Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

mambabalkan
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la mambabalkan » 21 maj 2013, 16:44

Papastathopoulos je napisao/la:Bolan hocu ja kile, al mislio sam da mozda nije bas zdravo odjednom tolike kalorije pojesti :D inace, na nekoj stranici sam izracunao da mi je za odrzavanje tezine ove potrebno oko 2000 kalorija dnevno, a znaci oko 2500 da bi se debljao, al haj unosi tóliko :mrgreen: a neka bude malo i sala, al dosta mi je zgoljavosti..koja bola piletina ? :mrgreen:
Ja znam za dorucak pojesti 1500-2000 kalorija. Kako ti je to tesko posebno ako nabijas kilazu. Nikad nisam konto kako je ljudima tesko kilazu nabit. Valjda zato sto je meni uvijek obratno bilo tesko.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 21 maj 2013, 16:44

ono bolan u mesarama što nađeš na kilu, sve su to pilići hranjeni hemijom, narast'o bi k'o balon :D
Ma samo unosi, ono što ti tijelo ne bude apsorbiralo ode u zalihe, tj. salo :D

@duboiza poslušaj me, radi vježbe koje rade bokseri i kikbokseri, ufati se vreće, ja sam na treningu krav-mage sletio 7 kila za mjesec i po', samo se znojio znojio i znojio

i ima metoda što žene koriste, tuširaju se hladnom vodom od stopala ka gore idu sa tuš baterijom, postepeno, jer ti se tijelo grije i samim tim koristi više energije, topi salo i eto ga
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 maj 2013, 16:44

Papastathopoulos je napisao/la:ljudi, treba mi 10-15 kila sala :mrgreen: znaci, samo kile, yebo misice, i hoce li mi pomoci u tome ako redovno budem jeo cipsa, grickalica, cokolada, gazirano ? :D ovo nije zajebancija znaci..nemojte mi moralisati kako je bolje ganjati misice, vidio bi vas da imate se'set kila na 185 cm :mrgreen:

Ozbiljni odgovori su mi potrebni..hvala

I da napomenem da nemam bas neku fizicku aktivnost, pa bi valjda i to trebalo pomoci da se lakse udebljam

Sto dalje od grickalica,kola,chokoloda ;) od toga ces dobiti stomak :!: Ako zelis da se udebljas,uzmes dobar Gainer i malo treniras,tada ces imati vise kg,a barem liciti na nesto.Ovo sto ti spominju ovdje ne valja Gainer,ne valja ovo, :arrow:ignorisi ih, radi se o djeci.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 21 maj 2013, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 maj 2013, 16:45

Cema, jedi slatko. Sve zivo jedi ali nemoj nista radit :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 maj 2013, 16:53

mambabalkan je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Bolan hocu ja kile, al mislio sam da mozda nije bas zdravo odjednom tolike kalorije pojesti :D inace, na nekoj stranici sam izracunao da mi je za odrzavanje tezine ove potrebno oko 2000 kalorija dnevno, a znaci oko 2500 da bi se debljao, al haj unosi tóliko :mrgreen: a neka bude malo i sala, al dosta mi je zgoljavosti..koja bola piletina ? :mrgreen:
Ja znam za dorucak pojesti 1500-2000 kalorija. Kako ti je to tesko posebno ako nabijas kilazu. Nikad nisam konto kako je ljudima tesko kilazu nabit. Valjda zato sto je meni uvijek obratno bilo tesko.
Meni iskreno nije cudo sto sam mrsav jer se dosad i nisam trudio da se udebljam, al mi 2500 nekako puno izgledalo zato sam to rekao :)

@amox ma tovit cu se onda tom piletinom :mrgreen:

@lumani ispada da cu od toga nabrojanog dobiti 20 kila i sve stomak..znam po burazu, kako je bez teretane, samo jeduci svasta dobio 10-15 kg, ima malo stomaka, a ja nebi rekao da ne lici ni na sta ;) ne trebaju meni gaineri..

@likma ocu bola, rekao sam :D sve sta dodje pod ruku :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 21 maj 2013, 16:54

što ja ne mogu ovih, gainer i .
Da je gainer, onda bi ljudi u dućanima kupovali gainere a ne bijeli hljeb i tako ;)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 21 maj 2013, 17:03

dubioza je napisao/la:Ima li ko strucan za skidanje kila? Malo vise sam se zapustio zadnje dvije godine pa sam sada odlucio krenuti u akciju, visok sam 1,90 a kilaza je oko stoje, jos to ne izgleda strasno s obzirom na visinu ali bojim se ako odem preko 100 da mi nema spasa :D Znaci nije mi cilj da imam neke misice nego je prioritet skidanje sala :mrgreen:
Eh bas si se razvalio kako te nije stid. Ja jarane ispod stoje nisam od osmog razreda. Za 1,90 ti si na super kilazi samo bi trebao to rasporedit malo bolje :D
Ma ne smeta meni sto je 100 kila nego sto je to vecinom salo :lol:
Republika Zenica

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 maj 2013, 17:06

Papastathopoulos je napisao/la:
Meni iskreno nije cudo sto sam mrsav jer se dosad i nisam trudio da se udebljam, al mi 2500 nekako puno izgledalo zato sam to rekao :)

@lumani ispada da cu od toga nabrojanog dobiti 20 kila i sve stomak..znam po burazu, kako je bez teretane, samo jeduci svasta dobio 10-15 kg, ima malo stomaka, a ja nebi rekao da ne lici ni na sta ;) ne trebaju meni gaineri..

ok..vidim da znas bolje,pa je suvisno pitanje bilo ;) jedi ti cokolade i te zdrave stvari ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 maj 2013, 17:09

