Pogrešno si čuo druže za SEGESTU potpisao u međuvremenu i čak ima pravo nastupa već u slijedećem kolu protiv RUDEŠAmirzatele je napisao/la:Cuo sam da su ga Sesvete zvale na probu, da li je istina ?

Pogrešno si čuo druže za SEGESTU potpisao u međuvremenu i čak ima pravo nastupa već u slijedećem kolu protiv RUDEŠAmirzatele je napisao/la:Cuo sam da su ga Sesvete zvale na probu, da li je istina ?
Neke zoves prije papira, a neke ne. Cudno zar ne?Virtu4l je napisao/la:Čuj ne zovemo Arslanagića
Momcino da bi se rijesio jednog igraca koji je tu zadnjih 5 godina plus mlada rep. trebao bi imati boljeg, barem nekog iz liga petice.AllGunsBlazing je napisao/la:I zanimljivo izgovor im je "kukuruz liga", a recimo nekoliko stopera igraju u jacim ligama od hrvatske. Dakle, ne zovemo Arslanagica, Zukanovica, Horica i slicne jer su u kukuruz ligama, dok Tino ima zagarantovanih prvih 11, i nije iz kukurz lige.
Pa mi imamo 20-30 igraca u ligama poput Hrvatske, dakle ako Tino moze dobit poziv, mora moci i neki stoper iz takve lige. Desni bek(jer mi te rezerve uopste nemamo) itd.
Spineru,ako tvoj idol cetiri godine ponavlja da nece zvati igrace koji ne igraju sta ti sad pokusavas?harixs je napisao/la:Momcino da bi se rijesio jednog igraca koji je tu zadnjih 5 godina plus mlada rep. trebao bi imati boljeg, barem nekog iz liga petice.AllGunsBlazing je napisao/la:I zanimljivo izgovor im je "kukuruz liga", a recimo nekoliko stopera igraju u jacim ligama od hrvatske. Dakle, ne zovemo Arslanagica, Zukanovica, Horica i slicne jer su u kukuruz ligama, dok Tino ima zagarantovanih prvih 11, i nije iz kukurz lige.
Pa mi imamo 20-30 igraca u ligama poput Hrvatske, dakle ako Tino moze dobit poziv, mora moci i neki stoper iz takve lige. Desni bek(jer mi te rezerve uopste nemamo) itd.
Arslanagic nema papire, za Zuku znamo sta se desilo a za Horica nebudi smjesan.
Ja sam samo naveo da smo I prije imali igrce sa slicnim epizodma pa niste toliko preser...nego vazno je uvjek traziti dlaku jajetu, samo da bi se selektor omalovazavao.
Arslanagic stariji ocigledno nije dobio uvjeravanja da njegov sin kad promijeni sportsko drzavljanstvo nece biti izradjen.Zato ga i nisu promijenili.dubrovnik je napisao/la:Arslanagicev otac je cak i na teferic dolazio. Ali opet corak mora da je sa nekim jako dubokoumnim razgovarao. Tino je jako brzo dobio papire i njegov put do sportskog drzavljanstva je trajao krace nego Zukin do vize. Ne treba selektor moljakat nikog kako je i rekao. Imamo Hadzica i Vranjesa. Ovoj je virtualni trubaduru smijesno. Tebi je Emir nabio komplekse i na Stradun.
Ovdje se i pisalo da su rodjaci. Orhan ocigledno zna sa kim ima posla.Rusilac je napisao/la:Arslanagic stariji ocigledno nije dobio uvjeravanja da njegov sin kad promijeni sportsko drzavljanstvo nece biti izradjen.Zato ga i nisu promijenili.dubrovnik je napisao/la:Arslanagicev otac je cak i na teferic dolazio. Ali opet corak mora da je sa nekim jako dubokoumnim razgovarao. Tino je jako brzo dobio papire i njegov put do sportskog drzavljanstva je trajao krace nego Zukin do vize. Ne treba selektor moljakat nikog kako je i rekao. Imamo Hadzica i Vranjesa. Ovoj je virtualni trubaduru smijesno. Tebi je Emir nabio komplekse i na Stradun.
