Kakvo bolan spinovanje ljudi doslovno pisu da grad baca pare u bunar bez dna.costacurta08 je napisao/la:Kako samo spinujete,merak je napisao/la:O jebu majku pa jel ovo moguce kad grad ne daje onda pljuvanje po gradu, po Jasminu kad da pare onda je bacanje para bolje da su dali negdje drugo.
Nije problem što grad izdvaja već je problem što nema kontrole utroška sredstava.
U ovom slučaju grad izdvaja sam za sebe jer je Sloboda gradsko vlasništvo i javno dobro kojim upravlja grad. To javno vlasništvo je već u dugu preko 7M KM a ti i pored toga izdvajaš dodatna sredstva iz budžeta bez da se pitaš ko je doveo klub u tu situaciju? Kako i na koji način?
Bez istrage, sankcija i krivičnih prijava protiv odgovornih?
Ko garantuje gradu da i ovih 500k KM neće spichkat ko i sve pare do sad?
Grad traži da mu se dostave izvještaji za ovih 500k koje će sad dobiti, pa gdje su izvještaji za do sada potrošene milione iz budžeta?
Mogu ja vama ovako pisati do jutra ali neće imati efekta, jer ste zaslijepljeni voždom koji plasira ideju o **** gradu na planeti koji je bolji od Londona i Beča. Za njega i ekipu oko njega možda i jeste, dokle god sam sebi izdvaja 500k KM i ne traži i ne poziva nikoga na odgovornost i neće nigdje na planeti živjeti bolje.
Ono ko fol dobrotvor,
Dva su mjeseca prošla kako je vodovod ujebao put u Mosniku. Nema kaze para za ovu godinu za sanaciju.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
samo Sloboda
-
- Kontakt:
Pa u neku ruku ako ne rijesis problem koji klub ima, a pouceni dosadasnjim iskustvom i jeste bacanje para u rupu bez dna..
- Beduin
- Kontakt:

Ne pisemo mi da grad ne daje pare, jer daje i previse, nego da drze klub blokiran i ne moze se napred s ovakvim uredjenjem.merak je napisao/la:O jebu majku pa jel ovo moguce kad grad ne daje onda pljuvanje po gradu, po Jasminu kad da pare onda je bacanje para bolje da su dali negdje drugo.
Mozda je vama vama OK da se iz budzeta grada bacaju milioni maraka na borbu za opstanak svake godine, ali meni kao tuzlaku to nije OK. Oni ce svaki taj dinar namiriti od nasih para podizanjem poreza i cega sve ne. A klub ce i dalje voditi nesposobni i nekvalifikovani ljudi kojima spoet nije primarna orjentacija.
Previse mi (gradjani, Tuzla, BiH) imamo problema i bez fudbala i rasipanja ni u sta. Da imas rezultate barem bi imalo smisla.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 27 sep 2019, 08:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
tacno tako.
-
- Kontakt:
trebaju promijenit nacin organizacije funkcionisanja i finansiranja kluba.
jer ovako ne ide, za par mjeseci opet isti problem.
Treba razgovarati sa jakim ljudima i firmama da budu sponzori ali ne možeš ih natjerati. Možda i možeš preko politike ali to je vise lihvarstvo i opet zavisis od izbora.Sariel1987 je napisao/la:trebaju promijenit nacin organizacije funkcionisanja i finansiranja kluba.
Treba omogućiti investitorima da dodju i ulože u Slobodu, ali ne možemo ih stvoriti već se samo nadati da će se nekad neko pojaviti.
Jbg nije to tako lagano i jednostavno kako se pretstavlja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa upravo je to i problem. Desetine miliona su otisle u ko zna cije ruke. Rezultata nikakvih. Sve neki sipovi, opstanci, mostovi...a nista.Beduin je napisao/la:
Ne pisemo mi da grad ne daje pare, jer daje i previse, nego da drze klub blokiran i ne moze se napred s ovakvim uredjenjem.merak je napisao/la:O jebu majku pa jel ovo moguce kad grad ne daje onda pljuvanje po gradu, po Jasminu kad da pare onda je bacanje para bolje da su dali negdje drugo.
Mozda je vama vama OK da se iz budzeta grada bacaju milioni maraka na borbu za opstanak svake godine, ali meni kao tuzlaku to nije OK. Oni ce svaki taj dinar namiriti od nasih para podizanjem poreza i cega sve ne. A klub ce i dalje voditi nesposobni i nekvalifikovani ljudi kojima spoet nije primarna orjentacija.
Previse mi (gradjani, Tuzla, BiH) imamo problema i bez fudbala i rasipanja ni u sta. Da imas rezultate barem bi imalo smisla.
Oni jedva docekaju da daju da mogu to rastaliti. Sve ono sto imaju posteno stekli sjedeci u kancelarijama? Jes al' u qurcu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
I jel imaju gdje glasovi GV za ovaj dio oko Slobode? Ko je za, ko protiv? 

