filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Upravo gledao tekmu Litvanskog prvenstva i samo mogu reci![]()
Domacin pogada 0,9 sec do kraja za prednost,a gosti uzvracaju zadnji napad sa Alley-oop za pobjedu.
na kojem kanalu si to gledao?
Stream
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Upravo gledao tekmu Litvanskog prvenstva i samo mogu reci![]()
Domacin pogada 0,9 sec do kraja za prednost,a gosti uzvracaju zadnji napad sa Alley-oop za pobjedu.
na kojem kanalu si to gledao?

alemsa je napisao/la:Zar je Von Wafer ziv jeb.te![]()
Koja je on furka bio ono malo u Rocketsima
Samo sto je bio jedan od glavnih kriticara Irvinga, te je ismijavao Cavse. Istina, lijepo je procitati da je dosao tobe i uvidio o kakvom se igracu radi. Lijepo je i sto je naglasio da su mu tek 22 godine.rambo16 je napisao/la:Izuzetna kolumna,kao i uvijek. . .
Bio je kritikovan kada je zaslužio kritike, sada kada zaslužuje pohvale hvali ga se. Logično.adriano_leite je napisao/la:Samo sto je bio jedan od glavnih kriticara Irvinga, te je ismijavao Cavse. Istina, lijepo je procitati da je dosao tobe i uvidio o kakvom se igracu radi. Lijepo je i sto je naglasio da su mu tek 22 godine.rambo16 je napisao/la:Izuzetna kolumna,kao i uvijek. . .
Ne, nisu bili za ismijavanje jer je to bila ekipa koja je promijenila 2 trenera, puna mladih igraca, bez ikakvog iskustva, a jedini pravi veteran je bio Varejao koji je imao bruku nenormalnih povreda. Evo recimo, Orlando se hvali kao talentovana ekipa, a sa istim rekordom Cavsi su bili ismijavani. Logicno? Ja mislim da ne...rambo16 je napisao/la:Sjećam se tog perioda (iskreno nisam siguran šta je Kyrie-u najviše zamjerao),ali on će i pohvaliti ako treba
A sad definitivno ima razloga za to. . .
A zar misliš da Cavsi nisu bili tema za ismijavanje?
Ja mislim da jesu.
Orlando nije imao dva prva picka i jos dva lottery pika i to bolja nego sto ovo Orlando ima..Realno Cavsi su imali velika ocekivanja ali u NBA ce ekipa napravljena iskljucivo od visokiha pikova uci u PO jednom u ne znam ti ni ja koliko godina,jer je NBA previse kompleksna za tu djecu koja pucaju po 30% na koledzu i misle da su kojekakve zvijezde..meni je veliki minus Irvingove karijere jer nije usao u PO bez Jamesa i 90% navijaca pa usudim se reci i nekih strucnjaka ce mu to zamjerati jer je realno trebao to uraditi,isto kao sto ce SvG biti na udaru jer nije uveo Detroit u PO jer je to realno jedno od negativnijih stvari u zadnje vrijeme u ligiadriano_leite je napisao/la:Ne, nisu bili za ismijavanje jer je to bila ekipa koja je promijenila 2 trenera, puna mladih igraca, bez ikakvog iskustva, a jedini pravi veteran je bio Varejao koji je imao bruku nenormalnih povreda. Evo recimo, Orlando se hvali kao talentovana ekipa, a sa istim rekordom Cavsi su bili ismijavani. Logicno? Ja mislim da ne...rambo16 je napisao/la:Sjećam se tog perioda (iskreno nisam siguran šta je Kyrie-u najviše zamjerao),ali on će i pohvaliti ako treba
Ja mislim da jesu.
Sustina svega.Bio je kritikovan kada je zaslužio kritike, sada kada zaslužuje pohvale hvali ga se. Logično.
Boston je imao Ronda kojeg se naziva najboljim playom lige, Sullya su navijaci Bostona prozvali novim Garnettom, vecina ih je ismijavalo Cavse i iz tog sam razloga i ja ismijavao Boston.dscile je napisao/la:Ako se dobro sjecam i ti si ismijavao Celticse.. a isto mlada ekipa, novi mlad trener, los skor.. A Cavsi su cak imali bruku top pikova, za razliku od Bostona.
Ako moje sjecanje lose, onda ti se unaprijed izvinjavam zbog ove konstatacije, jer mi nije namjera da pripisujem nekome nesto sto nije rekao.
Sustina svega.Bio je kritikovan kada je zaslužio kritike, sada kada zaslužuje pohvale hvali ga se. Logično.
Svako normalan zna da biti prvi pick ne znaci i biti najbolji igrac na draftu, tj. prvi pick ne bude uvijek najbolji igrac drafta. Ne tako davno i Williams je bio drugi pick pa je tropa. Takodjer ni Cousins nije uveo ekipu u playoff pa ga se naziva jednim od top 5 centara lige. Jedan igrac ne moze uvesti ekipu u playoff ako se ne zove Durant ili James. U playoff ide tim a ne jedan igrac. Da je bilo do Irvinga on bi i u rookie sezoni isao u playoff, ali kosarka je timski sport.Slatinash_7 je napisao/la:Orlando nije imao dva prva picka i jos dva lottery pika i to bolja nego sto ovo Orlando ima..Realno Cavsi su imali velika ocekivanja ali u NBA ce ekipa napravljena iskljucivo od visokiha pikova uci u PO jednom u ne znam ti ni ja koliko godina,jer je NBA previse kompleksna za tu djecu koja pucaju po 30% na koledzu i misle da su kojekakve zvijezde..meni je veliki minus Irvingove karijere jer nije usao u PO bez Jamesa i 90% navijaca pa usudim se reci i nekih strucnjaka ce mu to zamjerati jer je realno trebao to uraditi,isto kao sto ce SvG biti na udaru jer nije uveo Detroit u PO jer je to realno jedno od negativnijih stvari u zadnje vrijeme u ligiadriano_leite je napisao/la:Ne, nisu bili za ismijavanje jer je to bila ekipa koja je promijenila 2 trenera, puna mladih igraca, bez ikakvog iskustva, a jedini pravi veteran je bio Varejao koji je imao bruku nenormalnih povreda. Evo recimo, Orlando se hvali kao talentovana ekipa, a sa istim rekordom Cavsi su bili ismijavani. Logicno? Ja mislim da ne...rambo16 je napisao/la:Sjećam se tog perioda (iskreno nisam siguran šta je Kyrie-u najviše zamjerao),ali on će i pohvaliti ako treba
Ja mislim da jesu.
Pa mogu ti reci da je to dosta licemjerno.adriano_leite je napisao/la:Boston je imao Ronda kojeg se naziva najboljim playom lige, Sullya su navijaci Bostona prozvali novim Garnettom, vecina ih je ismijavalo Cavse i iz tog sam razloga i ja ismijavao Boston.dscile je napisao/la:Ako se dobro sjecam i ti si ismijavao Celticse.. a isto mlada ekipa, novi mlad trener, los skor.. A Cavsi su cak imali bruku top pikova, za razliku od Bostona.
Ako moje sjecanje lose, onda ti se unaprijed izvinjavam zbog ove konstatacije, jer mi nije namjera da pripisujem nekome nesto sto nije rekao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.