Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
24
39%
2. Ne
22
36%
3. Dati mu do Nove godine
15
25%

Ukupno glasova: 61

nerkolfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la nerkolfc » 03 feb 2021, 23:37

KSG je napisao/la:
03 feb 2021, 23:33
nerkolfc je napisao/la:
03 feb 2021, 23:29
Burnley smo ubili nije lopta htjela u gol.

Alisson,VvD, Gomez, Fabinho, Keita, Jota i Mane se usetaju u prvih 11 ovdje, o cemu mi pricamo? Nadi mi tim u Evropi koji bi prezivio ove izostanke a da ne kiksa nigdje.
Back to back porazi kod kuce od velikana Burnleya i Brightona nisu kiks nego sramota. Jel se to opet treba zadovoljavat sa LE?
Pa nije za otkaza, i mema smisla najboljem treneru svijeta dati otkaz jer nimo sa ovim povredama neb mogao bolje

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 03 feb 2021, 23:43

Ovo sto se sad desava je bilo i ocekivano. Niko nije mogao predvidjeti povredu VVD ali predugo su Kloppove gluposti prolazile i ove sezone su sve iskihali. Igraci koji su trebali biti prodani na kraju prosle sezone: Ox, Shaqiri, Origi, Keita, Adrian, sa Milnerom ne produzavati ugovor itd. Trebalo je napraviti rekonstrukciju, ocistiti ekipu od losih igraca i dovesti igrace koji su gladni uspjeha, igrace koji bi natjerali ove iz prvih 11 da se jos vise bore za mjesto u ekipi. Sa prodajom navedenih igraca i ulaganjem u igracki kadar, dovodjenjem kvalitetnih igraca poput Jote, vjerovatno bi i ove sezone bili glavni favorit za titulu, a ne da sad zavisis od igraca koji nemaju kvalitet za Liverpool a iste te igrace si jos prosle sezone **** u mozak i minute im na kapaljku davao..

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 03 feb 2021, 23:45

Philips , Gini , Milner , Shaq , Ox , Origi nisu za ozbiljan tim realno.Vrhunac je 30 min u rotaciji.Firmino kao sto neko rece 1 tekma u godini pa ga nema jedno 10 , prodati i njega na ljeto. U danasnjem sastavu oba beka , Hendo , Thiago i Salah imaju mjesta.Tako da , 4 mjesto super i u LP proci Leipzeg dosta.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 feb 2021, 23:47

Sreca pa je japanac otiso, da njega vise negledam. Sacir je uzasan, Orgija nije ni za boltona, Adrian supalj ko kur.va. Koji k su oni jos u klubu, dok npr mladi Jones grije glupu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 03 feb 2021, 23:56

Minamino nije ni dobio sanse. Ovo se desi kada overachieving ekipa prestane overachievat.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 feb 2021, 00:00

KSG je napisao/la:
03 feb 2021, 23:56
Minamino nije ni dobio sanse. Ovo se desi kada overachieving ekipa prestane overachievat.
Ti si decko malo lud. Ovdje nema pola ekipe koja jr bila.kljuc osvajanja lige prosle sezone. Ja citam i ne vjerujem sta se ovdje pise, okej kiksali smo i nije svejedno ali otkazi overachieveri, chapman jes to ti?

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 04 feb 2021, 00:11

Fudo je napisao/la:
03 feb 2021, 23:47
Sreca pa je japanac otiso, da njega vise negledam. Sacir je uzasan, Orgija nije ni za boltona, Adrian supalj ko kur.va. Koji k su oni jos u klubu, dok npr mladi Jones grije glupu
Pa Adrian nije ni igrao, koju si ti utakmicu gledao :rol:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 04 feb 2021, 00:29

nerkolfc je napisao/la:
04 feb 2021, 00:00
KSG je napisao/la:
03 feb 2021, 23:56
Ti si decko malo lud. Ovdje nema pola ekipe koja jr bila.kljuc osvajanja lige prosle sezone. Ja citam i ne vjerujem sta se ovdje pise, okej kiksali smo i nije svejedno ali otkazi overachieveri, chapman jes to ti?
Pravo je cudo sto su ovako dugo bili konkurentni sa nikakvom dubinom u ekipi. Kada se pogledaju druge ekipe nasa klupa je u najbolju ruku tuzna. Sreca doveo se Jota, al eto ni njega 2 mjeseca nema.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 04 feb 2021, 00:36

Ako nista dobili smo pojacanje u vezi za iducu sezonu u vidu bisoume

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 04 feb 2021, 00:49

Povrede
Klopppovo lose vodjenje ekipe, rotacija u timu gotovo da i ne postoji ako nije povreda u pitanju.

