NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

scudetto
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac

Post Postao/la scudetto » 21 okt 2012, 00:23

nikad niste igrali u boljim dresovima :D

salu na stranu mislio sam da nema niko gori od nas ali sam se prevario kad sam vidio vasu ekipu danas pa ovo nije humano kakvi smo i mi i vi odron od ekipa...

eto na sta smo spali da jedva u ovakvoj ligi grcamo stvarno mi vas je zao uvijek sam gotivio Jedinstvo ali bice valjda nekad bolje pa da se borimo za europska takmicenja a do tad uzivajmo u ovim koridama...

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 21 okt 2012, 00:34

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5122_n.jpg

Niko kao Sloboda Bihac hahaha

Salu na stranu ... Jedinstvo propada . Zalosno je sve ovo gledati . Fina ekipica a ekipica u foteljama ... Gdje su nas doveli sramota nek ih bude !

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 21 okt 2012, 13:28

sve mogu i shvatiti ali da ljudi nisu dresove ponijeli to ne mogu.A stvarno imamo finu garnituru onu crvenu sa megleom ko sponzorom naorijed :D Hvala Slobodi sto nam je ustupila dresove mada su nam mogli i markere dati da ne prljamo bezzze.Stvarno zalosno, od utakmice pred praznim tribinama tusnja do odrona od ekipa ma do svega muka mi je vise od ovog svega.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

brochi28
Kontakt:

Post Postao/la brochi28 » 21 okt 2012, 17:30

Pravite kino oko dresova. Naravno da su ponjeli dresove, kakav bi to ekonom kluba bio da ne ponese dresove na put. Ponjeli su crvenu garinturu dresova, ali delegat nije dao da igraju u njima jer su Slobodini dresovi crveno-crni, bilo mu previse slicnosti. Logicnije bi bilo da je onda Sloboda igrala u ovim bijelim dresovima, a Jedinstvo u svojim crvenim, ali eto oni su kao domacini odabrali da igraju u svojim tradicionalnim "domacinskim" dresovima. To se desavalo i u Premier ligi.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 okt 2012, 20:56

brochi28 je napisao/la:Pravite kino oko dresova. Naravno da su ponjeli dresove, kakav bi to ekonom kluba bio da ne ponese dresove na put. Ponjeli su crvenu garinturu dresova, ali delegat nije dao da igraju u njima jer su Slobodini dresovi crveno-crni, bilo mu previse slicnosti. Logicnije bi bilo da je onda Sloboda igrala u ovim bijelim dresovima, a Jedinstvo u svojim crvenim, ali eto oni su kao domacini odabrali da igraju u svojim tradicionalnim "domacinskim" dresovima. To se desavalo i u Premier ligi.
ti to jarane nazovi kako hoces al da je to kino sa dresovima,jeste..i to multilpex...to da se desilo podgrmecu il nekom drugom od ovih giganata pa hajd..al jedinstvo...to samo odslikava nebrigu i amaterizam ljudi u klubu...i ne kontam zasto ih pravdas...nisu znali da Sloboda 90 i kusur godina igra u crveno crnoj garnituri kuci il sta :? :roll: ...iznenadilo ih :? ...i koja im je rezervna garnitura.vjerovatno bijela..pa sto nju ne ponesose :roll: ...i logika ti je sjajna...trebala je Sloboda igrat kao domacin u rezervom kompletu zato sto strasnom ekonomu malo pred put nije doslo iz g.u.z.i.c.e u glavu da dva fudbalska kluba igraju u garniturama razlicitih boja i da to treba PROVJERIT prije puta...i ako te ne mrzi da mi das konkretno primjer za ovo da se to desavalo u PL jer za 30 i kusur godina konstantnog pracenja one jugoslovenske i ove Bosanske lige nikad nisam nista slicno vidio....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 21 okt 2012, 21:16

Ne znam koliko ekipa nosi zamjensku garnituru kada igraju u gostima . Siguran sam da nijedna ekipa do sad koja je igrala kod nas nije je imala . A za to nije bilo potrebe jer sve ekipe osim Krajine i Slobode imaju razlicitu boju dresova od Jedinstva . Bilo je i slucaja da ljudi dolaze i bez kostobrana pa morali od nasih posudjivati a buka oko nase greske se bezveze dize . Situacija na tabeli je takva da je mala razlika izmedju timova u vrhu i onih u dnu i mislim da bi Jedinstvo sa ovom pobjedom i jos jednom u gostima doslo ponovo u vrh lige . Kvalitetna liga nema sta :)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 okt 2012, 23:41

Druze moj ako Jedinstvo bude ovako igralo u gostima kao na Tusnju, mozes samo sanjati o bodu a kamoli o bodovima :) nek vam je sretno u nastavku sezone .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 21 okt 2012, 23:45

Falila su na 4 standardna igraca bez koje ekipa ne moze funkcionisati a klupa nam je preslaba i tu su igraci koji su mladji od 21 godine i ne mogu iznijeti teret ovih utakmica . Utakmica sa Bratstvom najborbenija i najbolja utakmica u zadnjih nekoliko godina . Pare cine cuda pa tako i ubijaju onaj inat i zelju za pobjedama .

