RK Bosna

samba
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la samba » 18 okt 2010, 15:28

alex13 je napisao/la:a sad svi nesto zale Pipeta,,krivci su obojica,,prvo Pipe koji ga je doveo u Bosnu a onda i sam Risto koji je kloc ne daj Boze nikom,,ali za Pipeta on je igracina,,uzas,,treba obojici platiti karte u jednom pravcu za Hrvatsku
Adnane, smiri loptu.

Nije fino pljuvati po bivšem klubu, a minderati na klupi Zagreba.

nino p.
Kontakt:

Post Postao/la nino p. » 18 okt 2010, 15:54

evo i ja provjeravao - tačno je da je risto nasrnuo na pipeta. ovom drugom ne fali ni dlaka s glave (doduše samo po onome što se vidi). prvi trening danas, rk bosna odradila u prisustvu svih iz stručnog štaba. raspoloženje u timu super. prepričavaju se tračevi i komentari uz puno smijeha i provala. priča se o meču sa izviđačem i o tome kako će mojmilo biti puno - ali njihovih navijača. neko reče da su i sudije već odrađene od strane građevinara mucića. dakle stanje redovno! :lol:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 18 okt 2010, 16:21

Bruka i sramota, do "neba"!
RISTO!!!!

Neću mnogo komentarisati - o 'velikom' Risti sam odavno sve napisao što sam imao i mislio....

Samo moram kazati - koji je to JAD i BIJEDA neka posluži primjer Nebojše Golića, koji je SVJETSKI igrač u odnosu na tog 'junačinu', koji je, takodjer, bio u drugom timu (sigurno manje zasluženo u odnosu na siledžiju) i imao verbalne duele sa trenerom Smajlagićem, takodjer, ali Golić nije ni pomislio da uradio sto uradi "junačina-igračina" ( :twisted: ) - Golić, rukometni velikan, se sportski ponio kako i dolikuje pravom sportisti - napustio klub uzdignuta čela.
A, RISTO - mashala dalebu!

Jadni su svi oni koji svoje neznanje nadoknađuju siledžijstvom.
Bosno moja poharana....

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 18 okt 2010, 17:29

I moje izvinjenje brzom...sta ces..."shoot the messenger" :oops:

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 18 okt 2010, 17:38

Samo se vi udarajte pred tekmu sa nama, nemamo mi nista protiv :lol:

salim se, ovo je sramota za jedan klub kakav je Bosna, pa nisu valjda spali na taj amaterski nivo :?:

makedonac
Kontakt:

Post Postao/la makedonac » 18 okt 2010, 18:00

bravo Riste,posle tolku degradiranje i sikaniranje so dikator, ama samo na jazikot,konecno da se pojavi nekoj koj ima muda da mu kazi e pa nie ne sme deca taka da se odnesuvas,neka se znae deka Makedonac ke trpi ama koga ke preteras so selidbi od stan do stan pa so pljackanje vo sred Sarajevo,pa so omalovazuvanja na nacionalna osnova,pa so dolgovi kon site igraci, nema da te ima koj da si,kakav e to lik koji se odnesuva kako Hitler,a pomal e od makovo zrno koga treba da se izvini za se sto praese i se karase i so Gobac,Cervar,Hasan Mustafa,sraam te bilo jezicni diktatore!!!! :ugeek: Salmane alias Trigeru,sega znaes sto ti Makedonska rakometna federacija sprema...

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 18 okt 2010, 18:08

Zavidovićanin je napisao/la:Samo se vi udarajte pred tekmu sa nama, nemamo mi nista protiv :lol:

salim se, ovo je sramota za jedan klub kakav je Bosna, pa nisu valjda spali na taj amaterski nivo :?:
Poštujem tvoj smisao za humor, ali ovo nije sramota za klub, "kakav je Bosna", niti to ima veze sa 'amaterskim nivoom!

Ovo je sramota samo za dotičnog siledžiju, a Bosna je pravi profesionalni klub i uvjeren sam da će znati i htjeti poduzeti sve odgovarajuće radnje i mjere koje ima na raspolaganju da se adekvatno sankcioniše ovaj siledžija i da te sankcije budu primjer za sve ostale "sportiste Ristinog tipa".

