Ako Željo pobjedi, namješteno je, no ako ipak bodovi ostanu u Mostaru onda je sve regularno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
znaci ako zeljo pobjedi vi ste se prodali ko ravaku a ako izgubi vi ispadate ko neka starletaRodjeniiBrato je napisao/la:Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove. Ovo je dokaz koliko je nasa liga smjesna, nadam se da nece biti mutni radnji, da gledamo lijep fudbal, da bude golova i nek bolji pobjedi.
Pa svaka budala zna sto je dosao u svlacionicu, a sad sta ce biti, sta se tu dogovorilo, neznam...Djorkaeff je napisao/la:znaci ako zeljo pobjedi vi ste se prodali ko ravaku a ako izgubi vi ispadate ko neka starletaRodjeniiBrato je napisao/la:Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove. Ovo je dokaz koliko je nasa liga smjesna, nadam se da nece biti mutni radnji, da gledamo lijep fudbal, da bude golova i nek bolji pobjedi.
RodjeniiBrato je napisao/la: Pa svaka budala zna sto je dosao u svlacionicu, a sad sta ce biti, sta se tu dogovorilo, neznam...
Napusti temu molim teRodjeniiBrato je napisao/la:Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove.
Ovaj drugi citat je moje mišljenje, a vjerovatno je to i tacno, a ovi prvi citat mislim na to sta se dogovrilo ja to ne mogu znat, hoce li mu dati bodove ili nece!? al haj mi ti daj neki drugi razlog zbog njegovog dolaska na trening veleza dan prije tekme?gio10 je napisao/la:RodjeniiBrato je napisao/la: Pa svaka budala zna sto je dosao u svlacionicu, a sad sta ce biti, sta se tu dogovorilo, neznam...Napusti temu molim teRodjeniiBrato je napisao/la:Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove.
olimpic je sarajevu poslao kadete i nesto su prosipali suplju da ce davati sansu mladim igracima bla bla bla a protiv nas prosjek godina 30 mada sam to i ocekivo ali smijesni su....uvijekuztebe1921 je napisao/la:Sutra samo hrabro i prkosno. Ne treba previse ocekivati da ce Zrinjski kiksati. Olimpic sutra, kao i protiv pitara, igra sa juniorskim sastavom. Igrat ce onaj mali Cubara, stoper, inace to ce mu biti druga utakmica za prvi tim poslije one na Kosevu. Mene samo zanima zasto nije igrao protiv nas ili neke druge utakmice, te zasto je Kolar bio bijesan kad su izgubili od nas, a igrali su im najbolji igraci... al eto Zeljo kad izgubi sve je regularno, kad pobjedi haos nastane. Uglavnom ne treba se obazirati na te gluposti, mi smo ipak najveci klub u drzavi i ja ne mogu opisati koliko sam ponosan na ove momke. Sutra 0:2 Kerla i Ara
Je li bio Lutvo sa njim,ako jeste onda je namjesteno 100%..RodjeniiBrato je napisao/la:Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove. Ovo je dokaz koliko je nasa liga smjesna, nadam se da nece biti mutni radnji, da gledamo lijep fudbal, da bude golova i nek bolji pobjedi.
Amar Osim dogovorio sa Velezom saradnju za jednu utakmicu,u nedostatku golmana izasao je u susret i bit ce na golu VelezaRodjeniiBrato je napisao/la:Ovaj drugi citat je moje mišljenje, a vjerovatno je to i tacno, a ovi prvi citat mislim na to sta se dogovrilo ja to ne mogu znat, hoce li mu dati bodove ili nece!? al haj mi ti daj neki drugi razlog zbog njegovog dolaska na trening veleza dan prije tekme?gio10 je napisao/la:RodjeniiBrato je napisao/la: Pa svaka budala zna sto je dosao u svlacionicu, a sad sta ce biti, sta se tu dogovorilo, neznam...Napusti temu molim teRodjeniiBrato je napisao/la:Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove.
E svašta sam čuo i pročitao o "namještanju"utakmica, opcenito, ne samo u nasoj ligi.RodjeniiBrato je napisao/la:Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove. Ovo je dokaz koliko je nasa liga smjesna, nadam se da nece biti mutni radnji, da gledamo lijep fudbal, da bude golova i nek bolji pobjedi.
Jesi li ti onaj sa Sci-Fi kanala, sto vidi nevidjeno, drago mi je sto smo te upoznali.Od danas vanzemaljci odredjuju prvaka BH-a.RodjeniiBrato je napisao/la:Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove. Ovo je dokaz koliko je nasa liga smjesna, nadam se da nece biti mutni radnji, da gledamo lijep fudbal, da bude golova i nek bolji pobjedi.
amar osim samo prosi, onako, samo mu treba koji bod... A umjesto tri boda dobit cete aBd tri gola!Buu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
Mene bi bilo stid da sam na tvom mjestu nakon takvih prica. Ne da sramotis sebe evc grad i klub iza kojeg stojis.RodjeniiBrato je napisao/la:amar osim samo prosi, onako, samo mu treba koji bod... A umjesto tri boda dobit cete aBd tri gola!Buu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
zaboravio si spomenut da on nije bio sam tamo nego sa još jednim čovjekom i evo on mi javi dogovorena je tekma 0-2RodjeniiBrato je napisao/la:amar osim samo prosi, onako, samo mu treba koji bod... A umjesto tri boda dobit cete aBd tri gola!Buu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
100tinjak navijaca je danas bilo na treningu, a vidio sam da su neki i uslikali osima,ubrzo ce slike...terabajt je napisao/la:Mene bi bilo stid da sam na tvom mjestu nakon takvih prica. Ne da sramotis sebe evc grad i klub iza kojeg stojis.RodjeniiBrato je napisao/la:amar osim samo prosi, onako, samo mu treba koji bod... A umjesto tri boda dobit cete aBd tri gola!Buu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.