Puno više ozbiljnijih kandidata za pojas, i veća raznovrsnost stilovima među borcima. Šteta što je Khabib staklen tek bi tad bio šou u vrhu, momak bez poraza + pobjeda protiv aktuelnog šampiona. Ferguson u naletu, Pettis, Alvarez, Melandez, Cowboy svi legitimna prijetnja. Dok u FW imao si dominaciju Alda pa sad šetnja Connora do pojasa bez po muke, ništa specijalno. Mozda sam i pod utiskom Connorove spike i ponizavanja i otkrivanja mentalne slabosti njegovih protivnika pa ni malo nisam impresioniran onim što pakazuju.rawcold je napisao/la:Zašto je LW puno jača kategorija od FW?
Zaboravio sam WW, dešava se...
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Tesko, od svih tih naprjanih jedino Pettis i Khabib imaju "sampionskog slifa", ostalo je dosta limitirano. Cekam jos Dariusha i Mustafaeva par borbi da dam sud o njima. Northcutt-a hypa-aju isto, medjutim, ne limvo ga.
FW ima dosta opcenito talentovanijih boraca u liku Conora, Alda, Edgara pa onda i potencijalno vrhunskih talenata u Holloway-u Oliveiri i nasem Bekticu.
Teska je ovo diskusija, vise je stvar licnih preferenci. Npr. meni je LHW "stacked with talent", a i MW mi izgleda dobro. Sve je to bara-bara
FW ima dosta opcenito talentovanijih boraca u liku Conora, Alda, Edgara pa onda i potencijalno vrhunskih talenata u Holloway-u Oliveiri i nasem Bekticu.
Teska je ovo diskusija, vise je stvar licnih preferenci. Npr. meni je LHW "stacked with talent", a i MW mi izgleda dobro. Sve je to bara-bara
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Lawler ipak slavio na kraju, nevjerojatna borba, niti jedan nije zaslužio da izgubi na kraju...Ovaj Lawler imao 100 života
Stipe još jednom pokazao kakav je udarač
Kakva bi to borba bila između Caina i Miočića

Stipe još jednom pokazao kakav je udarač

Kakva bi to borba bila između Caina i Miočića

Jako zanimljivo. Nurmy se nije borio 2 godine i načele su ga povrede, Ce-rro-ne je upravo knockoutiran a glavni kandidat za LW pojas je iz FW.klokan je napisao/la:Puno više ozbiljnijih kandidata za pojas, i veća raznovrsnost stilovima među borcima. Šteta što je Khabib staklen tek bi tad bio šou u vrhu, momak bez poraza + pobjeda protiv aktuelnog šampiona. Ferguson u naletu, Pettis, Alvarez, Melandez, Cowboy svi legitimna prijetnja. Dok u FW imao si dominaciju Alda pa sad šetnja Connora do pojasa bez po muke, ništa specijalno. Mozda sam i pod utiskom Connorove spike i ponizavanja i otkrivanja mentalne slabosti njegovih protivnika pa ni malo nisam impresioniran onim što pakazuju.rawcold je napisao/la:Zašto je LW puno jača kategorija od FW?
Zaboravio sam WW, dešava se...
Fol je što su sva pitanja odgovorena u roku od godinu dana (Aldo-Mendez 2, Edgar - Lamas, Connor - Mendez, Edgar - Mendez, Aldo - Connor).
Mea culpa

Kakva akcija u petoj, čak i sudija izjavio f-ck the numbers

UH VAI MORRER
Dang!UFC 197 set for March 5th in Vegas. Main Event is dos Anjos vs McGregor for Lightweight Title.
Co-Main Event is Holm vs. Tate for women's bantamweight title.
UH VAI MORRER
- wadethegreat
- Kontakt:
Eh ako sa dobije mcgregor ima naklon do poda RDA je masina nece mu lako biti.
Mislim da gubi.
Meni je posebno intersantna borba između Holm i Tate, samo ne želim brz KO.
Meni je posebno intersantna borba između Holm i Tate, samo ne želim brz KO.
UH VAI MORRER
UFC u Zagrebu 10. travnja, karte u prodaji od 12.2. !
Sad preko vikenda u Bostonu debituje jos jedan bosanac u UFC--u.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Lose izgleda, totalno van ritma u standup-u. Ovaj BArroso je teska truba, nema nikakve tehnike, nista, ali Elvis stoji kao zaledjen, ne koristi otvore koje mu ovaj pruza kad mahne napamet. Lose, lose, jedino opravdanje je sto je borba u LHW, prirodno je MW. Nisam zadovoljan.
daj netko link... 

@work devet dana pripreme, onda loša prva runda... al brilijantan perfomans Barossa, sigurno će biti izazivač za Cormiera. LOL.
Goldberg: "Elvis Tupac-ic"
Goldberg: "Elvis Tupac-ic"

UH VAI MORRER
Sve znam, ali sam ocekivao bolju predstavu u standup-u. Doduse iskontrolisao je dobro onaj guard, to me pozitivno iznenadilo.
Baross je tolika truba da je to nevjerovatno, pravi sivonja. Morao je i pod ovim okolnostima Elvis odraditi dosta boje, jer ovo što je pružio večeras je 0 od onoga što zna i može. Ostao je zatečen samim UFC-om izgleda. Obavezno povratak u MW i regularne pripreme za "poznatog" protivnika.
Buffer najavljuje brazilca iz Sarajeva, Bosnia
Buffer najavljuje brazilca iz Sarajeva, Bosnia

- wadethegreat
- Kontakt:
Tek sad skidam borbe nisam mogao izdrzati. Drago mi je sto je cruz uzeo covjek ima nevjerovatan mozak za borbe a TJ mi nije bio nesto pretjerano drag.
Cain otkazao zbog ozljede leđa, Miočić protiv Werduma 6.2. !
- wadethegreat
- Kontakt:
Steta za caina carijeru ce sjebat sa ovim povredama. Miocic itekako opasnost po werduma dobra borba ce biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.