Survivor 2022
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Survivor 2022
Nije hejt. Meni omiljeni uz Vladimira. Vise sala kao cudjenje gdje iskren odnos moze da te odvede.
4-IN-A-ROW
- feniksptica
- Kontakt:
Stefan nista pogresno nije radio. Kao vodja vjerovatno uvijek gledao da najlosiji ode bodrio i kudio kad je trebalo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ali najzalosnije je kako ih je zuja ustrojila. Igraju kako ona svira.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sve to jes al je mala jadna, poslije onog glasanja za milicu sad ovo uradi morala je nju poslati.. najgore je sto ti u ovakvoj igri mogu ovi levati od igraca da presude bez obzira koliko dobar bio, najbolje prodjes ako si hinja ko bilder
nadja je osudila sebe na propast posle ovog, nece nikad biti izglasana od porote
a cuj sumeja zamjera nekom sto nije sebe poslo u igri za ispadanje hahahhahahahaha aj mozga

nadja je osudila sebe na propast posle ovog, nece nikad biti izglasana od porote
a cuj sumeja zamjera nekom sto nije sebe poslo u igri za ispadanje hahahhahahahaha aj mozga
Ma ako bude narednih sezona (a imam info da nece) ili napravi vip sezonu ili anonimce, ne ovo mjesanje
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nađi sve lađe potonule 

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- feniksptica
- Kontakt:
Jebote danas kontam jedino Za Vladimira nema niko razloga glasat...nit kome sta govori, vecinu pobjedi nekad i izgubi i gledaj.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mina se raduje Vladi u vili,mozda i ses padne 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Finale prije finala. Vjerujem da sad Stefan ide do kraja i pobjedu u crvenom plemenu.
Kod plavih Goran ili Nevena.
Dobro Tuzlak reče za Stevana, crveni Viktor i po procentima i po manipulacijama. Frajer glasa nije dobio na 10 plemenskih vijeća.
Kod plavih Goran ili Nevena.
Dobro Tuzlak reče za Stevana, crveni Viktor i po procentima i po manipulacijama. Frajer glasa nije dobio na 10 plemenskih vijeća.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jest,zato je za Stevana stalno glasao?feniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2022, 23:27Stefan nista pogresno nije radio. Kao vodja vjerovatno uvijek gledao da najlosiji ode bodrio i kudio kad je trebalo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nadji je svejedno sto se nje tice je ona ce uvijek u duel ako nema imunitet al realno je pleme oslabila. Tesko oni mogu dobiti bilo kakvu nagradu ili totem sad
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ovo ili je dobro namjesteno pa su objektivno najjaci ljudi prihvatili da izadju ranije uz veci honorar (u sta sumnjam), ili su barem 80% od svih njih tamo najvece moguce hinje i neljudi koji su se mogli naci. Zamisli glasas (prvo glasanje) za lika koji je sigurno top 3 najjaca igraca iz oba plemena, dobije 4 glasa od mogucih 5. A onda ova mala u duel posalje takodjer top 3 igraca. Dvojica ljudi koji su bili razlog za 99% svih njihovih pobjeda jer su svi drugi (osim Milice i donekle Mase) u igrama blago receno katastrofalni. Ljudi ti obezbijede dobru hranu, duzi ostanak, poziv roditelja itd itd i ti budes hinjo pa bas za njih glasas.
Ovamo imas Stevana koji u dva mjeseca nema 5 pobjeda.
Ona nasa je posebna prica, za nju fakat nema rijeci.

Ona nasa je posebna prica, za nju fakat nema rijeci.

Kakvi levati. Čuj za Vladu glasali pored živog Stevana i čak Maše koja je odron zadnje vrijeme. Nađa još gora, ima Milicu na 'tanjiru, ili čak Stevana koji ju je izlevatio svaki put do sad. Nevjerovatno. Vlado je bio top3-4 takmičenja zasigurno.
Ne znam sta vam je cudno. Pa odavno se prica o individualnim igrama. Jasno da svi razmisljaju u tom pravcu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nadja na prvu glupa, na drugu kuzim da je maceha zlostavljala i da se milice boji.
Max Allegri
Još milica kađe kad su raspravljali za Nađu nisam mogla glasati s Mašu hoću da sačuvam
Zar je moguće da je cura toliko glupa, a bilder picka nije za Mašu glasao već za Vladu.
Ženski klanovi obilježili Survivor

Zar je moguće da je cura toliko glupa, a bilder picka nije za Mašu glasao već za Vladu.
Ženski klanovi obilježili Survivor
- napoleon72
- Kontakt:
Ne znam fkt sta vam nije jasno, Survivor je prije svega reality show, a ne sportska ekipa gdje najslabiji igrac nema mjesta. Ovdje su bitni medjuljudski odnosi, nista drugo. U prvom Survivoru se do finala provukla Vesna sa 45 god a nikad nijednu individualnu igru nije dobila, al suti sa strane i ne petlja se, a nije prijetnja nikom. I malo po malo, finale. Naredne godine Goca Trzan, susta suprotnost Vesni po ponasanju al jezikara koja je upravljala cijelim plemenom. Nadja je sa sportske i ljudske strane napravila glup potez al sa survivorske strane izuzetno pametan, cisti jednog vrlo jakog takmicara za individualne borbe. A ona bi u svakom slucaju bila naredna na listi za odstrel u svom plemenu, sve i da je izbacila Milicu. Mogla bi neku personalnu satisfakciju ostvarit i to je to.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Kakve budu te individualne igre, je li nesto na fazon za licni imunitet, gdje nikakvu prednost nemaju muskarci u odnosu na djevojke? Ako je tako, onda je gotovo nebitno ko se izbacuje jer su dosad te igre pokazale da nema nikakvog pravila. Imam osjecaj da su ih vise osvajali losiji igraci u oba plemena, rijetko kad Goran/Stefan i Vladimir koji su nominalno najjaci.