budemo li ovako igrali, mozemo se necemu i nadati....Edo Baajka je napisao/la:------------------------Mitrovic----------------------
---------------Nadarevic-----Spahic-------------
---Jahic----------------------------------Papac-----
---------------------Bajramovic---------------------
Pjanic/stilic.-------------------------Salihovic-----
----------------------Misimovic----------------------
--------Muslimovic--------------Dzeko-----------
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
kad bi ovako bilo
zna li ko sta bi sa papcem , jeli isao ciro kod papca ili prosipa i dalje

zna li ko sta bi sa papcem , jeli isao ciro kod papca ili prosipa i dalje
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
nece papac da prica sa cirom tako da nista od papaka
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
no comment je napisao/la:budemo li ovako igrali, mozemo se necemu i nadati....Edo Baajka je napisao/la:------------------------Mitrovic----------------------
---------------Nadarevic-----Spahic-------------
---Jahic----------------------------------Papac-----
---------------------Bajramovic---------------------
Pjanic/stilic.-------------------------Salihovic-----
----------------------Misimovic----------------------
--------Muslimovic--------------Dzeko-----------
Papac je ocito bajka. Na tom mjestu Hrgovica, Damjanovica ili Vladavica i bice sve u dure.
Cijenim Bajramovica, ali budite malo realni gdje ce on igrati u Belgiji. Pa covijek nije u formi a da bude razbijac u tako vaznoj utakmici. Na to mjesto stavi Rahimica i bice sve uredu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma kakav Hrgovic da je cemu nebi dosao u Zrinjski ima Salihovic za to ma´da je on vise gore vezni ali moze onaj Jahic ja mislim da je cak i on ljevak
A mudri ovi belgijanci ako ces da kupis kartu moras potpisati ugovor:P
Mislim da nam u svakom slucaju netreba Mirko Hrgovic izdajica i neodgovorni igrac, cak i ako nebude spreman salihovic tu su drugi vrhunski igraci koji ga mogu zamjeniti

Mislim da nam u svakom slucaju netreba Mirko Hrgovic izdajica i neodgovorni igrac, cak i ako nebude spreman salihovic tu su drugi vrhunski igraci koji ga mogu zamjeniti

mB!
Haha sto su se belgijanci usrali.
Ma kakav Hrgovic, katastrfa igrac. Ako budemo koristili istu formaciju ko dosad (3-5-2) onda Salihovic ide na lijevi stranu, a ako bude 4-4-2 moze Jahic. U svakom slucaju Hrgovic nema sanse. Ne zeli ga ni publika ni Ciro.

Ma kakav Hrgovic, katastrfa igrac. Ako budemo koristili istu formaciju ko dosad (3-5-2) onda Salihovic ide na lijevi stranu, a ako bude 4-4-2 moze Jahic. U svakom slucaju Hrgovic nema sanse. Ne zeli ga ni publika ni Ciro.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja mislim da bi mi trebali igrati (4-5-1) protiv belgije da ih sataremo na sredini terena da nema prolaza prema nasem golu i tu se moze izvuci i nerjesen rezultat a cak uz malo kontra srece i pobjede bez iki problema 

Koja diktatura i licemjerstvo u srcu demokratske evrope. Na takav nacin se nisu ulaznice prodavale ni u vremenu čaušeskua. izgleda da su u belgijanaca gace pune
-
- Kontakt:
zeli ga publika,zasto ne,uvijek je davao svoj maximum i igrao je srcem...a pouzdan igrac....ispao iz tima zbog lose forme/izleta u japan/ i mislim da je na toj poziciji odlično rješenje i JEDINOCartman je napisao/la:Haha sto su se belgijanci usrali.![]()

- Principatus
- Kontakt:
Belgijanci se ovim ponasanjem stvarno krase sa "predivnim" gostoprimstvom.
Nadam se zato, da ce im nasi navijaci sa zestokim navijanjem i nasi igraci sa golovima, na ugostavanju dobro zahvaliti.
Nadam se zato, da ce im nasi navijaci sa zestokim navijanjem i nasi igraci sa golovima, na ugostavanju dobro zahvaliti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Za mene Hrgovic je uvjek igrao dobro za repku i bilo bi mozda dobro kad bi ga Ciro pozvo nazad...sad neznam u kakvoj je on formi?
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!
- antipolitika
- Kontakt:
Kakve veze imaju Hrgovic i Zrinjski?Hrgovic je sasvim solidan igrac a covjek nije izdajica vec ga Ciro nije zvao jer nije bio u formi a on je na tom mjestu najbolji poslije Papca!*shield* je napisao/la:Ma kakav Hrgovic da je cemu nebi dosao u Zrinjski ima Salihovic za to ma´da je on vise gore vezni ali moze onaj Jahic ja mislim da je cak i on ljevak
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
"Cuj Hrgovic dosao u Zrinjski", Ljudino HRGOVIC igra u Dinamu iz ZAGREBA, igra lijevog beka a ta nam je pozicija tanka ko jufka, siguran sam da treba Hrgovica pozvati i da se Ciro uvijeri u kakvoj je formi, ali mislim da je u dobroj formi cim igra za prvi tim Dinama, a znamo da je Dinamo odlicna ekipa. Hrgovica staviti na lijevog beka a Salihovica na lijevo krilo(ako bude spreman) ili Vladavica i bili bi odlicni na toj strani, e to je to kada je rijec o Hrgovicu, treba nam ljevaka a to je Mirko.*shield* je napisao/la:Ma kakav Hrgovic da je cemu nebi dosao u Zrinjski ima Salihovic za to ma´da je on vise gore vezni ali moze onaj Jahic ja mislim da je cak i on ljevak
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
_______________________Mitrovic/?_____________________
____________Spahic_____Nadarevic_____Radeljic/Mirvic__
Berberovic________________________________________Jahic
________________Damjanovic/Rahimic____________________
________Muratovic_______Misimovic_________Salihovic/Stilic
________________________Dzeko________________________
____________Spahic_____Nadarevic_____Radeljic/Mirvic__
Berberovic________________________________________Jahic
________________Damjanovic/Rahimic____________________
________Muratovic_______Misimovic_________Salihovic/Stilic
________________________Dzeko________________________
...JA SAM SARAJEVO...
hah nema vede u Repki BiH nikako http://transfermarkt.de/de/nationalmann ... seite.html
, dok u mladoj ima samo 16 igraca http://transfermarkt.de/de/nationalmann ... seite.html

Sretno svima koji idu u Genk da bodre nase liljane.
Manje ce nas biti ali sta imaju od toga , kad nas jedan navija ko 10 belgijanaca
Manje ce nas biti ali sta imaju od toga , kad nas jedan navija ko 10 belgijanaca

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Hvala hvala....eto ja uplatio rezervaciju **** kažu dalje ćemo vam javiti....a ja bi ih zvao svaki dan al me sramotaBosnier je napisao/la:Sretno svima koji idu u Genk da bodre nase liljane.

Trebali bi sačekati neke njihove tv kuće tamo u Ganku pa napraviti veliki papir i napisati da mi NE navijamo za belgiju i svi se potpisati....hebala ih demokratija
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.