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
I to isto im reko i momak na GV.merak je napisao/la:Kakvo bolan spinovanje ljudi doslovno pisu da grad baca pare u bunar bez dna.costacurta08 je napisao/la:Kako samo spinujete,merak je napisao/la:O jebu majku pa jel ovo moguce kad grad ne daje onda pljuvanje po gradu, po Jasminu kad da pare onda je bacanje para bolje da su dali negdje drugo.
Nije problem što grad izdvaja već je problem što nema kontrole utroška sredstava.
U ovom slučaju grad izdvaja sam za sebe jer je Sloboda gradsko vlasništvo i javno dobro kojim upravlja grad. To javno vlasništvo je već u dugu preko 7M KM a ti i pored toga izdvajaš dodatna sredstva iz budžeta bez da se pitaš ko je doveo klub u tu situaciju? Kako i na koji način?
Bez istrage, sankcija i krivičnih prijava protiv odgovornih?
Ko garantuje gradu da i ovih 500k KM neće spichkat ko i sve pare do sad?
Grad traži da mu se dostave izvještaji za ovih 500k koje će sad dobiti, pa gdje su izvještaji za do sada potrošene milione iz budžeta?
Mogu ja vama ovako pisati do jutra ali neće imati efekta, jer ste zaslijepljeni voždom koji plasira ideju o **** gradu na planeti koji je bolji od Londona i Beča. Za njega i ekipu oko njega možda i jeste, dokle god sam sebi izdvaja 500k KM i ne traži i ne poziva nikoga na odgovornost i neće nigdje na planeti živjeti bolje.
Ono ko fol dobrotvor,
Dva su mjeseca prošla kako je vodovod ujebao put u Mosniku. Nema kaze para za ovu godinu za sanaciju.
Ako ce upumpat pare koje ce oni spickat za tri dana a klub ostaviti kakav jeste onda nema smisla.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozemo da pogadjamo ko je protiv. Vjerovatno ovi sto nam zele lose, sto znaci zelena, plava i nova zelena.Madal je napisao/la:I jel imaju gdje glasovi GV za ovaj dio oko Slobode? Ko je za, ko protiv?
Ne treba ništa unaprijedtuzlak1987 je napisao/la:Mozemo da pogadjamo ko je protiv. Vjerovatno ovi sto nam zele lose, sto znaci zelena, plava i nova zelena.Madal je napisao/la:I jel imaju gdje glasovi GV za ovaj dio oko Slobode? Ko je za, ko protiv?

A nije nam bilo druge nego da dobijemo te pare. I za narednu sezonu isto klub treba dobre pare dobiti od grada. Samo sto to nije ni blizu dovoljno već moramo naći i druga sredstva finansiranja i taj nas dio malo zeza. Kad bi to pronašli, stabilizovali klub vremenom i grad bi iz godine u godinu mogao smanjivati transu koju daje i eventualno čak i ukinuti sredstva iz budžeta za Slobodu.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nemoj unaprijed pricat.tuzlak1987 je napisao/la:Mozemo da pogadjamo ko je protiv. Vjerovatno ovi sto nam zele lose, sto znaci zelena, plava i nova zelena.Madal je napisao/la:I jel imaju gdje glasovi GV za ovaj dio oko Slobode? Ko je za, ko protiv?
U utorak 100k u oktobru ce biti 400k.
-
- Kontakt:
Ima on taj obicaj tako,ljubi ga "veliki vodja".
Ocekujem da na skupstini ispune zahtjeve ovog hrabrog momka koji im je sasuo sve u lice i da konacno klub lici na nesto.
Sto se tice igraca komplet dugovanja bice im isplacena i bas me zanima kako ce odigrat sada u Zenici......
Ocekujem da na skupstini ispune zahtjeve ovog hrabrog momka koji im je sasuo sve u lice i da konacno klub lici na nesto.
Sto se tice igraca komplet dugovanja bice im isplacena i bas me zanima kako ce odigrat sada u Zenici......
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- Beduin
- Kontakt:
Ima li gdje video tog izlaganja clana UG?
075 ❤
075 ❤
https://www.facebook.com/watch/?t=308&v=528852504353496Beduin je napisao/la:Ima li gdje video tog izlaganja clana UG?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Cim legne plata bekic ce ozdraviti hahafukara87 je napisao/la:Amer Bekic se vraca znaci

- Beduin
- Kontakt:
Je li to sve od njega? U biti to je to, samo sto ovi nemaju vplje slusati, ova teta sa njegove lijeve strane zjevce ustima, uzvrpoljila se kao da i ona jedva ceka samo da prodje dan i ode kuci poroditi.Aerials je napisao/la:https://www.facebook.com/watch/?t=308&v=528852504353496Beduin je napisao/la:Ima li gdje video tog izlaganja clana UG?

Ja kako imam info Kurevic je svoje odradio, samo je pitanje ko ce ga zamijeniti. A nadam se na ovoj sjednici sto vise konstruktivnih prijedloga i dogovora, da se krene napred.
075 ❤
075 ❤
Da li je za ocekivati neke rotacije sutra u odnosu na Zrinjski.
Ristic ostade puska bez ispaljenog metka. Sta tek reci za Abida koji je do sada imao sigurno 6-7 situacija u kojima je trebao zabiti, a konto je 0.
Ristic ostade puska bez ispaljenog metka. Sta tek reci za Abida koji je do sada imao sigurno 6-7 situacija u kojima je trebao zabiti, a konto je 0.
tuzlanska Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Sad ce igrati prepunog stomaka i eto opravdanja za tromost i losu igru.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.