13.11.2016. Grčka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Protiv Grčke očekujem...

Pobjedu
85
43%
Remi
64
33%
Poraz
47
24%

Ukupno glasova: 196

IlProfessore
Kontakt:

Re: 13.11.2016. Grčka - BiH

Post Postao/la IlProfessore » 14 nov 2016, 22:57

DonCorleone je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:Jeste, ali pričaš o generalno miroljubivom narodu i prijateljskom narodu. Onda sam sebe demantuješ, al helem nejse. Poenta je samo da su ispali **** i to je to, sa srbima nema veze osim što su bratski narod i što bi jedni za druge u provaliju otišli. Ići ću aBd, a kome bude do osvete i nereda neka ih traži na ulicama Zenice jer ih na stadionu neće biti ni najmanje. Jedino mogu sa merakom ponijeti neku od finih crvenih zastava njihovih komšijskih država, da ih mezim ko ljude sa pristojne udaljenosti :mrgreen:
Kako nema sa Srbima veze ako danas mediji pisu da su Srbi ucestvovali u tuci ispred stadiona. Grci pripisuju i transparent Srbima. Sve ljepo prikazano uz slikovit materijal u odredjenim medijima sa naseg prostora. Mozes jednostavno provjeriti. Svakako i da ne mozes osuditi jedan narod radi jednog transparenta ili zvizdanja na stadionu, to je iracionalno i nelogicno. Kome smo mi sve zvizdali u Zenici, pa primjera radi istim ovim Grcima.
Ima veze sa Srbima kao bratskim narodom. Ali sve ono što se desilo je maslo orthodox grka.
Znaš li ko je ovo:
slika
Ovo su ti grčki dobrovoljci u Srebrenici 95. godine. Bili su jedni od agilnijih u ovoj agresiji i čitao sam čak neke isječke o knjizi koja je napisana isključivo o njihovoj ulozi u protekloj agresiji.
Daj mi argumente da su sve one silne transparente i zastave držali srbi a ne grci i ja ću javno pogaziti svoju riječ. Do tada su ovo zagriženi grčki fašisti koji mrze sve što ima veze sa islamom a mediji će naravno spinovati zarad mira u kući i manje kazne od strane **** UEFA-e.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 nov 2016, 22:58

@kumar
Jesi li ti bio u Becu i pratio clanove BHF i dodatne pojedince kako vrijedjaju Jevreje po nacionalnoj osnovi, u Zenici gazene zastave Israela, himna izvizdana. Grcka himna izvizdana itd. Hajmo biti malo realni :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 nov 2016, 23:00

Virtu4l je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:Znači Grci su generalno miroljubiv narod i njihove navijačke skupine (gate 7 npr.) nisu poznate po mafijanju poput onog sinoć? I oni grčki dobrovoljci koji su u ratu harali po Bosni su ustvari Srbi iz grčke? :lol:
Ja upravo u postu iznad optužim huligane za ovo i ti mi pišeš o Gate 7 :facepalm:

Profesore, pogrešno si nasađen, tako da ti nemam namjeru odgovoriti. Kao što kolega iznad reče, pravac Zenica i yebi im milu majku. Ja neću, jer sam iz prve ruke mnogo puta vidio kakvi su.
Pa ti naravno da neces, ti navijas za Buducnost i Crnu Goru, a ovdje samo trolas Manijake i repku BiH. :urnebes:

Ja cu ici i izvizdati im himnu i j3bat im mater na bosanskom jeziku, jer ne znam grcki. :mrgreen:

Na kraju je opet najbitnije da ih oderemo na terenu, zavrsimo u najgorem slucaju 2. i napokon kroz prokleti baraz odemo na neko prvenstvo. I da, poserem se i ovom prilikom na sve one miroljubive grke. Valjda ih dobro kazne, bice i protivnicima lakse igrati pred praznim tribinama.

