Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
U kost.Madal je napisao/la:Izlaganje UG na GV![]()
![]()
Na mob pogledajSviuodbranu je napisao/la:Na poslu sam, moze li neko napisati sta je reko momak..
Barem najzanimljivije za nas klub par stavki
Vijećnici Gradskog vijeća Tuzla su danas na 37. sjednici Gradskog vijeća Tuzla usvojili Odluku da se FK Sloboda obezbijedi dodatnih 500.000 KM.
Od ukupnog iznosa 100.000 KM će biti hitno upućeno u blaganju kluba dok će ostatak od 400.000 KM biti obezbijeđen rebalansom budžeta.
Odluka je donešena kako bi Sloboda sačuvala status premijerligaša. Dalje, Gradsko vijeće Tuzla će od menadžmenta FK Sloboda tražiti izvještaj o utrošku ovih sredstava kao i spisak svih uposlenika FK Sloboda sa naznačenim primanjima.
Gradsko vijeće Tuzla će kako se dalje navodi u odluci tražiti da se povećaju izdvajanja prema RSD Sloboda odnosno FK Sloboda i sa kantonalnog odnosno federalnog nivoa. Također, Gradsko vijeće Tuzla sugireisalo je Skupšitni FK Sloboda da izvrši revitalizaciju članova u skladu sa svojim statutarnim ovlastima s ciljem poboljšanja stanja u ovom sportskom kolektivu.
Pa ja ovo je eskivaza, nece biti uredjenja kluba koje UG trazi vec se daju pare vece dok se malo ne smiri. Ali nadajmo se da grijesimo ali ja se ne nadam promjeni statuta da se ne razocaram.Sviuodbranu je napisao/la:Jebote led kako je lijepo gazdovati u Slobodi.
Slusas Jasmina i trosis gradske pare, glumis baju
, a kokuz zesci.
Ovo nije normalno, milioni se skrsise a nikakvog napretka
Znaci uprava mora obezbjediti bar jos 200.000KM da bi funkcionisali. I to je da samo pokrije zaostatak.Aerials je napisao/la:