Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Frantisek Planicka
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Frantisek Planicka » 05 avg 2011, 16:47

Devil je napisao/la:Raca Petrovic opet na spisku. :lol: :lol: :lol:
Igrac koji nije prosao pripreme ni sa jednim klubom dobija poziv za reprezentaciju. :oops:
Meni vise bode oci Vilotic nego Raca na koga sam oguglo.

A stvar je prosta.

Robi je pristao da na kratko rehabilituje Milana(sa obzirom na Zvezdine probleme sa centarhalfovima) dok ce uprava do kraja avgusta pokusati da ga proda nekom inostranom klubu.

A poziv u reprezentaciju je tu da olaksa posao Adzi kockaru u udomljavanju sad vec bivseg kapitena tima sa Marakane.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 05 avg 2011, 16:56

Pizon je fenomen. Svaki put sam sebe nadmasi.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 avg 2011, 16:56

Frantisek Planicka je napisao/la:
Igrac koji nije prosao pripreme ni sa jednim klubom dobija poziv za reprezentaciju. :oops:

A stvar je prosta.

Robi je pristao da na kratko rehabilituje Milana(sa obzirom na Zvezdine probleme sa centarhalfovima) dok ce uprava do kraja avgusta pokusati da ga proda nekom inostranom klubu.

A poziv u reprezentaciju je tu da olaksa posao Adzi kockaru u udomljavanju sad vec bivseg kapitena tima sa Marakane.
Uopste nije tacno,uprava nece pokusati da ga proda,vec ce ga prodati samo po nekoj lepoj ponudi,kao sto je bio slucaj i pre "suspenzije".Zasigurno se nece posto poto prodavati.
A VIlotic je odigrao odlicno protiv Australije,prosao kompletne pripreme,pokazao u prijateljskim da je itekako spreman,i ja ne vidim u ovome trenutku koga bi drugog zvao,on svakako zasluzuje poziv,sad ce jos malo ispasti i da je on menadzerski igrac i da je ovde zbog toga sto ga neko gura. :roll:

Vidi i Kazahstan ima svoga predstavnika,e Zonpi sad si ga stvarno preterao,em ni on nema kompletne pripreme u nogama,em je otisao u Kazahstan,pa gde ti je na spisku Tadic,ili Kacar ili Sulejmani.
Damjanovic opet tu. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 05 avg 2011, 17:05

Devil je napisao/la:
Frantisek Planicka je napisao/la:

A stvar je prosta.

Uopste nije tacno,uprava nece pokusati da ga proda,vec ce ga prodati samo po nekoj lepoj ponudi,kao sto je bio slucaj i pre "suspenzije".Zasigurno se nece posto poto prodavati.
A VIlotic je odigrao odlicno protiv Australije,prosao kompletne pripreme,pokazao u prijateljskim da je itekako spreman,i ja ne vidim u ovome trenutku koga bi drugog zvao,on svakako zasluzuje poziv,sad ce jos malo ispasti i da je on menadzerski igrac i da je ovde zbog toga sto ga neko gura. :roll:

Vidi i Kazahstan ima svoga predstavnika,e Zonpi sad si ga stvarno preterao,em ni on nema kompletne pripreme u nogama,em je otisao u Kazahstan,pa gde ti je na spisku Tadic,ili Kacar ili Sulejmani.
Damjanovic opet tu. :roll:
I Raca je bio najbolji na predhodne dve reprezetativne provere pa to ne znaci da je zasluzio poziv.

Zao mi je sto je Tadic opet sklonjen u stranu,definitivno je sazreo za reprezentaciju.

Kacar je povredjen i pre dve tri nedelje je izjavio da ce ici na operaciju.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 avg 2011, 17:09

I ti za ovu utakmicu nasao porediti Racu i Vilotica.
Meni se prvom Raca ne svidja kao igrac,mnogo je precenjen,ali priznao sam posle zadnjih utakmica da me Raca odusevio,pogotovo protiv Koreje,ali za ovu utakmicu je nesta drugo.

