Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Kevin
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Kevin » 24 nov 2009, 14:09

Schlager je napisao/la:
odakle ti znas da Siroki nije dao..dapače. Široki daje besplatno samo što smo gostovali skoro svim jačim klubovima pa se nije imalo šta ni prenositi,ja sam kontao da će biti Široki - Velež 100% ali eto nije iz nekih drugih razloga, jedino sa Sarajevom smo kući igrali ali i to je bilo naknadno..

interesantno je kako vi iz sirokog uvijek imate odgovor za sve i uvijek ste u pravu...eto ti sad ovdje ubjedi ljude da je sasvim normalno i prirodno da se iz banjaluke od 7 utakmica prenose 4 a iz sirokog brijega citavu polusezonu nijedna utakmica....iako ste imali u gostima cak 4 kluba koji imaju te ugovore,slaviju,veleza,slobodu i sarajevo.....

ja se ne bih dalje raspravljao jer je stvarno smijesno da neko brani takvu disproporciju....ajd da su iz banjaluke bile 4 a iz sirokog 2,ne bih rijeci rekao,ali ovako ispadamo smijesni raspravljajuci o ovome...
ajmo ovako:

Široki - Slavija ..odgođena bila igrana naknadno,sumnjam da se uklapalo u shemu bht1
Široki-Sarajevo .. isto kao i sa Slavijom
Široki - Sloboda ..pa bila Slavija-Željezničar, je li tebi veći derbi to ili Široki-Sloboda!?
Široki-Velež ..Velež nije tada imao ovaj ugovor i vjerujem da zato nije bilo prijenosa

znači nije Široki kriv što ga nisu htjeli prenositi,ali polako,vidit ćemo u sljedećem dijelu..

gostuju: Borac,Željo i Zrinjski...sačekat ćemo pa ćemo vidjeti da li će biti ijedan..

vi ste sve velike utakmice igrali kući: Željo,Široki,Velež,Zrinjski i Sarajevo

a uostalom tko je se na ista pobunio u Širokom?? ima vec mozda 4-5 godine nitko nije imao prigovora ni na suđenje ni na uvjete..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 nov 2009, 15:26

Schlager gluposti pises. Dobro ti je rekao, tko to se u zadnje vrijeme pozalio na uvjete, sudjenje i ostalo na Pecari? To sto se ne prenosi je kod nekoliko utakmica jednostavno splet okolnosti, a neke najjace utakmice tek slijede u drugom dijelu sezone.
Uostalom, daj mi jos jedan klub koji potpuno besplatno ustupljuje sve prijenose sa svog stadiona, samo da se prenosi, i ne ucjenjuje i ''bira'' koje utakmice bi htio da mu se prenose, a koje ne.
...Život za Široki...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 24 nov 2009, 15:39

jadno.....
ako je to tako kako vi kazete da nudite dzaba a da to niko nece,sta ce vam onda takav klub koji nikoga ne interesuje,ugasite ga....niste svjesni koliko sami sebe omalovazavate takvim tvrdnjama...

ne interesuje vase navijace kojih ima par stotina na utakmici, ne interesuje televiziju....strasno

kad bih ja nudio neki svoj proizvod ,i da ga niko nece ni dzaba ja bih batalio taj posao....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 nov 2009, 15:43

Eto vidis, opet ti fulas poantu. Namjerno, doduse.
Zivo me zanima sta bi rekao za one koji ni ne daju da se svoj ''proizvod'' gleda na tv-u iz ovih ili onih razloga ili biraju gdje bi htjeli da ih se prenosi, a ''velikani'', i sto je njima u interesu da bude tako, a koji se ustvari bore da se bar malo to promijeni.

a) Imas posjecenost vec predstavljenu, mani se ti toga i proizvoljnog lupetanja, ne tako davno je ta ista Banja Luka imala manju, a sad odjednom da se dignete i solite pamet kad ste dobri? Ma da ste jos triput toliki...

