Ima veze sa Srbima kao bratskim narodom. Ali sve ono što se desilo je maslo orthodox grka.DonCorleone je napisao/la:Kako nema sa Srbima veze ako danas mediji pisu da su Srbi ucestvovali u tuci ispred stadiona. Grci pripisuju i transparent Srbima. Sve ljepo prikazano uz slikovit materijal u odredjenim medijima sa naseg prostora. Mozes jednostavno provjeriti. Svakako i da ne mozes osuditi jedan narod radi jednog transparenta ili zvizdanja na stadionu, to je iracionalno i nelogicno. Kome smo mi sve zvizdali u Zenici, pa primjera radi istim ovim Grcima.IlProfessore je napisao/la:Jeste, ali pričaš o generalno miroljubivom narodu i prijateljskom narodu. Onda sam sebe demantuješ, al helem nejse. Poenta je samo da su ispali **** i to je to, sa srbima nema veze osim što su bratski narod i što bi jedni za druge u provaliju otišli. Ići ću aBd, a kome bude do osvete i nereda neka ih traži na ulicama Zenice jer ih na stadionu neće biti ni najmanje. Jedino mogu sa merakom ponijeti neku od finih crvenih zastava njihovih komšijskih država, da ih mezim ko ljude sa pristojne udaljenosti
Znaš li ko je ovo:
Daj mi argumente da su sve one silne transparente i zastave držali srbi a ne grci i ja ću javno pogaziti svoju riječ. Do tada su ovo zagriženi grčki fašisti koji mrze sve što ima veze sa islamom a mediji će naravno spinovati zarad mira u kući i manje kazne od strane **** UEFA-e.