Zvjezdan Misimović

teferič
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la teferič » 26 nov 2009, 14:34

Denizmare je napisao/la:Kakvih sve gluposti covjek moze procitati ovdje! Kako se pojavi neka nova nova vijest tako forumasi mijenjaju misljenje. Toliko teorija zavjere da je za nepovjerovati,pa neki od vas bi trebali napisati SF roman ili politicki triler jer stvarno imate potencijala za to.
Kao sto svaka budala moze napraviti dijete,tako i svaka budala ima internet,pozdrav i fuj
hm... izvinjavam se za off-topic, ali mislim da je vrijeme provedeno na forumu obrnuto proporcionalno vremenu provedenom guzeći. Da prostiš :mrgreen:

...a inače - sve stoji.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 nov 2009, 14:36

nisam ja ljudi nista reko..al sam ubjeden da nije u pitanju koljeno bilo...jer koljeni zglom ili articulatio genus je veoma komplikovan i on kad se povrijedi....uhhh....vjerujte mi....ja bih volio da ciro prica gluposti da je miske u pravu..al...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 14:37

Denizmare je napisao/la:Kakvih sve gluposti covjek moze procitati ovdje! Kako se pojavi neka nova nova vijest tako forumasi mijenjaju misljenje. Toliko teorija zavjere da je za nepovjerovati,pa neki od vas bi trebali napisati SF roman ili politicki triler jer stvarno imate potencijala za to.
Kao sto svaka budala moze napraviti dijete,tako i svaka budala ima internet,pozdrav i fuj
jesil ti napravio i jedno :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 nov 2009, 14:39

Cestitam Misketu na prinovi :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 26 nov 2009, 14:42

miralem444 je napisao/la:nisam ja ljudi nista reko..al sam ubjeden da nije u pitanju koljeno bilo...jer koljeni zglom ili articulatio genus je veoma komplikovan i on kad se povrijedi....uhhh....vjerujte mi....ja bih volio da ciro prica gluposti da je miske u pravu..al...
Pa ko ti je rekao da je zglob povrijedio.Imao covjek samo hematom na koljenu.On mu smetao pri pokretima zgloba,Svabe to izvadile i et rijesen problem

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 14:56

delija je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:nisam ja ljudi nista reko..al sam ubjeden da nije u pitanju koljeno bilo...jer koljeni zglom ili articulatio genus je veoma komplikovan i on kad se povrijedi....uhhh....vjerujte mi....ja bih volio da ciro prica gluposti da je miske u pravu..al...
Pa ko ti je rekao da je zglob povrijedio.Imao covjek samo hematom na koljenu.On mu smetao pri pokretima zgloba,Svabe to izvadile i et rijesen problem
Jarane pa nije ga iz tikve izvadio..Ako su ista dirali i vadili ne bi on igrao u subotu odmah..

Ma nisam neki koji vjeruje u zavjere, no i ja sam trenirao fudbal dugo i znam da koljeno i igranje ne idu jedno sa drugim..Tu ili mozes ili ne mozes, nema druge, nema da to prodje ili malo boli ili slicno...On da je imao problema sa koljenom, ne bi njega sigurno bilo u subotu....

Ma laze se na sve strane..Sto ja ne bih vjerovao u to da je njemu Wolfsburg zabranio da igra 100% radi ove zadnje dvije utakmice (koje se izgubili by the way)?
Kad ljudi vjeruju u sva sta mogu i ja u to..No cinjenica je da je Misimovic MOGAO da igra, ta povreda ne moze biti takve prirode da danas ne mozes a za tri dana mozes, ili drugacije receno da je Misimovic ZELIO da igra, on je mogao da igra ako je ta povreda tako bezazlene prirode..Sa koljenom nema zezanja

Ovdje se nesto desavalo sto je nedostupno za nas u ovom trenutku
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

hasan dzananovic
Kontakt:

Post Postao/la hasan dzananovic » 26 nov 2009, 14:58

nisam mogao a da ne napisem malo oko ovog svega sto se desava oko reprenzetacije. kao prvo ciru podrzavam 100% ,ako mi sagledamo cijelu situaciju on je covjek u pravu i nista vise osim toga.ako pogledate unazad i sjetite se sta je sergej bio,i sta je sve ucinio za bih.mi svi volimo misketa ali tu nesto smrdi ,lud vidi.!! pogledajte slike sa reprenzetaciom,nikad zagrljen ruke dole,wolfsburgh prvak stidi se zastavu bih uzeti. noko ga netjera, ali dobro bi bilo kad bi otkrio karte da svi zanamo ,mozda nesmije,prijete mu nacionalisti,. ja mislim da svaki igrac bi igrao sa jednom nogom u onakvoj prilici za svoju zemlju. ali et i to se moze desiti. nikad vise nesmijemo dozvoliti da neko silom igra za ono sto ne voli. i to je to. hvala mu na svemu do sada ucinjenom. " voljeli smo te ko svoga ,a ti si slusao neko drugog"

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 26 nov 2009, 15:00

Bob_Rock je napisao/la:
delija je napisao/la:
Jarane pa nije ga iz tikve izvadio..Ako su ista dirali i vadili ne bi on igrao u subotu odmah..

Ma nisam neki koji vjeruje u zavjere, no i ja sam trenirao fudbal dugo i znam da koljeno i igranje ne idu jedno sa drugim..Tu ili mozes ili ne mozes, nema druge, nema da to prodje ili malo boli ili slicno...On da je imao problema sa koljenom, ne bi njega sigurno bilo u subotu....

Ma laze se na sve strane..Sto ja ne bih vjerovao u to da je njemu Wolfsburg zabranio da igra 100% radi ove zadnje dvije utakmice (koje se izgubili by the way)?
Kad ljudi vjeruju u sva sta mogu i ja u to..No cinjenica je da je Misimovic MOGAO da igra, ta povreda ne moze biti takve prirode da danas ne mozes a za tri dana mozes, ili drugacije receno da je Misimovic ZELIO da igra, on je mogao da igra ako je ta povreda tako bezazlene prirode..Sa koljenom nema zezanja

Ovdje se nesto desavalo sto je nedostupno za nas u ovom trenutku
Ti si malo za Misketa,malo protiv njega,odluci se ........

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 15:03

Ja sam se odlucio jos sinoc, i dalje to podrzavam..Nakon ovoga jedino pozitivno rijesenje je i Misimovicu i Ciri dati crveni karton iz reprezentacije...Nije se sa tim zahebavati....Hoces? Neces? Noga....

Dalje ove iz saveza pozatvarati, dovesti novog selektora i ljude u savezu, organizovati sto prije prijateljsku i oprostajna Rahimicu i Muratovicu (jer na iste vise ne mozemo racunati), naci dalje 4-5 odbrambena igraca i odigrati 2-3 prijateljske tekme prije SP jer ce biti termina i onda smo spremni za nove kvalifikacije
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 nov 2009, 15:07

Bob_Rock je napisao/la:Ja sam se odlucio jos sinoc, i dalje to podrzavam..Nakon ovoga jedino pozitivno rijesenje je i Misimovicu i Ciri dati crveni karton iz reprezentacije...Nije se sa tim zahebavati....Hoces? Neces? Noga....

Dalje ove iz saveza pozatvarati, dovesti novog selektora i ljude u savezu, organizovati sto prije prijateljsku i oprostajna Rahimicu i Muratovicu (jer na iste vise ne mozemo racunati), naci dalje 4-5 odbrambena igraca i odigrati 2-3 prijateljske tekme prije SP jer ce biti termina i onda smo spremni za nove kvalifikacije
1. Muratovic je vec oprostio od reprezentaciju kada je izasao iz igre u Lisabonu.
2. Rahimic je izjavio da ce i on uskoro se oprostiti.
3. Sve je ovo lijepo ali je 100 puta lakse govoriti nego uraditi. :roll:

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 26 nov 2009, 15:10

Ne bih bas rekao da je tjeranje najboljeg igraca pozitivno rjesenje,a 4-5 odbrambenih mozes naci znas gdje,to je naucna fantastika. Ako ovaj ne bude vise igrao vrijeme ce pokazati da li je to POZITIVNO rjesenje kao sto ti kazes

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 26 nov 2009, 15:12

Bob_Rock je napisao/la:Ja sam se odlucio jos sinoc, i dalje to podrzavam..Nakon ovoga jedino pozitivno rijesenje je i Misimovicu i Ciri dati crveni karton iz reprezentacije...Nije se sa tim zahebavati....Hoces? Neces? Noga....