b) Utakmica sa Slavijom odgodjena, trebao biti prijenos. Ista stvar vrijedi i za Sarajevo, to su najmanje dvije utakmice, a realno se trebalo i protiv Veleza prenositi, ali necu ulaziti u odluke tv kuce zasto nije, pretpostavljam zbog Veleza. S druge pak strane bilo protiv Borca, Zeljeznicara, i sl. U drugom dijelu slijede pravi derbiji na Pecari i samim time i prijenosi, prvenstveno te dvije utakmice plus zadnja utakmica sezone sa Zrinjskim. To sto ti u svemu tome vidis nesto deseto i koristis priliku da izbacis kompleks, tvoja stvar momak moj. Prosle sezone kad je Široki svako malo na tv-u bio bijase ''a pa jel dosta vise''. A ove godine ispada da ''nikoga ne zanima proizvod''? Mpff, ne budi smijesan bola, razlozi su ti vec predstavljeni.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 nov 2009, 11:22

je li ovo izgleda da nece nijedna utakmica biti na tv-u?

u 14.30 u nedjelju Everton-Liverpool

a u 17.00 Arsenal-Chelsea

:?

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 25 nov 2009, 11:26

Kevin je napisao/la:je li ovo izgleda da nece nijedna utakmica biti na tv-u?

u 14.30 u nedjelju Everton-Liverpool

a u 17.00 Arsenal-Chelsea

:?

Pa bolje je gledati utakmicu

Arsenal-Chelsea nego nase amatere ovdje ! :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 nov 2009, 14:04

Arsenal-Chelsea nego nase amatere ovdje !

to ti samo tako mislis...raja voli ovaj nas lokalni rivalitet u bosni,i da je srece i malo talenta i mozga na BHT pa da u nedjelju radi kombinovani prenos Zrinjski-Siroki i Borac-Sarajevo *valjda tri javna servisa imaju bar dvoja reportazna kola),to bi bilo duplo gledanije od sugave utakmice arsenal-chelsea u kojoj ce vjerovatno arsenal opet isrcati sa 18 stranaca,11 na terenu i 7 na klupi,a i ostali liverpooli,chelsea i drugi nisu nista bolji...nije mi jasno samo kako se navijaci uopste mogu identifikovati sa tim klubovima...jaka fora,imas para,pokupujes sve sto valja i ti si faca...meni se to gadi,a jos vise mi se gadi sto njima nije dosta da kupe 20 stranaca,nego svi oni imaju 50-tak igraca,zlu ne trebalo,cisto da ne odu igrati za nekog drugog....a ne mogu doci ni do klupe u tim klubovima...primjer,zoran bambi tosic i nemanja matic reprezentativci srbije i jos 200 takvih momaka iz cijelog svijeta,umjesto da budu glavni igraci po zvezdi,partizanu,steaui,slaviji prag ili sta ja znam gdje,oni igraju jednu utakmicu godisnje....ima li iko predstavu sta za te igrace u najboljim godinama znaci kad odigraju jednu ili dvije utakmice godisnje,umjesto da iz nedjelje u nedjelju dizu stadione na noge?

Iz razgovora sa ljudima vidim da ih sve vise misli kao ja i da im se povraca i od lige sampiona i svega ovoga u sta se nekadasnji fudbal pretvorio....jedino gdje jos ima drazi i smeka to su reprezentacije,ako i to krupni kapital ne upropasti,pa za katar pocne igrati 15 argentinaca i brazilaca....

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 14:12

ovo je pametan komentar i mocno zapazanje Schlager...

Ja i ne gledam englesku ligu zadnjih 4-5 sezona, bezveze mi, samo pratim radi kladionice..Bio sam Liverpoolov fun, no i njih sam zamrzio kad su prodali klub...Bezveze pravo..
Zanimljivije mi je pratiti kako ce moj NK Celik u ovoj sezoni iz nicega doci do Europe....
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 nov 2009, 14:13

Gerrard,sta hoces da kazes?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 nov 2009, 14:16

Schlager je napisao/la:

Arsenal-Chelsea nego nase amatere ovdje !