Samo u slučaju da klub ne poduzme mjere koje može, za koje ima mogućnost - e, onda bi bilo sramota za klub i moglo bi se govoriti o 'amaterizmu' ili nečem drugom, čak! :o
Bosno moja poharana....

nino p.
Kontakt:

Post Postao/la nino p. » 18 okt 2010, 18:11

@makedonac
ako je iko gurao Rilstu, to je bio Pipe... ovo liči na priču o Frankeštajnu. Pipe je stvorio Ristu, Pipe ga je držao uprkos svim stručnim i nestručnim komentarima da se radi o jednom amateru koji možda ima snažan šut i fizičke predispozicije za dobrog igrača, ali mu na žalost fali puno toga.

makedonac
Kontakt:

Post Postao/la makedonac » 18 okt 2010, 18:15

Salmane,ke se najdat sega i drugi igraci,sam si go srusi autoritetot jezicni dikatotor,toj dobiase cotek i kako igrac vo Bitola,a sega tie kompleksi gi leci so jezicna tortura,site sme nie Risto,gledaj samo faca na Risteta ,fin i nasmean decko posle sekoj gol so ke dade,a ne ovaj dikator bez krv i meso,prepotentni i debilni lajavac,Salmane alias Triger ,odnesi si go vo Dubai... :ugeek:

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 18 okt 2010, 18:16

makedonac je napisao/la:bravo Riste,posle tolku degradiranje i sikaniranje so dikator, ama samo na jazikot,konecno da se pojavi nekoj koj ima muda da mu kazi e pa nie ne sme deca taka da se odnesuvas,neka se znae deka Makedonac ke trpi ama koga ke preteras so selidbi od stan do stan pa so pljackanje vo sred Sarajevo,pa so omalovazuvanja na nacionalna osnova,pa so dolgovi kon site igraci, nema da te ima koj da si,kakav e to lik koji se odnesuva kako Hitler,a pomal e od makovo zrno koga treba da se izvini za se sto praese i se karase i so Gobac,Cervar,Hasan Mustafa,sraam te bilo jezicni diktatore!!!! :ugeek: Salmane alias Trigeru,sega znaes sto ti Makedonska rakometna federacija sprema...
Sta je ba makedonsko djevojce, sta si se nalozio? Ma eto ti Riste, vodi ga kuci ako ti je tako dobar. I ako nista, imamo ti i ja istu zelju...da Risto zaigra protiv BiH u kvalifikacijama :lol:

Cuj "jezicni diktator" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jel to neka makedonska psovka? :mrgreen:

makedonac
Kontakt:

Post Postao/la makedonac » 18 okt 2010, 18:20

mi e zal sto se posramoti Smajl aga i go tepaat negovite deca,vreme e da si zamine so triger vo Dubai
:mrgreen: ,ostavka,pospi se so pepel :mrgreen:

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 18 okt 2010, 18:24

Sinoc sam ja imao termin fudbala u skenderiji na terenu gdje su trenirali igraci Bosne .Gledao sam ih 10 tak minuta i vidio da trener bosne fakat se dere nakon svakog napada ,pun negativnih kritika ,pogotovo se fino izderao na jednog momka ,da li je to bio ovaj makedonac ne znam ,ali moguce da je to isto jedan od razloga za napad .Takodje sto sam primjetio za samo 10 tak minuta gledanja da su igraci veoma nervozni ,da psuju jedan drugom kao i da prijete jedni drugima ,da li je to normalno za ovaj sport nisam siguran ,al znam da timskog duha u ovoj ekipi nema !!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 18 okt 2010, 18:31

makedonac je napisao/la:bravo Riste,posle tolku degradiranje i sikaniranje so dikator, ama samo na jazikot,konecno da se pojavi nekoj koj ima muda da mu kazi e pa nie ne sme deca taka da se odnesuvas,neka se znae deka Makedonac ke trpi ama koga ke preteras so selidbi od stan do stan pa so pljackanje vo sred Sarajevo,pa so omalovazuvanja na nacionalna osnova,pa so dolgovi kon site igraci, nema da te ima koj da si,kakav e to lik koji se odnesuva kako Hitler,a pomal e od makovo zrno koga treba da se izvini za se sto praese i se karase i so Gobac,Cervar,Hasan Mustafa,sraam te bilo jezicni diktatore!!!! :ugeek: Salmane alias Trigeru,sega znaes sto ti Makedonska rakometna federacija sprema...
E moj "advokatu" (ili šta si već tom siledžiji...) u Makedoniji ima puno pametnih, a pogotovo dobrih ljudi, a na nesreću ima i sličnih tebi!

