Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

admir0711
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la admir0711 » 10 mar 2011, 20:10

[/quote]

stvar je u tome da se uopste ne kaze: "u mene" nego: "kod mene". ;)[/quote]

po kojem pravilu. pravilno je i kod mene ali i u mene,[/quote]

Ja sam u skoli ucio da se kaze: "KOD MENE". Sjecam se napise neko u pismenoj "U MENE" nastavnica/ik smanji ocjenu. Neznam u koju si osnovnu skolu ti isao. :roll:[/quote]
i bas se toga sjecaS. hajd nemoj zajebav*t. a ne sjecas se da Se ne pise "sjecam se napise neko u pismenoj" nego "sjecam se da kada neko napise u pismenoj" :lol: . i za tvoju informaciju iSao sam u 3 osnovne skole.

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 20:14

admir0711 je napisao/la: i bas se toga sjecaS. hajd nemoj zajebav*t. a ne sjecas se da Se ne pise "sjecam se napise neko u pismenoj" nego "sjecam se da kada neko napise u pismenoj" :lol: . i za tvoju informaciju iSao sam u 3 osnovne skole.
Neke osnovne stvari kao sto su pismenost nemogu se lako zaboraviti dalje u zivotu. Ovo je bio moj lapsus jer sam brzo pisao. I ti imas lapsusa ali to se desi, evo boldovacu ti.

Pisao si velika slova gdje ne treba, a gdje treba nisi stavio veliko slovo.
Al saltcityattack je moj idol.

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 10 mar 2011, 20:20

velika Slova ne piSem jer mi je mrsko a to sto se veliko Slovo nalazi ponegdje u rijeci je radi sjebane tastature, pa negdje piSe veliko a negdje malo slovo s. ne bih pisao ni znakove interpunkcije, ali ih Stavim radi preglednosti onoga sto napiSem. ako si zainteresovan da mi kupis novu taStaturu ostavicu ti adresu pa mi posalji.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2011, 20:24

admir0711 je napisao/la:velika Slova ne piSem jer mi je mrsko a to sto se veliko Slovo nalazi ponegdje u rijeci je radi sjebane tastature, pa negdje piSe veliko a negdje malo slovo s. ne bih pisao ni znakove interpunkcije, ali ih Stavim radi preglednosti onoga sto napiSem. ako si zainteresovan da mi kupis novu taStaturu ostavicu ti adresu pa mi posalji.
Ovakav tekst dovoljno moze reci kakva je osoba koja ga je napisala. Nepismena i nezrela !

P.S. Tastatura se moze kupiti za 20 KM.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 20:27

Elegant je napisao/la:
admir0711 je napisao/la:velika Slova ne piSem jer mi je mrsko a to sto se veliko Slovo nalazi ponegdje u rijeci je radi sjebane tastature, pa negdje piSe veliko a negdje malo slovo s. ne bih pisao ni znakove interpunkcije, ali ih Stavim radi preglednosti onoga sto napiSem. ako si zainteresovan da mi kupis novu taStaturu ostavicu ti adresu pa mi posalji.
Ovakav tekst dovoljno moze reci kakva je osoba koja ga je napisala. Nepismena i nezrela !

P.S. Tastatura se moze kupiti za 20 KM.
Cekao sam da mu jos neko kaze. Da bi shvatio da to mora popraviti, i da ga ovako niko ne shvata ozbiljno. ;)

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 10 mar 2011, 20:33

a zaSto nepismena i nezrela :lol: ako mogu znati. baS me interesuje tvoje cijenjeno misljenje jer sam primjetio da si me bas dobro izanalizirao. sto bi Se reklo "imam osjecaj da si usao u srz problema". znas ja se vodim onom vergilijevom "ne ustupaj pred nevoljama vec im smelije idi u Susret" ili onom bakihanova "istina je kao lek-gorka i korisna". ovo molim cijenejenog elegant-a

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 mar 2011, 20:41

STa vam dodje Vuk Karadjic ?

Koji vam je racku nije ovo tema "Lingvistika" prebacite se tamo,ja dodjem da sta procitam i da se nasmijem a kosa mi se digne kad vidim kako imamo pametnih ljudi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 20:45

Megamon je napisao/la:STa vam dodje Vuk Karadjic ?

Koji vam je racku nije ovo tema "Lingvistika" prebacite se tamo,ja dodjem da sta procitam i da se nasmijem a kosa mi se digne kad vidim kako imamo pametnih ljudi.
Ako ga vec nije skola naucila, nek bude forum koristan za nesto. :)

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 10 mar 2011, 20:53

UrbanBatalion je napisao/la:
ako ga vec nastavnici nisu naucili. neka forum bude koriStan za nesto. jer naStavnici prenose znanje, a ne skola i nije nek nego neka. ukoliko si se htjeo koristiti sa nek onda si na kraju rijeci trebao Straviti apostrof. i u onoj recenici gdje si onog navijaca celzija vaspitavao sam isto nasao nekih gresaka ali mi je bilo mrSko da te citiram. ti Si se ponadao da ceS ispasti pametan sto nas "jadnike" zelis prosvijetliti i ukazati nam pravi put, ali si ispao jadan i mizeran.

