AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 28 avg 2010, 21:18

zadnje 2-3 godine i ja sam psovao sve živo i bio protiv galianija ali sad je pokazao da je on još uvjek jedan transfer guru, samo mu je berlusconi u zadnje vrijeme bio svezao ruke, jer se više bavio politikom nego milanom,
pa čovjek dogovori dolazak ibre i to da plaća u ratama i to više nego duplo manje nego je njega barsa lani platila interu, a city nudio i veći keš barsi i veću platu zlatanu, svaka čast ćelo ovo je posao i po, taman da nikad ništa drugo nisi uradio, a naravno da jesi

http://img715.imageshack.us/img715/963/lolgalliani.gif
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 avg 2010, 21:28

Ne znate reci ni hvala, a dadosmo vam igraca koji ce harati opet serijom a, jos da Ronaldinjo malo zapne i bicete jaki extra. Ne znam koliko je taj vas Galiani sposoban, meni se sve ovo cini kao da se Barca zeli kutarisati Ibre posto zasto, a posto smo prijateljski klubovi , ustupicemo vam Ibragu vrlo povoljno. Nadam se da cete s njim uzeti titulu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 avg 2010, 21:32

Romariooo je napisao/la:Ne znate reci ni hvala, a dadosmo vam igraca koji ce harati opet serijom a, jos da Ronaldinjo malo zapne i bicete jaki extra. Ne znam koliko je taj vas Galiani sposoban, meni se sve ovo cini kao da se Barca zeli kutarisati Ibre posto zasto, a posto smo prijateljski klubovi , ustupicemo vam Ibragu vrlo povoljno. Nadam se da cete s njim uzeti titulu
evo hvala,
samo dosad si bio totalno nerealan i morali smo se svađati pogotovo za ono pedro-pato, al sve ok, vi ste svakako opet prvi favoriti za sve žive trofeje, mi daleko od toga, al sad daleko konkurentniji, još ako ostvare ovo što najavljuju za januar biće prepervezno, al o tom potom

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 avg 2010, 21:40

NIsta nisam bio nerealan ja, nego je bio nerealan ovaj transfer Ibre sam po sebi. Morate to sami sebi priznati, jel se iko od vas rossonera nadao i sanjao u najludjim snovima da bi Ibra mogao zaigrati u Milanu ove sezone. Jel se iko od vas nadao da bi ga mogli dobiti jos i za dzaba.

Dobili ste ga samo zato zbog prijateljstva medju klubovima, ocigledno je da niste imali para ni za pola Ibre, ovako , zbog velikodusnosti Barce dobili ste igracinu, ista stvar je bila i kad smo vam Ronaldinja prodali. a City je nudio puno vise. Sto se tice ovoga Pedro-Pato, i tu sam bio realan, govorio sam o trenutnom stanju, a ne o tome ko je veci talenat i sl.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 28 avg 2010, 21:41

Cestitke.

Steta sto nema pojedinih forumasa koji su govorili da je on najbolji i najkompletniji igrac na svijetu, jer to sad sigurno ne bi rekli kako je kod vas presao :lol:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 avg 2010, 21:43

Brnjoo je napisao/la:Cestitke.

Steta sto nema pojedinih forumasa koji su govorili da je on najbolji i najkompletniji igrac na svijetu, jer to sad sigurno ne bi rekli kako je kod vas presao :lol:
Da je najbolji nije,da je najkompletniji jeste.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 avg 2010, 21:45

ja sam prvi mislio da od toga nema ništa ali iz jednostavnog razloga što je tek došao u barsu i bio prošle sezone drugi strijelac kluba, a još je dosta i bio ozljeđen, i naravno da nisam vjerovao da će ga barsa uopšte pustiti za bilo kakve pare, ali sad se tek saznalo da unutar kluba nisu najbolji odnosi, tj. zlatan-pep i onda su naravno stali iza svog trenera i prodali zlatana, i to za manju cijenu od realne, al sad teško da je to samo zbog dobrih odnosa, nema tu velike ljubavi, dobri su i milan i real pa su im opet uzeli preko 60 miliona za kaku, mislim da je to više zbog mira u ekipi i dobre atmosfere, a možda je i raskinuo s piqeom pa poludio, heheh :lol: , šala mala

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 avg 2010, 21:48

Brnjoo je napisao/la:Cestitke.

8-) naravno da jeste ko je bolji ? da nije pjego ili Drogba za kojeg se culo u 27 god ? ? :lol: :lol: lik je imao sasvim dobru sezonu u Barci ali Gvardiola preferira onog krkica lik veze nema ;) Ibra je u Italiji najbolji igrac bio godinama to je dokaz a i opet ce dokazati u Milanu kakav je majstor i da je numero uno del mundo 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 avg 2010, 21:57

ma meni je uvjek glupo govoriti ko je najbolji igrač golman i sl, al da je u top 5 u svijetu sigurno jeste i to već dosta godina, a još nema ni 29 godina, a sad jel neko bolji dribler, jel neko brži, bolji glavom i sl. pa naravno da jeste, ali zlatan je jedan komletan igrač i to vrhunski.
sutra stiže oko pola 1 u milan, upoznavanje s timom pa pretstavljanje pred utakmicu a u ponedeljak ljekarski i potpis ugovora na 4 godine prva godina posudba, a sljedeće godine za 24 m eura je milanov još 3 godine, jedan od najboljih poslova u fudbalu ikad.
na pitanje zašto ac milan ibra odgovorio:zato što je to najjači klub na svijetu sa velikom tradicijom(hehe ovo je govorio gdje god je prešao, sad će reći da je milanista od rođenja i ljubiti grb),raduje se igranju s patom i ronaldinjom s kojim kaže da će činiti jak napad.kaže da želi osvojiti sve moguće i nemoguće
menadžer raiola kaže da je galiani odradio fenomenalan posao i počentih 70 miliona koliko je barsa tražila spustio na 24