Ocigledno pametni ljudi koji znaju s kim imaju posla.A i primjera iz proslosti imaju masu.
Dario DUmic vec 8- meceva standardan za Brondby po 90 min 23g stoper,zatim farsa Zukanović..harixs je napisao/la:Imali su Muslimovic I Pandza slicnih epizoda pa ih se pozivalo.
Ali koga pozvat kad vecina igra po kukuruz ligama.
Jedini koji bi mozda donio neku konkurenciju a pitanje je dali i on ima papire. Slazem se za Zukanovica ali sta je tu je.zgembo89 je napisao/la:Dario DUmic vec 8- meceva standardan za Brondby po 90 min 23g stoper,zatim farsa Zukanović..harixs je napisao/la:Imali su Muslimovic I Pandza slicnih epizoda pa ih se pozivalo.
Ali koga pozvat kad vecina igra po kukuruz ligama.
Nemam ništa protiv njega, drag mi je igrač, neka ga u repki kada je u formi ali ova njegova situacija je toliki paradoks da nije ni smiješno. Poziva se igrač koji ne igra za klub 6 mjeseci a uz to ne konkuriše za sastav iako je pozvan.Forlan je napisao/la:11.05.2014. Ogijevih zadnjih 68.min.za ELAZIG i od tada pa do današnjeg dana održava formu i ima zagarantovan poziv za svako okupljanje reprezentacijeBurundi je napisao/la:Kada bi pitali Ognjena kad je odigrao zadnju utakmicu, vjerovatno bi cekao pola minute na odgovor dok bi se sjetio, ima jos Srba koji se mogu pozvati nije on jedini.
Spineru ovo je za tebe, ostavi se ti nekih procjena ko valja a ko ne.harixs je napisao/la:Momcino da bi se rijesio jednog igraca koji je tu zadnjih 5 godina plus mlada rep. trebao bi imati boljeg, barem nekog iz liga petice.AllGunsBlazing je napisao/la:I zanimljivo izgovor im je "kukuruz liga", a recimo nekoliko stopera igraju u jacim ligama od hrvatske. Dakle, ne zovemo Arslanagica, Zukanovica, Horica i slicne jer su u kukuruz ligama, dok Tino ima zagarantovanih prvih 11, i nije iz kukurz lige.
Arslanagic nema papire, za Zuku znamo sta se desilo a za Horica nebudi smjesan.
Ja sam samo naveo da smo I prije imali igrce sa slicnim epizodma pa niste toliko preser...nego vazno je uvjek traziti dlaku jajetu samo da bi se selektor omalovazavao.
Argeta pacenik produzi ako nemas sta pametnije napisati.Effenberg je napisao/la:Spineru ovo je za tebe, ostavi se ti nekih procjena ko valja a ko ne.harixs je napisao/la:Momcino da bi se rijesio jednog igraca koji je tu zadnjih 5 godina, plus mlada rep. trebao bi imati boljeg, barem nekog iz liga petice.AllGunsBlazing je napisao/la:I zanimljivo izgovor im je "kukuruz liga", a recimo nekoliko stopera igraju u jacim ligama od hrvatske. Dakle, ne zovemo Arslanagica, Zukanovica, Horica i slicne jer su u kukuruz ligama, dok Tino ima zagarantovanih prvih 11, i nije iz kukurz lige.
Arslanagic nema papire, za Zuku znamo sta se desilo a za Horica ne budi smjesan.
Ja sam samo naveo da smo i prije imali igrce sa slicnim epizodma, pa niste toliko preser...nego vazno je uvjek traziti dlaku u jajetu samo da bi se selektor omalovazavao.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.