FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FC BAYERN
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la FC BAYERN » 07 maj 2009, 16:23

Zamisli ovo molim te :D

Dovesti : ukupno 92 M

Lennon - 13 M
Gourcuff - 15M
Dzeko 13M
Rafinha 12M
Marin - 7M
Stekelenburg ili Handanovic - 7M
Hulk - 8M
Kompany - 9M
Hetinga - 8M

Prodati : ukupno 78,7 M

Butt 1.2M
Van Buyten 7M
Oddo 6.5M
Lell 3M
Ze Roberto 8M
Ottl 2M
Van Bommel 11M
Schwaeinsteiger 16M
Luca Toni 24M

cijene : transfermarket.de (znam da su cijene nerealne da pola klubova nebi pustilo igrace za ove pare, ali masta cini svasta, ne da bi bili najaci na svijetu !

Sta je sa Tymoschukom ?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 maj 2009, 16:32

Cijene su više nego smiješen....................

Oddo je posuđen igrač i ne možemo njega prodati kada je Milanov igrać. Stekelenburg napravio više grešaka na golu nego bilo koji drugi golman. Lennon 13 miliona ccc, Heitinga samo 8 miliona, pa vidi za koliko ga je Atl.Madrid doveo, Kompany također, sve ti je to nerealno napisano.

ze roberto sa 100 godina da ode za 8 miliona lallalallaal. Toni 24 hahaha. Gledaj malo godine, koga briga za cijene Transfermarkta kada piše i o našoj ligi da igrać vrijedi 1 milion a ode za 5.000km.

Budimo malo realni, piše Handanović 8 miliona eura a tamo 20 miliona Udineze odbija. Ne možešp to tako napisati...

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 07 maj 2009, 16:40

Ma znam da su cijene smijesne vec sam naveo gore ali samo malo mastam :D Sto se tice Steklenburga on je mlad golman moze jos da napreduje sad kad ode VDS u penziju Steklenburg ce biti prvi golman Holandije ... Haj da cujem tvoj sastav lahko je napisati zelim Diega,Toresa,Ibrahimovica bla bla jer nijedan ovaj nece u Bayern, dok ove sto sam ja naveo sigurno bi dosli nisu skupi ko ovi iznad a najveca mi je zelja kad bi doveli Lennona ili Gourcuffa oba 22 godine a prejaki igraci ali Gourcuff je milanov igrac tesko da bi ga pustili ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 maj 2009, 16:50

Heh, napisao sam već realno. Hleb i Diego. I sam Uli je izjavio interesovanje za obadvojicu igrača. Nema veze što je Hleb na klupi Barce ipak je čudo od igrača, bolje je od Van Bommela iako ne igraju na istoj poziciji. Kada kažem bolji mislim na to klupa Bommel BArce i klupa Hleb Barce, Diego ide u Juventus ili Bayer, tako je 100%. Pročitaj moj prethodni post i vidi kako sam napisao izjavu Klausa Allofsa. Siguran sam da bi za ovom dvojicom igrača dosta toga dobili te još samo golman i desni bek i bili bi u vrhu. Strašan bi to tim bio.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 maj 2009, 16:55

Opet je Bayern zainteresovan za Misimovica,klauzula mu je 8 mil,Miske trazi stan u Munchenu,voljan se vratiti sad hoce li nece li vidjecemo,a izgleda da ce se veceras nakon utakmice Werdera i oglasiti sa tim da Diego ide u Juve... ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 07 maj 2009, 16:58

miky_hz je napisao/la:Opet je Bayern zainteresovan za Misimovica,klauzula mu je 8 mil,Miske trazi stan u Munchenu,voljan se vratiti sad hoce li nece li vidjecemo,a izgleda da ce se veceras nakon utakmice Werdera i oglasiti sa tim da Diego ide u Juve... ;)
Meni su vec dosadile ove spekulacije,ali ova mi se svidjela :)

http://www.waz-online.de/Wolfsburg/WAZ- ... -Misimovic

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 maj 2009, 16:59

Allofs: „Gespräche mit Juventus, aber keine Einigung“

Pričali jesi ali se nisu dogovorili. Miske niej za Bayerna , cijenim ga, drag mi je, ali prespor je. TO za misketa ja nikad nisam nigdje pročitao i to je velika izmišljotina. Bayern ga nije želio zadržati jer su rekli da je prespor, rekli su sjajan tehničar ali prespor, nešto isto zašto nisu željeli Riquelmea. Samo oni malo iskusniji mogu shvatiti moj post o tome kada kažem prespor. Miske neće u BAyern 100% zapamti to.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 07 maj 2009, 17:16