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 28 avg 2010, 22:00

Interesantno, dok je igrao za Inter bio je nosonja, cigan, preplaćeni i šta sve ne a sada je za neke najbolji a za neke najkompletniji igrač na svijetu.Kako se mišljenja mijenjaju u trenutku.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 28 avg 2010, 22:00

cestitam vam na novom igracu ;) i dabogda se rosell raspadao i to polako kad je ovo uradio,jos nemogu da vjerujem,pa i ovi nasi iz saveza takvo nesto ne bi napravili :evil:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 28 avg 2010, 22:02

21:43 Galliani 'Ibra CI COSTA 24 MILIJUNA'
Adriano Galliani o sporazumu: "Složili smo se s Barcelone za kredit uz pravo na otkup 24.000.000 €, koji će biti isplaćeni u tri rate od 8 milijuna dolara u sljedeće tri sezone. Ibrahimović potpisat će četverogodišnji ugovor ratificira nakon liječničkog u ponedjeljak. prisutna povratka iz angažmana s njegovom zemljom. "

sa calciomercatooo
-RIVALDO-

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 avg 2010, 22:02

Ovi iz Barcelone u najmanju ruku presmijesni ispali a ovaj celo (vazda mi je bio mrzak sada jedan od najdrazih ljudi na svijetu) veoma inteligentan i pravi trasnsfer guru. Ibra prica 3x ispricanu pricu. Gdje god je dosao ovo je govorio. Mislim sada da su nam realne sanse za Scudetto. Roma igra jako lose,Inter jos losije a Juve iskreno i nesmatram konkurentima. Interesuje me koji ce broj dobit.

Mister No ako mislis za moj komentar pogledaj na topicu Serije A na stranicama gdje je jos igrao u Interu uvijek sam govorio da je najkompletniji i oduvijek mi je jedan od drazih igraca bio nevazno gdje igrao.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 28 avg 2010, 22:07

A_d_0 je napisao/la:.Mister No ako mislis za moj komentar pogledaj na topicu Serije A na stranicama gdje je jos igrao u Interu uvijek sam govorio da je najkompletniji i oduvijek mi je jedan od drazih igraca bio nevazno gdje igrao.
Nisam mislio na tebe nego inače, imam ja frendova mnogo koji navijaju za Milan pa je nekad tako Vieri bio kloc, ovakav onakav pa kad je prešao u Milan-Tito. Tako i sad sa Zlatanom, no kako god dobar potez, samo se pazite njegovog ega JA pa JA, to ga ubi pa ne posta još bolji igrač.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 avg 2010, 22:08

Mister No je napisao/la:Interesantno, dok je igrao za Inter bio je nosonja, cigan, preplaćeni i šta sve ne a sada je za neke najbolji a za neke najkompletniji igrač na svijetu.Kako se mišljenja mijenjaju u trenutku.
hm interesantno, daj koji post tih što kažu da je loš, pa da vidimo koji su to i imali takvih budala, ovaj vuvuzuzu je sad pod utiskom prelaska ibre u mrski milan pa kaže da nije ni za interove klupe, a inače će svak ko išta zna o fudbalu reći da je zlatan igrač vrhunske klase

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 28 avg 2010, 22:13

@tony.mortale

Ima i mojih koji navijaju za Inter pa govore da Rony veze nema a on samo nije onaj iz Barce kao što ni Zlatan nije onaj iz Intera 2007-2008 odnosno Eto'o nije onaj iz Barce.Znaš o čemu pričam..

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 avg 2010, 22:17

jedva sam uspio otvoriti službenu stranicu, tako danas cijeli dan server busy i kad uđeš tamo nema ništa, al sad preko cijele stranice velikim zlatnim slovima IBRAHIMOVIĆ

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 28 avg 2010, 22:17

PRESRETAN VECERASSS !!!! IBRO VILKOMN! FORZA MILAN, FORZA ŽELJO!
Osim - drugo ime za Želju !

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 avg 2010, 22:21

Mister No je napisao/la:@tony.mortale

Ima i mojih koji navijaju za Inter pa govore da Rony veze nema a on samo nije onaj iz Barce kao što ni Zlatan nije onaj iz Intera 2007-2008 odnosno Eto'o nije onaj iz Barce.Znaš o čemu pričam..
pa i ja kažem da nije ronaldinjo onaj stari iz barce ali onda je bio svjetlosnim godinama ispred svih ostalih, a ibrahimović nije ništa lošiji bio u barci nego u milanu tj interu, mislim da je 22 gola dao, a dosta je bio i ozljeđen čak mislim da je u prosjeku češće bio strijelac nego u interu al neda mi se sad tražiti imam milion foruma za pratiti :D

Tuzla-BiH
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla-BiH » 28 avg 2010, 22:28

A.C. MILAN OFFICIAL NOTE
8/28/2010
MILAN – A.C. MILAN announces the acquisition of the player Zlatan Ibrahimovic from F.C. Barcelona, through a free loan with the option to purchase the athlete’s playing rights for € 24 million at the end of the season 2010-2011. The Swedish champion will go through the medical exams tomorrow morning, before signing the contract that will tie him to the Rossonero club for four years.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.