Igrač br. 6

Forlan
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Forlan » 01 nov 2014, 19:48

mirzatele je napisao/la:Cuo sam da su ga Sesvete zvale na probu, da li je istina ?
Pogrešno si čuo druže za SEGESTU potpisao u međuvremenu i čak ima pravo nastupa već u slijedećem kolu protiv RUDEŠA :urnebes: :urnebes: :urnebes:

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 01 nov 2014, 19:58

Imali su Muslimovic I Pandza slicnih epizoda pa ih se pozivalo.
Ali koga pozvat kad vecina igra po kukuruz ligama.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 01 nov 2014, 20:22

Jel to znaci da si ti sada odbranio potez selektora, da zove igraca koji nema klub, igraca koji je zadnju utakmicu odigrao u maju, a taj isti selektor kaze da nece zvati igrace koji ne igraju za svoj klub(nemaju klub).
DD

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 nov 2014, 20:43

I zanimljivo izgovor im je "kukuruz liga", a recimo nekoliko stopera igraju u jacim ligama od hrvatske. Dakle, ne zovemo Arslanagica, Zukanovica, Horica i slicne jer su u kukuruz ligama, dok Tino ima zagarantovanih prvih 11, i nije iz kukurz lige.

Pa mi imamo 20-30 igraca u ligama poput Hrvatske, dakle ako Tino moze dobit poziv, mora moci i neki stoper iz takve lige. Desni bek(jer mi te rezerve uopste nemamo) itd.
Celik!3,2,2.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 nov 2014, 21:08

Čuj ne zovemo Arslanagića :facepalm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 nov 2014, 21:10

Virtu4l je napisao/la:Čuj ne zovemo Arslanagića :facepalm:
Neke zoves prije papira, a neke ne. Cudno zar ne?
Celik!3,2,2.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 01 nov 2014, 21:17

AllGunsBlazing je napisao/la:I zanimljivo izgovor im je "kukuruz liga", a recimo nekoliko stopera igraju u jacim ligama od hrvatske. Dakle, ne zovemo Arslanagica, Zukanovica, Horica i slicne jer su u kukuruz ligama, dok Tino ima zagarantovanih prvih 11, i nije iz kukurz lige.

Pa mi imamo 20-30 igraca u ligama poput Hrvatske, dakle ako Tino moze dobit poziv, mora moci i neki stoper iz takve lige. Desni bek(jer mi te rezerve uopste nemamo) itd.
Momcino da bi se rijesio jednog igraca koji je tu zadnjih 5 godina plus mlada rep. trebao bi imati boljeg, barem nekog iz liga petice.
Arslanagic nema papire, za Zuku znamo sta se desilo a za Horica nebudi smjesan.
Ja sam samo naveo da smo I prije imali igrce sa slicnim epizodma pa niste toliko preser...nego vazno je uvjek traziti dlaku jajetu samo da bi se selektor omalovazavao.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 01 nov 2014, 21:20

harixs je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:I zanimljivo izgovor im je "kukuruz liga", a recimo nekoliko stopera igraju u jacim ligama od hrvatske. Dakle, ne zovemo Arslanagica, Zukanovica, Horica i slicne jer su u kukuruz ligama, dok Tino ima zagarantovanih prvih 11, i nije iz kukurz lige.

Momcino da bi se rijesio jednog igraca koji je tu zadnjih 5 godina plus mlada rep. trebao bi imati boljeg, barem nekog iz liga petice.
Ja sam samo naveo da smo I prije imali igrce sa slicnim epizodma pa niste toliko preser...nego vazno je uvjek traziti dlaku jajetu, samo da bi se selektor omalovazavao.
Spineru,ako tvoj idol cetiri godine ponavlja da nece zvati igrace koji ne igraju sta ti sad pokusavas?
Nema tu pet godina,ne igra godinu dana i to nikako.Dovidjenja.
Ima pinku i dogovor i zato ga zove.A ti spinuj i dalje.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 nov 2014, 21:21

Arslanagicev otac je cak i na teferic dolazio. Ali opet corak mora da je sa nekim jako dubokoumnim razgovarao. Tino je jako brzo dobio papire i njegov put do sportskog drzavljanstva je trajao krace nego Zukin do vize. Ne treba selektor moljakat nikog kako je i rekao. Imamo Hadzica i Vranjesa. Ovo je virtualni trubaduru smijesno. Tebi je Emir nabio komplekse i na Stradun.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 01 nov 2014, 21:28

dubrovnik je napisao/la:Arslanagicev otac je cak i na teferic dolazio. Ali opet corak mora da je sa nekim jako dubokoumnim razgovarao. Tino je jako brzo dobio papire i njegov put do sportskog drzavljanstva je trajao krace nego Zukin do vize. Ne treba selektor moljakat nikog kako je i rekao. Imamo Hadzica i Vranjesa. Ovoj je virtualni trubaduru smijesno. Tebi je Emir nabio komplekse i na Stradun.
Arslanagic stariji ocigledno nije dobio uvjeravanja da njegov sin kad promijeni sportsko drzavljanstvo nece biti izradjen.Zato ga i nisu promijenili.
Ocigledno pametni ljudi koji znaju s kim imaju posla.A i primjera iz proslosti imaju masu.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 nov 2014, 21:31

