Senijad Ibričić
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Senijad Ibričić
Ibro u prvih 11 protiv Anzhija .
Evo koga zanima da pogledaGoalgetter je napisao/la:Ibro u prvih 11 protiv Anzhija .
http://vslive.tv/webplayer/9919/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
kakav je ibro bio vidim da je sad izasao..?
Ibro , slobodno smijem reci BIVSI FUDBALER!!!TKC je napisao/la:kakav je ibro bio vidim da je sad izasao..?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- majestic24
- Kontakt:
Eto mu Rusija,yebala ga ona
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Limitiran igrac ,
sta bi onda reko za MIsimovica???,, Ibro je i danas igrao 66min!!! lokomotiv dobro igra!!Za_raju je napisao/la:Ibro , slobodno smijem reci BIVSI FUDBALER!!!TKC je napisao/la:kakav je ibro bio vidim da je sad izasao..?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ne moze s porediti Nikola Tesla sa nastavnikom fizikevrebac86 je napisao/la:sta bi onda reko za MIsimovica???,, Ibro je i danas igrao 66min!!! lokomotiv dobro igra!!Za_raju je napisao/la:Ibro , slobodno smijem reci BIVSI FUDBALER!!!TKC je napisao/la:kakav je ibro bio vidim da je sad izasao..?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
dobro je sve si mi rekao nemoj vise!!!!!
ahhahhaaha PostenoZa_raju je napisao/la:Ne moze s porediti Nikola Tesla sa nastavnikom fizikevrebac86 je napisao/la:sta bi onda reko za MIsimovica???,, Ibro je i danas igrao 66min!!! lokomotiv dobro igra!!Za_raju je napisao/la: Ibro , slobodno smijem reci BIVSI FUDBALER!!!
Halo delegat, ostavi se Misimovica ba, prica se o Ibricicu koji igra ali nije u nekoj formi. Ne slazem se da je bivsi fudbaler, ali da je u slaboj formi to stoji. Na temi o Misketu mozes komentarisati Misketa a ovdje ne prebacuj lopticu. Ibro mora jos pure jesti da dostigne Misketa i u repci i na klupskom planu, zato pazi malo sta pricas Miske nam je donio tricu protiv Bjelorusije, medju najboljim je strijelcima BiH i ti ga poredis sa prosjekom.vrebac86 je napisao/la:sta bi onda reko za MIsimovica???,, Ibro je i danas igrao 66min!!! lokomotiv dobro igra!!Za_raju je napisao/la:Ibro , slobodno smijem reci BIVSI FUDBALER!!!TKC je napisao/la:kakav je ibro bio vidim da je sad izasao..?
Sramota!
Safet je tu da odluci ko ce od njih igrati, Ibro igra u klubu za razliku od Misketa, a Pape ce procijeniti na treninzima da li ce iko od njih 2 dobiti sansu. Zato no sekiriki.
Cuva Bog Zelju svog!
sta bi onda reko za MIsimovica???,, Ibro je i danas igrao 66min!!! lokomotiv dobro igra!![/quote]
Halo delegat, ostavi se Misimovica ba, prica se o Ibricicu koji igra ali nije u nekoj formi. Ne slazem se da je bivsi fudbaler, ali da je u slaboj formi to stoji. Na temi o Misketu mozes komentarisati Misketa a ovdje ne prebacuj lopticu. Ibro mora jos pure jesti da dostigne Misketa i u repci i na klupskom planu, zato pazi malo sta pricas Miske nam je donio tricu protiv Bjelorusije, medju najboljim je strijelcima BiH i ti ga poredis sa prosjekom.
Sramota!
Safet je tu da odluci ko ce od njih igrati, Ibro igra u klubu za razliku od Misketa, a Pape ce procijeniti na treninzima da li ce iko od njih 2 dobiti sansu. Zato no sekiriki.