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 24 okt 2012, 12:27

Pitanje za ove koji su dolazili u Lukavac:
Koliko ima vožnje (autobusom) od Bihaća do Lukavca? Tačnije, treba mi informacija koliko otprilike vremena treba do V. Kladuše?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 24 okt 2012, 13:45

Zoom088 je napisao/la:Pitanje za ove koji su dolazili u Lukavac:
Koliko ima vožnje (autobusom) od Bihaća do Lukavca? Tačnije, treba mi informacija koliko otprilike vremena treba do V. Kladuše?
Bihać-Cazin 25 minuta
Cazin-Kladuša 40 minuta otprilike...znači nešto oko 1 sata ..
Samo sto se iz smijera Lukavca icete na Novi Grad,Bos Krupa pa Cazin pa Kladuša,znači neide se preko Bihaća..bar mislim :D pozzz

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 okt 2012, 14:01

http://www.viamichelin.com/web/Itinerai ... eConso=5.6" onclick="window.open(this.href);return false;

Zoome, ovo je stranica za tebe. :D
Hayley <3

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 24 okt 2012, 14:16

badblueboylivno je napisao/la:http://www.viamichelin.com/web/Itinerai ... eConso=5.6

Zoome, ovo je stranica za tebe. :D
Joj, ove stranice Zoom i ja redovno posjećujemo, neki dan smo gledali sat vremena onu flightradar24, tj. gledali kako se avioni kreću po nebu iznad Bosne.. :mrgreen:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 okt 2012, 14:38

:lol: :lol: sjajna stranica, evo iznad Livna baš prođe jedan na letu Rimini - Krasnodar. :mrgreen:
Hayley <3

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 24 okt 2012, 15:49

Hvala na stranicama :D .

P.S. Joj gužve iznad Amerike danas. Izgleda da nijedan let nije otkazan :lol:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 24 okt 2012, 17:11

slika

NeRi_K
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NeRi_K » 09 nov 2012, 15:30

Danas u Bihaću prelijep dan, a sutra se barem po prognozama ocekuje umjerena naoblaka, ali nadamo se bez kise, tako da bi sutra u 13h Pod Boricima svim navijacima i simpatizerima trebalo biti ugodno gledati aBd pobjedu naseg Jedinstva.

Istina da situacija nije bajna, sto financijski, a tako ni bodovno, ali svi se nadamo da ce momci i iz 2,5 duze plate sutra dati svoj maksimum i ne dozvoliti jos jedno prosipanje bodova na domacem terenu sto je ove jeseni bio cest slucaj.

Ekipa je kompletna, ta jedna zaostala plata je legla prosli petak, jedino ne dostaje Cahtarevic koji je otisao iz razloga poznatih treneru, predsjedniku kluba i UO.

Sve u svemu pobjeda ne bi smjela doci u pitanje, jer definitivno to bi bilo ravno katastrofi, posto se u zadnjem jesenskom kolu i ne mogu ocekivati bodovi iz Cazina, ne zbog njihove kvalitete, vec zbog nekih drugih stvari koje su rak rana naseg nogometa.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Dyino

Post Postao/la Dyino » 09 nov 2012, 15:43

Sutra samo pobjeda !!!

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 25 dec 2012, 22:41

Nakon mog duzeg odsustva vracam se sa lijepim vijestima. Prije malonogometnog susreta BiH i Hrv nacelnik Galijasevic je ostvari kontakt sa clanovima HNS kako bi dogovorio suradnju sa GNK Dinamom. Jos nista se ne zna oko pojacanja niti odlazaka. Sve stoji na mahalskim pricama. Nakon sto je dogovorena utakmica sa Hajdukom na ljeto evo sad i ovo. Na nama je hocemo li to znati iskoristiti ili ne.

aleXBIH
Kontakt:

Post Postao/la aleXBIH » 26 dec 2012, 10:31

Odakle info ??

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 26 dec 2012, 11:22

tropic je napisao/la:Nakon mog duzeg odsustva vracam se sa lijepim vijestima. Prije malonogometnog susreta BiH i Hrv nacelnik Galijasevic je ostvari kontakt sa clanovima HNS kako bi dogovorio suradnju sa GNK Dinamom. Jos nista se ne zna oko pojacanja niti odlazaka. Sve stoji na mahalskim pricama. Nakon sto je dogovorena utakmica sa Hajdukom na ljeto evo sad i ovo. Na nama je hocemo li to znati iskoristiti ili ne.
to "dogovorena" kao i ona protiv dinama prije par mjeseci?
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, Venom i 11 gostiju.