Nije vise ovde u pitanju kvalitet,alo bre covek je individulano radio celo leto,ne mozes ti kada trazis klub i trenirati sa njih nekoliko po 7 dana misliti da si prosao pripreme,nije ovde stvar u Raci,isto bi mislio i za Vidica,Stankovica i ostale,Jovanovic isto nije prosao pripreme sa klubom ali je radio u grupi gde je bilo njih 10-ak,opet nije to to ali je mnogo bolje nego kada radis sam.I u takvom stanju porediti ga sa Viloticem koji je propustio jedino mec u gostima protiv Ventspilsa ostalo bio medju najboljim,jedan od najspremnih igraca Zvezde u ne bas slaboj konkurenciji.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 05 avg 2011, 17:15

Ma ne isplati se vise ni nervirati oko Pizona i reprezentacije. Nadam se da se necemo kvalifikovati za EP jer to vidim kao jedini nacin da Pizon ode (mozda cak i Tole?! :o ) i da dobijemo normalnog selektora.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 05 avg 2011, 17:44

Devil je napisao/la:I ti za ovu utakmicu nasao porediti Racu i Vilotica.
Meni se prvom Raca ne svidja kao igrac,mnogo je precenjen,ali priznao sam posle zadnjih utakmica da me Raca odusevio,pogotovo protiv Koreje,ali za ovu utakmicu je nesta drugo.

Nije vise ovde u pitanju kvalitet,alo bre covek je individulano radio celo leto,ne mozes ti kada trazis klub i trenirati sa njih nekoliko po 7 dana misliti da si prosao pripreme,nije ovde stvar u Raci,isto bi mislio i za Vidica,Stankovica i ostale,Jovanovic isto nije prosao pripreme sa klubom ali je radio u grupi gde je bilo njih 10-ak,opet nije to to ali je mnogo bolje nego kada radis sam.I u takvom stanju porediti ga sa Viloticem koji je propustio jedino mec u gostima protiv Ventspilsa ostalo bio medju najboljim,jedan od najspremnih igraca Zvezde u ne bas slaboj konkurenciji.
I jedan i drugi nisu zasluzila poziv i to je cinjenica!!!

U normalnim okolnostima Vilotic bi dalje bio suspendovan igrac, daleko od prvog tima Zvezde a da ne govorim o reprezentciji.

Ali Zvezda je usla u probleme koje je usla i na pritisak uprave Robi je bio prinudjen da vrati Milana u prvi tim.

I sam Robi je rekao da su ga nadolazece okolnosti naterale da promeni odluku.

A ja tvrdim da su mu u upravi obecali da ce ga u sto kracem roku prodati,a poziv za reprezentaciju treba da pomogne u tome.

Previse je predvidljivo da bi uopste diskutovali o tome.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 avg 2011, 17:47

Jos samo da das adekvatno i ozbiljno objasnjenje zasto bi Vilotic i dalje trebao biti suspendovan igrac,samo nemoj reci zato sto bi Robi tako rekao ? Pricao sam sa jednim nasim igracem i on je potvrdio one moje reci od pre 10-ak dana na temi CZV po tome pitanju.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 05 avg 2011, 17:53

Pa Vilotic ne bi ni dobio poziv da Subotic nije povrijedjen a svakako ce Bisevac imati prednost. Uostalom, ako je sad pozvan zbog prodaje zato je dobio poziv za proslo okupljanje kada se nije ni razmisljalo o njegovoj prodaji?
Ne vjerujem da ce ga prodavati uopste, zato sto su previse nesposobni da dovedu pristojnu zamjenu.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 05 avg 2011, 18:09

@ Devil

Zato sto je Robi rekao da Vilotic nece igrati u Zvezdi dok je on trener,i na osnovu toga mozemo da zakljucimo da je Milan ozbiljno prekrisio discplinu.

Za moralnog coveka(a Robi se predstavlja kao takav) rec je svetinja tako da je to kljucna stvar u nasoj prepirci.

E sad postoji i mogucnost da je Prosinecki sve to rekao u afektu i da je preuvelicao problem (sto je opet totalno neozbiljno za coveka koji hoce da bude trener i koji je usao u petu deceniju zivota) i da je to uvideo posle nekoliko dana.

Ali opet Prosincki kada je najavio da ce vratiti Vilotica u tim,rekao da je uradio iskljucivo zbog interesa kluba koji je imao vec navedene probleme i samim tim jasno stavio do znanja da ne sumnja u verodostojnost svoje nedavne odluke.

Zauzvrat uprava mu je obecala Robiju da nece dugo trpeti Vilotu i da ce gledati da mu u sto kracem roku pronadju novi klub uz naravno pristojnu cenu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 avg 2011, 18:40

Frantisek Planicka je napisao/la:@ Devil

Zato sto je Robi rekao da Vilotic nece igrati u Zvezdi dok je on trener,i na osnovu toga mozemo da zakljucimo da je Milan ozbiljno prekrisio discplinu.