Firmino totalno van forme i najveci problem ekipe vec dugi period ali bez obzira na to gotovo da i ne odmara, japanca je forsirao i konacno kad je poceo da lici na nesto zakucao ga je na klupu. Origi do prije par kola imao svega 10 min u eplu bez obzira sto nije kvalitet za ovaj tim, trebao je imat vecu minutazu.

Sakiri ok moze uletit kad se ganja rezultat protiv bunker ekipe ali startati ma ni govora.

Veza pati bez hendersona, nmg da vjerujem koliki uticaj lik ima. Tiago ne klikce s timom nikako
Milner odigra 150min u ove dvije tekme, jones zakucan na klupu.
Gini pregorio, igrac s najvise minuta u timu i onaj bisuma ga je pojeo jer se vidjelo da lik nema snage

Borba za top4 do kraja, vrati hendersona i fabinha u vezu ma koliko god nesigurni bili nat,davies i kabak

Ps. Valjda necemo uzet bod/ove cityu

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 feb 2021, 05:52

Ako skrpimo ekipu, Ali Taa,kabak,davies,robbo,fab,hendo,thiago,mane,salah,firmino. Možda dobijemo

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 04 feb 2021, 11:48

nerkolfc je napisao/la:
04 feb 2021, 05:52
Ako skrpimo ekipu, Ali Taa,kabak,davies,robbo,fab,hendo,thiago,mane,salah,firmino. Možda dobijemo
Ma nema šanse da će oba nova štopera početi protiv Citya, Fabinho i Hendo će biti na štoperskoj poziciji. Nama je sezona što se tiče borbe za titulu završena u utakmici sa Evertonom a posljednji klin zakucale su povrede Gomeza i Jote. Pa zamislite situaciju da prime Barcelona izgubi Puyola, Piquea pa da Xavi i Busquets igraju štopere, United bez Ferdinanda i Vidića itd nema ekipe na svijetu koja može podnijeti takav udar uz + još konstatno 3-4 povrijeđena igrača u toku sezone.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 04 feb 2021, 11:50

#klopptilltheend
Ko otpusti klopp nek zajedno sa njim i ode.
Lik koji ce biti na zastavama od sad pa do smaka svijeta ne smije biti otpusten, a kad odlzci da ide pustiti ga gospodski.
CPOJ

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 04 feb 2021, 11:52

Ma da se ova sezona privede kraju i da ljudi imaju prvo normalan odmor pa i predsezonu gdje se mogu praviti neke drastične promjene u stilu igre. Ne možeš ti sad s utakmicama svaka 3 dana napraviti neko čudo. Još da se ekipa osvježi s par novih lica i da se publika vrati na stadione pa se tek onda može procijeniti da li je zaista do trenera ili do 15 drugih faktora koji su sjebali sezonu.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 04 feb 2021, 12:31

Nakupilo se trolova i balavurdije. Ne postoji ekipa na svijetu koja bi prezivjela gubitak 3 stopera na skoro cijelu sezonu. Zo povlaci za sobom pomjeranja dva glavna vezna igraca nazad. Odatle i manje oduzetih lopti, veca odgovornost bekova u odbrani. Pored toga to se isto povrijedi igrac koji treba biti osvjezenje u napadu da ne bi gledao Origija i Shaqirija. Imas finale EL, nakon toga 2 godine za redom finala CL, osvojenu ligu nakon toliko godina.
Bukvalno je Klopp vratio redse u sam vrh fudbala. Ne sjecaju se neki kako su Miki, Dempsey, Willian i slicni radije odlazili u Dortmund, Tot...prije Liverpoola.
Cuva Bog Zelju svog!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 04 feb 2021, 16:16

❗ | Protiv ekipa koje se trenutno nalaze na mjestu broj 15, 16, 17, 18 i 19 na tabeli EPL - Liverpool je ove sezone osvojio 3 boda od mogućih 18 bodova.

Liverpool nije pobijedio niti jednu od tih ekipa, 3 boda su rezultat iz 3 neriješene utakmice - Brighton (A), Newcastle (A) i Fulham (A).

Dvije ekipe su čak slavile na Anfieldu

Ovo zaista boli, protiv iole jaceg protivnika imali smo igru i ja mislim da mozemo ponovit 17/18 sezonu u LP

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 04 feb 2021, 18:25

Bit ćemo prvaci ove godine...

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 04 feb 2021, 19:21

Sledeća godina je naša!

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 05 feb 2021, 21:35

Fina atmosfera na treningu. :thumbup:
Fabinho i Mane trenirali. Alisson nije pozitivan, samo prehlada, moguce da igra u nedjelju. Kabak dobio dozvolu pa mozda pocne.
Mislim da bi jedan od dvojice novajlija mogao poceti.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 feb 2021, 08:11

Sanjao sam da je Matip startao prije ovog Kakaba, a Kloppovo obrazloženje je bilo: "Matip bez nogu je bolji od ovog Turčina"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.