Sve je to idealno...a samim tim i nemoguce!
Ovu gamad nemoze niko otjerat!
Neslazem se da misimovica treba otjerat...to je nas najvazniji igrac, zaduzio nas je mnogo...klinac bi i ibisevic i djeko i ostali nadavali se golova da nije blo misketa!
Hvala i ciri za sve, ali nama treba drugi selektor...sa drugim nacinom taktike i igre i sa AUTORITETOM!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 nov 2009, 15:16

rob do bagro je napisao/la:Cestitam Misketu na prinovi :mrgreen:
I ja isto. ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 nov 2009, 15:16

Cestitke Misimovicu na prinovi u porodici...

@Bob_rock

Mi sve radimo suprotno od onoga sto bi trebali raditi...umjesto da sve igrace iz ove generacije tretiramo kao nesto sto je izuzetno vazno i nesto sto mi nemamo svaki dan....mi samo cekamo da se desi nesto slicno ovome pa da sve protjeramo iz repke...sutra neka Miske ode iz repke vidjeces kakva ce atmosfera vladati...pa kad otkaze i Dzeko neki mec zbog povrede onda neka i on ode pa cemo ih pljuvati kao sto smo radili sa Hasanom i sve ce biti sretni...

kuguar
Kontakt:

Post Postao/la kuguar » 26 nov 2009, 15:25

Citat:
"Ćiro: Novinari lažu jer me žele zavaditi s mojim prijateljem Miloradom Dodikom"

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 26 nov 2009, 15:26

izvlacenjem rijeci iz konteksta nisi nista bolji od tih istih novinara . . . postavi cijeli intervju
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

kuguar
Kontakt:

Post Postao/la kuguar » 26 nov 2009, 15:30

Evil Genius je napisao/la:izvlacenjem rijeci iz konteksta nisi nista bolji od tih istih novinara . . . postavi cijeli intervju
samo za raju iz coska:

ĆIRO BLAŽEVIĆ odlazi s kormila Bosne i Hercegovine. Nakon što je Zvjezdan Misimović izjavio "Neću više igrati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, dok je Blažević izbornik. Ne mogu to napraviti, jer više nemam povjerenja u njega", Ćiro se odlučio povući.

"Definitivno odlazim. Misimović je prevažan igrač za ovu reprezentaciju, a ja samo želim dobro za svoju momčad. Izbornika ima na sve strane, ali ne i igrača poput njega", rekao je Ćiro za SportSport.

Ljubav između Misimović i Ćire pukla je tijekom dodatnih kvalifikacija protiv Portugala. Prvo je veznjaka Wolfsburga prozvao za očajnu igru u prvoj utakmici, a nakon toga Miske nije ni nastupio u uzvratu u Zenici. Žalio se na ozljedu.

Popu bombe je odjeknula Ćirina izjava koju je izrekao nakon ispadanja od Portugala i koju su prenijeli svi mediji: "Dodig sad sigurno misli '**** sam vam majku'! Sad shvaćam, Republika Srpska bi sve izgubila da je Bosna otišla na Svjetsko prvenstvo..."

No, u intervjuu za Alo, Ćiro je to sve demantirao.

"**** sam im tako nešto izjavio. Lažu, **** im materina, o Dodika se ne bih ni očešao. Žele me zavaditi s mojim prijateljem."

Znači, mediji mu namještaju?

"Ma sigurno. Ja sam star i iskusan, ali ništa mi tu nije jasno."

Bi li Ćiro išao u Srbiju, u Zvezdu ili Partizan?

"Svaku adekvatnu ponudu bih prihvatio. U Srbiji bi mi vikali "Ćiro, majstore!", a ne "Ćiro, ****!"

Afera oko kladionica potresa Europu. Kako komentira priče da je 1999. Franjo Tuđman 1999. "sredio" Croatiji naslov prvaka?

"To nije točno, Tuđman je bio pošten čovjek! Gdje bi predsjednik države radio takve stvari..."

Potom se Ćiro izravno obratio Miskeu.

"Da si bio ono što jesi, mi bismo otišli na Svjetsko prvenstvo. Nismo zaslužili ispasti. Sine, ako je to tvoj uvjet, ja odlazim, odlazim radi tebe jer si ti si važniji ovoj reprezentaciji od mene."

Misimović ima liječnički nalaz da je zaista bio ozlijeđen tijekom uzvrata.

