:38

Semir_Sa je napisao/la:Za RA

OD SINOC VAS MRZE SVE HORDE. NEMA VISE PRIJATELJSTVA
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2009, 19:38

Koje Horde??? :roll: od kud ti to kad su Horde i RA sinoc imale korektne odnose,cak se i navijalo zajedno,to sto je bilo problema sa istokom nije stvar HZ i ne govori u ime kompletne grupe,hvala...govori u svoje ime ubuduce
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 16 avg 2009, 19:40

miky_hz je napisao/la:

Koje Horde??? :roll: od kud ti to kad su Horde i RA sinoc imale korektne odnose,cak se i navijalo zajedno,to sto je bilo problema sa istokom nije stvar HZ i ne govori u ime kompletne grupe,hvala...govori u svoje ime ubuduce
Svaka cast HZ sa sjevera a za ove sa istoka kad bi ih uhvatili imali bi isti tretman ko ultrasi ;)

Semir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Semir_Sa » 16 avg 2009, 19:45

Starm0 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Svaka cast HZ sa sjevera a za ove sa istoka kad bi ih uhvatili imali bi isti tretman ko ultrasi ;)
Tjesite se, ali to je istina. Horde vas mrze, vise nikad necete moci ovako dolazit raskalasno u Sarajevo.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 16 avg 2009, 19:46

Starm0 je napisao/la: Nemoj taako o njima bola znamo mi kakvi su to ljepotani :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 16 avg 2009, 19:48

Tjesite se, ali to je istina. Horde vas mrze, vise nikad necete moci ovako dolazit raskalasno u Sarajevo.
Ko si bolan ti da govoriš u ime Hordi zla?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2009, 19:49

De brisite postove majke vam ovoga tipa i njega i svakoga ko pokusava da unese neku mrznju u odnose izmedju navijaca,izgleda de je decko jedan od onih sa Istoka pa se uzivio u sve ovo...momci su dobrodosli i hodali su jucer normalno gradom u dresovima Veleza,isto ko sto sam ja hodao sa maicom FKS u sred Mostara...svi ste vi puni neke mrznje kojim vam je k... ohladite malo,ili zadrzite za sebe te stvari nemojte normalim osobama stvarati pogresnu sliku o sveukupnom dogadjaju...cestitajte ljudima na bodu,dobroj igri i ne peglajte se vise
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 16 avg 2009, 19:50

Koje Horde??? :roll: od kud ti to kad su Horde i RA sinoc imale korektne odnose,cak se i navijalo zajedno,to sto je bilo problema sa istokom nije stvar HZ i ne govori u ime kompletne grupe,hvala...govori u svoje ime ubuduce[/quote]

Svaka cast HZ sa sjevera a za ove sa istoka kad bi ih uhvatili imali bi isti tretman ko ultrasi ;)[/quote]
Tjesite se, ali to je istina. Horde vas mrze, vise nikad necete moci ovako dolazit raskalasno u Sarajevo.[/quote]

To ti reprezentujes HZ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

huntelar
Kontakt:

Post Postao/la huntelar » 16 avg 2009, 19:55

Ljudi mislim da treba spustiti tenzije.ovo sto se dogadja je previse.niko nije kriv sto je sarajevo lose igralo,a svi smo mislili da ce ih satrati.svi trebaju da sagledaju svoju stranu.ja znam kako je biti navijac sarajeva kad te cijela drzava mrzi svaki grad i svako dijete samo zato sto si sarajevo i sto je sarjevo glavni grad i sto sve "pare" kako oni kazu idu u sarajevo...ali kome idu.ne idu sigurno ljudima niti fk sarajevu nego lopovima.treba sjesti i napraviti organizaciju pa ako je sarajevo bolje neka pobjedi 5:0 nije problem,toliko se para pokralo i sad se hoce nesto preko noci.sarajevo ce platiti danak evrope i ove godine kao i svake,a sto?zato da bi ustase mogle ici u druge pretkolo i ako niakada nisu prosli nijedno i svi ostali.eto saberite posle rata od sviih klubova u iz bih koje najduze dogurao.sarajevo.a svi ga mrze.

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 16 avg 2009, 19:58

**** ja to prijateljstvo,svake godine dodjete u mostar i uzmete bod il tri,i nikakvih problema nema sve je ok.a redovno gubite u trebinju i dr.i onda puna usta kako vam je zao veleze i dr.sranja...i nikad poslije svakog vaseg uzimanja bodova u mostaru nije bilo ovog sto se desava poslije boda veleza na kosevu...pa sta smo mi trebali poslije svake odigrane tekme...znaci redovno moramo gubit i to je to bice super i prijateljstvo ma **** to prijateljstvo...a skandiranje zrinjski svaka vam cast e to su vam isti oni sto su vas pod opsadom drzali 4 god.isti ista ideologija i ovi bi vas isto ubijali kao nas i slali u logore samo da ste blize bili al sta ces tako je to kod nas nazalost...bez obzira na sve opet cu zeliti svaku srecu sarajevu i u pl i u evropi jer to je klub iz moje drage jedne i jedine....