A sto mi je najsmjesnije bilo kad rekose da su nas provocirali navijanjem "Kosovo je Srbija", zamisli koliki debil moras biti, ma ne debil, debilcina, pajsercina, da to nama navijas. A to su ocito Srbi navijali. Kao da se nama j3be i za Kosovom i za Srbijom. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 14 nov 2016, 23:03

kroz oci navijaca paoka.
- Tell about Greece ultras-scene. What is the ratio of right side and left side on the terrace?
- Our enemies, fans of Olympiakos gate 7 is transformed to Golden Dawn’s puppet. In the past they were not, but the last years, manipulation where catch them. Now, we hate them, 2 times! Most of fans in Greece are not of right-wing. The previous 6-7 years we eat from mass media systematically, propaganda, in order to keep people, separated. Fascists,except gate 7 of Olympiakos, they are gathering in Greek National team’s matches. We traditionally, are against our national team.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 nov 2016, 23:04

Jel planira vise neko banovati ovog profesora, lik svaku temu na rat okrene
Nad tobom sunce najljepše sja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2016, 23:04

Beduin je napisao/la:Pa ti naravno da neces, ti navijas za Buducnost i Crnu Goru, a ovdje samo trolas Manijake i repku BiH. :urnebes:
Nećeš ti za tri života pregledati utakmica k'o ja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 14 nov 2016, 23:07

pinoglavi je napisao/la:Jel planira vise neko banovati ovog profesora, lik svaku temu na rat okrene
Ja se samo nadovežem na temu i priložim argument, to što si ti alergičan na činjenice i nedostatak vlastitih argumenata je tvoj problem, ne liječe se kompleksi tuđim banovanjem nego vlastitom edukacijom i kulturom razgovora.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 nov 2016, 23:09

pinoglavi je napisao/la:Jel planira vise neko banovati ovog profesora, lik svaku temu na rat okrene
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 nov 2016, 23:16

IlProfessore je napisao/la:
Daj mi argumente da su sve one silne transparente i zastave držali srbi a ne grci i ja ću javno pogaziti svoju riječ. Do tada su ovo zagriženi grčki fašisti koji mrze sve što ima veze sa islamom a mediji će naravno spinovati zarad mira u kući i manje kazne od strane **** UEFA-e.
http://www.telegraf.rs/sport/2457930-gr ... srebrenica

Grci tvrde: Srpski navijaci su uneli transparent.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 14 nov 2016, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 nov 2016, 23:23

Pamti li ko sansu nasu kad Pjanic na prvu promasi gol sa 7-8 metara.. prethodno ga neko uposli s lijeve strane s golaut linije mu doda po zemlji.. ??? :-(

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 14 nov 2016, 23:24

FliX je napisao/la:Pamti li ko sansu nasu kad Pjanic na prvu promasi gol sa 7-8 metara.. prethodno ga neko uposli s lijeve strane s golaut linije mu doda po zemlji.. ??? :-(
Senad mu dodao, to bi rijesilo utakmicu ali nije sad neki tragicar bilo je jos fini prilika...

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 14 nov 2016, 23:25

DonCorleone je napisao/la: Grci tvrde: Srpski navijaci su uneli transparent.

Naravno, i ovo su Srbi. :lolno:

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: 13.11.2016. Grčka - BiH

Post Postao/la Evander » 14 nov 2016, 23:41

IlProfessore je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Sinoć se razmišljalo vruće glave, danas je sve drugačije. Grci su generalno ok i stvarno su prijateljski nastrojen narod, ovo je djelo šake huligana i tako se treba i tretirati. Svrstati cijelu naciju u isti koš zbog nekoliko budala je van svake pameti.
Znači šaka huligana je izviždala himnu Bosne gdje se orio stadion od salve zvižduka te likovala i nacionalistički vrijeđala... akustičan stadion brate, nema šta.
Virtu4l je napisao/la: Njihovo huligansko šurovanje sa Delijama je nešto sasvim drugo i u svemu tome treba tražili uzrok ovoga što se desilo.
Znači Grci su generalno miroljubiv narod i njihove navijačke skupine (gate 7 npr.) nisu poznate po mafijanju poput onog sinoć? I oni grčki dobrovoljci koji su u ratu harali po Bosni su ustvari Srbi iz grčke? [emoji38]
Virtu4l je napisao/la: Šta ćemo sa našim navijačima koji su bacali baklje prema njima, moglo je neko dijete nastradati, čime bi to opravdali?
Ovo je odlično tlo za huškače i nacionaliste, vidim na indexu ova tema ne silazi sa naslovnice, tako da je jasno kome ovo ide u korist.
Garant je onaj naš navijač koji je popio batine sa prijateljima prije utakmice zaslužio iste jer nije bio po mjeri prosječnog grka. A prije početka meča upravo ta pomenuta skupina grčkih divljaka je tražila i započinjala obračun sa našim navijačima gađajući se pri tome raznim predmetima i pokušavajući skinuti zastave Bosne i Hercegovine. Naši navijači su izrevoltirani tim činom samo vratili 1 baklju kao vid revanšizma za prethodno. A ako je dijete neko bilo tu na čast roditelju koji je vjerovatno huligan kao i otac mu koji ga je odveo u onaj sektor da psuje balijama majku tursku/srebreničku.
Da je sreće ova tema u medijima ne bi jenjavala do zasjedanja UEFA-e i napravio bi se takav pritisak gdje bi oni morali drakonski kazniti grčke fašiste zbog bruke i sramote koju su priredili sinoć.
Da, grci, a ne srbi.
Ne valjaj gluposti.
Osim par debila, djece kao i ti vjerovatno sto si, na reprezentativne utakmice Grcke dolaze vecinom porodicni ljudi sa djecom. Nikava ultra tifo ekipa ne bude na stadionu. Bio sam prije 4 godine kad smo tamo igrali. Vjerujem da je i sad isto bilo.
Gate 7 i Gate 13 zaboli neka stvar i za njihovu i za nasu reprezentaciju.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 nov 2016, 00:00

