Sta ti je molim te? Cime to? Samo daj argument, na pp da ne bude price ovde.LudLo 4 je napisao/la:Edine i ostali,pretvorili ste temu u spansku seriju,a napredujete da to uradite i od foruma cijelog.
Nista licno,calm down,opusteno sta se raspravljate ovdje ko neke tetkice ko je prvi poceo sta ko govori i sl.Edin TM87 je napisao/la:Sta ti je molim te? Cime to? Samo daj argument, na pp da ne bude price ovde.LudLo 4 je napisao/la:Edine i ostali,pretvorili ste temu u spansku seriju,a napredujete da to uradite i od foruma cijelog.
imas mnogo brace ili samo jednog?Joint_Union je napisao/la:Ja i buraz koristimo internet dvije-tri godine.Već godinu i po smo regani na forum ss.ba.Koristimo jedan priključak za internet na jedan komp i laptop.Danas ste nas banovali obojicu kao dupli nikovi sa iste IP adrese.Godinu dana smo normalno koristili i kao danas ste nas isključili.Može li neki logičan odgovor?
+1HOPLIT je napisao/la:Mislim da niste trebali zatvarati temu o ramazanu, na podforumu Diskusije ima dosta tema koje nisu sportske, ne znam zašto vam je ova zasmetala
Privatne poruke
Zabranjeno je objavljivanje tuđih pp-a. Privatne poruke nemaju veze s Forumom, niko ih ne moderira i tamo ne spadaju. Ukoliko vas neko maltretira na pp, iskoristite opciju blokiranja korisnika, a ako se radi o težim prijetnjama - pošaljite nam screenshot tog pp-a. Objavljivanje nečije privatne poruke kažnjava se trajnim blokiranjem pristupa Forumu
jel šta bolje u zadnjih par dana?legenda reala je napisao/la:admine ,i meni se dešava onaj problem kao i još nekim forumašima ,naveče od 3 sata mi neće da uđe na SS.ba ,sve ostale stranice otvara ss.ba neće ,probavo sam restartovati računar i slično ,ali nema pomoći opet isto ,sve otvara sem ss.ba
admin je napisao/la:kakvi postovi?
admin je napisao/la:čistimo arhive. kad se obriše neka stara tema, obrišu se i postovi unutar nje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.