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 16 avg 2009, 20:04

miky_hz je napisao/la:De brisite postove majke vam ovoga tipa i njega i svakoga ko pokusava da unese neku mrznju u odnose izmedju navijaca,izgleda de je decko jedan od onih sa Istoka pa se uzivio u sve ovo...momci su dobrodosli i hodali su jucer normalno gradom u dresovima Veleza,isto ko sto sam ja hodao sa maicom FKS u sred Mostara...svi ste vi puni neke mrznje kojim vam je k... ohladite malo,ili zadrzite za sebe te stvari nemojte normalim osobama stvarati pogresnu sliku o sveukupnom dogadjaju...cestitajte ljudima na bodu,dobroj igri i ne peglajte se vise
Potpis!Jbg,uvijek će biti takvih likova...

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 16 avg 2009, 20:32

Ma uvijek se nađe onih koji bi samo da uvode pometnju.
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 16 avg 2009, 20:35

jao lika kakve veze imaju navijaci sa ovime sto se desilo u svlacionici....odakle je ovaj pao????
Red or Dead
:twisted: :twisted: :twisted:

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 16 avg 2009, 20:36

Kaze onaj dzakmic kako li se zove, da je Osmanagic udario njega prvi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 16 avg 2009, 20:43

Dzakmic kaze da ga je udario Osmanagic,Osmanagic kaze da je njega Dzakmic prvi udario,a to su potvrdili policajci koji su tu bili igrom slucaja..............
Red or Dead
:twisted: :twisted: :twisted:

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 16 avg 2009, 20:45

Gerrard je napisao/la:
Starm0 je napisao/la:Kaze onaj dzakmic kako li se zove, da je Osmanagic udario njega prvi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A Osmanagic kako li se zove , kaze da je Dzakmic udario njega prvi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FKT vas ne kontam i te vase price i rasprave kako vam se vise da o tome pricati nikako mi nije jasno ... :!:
Upravu si najbilje je zaboraviti ''trece poluvrijeme''

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 16 avg 2009, 20:47

Gerrard je napisao/la:
Starm0 je napisao/la:Kaze onaj dzakmic kako li se zove, da je Osmanagic udario njega prvi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A Osmanagic kako li se zove , kaze da je Dzakmic udario njega prvi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FKT vas ne kontam i te vase price i rasprave kako vam se vise da o tome pricati nikako mi nije jasno ... :!:

100% tacna informacija od redara koi je sve vidio a moj je komsija.Dzakmic je udario njega prvi sakom i kad Osmanagic nasao na podu jos jednom ga nogom udario.tad je dosla policija a prije toga je trener juniora Sarajeva uspio zadrzati Dzakmica da ne udara vise Osmanagica.Znaci to sto prica Dzakmic je glupost cista.Uostalom policija je napravila zapisnik i predala tuzilastvu.ali kazem ovo je 100% tacno jer ovaj moj komsija je sve gledo svoim ocima a jos je Sarajlija nema razloga da laze.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 16 avg 2009, 20:53

123456 je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:

100% tacna informacija od redara koi je sve vidio a moj je komsija.Dzakmic je udario njega prvi sakom i kad Osmanagic nasao na podu jos jednom ga nogom udario.tad je dosla policija a prije toga je trener juniora Sarajeva uspio zadrzati Dzakmica da ne udara vise Osmanagica.Znaci to sto prica Dzakmic je glupost cista.Uostalom policija je napravila zapisnik i predala tuzilastvu.ali kazem ovo je 100% tacno jer ovaj moj komsija je sve gledo svoim ocima a jos je Sarajlija nema razloga da laze.

Ma znamo mi da laze ;) :)

zilla hz
Kontakt:

Post Postao/la zilla hz » 16 avg 2009, 22:35

ma ljudi nema smisla za prepucavanja i prijetnje.Velez je dobro dosao ovde u sa.Zbog gluposti i pojedinaca beze se prepucavamo ja sam navijac sarajeva otkad znam za sebe i bio sam sinoc na tekmi na sjeveru i volim velez znaci to je drugi klub u BIH kojeg volim.Zar beze da stvaramo tenzije izmedju sebe kad bas trebamo da budemo slozni,pa ko ce ako nece nasi klubovi velez i sarajevo.Sad treba da sa strahom dolaze velezovi navijaci u SA ili horde zla u mostar a dosad smo slobodno hodali po sarajevu i mostaru i druzili se nema smisla.A ovi sto su skandirali ZRINJSKI to nisu navijaci uvijek se nadje njih par koji dodju nadrogirani to nisu navijaci to su gledaoci i njima nije mjesto na kosevu jer drugog imena i kluba osim sarajeva za bodrenje nema (((((((((((((((((((

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.