"sega znaes sto ti Makedonska rakometna federacija sprema" !???
Da neće, možda, dobiti, po tvom, "rakometnu" nagradu i orden od RS Makedonije!?
Draga pamet, nipošto nije skupa - ne kaže zadžaba stara narodna mudrost.

Jesi li ti "bratko" svjestan koje sve regularne kazne mogu snaći tog tvog "siledžiju"?
Neka se on (ili ti) Bogu moli (i dobroti ljudi u klubu) da, uskoro, bilo gdje zaigra rukomet.... i Kavadarci će za njega biti "Kiel", ako dobaci i dotle.

I ti naš'o nama ovdje s.rat ( :oops: ) o omaložavanju na "nacionalnoj osnovi"! :evil:
Za takve k'o ti ovdje ima vrlo jasan i kratak odgovor sa 3 slova, ali neću ti ga napisati - neću da silazim u provaliju da bi dostig'o tvoj "nivo".
Bosno moja poharana....

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 okt 2010, 18:36

pa dajte ljudi džaba se prepucavate a nezz se ni pravi razlog zbog čega je nastala frka i ko je kriv, tako da je bezveze da se brani bilo koja strana ali ovo je još jedan dokaz koliko nam je sport u qrcu :(
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 18 okt 2010, 18:37

Papilon20 je napisao/la:Sinoc sam ja imao termin fudbala u skenderiji na terenu gdje su trenirali igraci Bosne .Gledao sam ih 10 tak minuta i vidio da trener bosne fakat se dere nakon svakog napada ,pun negativnih kritika ,pogotovo se fino izderao na jednog momka ,da li je to bio ovaj makedonac ne znam ,ali moguce da je to isto jedan od razloga za napad .Takodje sto sam primjetio za samo 10 tak minuta gledanja da su igraci veoma nervozni ,da psuju jedan drugom kao i da prijete jedni drugima ,da li je to normalno za ovaj sport nisam siguran ,al znam da timskog duha u ovoj ekipi nema !!
ma de ba ne lupetaj gluposti..kake prijetnje..RISTO NAM JE NAPRAVIJO SRAMOTU!!!..Nema poštovanja do jednog smajlagića najbolje krilo na svjetu nekoliko puta! Pa jadan ,jel se smajlagić samo na njega dere???!!! dere se na sviju,al to je njegov način rada!! I jedno pitanje ,kad su Ristu pozvali u makedoniju??? Kad ga je pipe istreniro..onda i ništa prije!!!..a igrači se jako dobro razumiju,jel viđam kako se zezaju prije treninga,tako da nemoj pričati neke gluposti!!!..... :o ...ako mu je več dopiz.... imao je upravni odbor,valda imaju direktore,sekretare u klubu..i fakat nakraju ako i to ne bi išlo imao je šansu da se obrati ehf...a ne on balkanac sa šakama...fujjjjjj....a sada radi jednog riste neka se nam cjela evropa smije koji smo balkanci!!! :oops: :oops: ...i nadam se da je pipe ok...i da če ostat još 6 godina u sarajevu!!!!

samba
Kontakt:

Post Postao/la samba » 18 okt 2010, 18:43

makedonac je napisao/la:Salmane,ke se najdat sega i drugi igraci,sam si go srusi autoritetot jezicni dikatotor,toj dobiase cotek i kako igrac vo Bitola,a sega tie kompleksi gi leci so jezicna tortura,site sme nie Risto,gledaj samo faca na Risteta ,fin i nasmean decko posle sekoj gol so ke dade,a ne ovaj dikator bez krv i meso,prepotentni i debilni lajavac,Salmane alias Triger ,odnesi si go vo Dubai... :ugeek:
Trigger = Salman

Alex13 = Jaškić

Makedonac = Risto

A baš mi se sviđaju Triggerovi komentari. Ko bi rekao da je Salman!?