to ti samo tako mislis...raja voli ovaj nas lokalni rivalitet u bosni,i da je srece i malo talenta i mozga na BHT pa da u nedjelju radi kombinovani prenos Zrinjski-Siroki i Borac-Sarajevo *valjda tri javna servisa imaju bar dvoja reportazna kola),to bi bilo duplo gledanije od sugave utakmice arsenal-chelsea u kojoj ce vjerovatno arsenal opet isrcati sa 18 stranaca,11 na terenu i 7 na klupi,a i ostali liverpooli,chelsea i drugi nisu nista bolji...nije mi jasno samo kako se navijaci uopste mogu identifikovati sa tim klubovima...jaka fora,imas para,pokupujes sve sto valja i ti si faca...meni se to gadi,a jos vise mi se gadi sto njima nije dosta da kupe 20 stranaca,nego svi oni imaju 50-tak igraca,zlu ne trebalo,cisto da ne odu igrati za nekog drugog....a ne mogu doci ni do klupe u tim klubovima...primjer,zoran bambi tosic i nemanja matic reprezentativci srbije i jos 200 takvih momaka iz cijelog svijeta,umjesto da budu glavni igraci po zvezdi,partizanu,steaui,slaviji prag ili sta ja znam gdje,oni igraju jednu utakmicu godisnje....ima li iko predstavu sta za te igrace u najboljim godinama znaci kad odigraju jednu ili dvije utakmice godisnje,umjesto da iz nedjelje u nedjelju dizu stadione na noge?

Iz razgovora sa ljudima vidim da ih sve vise misli kao ja i da im se povraca i od lige sampiona i svega ovoga u sta se nekadasnji fudbal pretvorio....jedino gdje jos ima drazi i smeka to su reprezentacije,ako i to krupni kapital ne upropasti,pa za katar pocne igrati 15 argentinaca i brazilaca....
znaci nista od derbija kola ovaj tjedan sto je jadno stvarno..iskreno volio bih da bude Široki prenošen,ali ako ne,onda Borac-sarajevo..boli me k..c za Arsenal chelsea i takve.iako sam fan arsenala..ali svako malo imaju utakmice engleske lige,lige prvaka..dosadi...radije ode vani sutat loptu..

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 26 nov 2009, 14:17

Gerrard je napisao/la:Od kada je uveden projekat derbi kola , svaka utakmica kluba za koji navijate je oznacena kao derbi :?
Pa to moze biti samo pozitivno.Znaci da Borac nema sta kriti,i daje prenos kod kuce uvijek!Jos da nas hoce koji put u gostima prenositi....
Treci put castimo

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 14:31

Zasto ne prenose Slavija - NK Celik?
Ne moraju trositi gorivo za reportazna kola...Garant ce biti smijesni penali za domacina pa ne smije to u javnost...
No bit ce 0-2 kao sto sam vec najavio
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 nov 2009, 14:33

ja bih i slavija-celik radije gledao nego arsenal-chelsea,iako su ove godine i jedni i drugi van forme....

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 nov 2009, 14:37

zasto ne bi bili kombinovani prijenosi...kad padne gol da na nekoj tekmi odma ukljucenje,al posto se jedva i jedna prenosi moramo i sa tim biti zadovoljni
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 nov 2009, 14:51

Haj sto su u savezu lopovi, al sto su nepismeni....
http://www.nfsbih.net/htm/15k.pdf
Ist. sarajevo??????
cccccccc

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 nov 2009, 14:58

hilmo je napisao/la:Haj sto su u savezu lopovi, al sto su nepismeni....
http://www.nfsbih.net/htm/15k.pdf
Ist. sarajevo??????
cccccccc
nije to nepismenost, jebga, takvo je sad stanje...nije ni Sarajevo na zalost ono sto je nekad bilo...al nije to tema vec TV ;)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 nov 2009, 14:58

a kako je ispravno?

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 26 nov 2009, 15:06

Srpsko Sarajevo, jel bolje?

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 26 nov 2009, 15:12

covjek rece da su nepismeni jer pisu ist.sarajevo,a i ja mislim da je ist.sarajevo....mada nisam nesto siguran,mijenjalo se par puta....

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 nov 2009, 15:20

Ist. sarajevo.

Moguce je da misli da su nepismeni jer stoji malo slovo s na pocetku imena grada.

Ist. Sarajevo - nekako mi se cini pravilnije.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.