Devil je napisao/la:I ti za ovu utakmicu nasao porediti Racu i Vilotica.
Meni se prvom Raca ne svidja kao igrac,mnogo je precenjen,ali priznao sam posle zadnjih utakmica da me Raca odusevio,pogotovo protiv Koreje,ali za ovu utakmicu je nesta drugo.
Nije vise ovde u pitanju kvalitet,alo bre covek je individulano radio celo leto,ne mozes ti kada trazis klub i trenirati sa njih nekoliko po 7 dana misliti da si prosao pripreme,nije ovde stvar u Raci,isto bi mislio i za Vidica,Stankovica i ostale,Jovanovic isto nije prosao pripreme sa klubom ali je radio u grupi gde je bilo njih 10-ak,opet nije to to ali je mnogo bolje nego kada radis sam.I u takvom stanju porediti ga sa Viloticem koji je propustio jedino mec u gostima protiv Ventspilsa ostalo bio medju najboljim,jedan od najspremnih igraca Zvezde u ne bas slaboj konkurenciji.
I jedan i drugi nisu zasluzila poziv i to je cinjenica!!!
U normalnim okolnostima Vilotic bi dalje bio suspendovan igrac, daleko od prvog tima Zvezde a da ne govorim o reprezentciji.
Ali Zvezda je usla u probleme koje je usla i na pritisak uprave Robi je bio prinudjen da vrati Milana u prvi tim.
I sam Robi je rekao da su ga nadolazece okolnosti naterale da promeni odluku.
A ja tvrdim da su mu u upravi obecali da ce ga u sto kracem roku prodati,a poziv za reprezentaciju treba da pomogne u tome.
Previse je predvidljivo da bi uopste diskutovali o tome.