Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Armenija-BiH
HAJMO BOSNO-HAJMO HERCEGOVINO!

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Znam da je malo preuranjeno ali moram pitati da li znas gdje ce biti na satelitu utakmica sa turcima. Na BHT ne mogu racunati, jer je kanal zakljucan. Ima li gdje na hotbirdu ili thoru?gringo1 je napisao/la:UTAKMICU CE BITI MOGUCE PRATITI PUTEM SATELITSKOG DIGITITALNOG SIGNALA I TO PREKO DVA SATELITA U NEKODIRANOM OBLIKU (FREE TO AIR):
"ARMENIJA 1TV" SE EMITUJE:
EUTELSAT-SESAT NA 36 STEPENI ISTOCNO NA FREKVENCIJI 11109-V-03418 FEC 2/3 OVO JE ZA SVE ONE KOJE SE NALAZE U AZIJI I ISTOCNOJ EVROPI.
HOTBIRD 13 STEPENI ISTOCNO NA FREKVENCIJI 12597-V-27500 FEC 3/4 OVAJ SATELIT POKRIVA CIJELU EVROPU I DALJE...
Znaci ko nije obezbjedio gdje ce gledat trk u radnju i kupiti sto jeftiniju digitalnu sat opremu(jer nije potrebno nista skuplje) i mirna bosna...![]()
Da dodam za sve vas u okolici VISOKOG ko danas kupi "sat opremu" montiram besplatno do tekme...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Mali Maestro
- Kontakt:
Šta reći osim sretno momci i ne mojte podcijeniti protivnika jer su to učinili vaše mlađe kolege...
Please
Supić će na gol, a u sastavu neće biti Pjanića. On se nema naviku vraćati i pomagati u obrani što Ibričić radi i zato će on igrati, a u sastav će i Muratović, koji je veliki rutiner, kaže Blažević.
To je reko ciro..pogledajte samo ovu drugu recenicu...
To je reko ciro..pogledajte samo ovu drugu recenicu...
..Siamo l'armata Rossonera..
SRETNO MOMCI !! HAJMO ZMAJEVIII
Upravo to sam ti gore i napisao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ljudi imamo problem!!!! Uredu je da Supić brani protiv Armenije, nerma tu previse posla i armenci su po njegovoj mjeri sa centarsutevima i udarcima ali sta protiv Turskeeeee, ipak mislim da tu treba kvalitetniji i sto je najbitnije golman u formi!!! Bojim se da je ovo ponovni pokusaj prodaje Supica ali to nece biti lako barem u ovoj 2009-oj godini jer bi to Supicu bio 3 klub u ovoj godini a to uefa ne dopusta. dakle u obzir dolazi samo posudba ali prelazni rok je zavrsen dakle supic moze samo da trenira sa zeljom ili nekim drugim klubom do nove godine... uostalom nedavno ga je odbio jedan rumunski klub i to sve govori... Nemam nista protiv nemanje ali trebao je biti posten pa sam reci da nije u formi te da nije branio gotovo 2 mjeseca a živ je i zdrav!!! nije me strah armenije ali turske jeste a ciro ne misli asmira uhodati sa odbranom, a 100% supic nece imati kluba do tekme sa estonijom kao sto se ni hasgic nece oporaviti i biti spreman do tada... Bojim se da ce opet i tada Supic imati kojekakve kredite sada i od armenije daj Bože i protiv turske da nas ne obruka!!!!
4-IN-A-ROW
ja ga imam al slusat cu preno na rsg.trbamo svi bojkotirati hayat.hz stup je napisao/la:Evo ljudi ko nema hayat ili prenos evo vam link sa utakmici http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=47998
ne pohvale hehehe
Pa protiv Turske naravno da ocekujemo Begovicaemir_ je napisao/la:Ljudi imamo problem!!!! Uredu je da Supić brani protiv Armenije, nerma tu previse posla i armenci su po njegovoj mjeri sa centarsutevima i udarcima ali sta protiv Turskeeeee, ipak mislim da tu treba kvalitetniji i sto je najbitnije golman u formi!!! Bojim se da je ovo ponovni pokusaj prodaje Supica ali to nece biti lako barem u ovoj 2009-oj godini jer bi to Supicu bio 3 klub u ovoj godini a to uefa ne dopusta. dakle u obzir dolazi samo posudba ali prelazni rok je zavrsen dakle supic moze samo da trenira sa zeljom ili nekim drugim klubom do nove godine... uostalom nedavno ga je odbio jedan rumunski klub i to sve govori... Nemam nista protiv nemanje ali trebao je biti posten pa sam reci da nije u formi te da nije branio gotovo 2 mjeseca a živ je i zdrav!!! nije me strah armenije ali turske jeste a ciro ne misli asmira uhodati sa odbranom, a 100% supic nece imati kluba do tekme sa estonijom kao sto se ni hasgic nece oporaviti i biti spreman do tada... Bojim se da ce opet i tada Supic imati kojekakve kredite sada i od armenije daj Bože i protiv turske da nas ne obruka!!!!

