Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pazi Mumeta na desnoj.Besic je napisao/la:
Što se tiče rušenja učitelj i učenik

Doktor docent Rahimić i njegov legitimni nasljednik.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dobro dođu ovi fotografi, inače ne bismo znali da se momak zna smijati.
Bit će i on doktor jednog dana! Samo naprijed, Mume!

Bit će i on doktor jednog dana! Samo naprijed, Mume!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
[youtube][/youtube]
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Mume samo se generala drzi i bice to OKBesic je napisao/la:
nek mu da koji savjet i bice to dobro

Semper Fidelis
Ja bih Rahimica zaduzio da individualno radi sa Besicem..Siguran sam da bi njegovi savjeti i iskustvo dobro dosli Besicu..fixator je napisao/la:Mume samo se generala drzi i bice to OKBesic je napisao/la:
nek mu da koji savjet i bice to dobro
![]()
![]()
Naravno tu je i TSS,ipak je on pozvan kao def. vezni

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
PerryFred je napisao/la:
Jedna slika govori vise od hiljadu rijeci !!!!!

Kako je fino imati ovako jednog veterana i jednu nadolazecu zvijezdu. Mozda je Edin napadacki idol al Besic ce da bude ideal odbrambenog profila igraca. Lagan , brz, okretan i poz. lud
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nije nimalo glupa ideja da general bude uz Mumeta i prenesu mu bar dio svog znanja i bogatog iskustva.Posto su na svakoj slici jedan uz drugog ne bi me iznenadilo da to i radi.
Eh,jos da nije prebacen u mladu pa da je stasavao uz Rahimica dok je ovaj jos igrao,gdje bi nam bio kraj.
Eh,jos da nije prebacen u mladu pa da je stasavao uz Rahimica dok je ovaj jos igrao,gdje bi nam bio kraj.
Svaka čast obadvojici, ali najveća legenda je ovaj momčina što ide iza njih. Mislim na Sea.kimbo je napisao/la:PerryFred je napisao/la:
Jedna slika govori vise od hiljadu rijeci !!!!!![]()
![]()
![]()
Kako je fino imati ovako jednog veterana i jednu nadolazecu zvijezdu. Mozda je Edin napadacki idol al Besic ce da bude ideal odbrambenog profila igraca. Lagan , brz, okretan i poz. lud
@levat
Dobro si primijetio kolega.Na trenutak sam se zboravio , Ipak SEO ima da mi stoji na dresu
Dobro si primijetio kolega.Na trenutak sam se zboravio , Ipak SEO ima da mi stoji na dresu
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Bešić na instrukcijama
samo ne znam koji se novinar usudio zamglit SEA

Primjetio sam da mu je to i bila zadnja slika.Besic je napisao/la:Bešić na instrukcijamasamo ne znam koji se novinar usudio zamglit SEA

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Nane mi moja rusiocu ko da je svanulo otkako Mume dode u repku
Ni jedan ni drugi ne skidaju osmijeh sa lica. Sto bi ameri rekli pravi bromance

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Principatus
- Kontakt:
Kolasinac u pozadini marsira kao T-800. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Treba njega na Olimpijadu,troskok.

A Sea momciluka bacanje kugle,koplja,kladiva.
1946
nadam se da će igrati sve tri tekme na SP u startnoj postavi, siguran sam da bi oduševio
a SP će ga prodat' sigurno, ako dobije veću minutažu 

+1Chinaglia je napisao/la:nadam se da će igrati sve tri tekme na SP u startnoj postavi, siguran sam da bi oduševioa SP će ga prodat' sigurno, ako dobije veću minutažu
jasno ko dan.
-
- Kontakt:
Zaslužuje momčiluk da igra svaku utakmicu na SP pogledajte samo na ovim slikama njegovo raspoloženje i volju. Imam neki heben feeling da će biti najveće otkriće na SP 

Trenutno korisnika/ca: EnesSS, MostarNeretva i 7 gostiju.