[/quote]
JA I TI SMO JEDNOM DAVNO RASPRAVLJALI I ZNAS KAKO JE ZAVRSILO???? zato molim te skini mi se sa,, nista ti nisam napisao,, zaobidi me u sirokom luku i tandrci po tom svom avataru!!!
po trenutnoj formi i igranju u klubu,, Miske je pao iza Ibricica!!!
Halo delegat, ostavi se Misimovica ba, prica se o Ibricicu koji igra ali nije u nekoj formi. Ne slazem se da je bivsi fudbaler, ali da je u slaboj formi to stoji. Na temi o Misketu mozes komentarisati Misketa a ovdje ne prebacuj lopticu. Ibro mora jos pure jesti da dostigne Misketa i u repci i na klupskom planu, zato pazi malo sta pricas Miske nam je donio tricu protiv Bjelorusije, medju najboljim je strijelcima BiH i ti ga poredis sa prosjekom.
Sramota!
JA I TI SMO JEDNOM DAVNO RASPRAVLJALI I ZNAS KAKO JE ZAVRSILO???? zato molim te skini mi se sa,, nista ti nisam napisao,, zaobidi me u sirokom luku i tandrci po tom svom avataru!!!
po trenutnoj formi i igranju u klubu,, Miske je pao iza Ibricica!!!
ZNAM KAKO JE ZAVRSILO, i znam ko je danas bio u pravu, sto ce vrijeme jos i dokazivati. Samo sam ti prijateljski rekao, da ne mijesas jabuke i kruske. Ibro sada igra ono sto je davno i trebao, a Pape je to dobro uocio. I opet ti kazem iskuliraj za to i navijaj za BiH u slijedece dvije tekme, malo pozitivne atmosfere ne skodi a ne pljuvati po covjeku koji nas je svojim golom doveo u poziciju da odlucujemo sami o sebi. Sto se mene tice ne mora igrati nikako ali neka udje u Parizu, podvali Dzeki loptu za EP i svi sretni.
Cuva Bog Zelju svog!
JA ni po kom nisam pljuvao,, ni po jednom igracu repke, za razliku od 40% forumas koji svaki drugi dan pljuju po nekom!!! Meni su svi dobri i ok!!!mirzza je napisao/la:ZNAM KAKO JE ZAVRSILO, i znam ko je danas bio u pravu, sto ce vrijeme jos i dokazivati. Samo sam ti prijateljski rekao, da ne mijesas jabuke i kruske. Ibro sada igra ono sto je davno i trebao, a Pape je to dobro uocio. I opet ti kazem iskuliraj za to i navijaj za BiH u slijedece dvije tekme, malo pozitivne atmosfere ne skodi a ne pljuvati po covjeku koji nas je svojim golom doveo u poziciju da odlucujemo sami o sebi. Sto se mene tice ne mora igrati nikako ali neka udje u Parizu, podvali Dzeki loptu za EP i svi sretni.
dosta vise diskusije bez veze!!
ah legende opet PAnenka,,koja budala,, vode 1-0!!

evo zabi ga ibro iz penala..i to kakav go....golman se baci skroz udesno a ibro je samo potkopa plasiravši u po sredini!!!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Slusaj pjesmu u pozadini sa stadiona...Goldy je napisao/la:evo zabi ga ibro iz penala..i to kakav go....golman se baci skroz udesno a ibro je samo potkopa plasiravši u po sredini!!!
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ibr ... tiva/66298" onclick="window.open(this.href);return false;
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- Goalgetter
- Kontakt:
7 jegeraTihi je napisao/la:Slusaj pjesmu u pozadini sa stadiona...Goldy je napisao/la:evo zabi ga ibro iz penala..i to kakav go....golman se baci skroz udesno a ibro je samo potkopa plasiravši u po sredini!!!![]()
![]()
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ibr ... tiva/66298" onclick="window.open(this.href);return false;
Neka je Ibro poceo igrati, treba nam igraca za Portugalce.
P.S. Koja je ono pjesma u pozadini ?
P.S. Koja je ono pjesma u pozadini ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 3 gosta.