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 20:56

admir0711 je napisao/la:
ako ga vec nastavnici nisu naucili. neka forum bude koriStan za nesto. jer naStavnici prenose znanje, a ne skola i nije nek nego neka. ukoliko si se htjeo koristiti sa nek onda si na kraju rijeci Straviti apostrof. i u onoj recenici gdje si onog navijaca celzija vaspitavao sam isto nasao nekih gresaka ali mi je bilo mrSko da te citiram. ti Si se ponadao da ceS ispasti pametan sto nas "jadnike" zelis prosvijetliti i ukazati nam pravi put, ali si ispao jadan i mizeran.
Stvar je u tome da cinite velike greske koje su upecatljive. Pa vas zbog toga ljudi smatraju neozbiljnim i nepotrebnim. U svakom slucaju kad te nastavnik nije tome naucio necu ni ja. :roll:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 mar 2011, 20:56

admir0711 je napisao/la:
ako ga vec nastavnici nisu naucili. neka forum bude koriStan za nesto. jer naStavnici prenose znanje, a ne skola i nije nek nego neka. ukoliko si se htjeo koristiti sa nek onda si na kraju rijeci trebao Straviti apostrof. i u onoj recenici gdje si onog navijaca celzija vaspitavao sam isto nasao nekih gresaka ali mi je bilo mrSko da te citiram. ti Si se ponadao da ceS ispasti pametan sto nas "jadnike" zelis prosvijetliti i ukazati nam pravi put, ali si ispao jadan i mizeran.
dobro te vise
Za zivot cijeli!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 10 mar 2011, 20:57

The_maniacs ja taman htio da boldam :D
pravi se pametan i onda napise htjeo :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 10 mar 2011, 20:58

admir0711 je napisao/la:
aj ne blamiraj se, a ni moje ime u imenu svoga :mrgreen:
"Like a krme in Teheran."

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 10 mar 2011, 21:03

ja nekazem da ja nemam gresaka i ja Sam uvijek spreman da prihvatim sugestiju ukoliko je ona dobronamjerna. ali ja vidim da ovdje uvijek ima jedan krivac, a to sam trenutno ja tako da cu Se iskljuciti iz ove rasprave.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 mar 2011, 21:05

admir0711 je napisao/la:ja nekazem da ja nemam gresaka i ja Sam uvijek spreman da prihvatim sugestiju ukoliko je ona dobronamjerna. ali ja vidim da ovdje uvijek ima jedan krivac, a to sam trenutno ja tako da cu Se iskljuciti iz ove rasprave.
nemoj se iskljuciti prije nego nam NEKAZES jos nesto
Za zivot cijeli!

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 21:07

Nemojte ga vise zaplakace. :D

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 mar 2011, 22:42

Bosco je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Da malo bolje pratiš vidio bi da ovaj tekst prvi put postavljam na ovu temu...ne znam što se brzo upalite zbog ovog teksta kad ste dominirali na Nou Campu... :)
Dominacija je tebi vazduha u glavi.
:lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2011, 23:14

Chelsea_CBH je napisao/la:Džeko ne da je igrao dobro, ne da je igrao super, ne da je igrao odlično, nego koliko sam ja odlgedao Džeko je odigrao FENOMENALNO! Najveći krivac za sve je David Silva i onaj Tevez koji ga je čitavo vrijeme s klupe provocirao.
Cak mu se rugao sa klupe :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 11 mar 2011, 01:54

Dirk je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Džeko ne da je igrao dobro, ne da je igrao super, ne da je igrao odlično, nego koliko sam ja odlgedao Džeko je odigrao FENOMENALNO! Najveći krivac za sve je David Silva i onaj Tevez koji ga je čitavo vrijeme s klupe provocirao.
Cak mu se rugao sa klupe :lol:
ubjedljivo najjace u zadnje vrijeme :D ima i nastavak dole al mislim da se zeza momak ;) :shock:

A jeste li upratili kako je argentinski nindža Tevez konstantno svojim prodornim pogledom usporavao Džeku? Užas! Tevez je KRIV ZA SVE. Najobičnije mučko džubre. A Džeko i tako sputan od strane hipnotičkog nindža pogleda Teveza je uspio biti FENOMENALAN! A ovi s goal.com veze nemaju. Rade urotu protiv našeg Džeke!!! Možda ih je i Dodik potplatio!
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 11 mar 2011, 10:10

admir0711 je napisao/la:
po kojem pravilu. pravilno je i kod mene ali i u mene,
Ja sam u skoli ucio da se kaze: "KOD MENE". Sjecam se napise neko u pismenoj napise "U MENE" nastavnica/ik smanji ocjenu. Neznam u koju si osnovnu skolu ti isao. :roll:
Buraz, ispravljas lika ali
'Neznam' je dokaz da ni ti ustvari 'ne znas'

Za ovo sto si ti napisao se ne smanjuje ocjena nego se salje na popravni.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: GG3 i 7 gostiju.