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Elddar je napisao/la:Pa protiv Turske naravno da ocekujemo Begovicaemir_ je napisao/la:Ljudi imamo problem!!!! Uredu je da Supić brani protiv Armenije, nerma tu previse posla i armenci su po njegovoj mjeri sa centarsutevima i udarcima ali sta protiv Turskeeeee, ipak mislim da tu treba kvalitetniji i sto je najbitnije golman u formi!!! Bojim se da je ovo ponovni pokusaj prodaje Supica ali to nece biti lako barem u ovoj 2009-oj godini jer bi to Supicu bio 3 klub u ovoj godini a to uefa ne dopusta. dakle u obzir dolazi samo posudba ali prelazni rok je zavrsen dakle supic moze samo da trenira sa zeljom ili nekim drugim klubom do nove godine... uostalom nedavno ga je odbio jedan rumunski klub i to sve govori... Nemam nista protiv nemanje ali trebao je biti posten pa sam reci da nije u formi te da nije branio gotovo 2 mjeseca a živ je i zdrav!!! nije me strah armenije ali turske jeste a ciro ne misli asmira uhodati sa odbranom, a 100% supic nece imati kluba do tekme sa estonijom kao sto se ni hasgic nece oporaviti i biti spreman do tada... Bojim se da ce opet i tada Supic imati kojekakve kredite sada i od armenije daj Bože i protiv turske da nas ne obruka!!!!
Turci su jaki, ali nedajmo se Bosno

Supic ce braniti ovako, Supica prodaju, Supic je losh, daj ljudi ne slutite losem, ima da brani predobro i ima da pobijedimo obje utakmice bez primljenog gola!!!
ha ya 

A koji smo mi izdajnici to je čudo jedno.
Supićeva rep. karijera je išla otprilike ovako.
1. Jooooj čiro konju što zoveš golmana iz jagodine
2. Dođe utakmica s Belgijom ( Nemanja ti si idol)
3. Dođe i uzvrat.....15.000 ljudi mu skandira ime na stadionu.
4. Sad Armenija.....MRŠ KLOCU JEDAN...hoće ćiro da te proda ...fuj konju...magare ...idiote...itd.
A svašta......
Druga stvar što niste tjerali Spahića kad nije kluba imao....možda se i on prodavao preko Ćire....mislim nije to tačno ali niko to nije uzeo u obzir.
Ja samo mislim da smo mi toliko prevrtljiv narod da to više nije ni smješno
4. Sad Armenija.....MRŠ KLOCU JEDAN...hoće ćiro da te proda ...fuj konju...magare ...idiote...itd.
A svašta......
Druga stvar što niste tjerali Spahića kad nije kluba imao....možda se i on prodavao preko Ćire....mislim nije to tačno ali niko to nije uzeo u obzir.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
hahahahaahh, doista,,,, neg vidim u 17 sati igramo, koliko je zona od nas armenijaam333 je napisao/la:A koji smo mi izdajnici to je čudo jedno.
A svašta......
pustite bola Nemanju , nego ajmo svi sad ...NEMANJAAAAAAAAAA SUPIIIIIIIIIIC NEMANJAAAAAAAAAAA SUPIC
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Od tih 15.000 na stadionu, mozda 100 ih komentarise na forumu, to nemoj zaboraviti. Ovi 'pametni' u glavnom ne idu na utakmice, ali su glavni kad je tastatura i monitor u pitanju. Zato ih ne shvataj ozbiljno, ja sam to davno prestao raditiam333 je napisao/la:3. Dođe i uzvrat.....15.000 ljudi mu skandira ime na stadionu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vremenska razlika je 3 sata. Na armenskoj televiziji u pregledu programa za danas pise da utakmica pocinje u 19:50 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
hehe...ma ja imam i ja jednog pajdu ja vozio da gledam estoniju jedno 5 sati a njemu stan odmah iznad koševa.....reko hajmo brate....kaže jooooooooooooooooooooooj kiša pada ....pokisnu....heheheVirtu4l je napisao/la:Od tih 15.000 na stadionu, mozda 100 ih komentarise na forumu, to nemoj zaboraviti. Ovi 'pametni' u glavnom ne idu na utakmice, ali su glavni kad je tastatura i monitor u pitanju. Zato ih ne shvataj ozbiljno, ja sam to davno prestao raditiam333 je napisao/la:3. Dođe i uzvrat.....15.000 ljudi mu skandira ime na stadionu.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
-Sasha Vugdalich
-Sasha Vugdalich
Tako je, nema sad pred tekmu da izazivamo neki maler, bjezte ba, moramo vjerovat u sve koji istrce na teren deanas, pobjeda onda nece doci u pitanje.
ja ti samo kažem da nemanja nema kluba vece mejsec i pol i da ga nece naci do nove godine... U REPREZENTACIJI NEMA KREDITA, GLEDA SE SAMO FORMA.... sta sad treba da brani dozivotno jer je dzeko onako dobro igrao protiv belgijanaca.... NEMOJ DA PORDIS IKOGA SA SPAHICEM-!!!!!!! mada ni on nije trbao igrati jer je praksa praksa... pogledaj situaciju sa pletikosom prije povrede... prvi golman nekoliko godina i cim je preselio na klupu odmah i reprezentaciji ista stvar!!!! budite vi meni pozdravljeni od navijaca koji ne ispusta ni treninge reprezentacije a kamoli utakmice tako da....am333 je napisao/la:A koji smo mi izdajnici to je čudo jedno.
A svašta......
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.