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 18 okt 2010, 18:44

brazzo je napisao/la:pa dajte ljudi džaba se prepucavate a nezz se ni pravi razlog zbog čega je nastala frka i ko je kriv, tako da je bezveze da se brani bilo koja strana ali ovo je još jedan dokaz koliko nam je sport u qrcu :(
Ok, mirotvorac.
Ovo je forum i uvijek se džaba 'prepucavamo'.
Ne znamo PRAVI RAZLOG!?
To uopšte nije bitno, koji god da je razlog - ono što je uradio "junačina" je nedopustivo bilo gdje u civiliziranom svijetu, sportu pogotovo.
Halo!
Igrač nasrnuo fizički na trenera i ti se kao čudiš što je "frka", "koji su razlozi".... ko koga brani!? Šta se u ovakvom slučaju ima kao neko braniti - postupak je 'neodbranjiv' i to je suština.
Velahavle. :shock:
Bosno moja poharana....

nino p.
Kontakt:

Post Postao/la nino p. » 18 okt 2010, 18:46

@papilon
pričaš gluposti. jesi li ti rekreativac, ili profesionalac? kad hoćeš da živiš od sporta i primaš platu koja je bolja od doktorske, onda moraš biti spreman na režim koji dolikuje vrhunskim sportistima. a te su metode ponekad slične vojnim metodama. trebao bi pitati janicu kostelić koliko je puta rođeni otac natjerao na suze.
"igrači psuju jedan drugom” ... jest, i za kose se čupaju. ne pričaj gluposti.
@makedonac
vidim da si pun ljubavi za smajlagića. neki stari dugovi? smiri loptu. ovo je sport. jesi li to ti možda posavjetovao jadnog ristu da se ponaša ovako i da pravi skandale? čini se da jesi. jer očigledno imaš i svoje interese i neku pozadinsku priču. a ako jesi, treba da te bude stid. upropastio si karijeru jednom mladom čovjeku.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 okt 2010, 18:48

Trigger je napisao/la: Ok, mirotvorac.
Ovo je forum i uvijek se džaba 'prepucavamo'.
Ne znamo PRAVI RAZLOG!?
To uopšte nije bitno, koji god da je razlog - ono što je uradio "junačina" je nedopustivo bilo gdje u civiliziranom svijetu, sportu pogotovo.
Halo!
Igrač nasrnuo fizički na trenera i ti se kao čudiš što je "frka", "koji su razlozi".... ko koga brani!? Šta se u ovakvom slučaju ima kao neko braniti - postupak je 'neodbranjiv' i to je suština.
Velahavle. :shock:
pa dobro eto de pojasni šta mu je napravio tj kako ga je povrijedio jer ja sam pročitao da mu je nanio lakše tjelesne povrede a danas se i izvrnuće zgloba smatra težom ozlijedom i nisam mislio da budem mirotvorac jer ja nikome ne mogu zabraniti da kaže šta misli ali je glupo da sad ovaj makedonac se pojavljuje na forumu da pljuje po klubu a ima tek par postova iza sebe a i vi se primili pusti ga ako ima šta pametno da piše nek izvoli ima i drugih tema a ako se reigstrovao kako bi ovdje napisao par gluposti bolje je da odma' ode.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 18 okt 2010, 19:02

makedonac je napisao/la:mi e zal sto se posramoti Smajl aga i go tepaat negovite deca,vreme e da si zamine so triger vo Dubai
:mrgreen: ,ostavka,pospi se so pepel :mrgreen:
E moj 'druže makedonski".... ni jezika "vlastitog" dobro ne znaš!
A tvoj siledžija (i ti isto) pojma nema kako bi prošao, nadrlj'o, u stvarnom "fajtu" sa Smajl-agom, ali Smajlagić je gospodin, svjetski čovjek - najbolje desno krilo svijeta, zvanično, prošlog vijeka i takva osoba sebi ne dopušta da bude kao tvoj "junačina"...
A tvrdim ti da bi tvoj zagrebački Makedonac debelo nadrlj'o u eventualnom obostranom okršaju, bez obzira na razliku u godinama i tjelesnoj masi "na oko"... :mrgreen:
Bosno moja poharana....

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.