Rz88 je napisao/la:Allofs: „Gespräche mit Juventus, aber keine Einigung“

Pričali jesi ali se nisu dogovorili. Miske niej za Bayerna , cijenim ga, drag mi je, ali prespor je. TO za misketa ja nikad nisam nigdje pročitao i to je velika izmišljotina. Bayern ga nije želio zadržati jer su rekli da je prespor, rekli su sjajan tehničar ali prespor, nešto isto zašto nisu željeli Riquelmea. Samo oni malo iskusniji mogu shvatiti moj post o tome kada kažem prespor. Miske neće u BAyern 100% zapamti to.
Daj sta ce nama brz igrac na sredini terena, nama na sredini treba bas igrac tipa Misimovic ima sut ima tehniku sve, a po strani nam trebaju brzi igraci kao sto je Ribery i na desnoj strani kad bi kupili neko dobro pojacanje da je brz prodoran i da centrirati(lennon,hulk :D), imamo isto jednog beka koji je brz i prodoran Lahm kad bi nam dosao Rafinha bili bi strasni oba igraca veoma slicna ali onda bi nam ostala samo dva stopera u odbrani ... ebo Hleba frajer smotan nije usao u igru odkad igra za Barcu, druga je prica bila kad je igrao u Stutgartu...

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 07 maj 2009, 17:22

Bosanskohercegovački napadač Nazif Hajdarović postao je novi član drugog tima minhenskog Bayerna u koji je stigao iz redova 1. FC Saarbruckena.

Hajdarović je na Allianz Arenu stigao kao slobodan igrač, a samo ove je sezone u dresu Saarbruckena postigao 20 golova i bio prvi strijelac te ekipe. Na insitiranje trenera Wernera Kerna, koji je odgovoran za Bayernov juniorski pogon, Hajdarović je poslan treneru Hermannu Gerlandu na probu.

Bh. napadač je na probi zadivio trenere Bayerna, te je sa Hajdarovićem potpisan dvogodišnji ugovor.

- Gledali smo ga kako igra nekoliko puta i uvjereni smo da smo s njim napravili pravi posao, kazao je Werner Kern.

Napadač, visok 190 cm, od 2004. godine nastupao je u dresu Saarbruckena, a ove je sezone sa 20 postignutih golova pomogao svojoj ekipi da se učvrsti pri vrhu tabele njemačke regionalne lige Jugozapad.

- Proba u Minhenu prošla je sasvim dobro. Prezadovljan sam, kazao je Hajdarović za lokalne novine u Saarbruckenu.
Sent from my Philips Smart TV.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 07 maj 2009, 17:26

Mozda bude od ovog malog nesto, ovakva situacija je bila i kod Misketa iz drugog sastava presao u prvi onda ga Bayern prodao ... Ali stvarno previse napadaca imamo, imamoli kakvih odbranbenih igraca :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 maj 2009, 17:54

FC BAYERN je napisao/la:Mozda bude od ovog malog nesto, ovakva situacija je bila i kod Misketa iz drugog sastava presao u prvi onda ga Bayern prodao ... Ali stvarno previse napadaca imamo, imamoli kakvih odbranbenih igraca :D
ali miske je bayernovo djete i bio kapiten sampionske amaterske ekipe u kojoj je branio rensing beka igrao lahm i lell,od veznih bili bastian i ottl,kao i trochowski i jarolim,sinkala8-)

Doveden je kao pojacanje za Bayern II tu ce i ostati
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 maj 2009, 21:24

TREBA OVOG WIESA DOVESTI PREJAK
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 maj 2009, 21:28

ma nemoj Tima dovesti, najjači golman na liniji ali ostalo taraba.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 maj 2009, 21:37

FC BAYERN je napisao/la:Zamisli ovo molim te :D

Dovesti : ukupno 92 M

Lennon - 13 M
Gourcuff - 15M
Dzeko 13M
Rafinha 12M
Marin - 7M
Stekelenburg ili Handanovic - 7M
Hulk - 8M
Kompany - 9M
Hetinga - 8M

Prodati : ukupno 78,7 M

Butt 1.2M
Van Buyten 7M
Oddo 6.5M
Lell 3M
Ze Roberto 8M
Ottl 2M
Van Bommel 11M
Schwaeinsteiger 16M
Luca Toni 24M

cijene : transfermarket.de (znam da su cijene nerealne da pola klubova nebi pustilo igrace za ove pare, ali masta cini svasta, ne da bi bili najaci na svijetu !