Virtu4l je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Pa ti naravno da neces, ti navijas za Buducnost i Crnu Goru, a ovdje samo trolas Manijake i repku BiH. :urnebes:
Nećeš ti za tri života pregledati utakmica k'o ja.
Kod vas tamo je raznovrsnija ponuda na kablovskoj, imate vise sportskih kanala. Razumijem te. :lol:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 15 nov 2016, 00:02

?

Gdje ja to govorim da ultrasi prate grčku reprezentaciju? Ja ne govorim o njihovoj ultra ekipi već o tome da ovaj pritisak u medijima ne treba plaho spasti i da je poželjan blagi presing na nadležne zbog ovih događaja sve dok uefa ne bude dala svoj konačni sud o sinoćnim ispadima, odrasli čovječe.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 nov 2016, 00:04

Cijelu vjecnost me nema tu i prvi post na koji naletim od virtuala, radis li ista drugo covjece :D

Reprezentacija BiH svaku utakmicu nanovo prikaze neozbiljnost, bojazljivost, i manjak samopouzdanja.
Katastrofalna utakmica dvije repke od kojih jedna naplati svoju prljavu igru, dok druga na finjaka ostane kratkih rukava.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 15 nov 2016, 00:35

KenoRob je napisao/la:
FliX je napisao/la:Pamti li ko sansu nasu kad Pjanic na prvu promasi gol sa 7-8 metara.. prethodno ga neko uposli s lijeve strane s golaut linije mu doda po zemlji.. ??? :-(
Senad mu dodao, to bi rijesilo utakmicu ali nije sad neki tragicar bilo je jos fini prilika...
Ma daleko da je tragicar, ali onako kazem situaciju.. i da se ispravim posto sam maloprije na tv gledo izvjestaje sa tekmi.. prilika je bila bogdu dalje od penala.. mozda neki 12metara :D

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 15 nov 2016, 00:40

velez_mostar je napisao/la:Cijelu vjecnost me nema tu i prvi post na koji naletim od virtuala, radis li ista drugo covjece :D

Reprezentacija BiH svaku utakmicu nanovo prikaze neozbiljnost, bojazljivost, i manjak samopouzdanja.
Katastrofalna utakmica dvije repke od kojih jedna naplati svoju prljavu igru, dok druga na finjaka ostane kratkih rukava.
kad bolje razmislim oni su ostali kratkih rukava , njima je potrebna bila pobijeda , ovako porazom u belgiji a mi uzimamo amatere i eto nas .

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 15 nov 2016, 00:50

HeraklitMracni je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Cijelu vjecnost me nema tu i prvi post na koji naletim od virtuala, radis li ista drugo covjece :D

kad bolje razmislim oni su ostali kratkih rukava , njima je potrebna bila pobijeda , ovako porazom u belgiji a mi uzimamo amatere i eto nas .
U sustini onda ce biti "trka" ko napravi bolju gol-razliku..
U sustini, mi imamo prednost jer 2x trebamo igrati sa Gibraltarom, a oni jos samo jednom.. a njima je prednost sto oni zadnju igraju sa Gibraltarom i sto ce fakticki poslije svakog svog gola trcat nosit loptu na centar u zelji da daju gol vise, mada i mi zadnju gostujemo Estoniji (nasem starom kurbanu :mrgreen: )

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 15 nov 2016, 01:21

:urnebes: :rol: :urnebes: :rol: :urnebes: :rol: :urnebes:

Zijo spreman dočekuje Grke :rol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cwirek, denza, Google Adsense [Bot], Proximic i 55 gostiju.