Amoxicillin je napisao/la:što ja ne mogu ovih, gainer i .
Da je gainer, onda bi ljudi u dućanima kupovali gainere a ne bijeli hljeb i tako ;)

Samo se ti drzi svoje teorije ,niko ti ne brani ;) Ali nemoj pricati o nekim stvarima,ako ne znas :arrow: cemu se radi :!:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 maj 2013, 17:17

lumani je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
mambabalkan je napisao/la: Ja znam za dorucak pojesti 1500-2000 kalorija. Kako ti je to tesko posebno ako nabijas kilazu. Nikad nisam konto kako je ljudima tesko kilazu nabit. Valjda zato sto je meni uvijek obratno bilo tesko.

ok..vidim da znas bolje,pa je suvisno pitanje bilo ;) jedi ti cokolade i te zdrave stvari ;)
Ne, ja ne znam bolje ni od tebe ni od nekog drugog, jer da znam ne bi imao 60 kg, al ja sam vidio primjere kako doci od zgoljavca do "normalnog" momka bez gainera i teretane, a da pritome nemas tóliko sala na stomaku da se ne mozes sageti da zavezes pertle..koristio sam ja vec gainer i isao u teretanu ne brini, dobio kilaze malo, ruke udebljao, al za kratko vrijeme otisla ta masa kao carobnim stapom odnesena..ja sam samo rekao da hocu kile, a za misice ce biti vremena aBd

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 maj 2013, 17:24

Klare je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:Pa izazov tražiš negdje drugdje, npr. na Jadranu ganjajući turistkinje. :mrgreen:
To uopšte nije izazov, pogotov te turistkinje...
JetSet_Hantraga je napisao/la:ne izazivaj ljude
Ne izazivam, nego malo s.erem o stvarima o kojima veze nemam,
čisto da Neutral vidi kako je nama čitati njegove budalaštine o fudbalu. ;)

Uostalom, samo sam pitao je li iko pokušao trenirati pola godine-godinu bez raznoraznih preparata? :?

A da ne govorimo o razdoblju od 2 god i više.

Ma kakvi, za 2 mjeseca se hoće da se hoda sa zadebljanim rukama i torzom,
a o naglom povećanju snage da ne pričamo.

Gadovi zbogom. :mrgreen:

Izvlakuše ove :lol:

No dobro ipak si ti ovo boldirano ;)

Dečko dragi, nemaš ti veze ni o fudbalu, no to si već dokazao šupljacima na temi o Bayernu.

Ciao noobu 8-)

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 21 maj 2013, 17:49

lumani je napisao/la:
Amoxicillin je napisao/la:što ja ne mogu ovih, gainer i .

Samo se ti drzi svoje teorije ,niko ti ne brani ;) Ali nemoj pricati o nekim stvarima,ako ne znas :arrow: cemu se radi :!:
Joj nek ti znaš. Tebi ta hemija glavna u životu izgleda. Narod živio i trenir'o i prije toga, tako da.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 maj 2013, 17:51

smiri emocije,drzi se teme ;)

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 21 maj 2013, 18:04

Ja sam momku rekao prirodan način, koji njega zanima.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 maj 2013, 18:56

Nemam ja nista protiv gainera, ali sto meni treba da se udebljam preko toga i za mjesec dana se vratim na isto ? Ovako dobijes ove "prirodne" mase pa te makar drzi..a ako moram birati izmedju stomaka i kostiju, uvijek bi prvo izabrao..

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 21 maj 2013, 19:02

Ćemaloni i ja sam 180, 61 kila, pokušao ko i ti deri se masnim i to, al yebiga genetika, sve mi u stomak ode i samo se napuh'o stomak, ruke i noge ostale ko slanci.

Eto sad ću pokušat kombinovano i hranu i teretanu, jesti dosta više, ali i ići tamo da izbjegnem huge stomak i da dobijem mišića na rukama i nogama.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 maj 2013, 19:05

Nema nista u tom slucaju od nezdrave hrane i sl., samo se unistava covjek, tu treba kvalitetnih proteina, ishrane, treninga, misicne mase nabiti.
Ja sam 184/77 trenutacno, da rijesim definiciju jos, vratim malo misicne mase, rijesim se ostatka masnih naslaga i zadrzim tu kilazu otprilike, to bi bilo fenomenalno.
...Život za Široki...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 maj 2013, 19:12

Upravo kao što reče @Šemsudin, to je sve do genetike. Bez teškog fizičkog rada ili teretane u skladu sa ishranom, teško ljudi koji imaju takve probleme mogu riješiti.
Ja sam također jedan od njih.

I ljudi moji, šta vam je, samo se svađate, peace :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 21 maj 2013, 19:30

zizu1991 je napisao/la: I ljudi moji, šta vam je, samo se svađate, peace :D
ma druze, ne možeš nikad nešto napisat' da te neko ne prozove, uvrijedi, il' kaže da si za jagomira i slično :?
Haj' dobro..

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 maj 2013, 19:37

Semsudin je napisao/la:Ćemaloni i ja sam 180, 61 kila, pokušao ko i ti deri se masnim i to, al yebiga genetika, sve mi u stomak ode i samo se napuh'o stomak, ruke i noge ostale ko slanci.

Eto sad ću pokušat kombinovano i hranu i teretanu, jesti dosta više, ali i ići tamo da izbjegnem huge stomak i da dobijem mišića na rukama i nogama.
Al znas sta je..nas je petero u familiji i niko nije mrsav, samo ja, tako da ja cu pokusati pa ako sve ode u stomak, onda teretana il sta vec, al prvo cu ovako probati jer ne moze 10-15 kg otic u stomak, nesto se mora razdijelit po tijelu da ga yebes

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.