Sta je sa Tymoschukom ?
Bas kao sto si rekao cijene su previshe nerealne. Gourcuff 15M a Svajni 16M , ovaj ga bolji duplo hehe. A i Toni koji ulazi u pozne godine 24M a Dzeko 13M, pih nema od te stranice nista ^^ Marin 7M a Ze 8M, ova je najjaca meni. Znam nema to nista sa tobom, prijedlozi su ti extra, ali nebi to bilo bas tako finansijski izvodivo hehe :)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 maj 2009, 23:10

i vi mislite da ce milan pustit onakvog igraca kalibra gourcuffa za samo 15 mil...za te pare ga sam bordeux moze dovest jer postoji klauza u ugovoru kad su ga posudjivali da ako bordeux ponudi 15 mil milan mora sve ponude odbit (nezavisno kolko vece bile od 15 mil) i prodati ga bordeuxu...a i ako bordeux ne ponudi pare sumnjam da ce milan pustit takvog igraca...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 maj 2009, 23:33

A_d_0 je napisao/la:i vi mislite da ce milan pustit onakvog igraca kalibra gourcuffa za samo 15 mil...za te pare ga sam bordeux moze dovest jer postoji klauza u ugovoru kad su ga posudjivali da ako bordeux ponudi 15 mil milan mora sve ponude odbit (nezavisno kolko vece bile od 15 mil) i prodati ga bordeuxu...a i ako bordeux ne ponudi pare sumnjam da ce milan pustit takvog igraca...
Da si makar procitao sta smo pisali , svatio bi da to niko ne misli, nego bas suprotno da transfermarket nije kompetentan...zato nemoj "scanning" nego procitaj kako treba pa komentarishi...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 08 maj 2009, 00:19

Najtrofejniji njemački klub minhenski Bayern ovu sezonu neće pamtiti po dobrom. U klubu su već odavno napravili nacrte za reorganizaciju, koja bi donijela bolje dane.

Naravno, ljudski činitelj je u tom kontekstu redovito broj jedan, a na prvom mjestu su igrači, klupsko zrcalo prema vanjskom svijetu. Stoga će do početka sljedeće sezone biti dosta noviteta, od Ivice Olića, novog trenera, možda i sportskog direktora...

U tim planovima hrvatski igrači imaju dobre akcije. Jedan njemački kolega nam je u svježem razgovoru rekao: - Moj Bayern će sljedeće godine ići na vrh Europe, i to s hrvatskim i nizozemskim snagama - što znači da je Louis van Gaal gotovo siguran.

Što se tiče hrvatskih snaga u bavarskom velikanu, odgovor je bio sljedeći:
- Uz Olića, još zele kupiti Joeyja Didulicu, ali i Darija Srnu, za poziciju koju igra u Šahtaru.
Klub bezuvjetno želi Srnu, htio ga je i bivši trener Klinsmann, a ne sumnjamo da će se protiviti i novi trener Bayerna. Tko god on bio.

Ako se ovako nastavi, imaćemo ko u Realu holandsku koloniju...
Sent from my Philips Smart TV.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 08 maj 2009, 00:35

Gourqufa bordo moze otkupiti za 22 mill eura,sto ce oni sigurno i uraditi. Ako bi neki drug klub ga zelio kupiti,mislim da ga nebi milan pustio ispod 30 mill. Bayern ima taj novac,no medjutim,hoce li ga dati....

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 08 maj 2009, 14:29

majestic je napisao/la:Gourqufa bordo moze otkupiti za 22 mill eura,sto ce oni sigurno i uraditi. Ako bi neki drug klub ga zelio kupiti,mislim da ga nebi milan pustio ispod 30 mill. Bayern ima taj novac,no medjutim,hoce li ga dati....
Bio bi najsretni kad bi ga doveli umjesto Schweinsteiger ili Van Bomela prejak igrac, sve ima jos je relativno mlad 22 godine samo.Milan ima prejaku sredinu, ali ako im ode Kaka u Real onda ce ga vratiti u Milan, Tesko da ce u Bajern... :cry:
BTW : Mozeli mi neko reci sta je sa Tymoschukom ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 maj 2009, 14:30

Olic izgleda pokidao ligamente i nece ga biti izmedju 6-9 mjeseci ...neda se Bayernu sa pojacanjem :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.