Rusilac je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Arslanagicev otac je cak i na teferic dolazio. Ali opet corak mora da je sa nekim jako dubokoumnim razgovarao. Tino je jako brzo dobio papire i njegov put do sportskog drzavljanstva je trajao krace nego Zukin do vize. Ne treba selektor moljakat nikog kako je i rekao. Imamo Hadzica i Vranjesa. Ovoj je virtualni trubaduru smijesno. Tebi je Emir nabio komplekse i na Stradun.
Arslanagic stariji ocigledno nije dobio uvjeravanja da njegov sin kad promijeni sportsko drzavljanstvo nece biti izradjen.Zato ga i nisu promijenili.
Ocigledno pametni ljudi koji znaju s kim imaju posla.A i primjera iz proslosti imaju masu.
Ovdje se i pisalo da su rodjaci. Orhan ocigledno zna sa kim ima posla.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 nov 2014, 21:53

harixs je napisao/la:Imali su Muslimovic I Pandza slicnih epizoda pa ih se pozivalo.
Dario DUmic vec 8- meceva standardan za Brondby po 90 min 23g stoper,zatim farsa Zukanović..

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 01 nov 2014, 22:12

zgembo89 je napisao/la:
harixs je napisao/la:Imali su Muslimovic I Pandza slicnih epizoda pa ih se pozivalo.
Dario DUmic vec 8- meceva standardan za Brondby po 90 min 23g stoper,zatim farsa Zukanović..
Jedini koji bi mozda donio neku konkurenciju a pitanje je dali i on ima papire. Slazem se za Zukanovica ali sta je tu je.

@RuSilac
Previse si neozbiljan da bi se s tobom diskutovalo.

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 01 nov 2014, 22:35

Panjina Safketova :kafa:

emir_

Post Postao/la emir_ » 01 nov 2014, 22:38

Forlan je napisao/la:
Burundi je napisao/la:Kada bi pitali Ognjena kad je odigrao zadnju utakmicu, vjerovatno bi cekao pola minute na odgovor dok bi se sjetio, ima jos Srba koji se mogu pozvati nije on jedini.
11.05.2014. Ogijevih zadnjih 68.min.za ELAZIG i od tada pa do današnjeg dana održava formu i ima zagarantovan poziv za svako okupljanje reprezentacije :?
Nemam ništa protiv njega, drag mi je igrač, neka ga u repki kada je u formi ali ova njegova situacija je toliki paradoks da nije ni smiješno. Poziva se igrač koji ne igra za klub 6 mjeseci a uz to ne konkuriše za sastav iako je pozvan. :thumbdown:
4-IN-A-ROW

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 02 nov 2014, 02:46

harixs je napisao/la:

Ja sam samo naveo da smo I prije imali igrce sa slicnim epizodma pa niste toliko preser...nego vazno je uvjek traziti dlaku jajetu samo da bi se selektor omalovazavao.
Spineru ovo je za tebe, ostavi se ti nekih procjena ko valja a ko ne.

slika
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 02 nov 2014, 03:09

Effenberg je napisao/la:
harixs je napisao/la:

Momcino da bi se rijesio jednog igraca koji je tu zadnjih 5 godina, plus mlada rep. trebao bi imati boljeg, barem nekog iz liga petice.
Arslanagic nema papire, za Zuku znamo sta se desilo a za Horica ne budi smjesan.
Ja sam samo naveo da smo i prije imali igrce sa slicnim epizodma, pa niste toliko preser...nego vazno je uvjek traziti dlaku u jajetu samo da bi se selektor omalovazavao.
Spineru ovo je za tebe, ostavi se ti nekih procjena ko valja a ko ne.
Argeta pacenik produzi ako nemas sta pametnije napisati.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 nov 2014, 11:32

Aferim Ognjene, igras nogomet koliko i prosjecni forumas, ali ti igras za repku. Bravo majstore! :bow: :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 nov 2014, 11:35

Ako nista, i na tome mu se treba cestitati. Kako god okrenes to je uspjeh nevidjeni!

Nedaj se Ogi sine Bosanski i Pribramski.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 nov 2014, 11:40

Malo spinovanja u tonu ovih likova koji bespoštedno brane Papketa: "Čovjek je rekao da neće zvati igrače koji ne igraju za svoj klub, a ne igrače koji nemaju klub." hahahaha kako smo ovome teletu spremni sve halalit, domalo će mi i nena, koja je bliža ahiretu nego nekom sportskom terenu, zaigrat za repku. -.-"

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.