Za moralnog coveka(a Robi se predstavlja kao takav) rec je svetinja tako da je to kljucna stvar u nasoj prepirci.

E sad postoji i mogucnost da je Prosinecki sve to rekao u afektu i da je preuvelicao problem (sto je opet totalno neozbiljno za coveka koji hoce da bude trener i koji je usao u petu deceniju zivota) i da je to uvideo posle nekoliko dana.

Ali opet Prosincki kada je najavio da ce vratiti Vilotica u tim,rekao da je uradio iskljucivo zbog interesa kluba koji je imao vec navedene probleme i samim tim jasno stavio do znanja da ne sumnja u verodostojnost svoje nedavne odluke.

Zauzvrat uprava mu je obecala Robiju da nece dugo trpeti Vilotu i da ce gledati da mu u sto kracem roku pronadju novi klub uz naravno pristojnu cenu.
Eto sam si rekao,ja sam u prvi mah tako i napisao ovde,a kasnije sam sa jednim nasim igracem pricao i potvrdio mi je isto to(necu reci koji igrac mozda Robi cita :lol: ),ali sada da ne bi ispalo da on tako lako gazi svoju odluku uvek podvlaci da je vracanje cisto u interesu Zvezde jer nema boljeg stopera(i na tome mu hvala),a Vilotic zasigurno nece otici za neku mizernu sumu novca(sve ispod 1.5 miliona pa cak i 2)i ako ne dodje takva ponuda on ce sigurno igrati i u ovoj polusezoni.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 avg 2011, 20:07

Šteta za Stankovića i Ivanovića.
Miralem Sulejmani pogodio dva puta danas za Ajax. :D

Vijest koja se na indirektan način tiče fudbalske repke Srbije. Velšanin Džon Tošak je novi selektor Makedonije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 20:28

Koji lice sastav sutra na teren ,bas me zanima :!: Sta li je onom selektoru na umu,to ni on sam ne zna.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 avg 2011, 22:19

Ja bih volio nesto tipa:

Randjelovic - Trisovic, Tutoric, Djordjevic, Rnic - Blazic, Trivunovic, Koroman, Davidov - Brana Ilic i Damjanovic.

Znaci, u jednom i cvrstina i tehnika, spoj mladosti i iskustva... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 22:38

marconato je napisao/la:Ja bih volio nesto tipa:

Randjelovic - Trisovic, Tutoric, Djordjevic, Rnic - Blazic, Trivunovic, Koroman, Davidov - Brana Ilic i Damjanovic.

Znaci, u jednom i cvrstina i tehnika, spoj mladosti i iskustva... ;)
:lol: :lol: :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 09 avg 2011, 01:05

Tole smiruje strasti...

http://www.zurnal.rs/2011/08/09/tomisla ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vozdovcanin
Kontakt:

Post Postao/la Vozdovcanin » 09 avg 2011, 10:22

Рајевац је $ & " " " ? &. Он " " ' " ? него % је ".
Вест са сајта ?.рс:

Rajevac dobio otkaz

Milovan Rajevac, posle istorijskog uspeha sa Ganom na SP u Južnoj Africi, više se nigde ne zadržava dugo i polako gubi slavu i poštovanje. Srpski stručnjak dobio je otkaz u Kataru posle samo četiri meseca, pošto je u Azijskim kvalifikacijama izgubio od Vijetnama - 0:3. Rajevcu je ovo drugi posao po napuštanju "crnih zvezda". Pre Katara radio je u Al Ahliju.

Katar je ekspresno pronašao novog selektora. Srbina će zameniti Brazilac Sebastio Lazaroni.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 09 avg 2011, 11:58

Rajevac ni 5% bolji selektor od Pizona. Gaje potpuno isti stil igre a jedini uspjeh mu je sto je uradio sa Ganom, mada kad pogledam njihove rezultate pod vodjstvom Stevanovica i Dujkovica da se zakljuciti da im je to vise do igraca nego do selektora.

Ali ipak mislim da ce on nasljediti Pizona.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 avg 2011, 14:49

Igor Denisov zbog sitne povrede nece igrati za Rusiju protiv Srbije..

Ali zato ce na raspolaganju biti 5-torica igraca Zenita,Malafeev,Anjukov,Shirokov,Zyrynov,Kerzhakov.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.