"Preiskusan sam ja da bih progutao cijelu priču. Kako je onda mogao igrati za Wolfsburg par dana kasnije ako je ozlijeđen!? Vrijeme će pokazati pravu istinu, a tada ćete govoriti 'onaj stari kreten bio je u pravu'. Vidio sam Misimovića u petak na treningu, bio je odsutan samo je hodao, a ja samo pogriješio jer ga nisam ništa pitao. Podsjećao me na ubojicu kojeg su angažirali da ubije, a on se zbog savjesti borio sa samim sobom. Netko ga je dobro razjebao. Ne znam što mu se dogodilo. Možda ga je neko utjecajan upozorio na nešto..."

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 26 nov 2009, 15:46

tako je vec bolje ;)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 15:50

kuguar je napisao/la:
Evil Genius je napisao/la:izvlacenjem rijeci iz konteksta nisi nista bolji od tih istih novinara . . . postavi cijeli intervju
samo za raju iz coska:

ĆIRO BLAŽEVIĆ odlazi s kormila Bosne i Hercegovine. Nakon što je Zvjezdan Misimović izjavio "Neću više igrati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, dok je Blažević izbornik. Ne mogu to napraviti, jer više nemam povjerenja u njega", Ćiro se odlučio povući.

"Definitivno odlazim. Misimović je prevažan igrač za ovu reprezentaciju, a ja samo želim dobro za svoju momčad. Izbornika ima na sve strane, ali ne i igrača poput njega", rekao je Ćiro za SportSport.

Ljubav između Misimović i Ćire pukla je tijekom dodatnih kvalifikacija protiv Portugala. Prvo je veznjaka Wolfsburga prozvao za očajnu igru u prvoj utakmici, a nakon toga Miske nije ni nastupio u uzvratu u Zenici. Žalio se na ozljedu.

Popu bombe je odjeknula Ćirina izjava koju je izrekao nakon ispadanja od Portugala i koju su prenijeli svi mediji: "Dodig sad sigurno misli '**** sam vam majku'! Sad shvaćam, Republika Srpska bi sve izgubila da je Bosna otišla na Svjetsko prvenstvo..."

No, u intervjuu za Alo, Ćiro je to sve demantirao.

"**** sam im tako nešto izjavio. Lažu, **** im materina, o Dodika se ne bih ni očešao. Žele me zavaditi s mojim prijateljem."

Znači, mediji mu namještaju?

"Ma sigurno. Ja sam star i iskusan, ali ništa mi tu nije jasno."

Bi li Ćiro išao u Srbiju, u Zvezdu ili Partizan?

"Svaku adekvatnu ponudu bih prihvatio. U Srbiji bi mi vikali "Ćiro, majstore!", a ne "Ćiro, ****!"

Afera oko kladionica potresa Europu. Kako komentira priče da je 1999. Franjo Tuđman 1999. "sredio" Croatiji naslov prvaka?

"To nije točno, Tuđman je bio pošten čovjek! Gdje bi predsjednik države radio takve stvari..."

Potom se Ćiro izravno obratio Miskeu.

"Da si bio ono što jesi, mi bismo otišli na Svjetsko prvenstvo. Nismo zaslužili ispasti. Sine, ako je to tvoj uvjet, ja odlazim, odlazim radi tebe jer si ti si važniji ovoj reprezentaciji od mene."

Misimović ima liječnički nalaz da je zaista bio ozlijeđen tijekom uzvrata.

"Preiskusan sam ja da bih progutao cijelu priču. Kako je onda mogao igrati za Wolfsburg par dana kasnije ako je ozlijeđen!? Vrijeme će pokazati pravu istinu, a tada ćete govoriti 'onaj stari kreten bio je u pravu'. Vidio sam Misimovića u petak na treningu, bio je odsutan samo je hodao, a ja samo pogriješio jer ga nisam ništa pitao. Podsjećao me na ubojicu kojeg su angažirali da ubije, a on se zbog savjesti borio sa samim sobom. Netko ga je dobro razjebao. Ne znam što mu se dogodilo. Možda ga je neko utjecajan upozorio na nešto..."

Najgori interviu koji sam u zivotu procitao i plus ovaj novinar koji je pisao ovo je jadan!!!

Ciro daje jedne te iste izjave odavno..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 nov 2009, 16:38

Sve najljepse zelim Misimovicu i njegovoj djetetu, da bude zdravo i sretno dugo godina.
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.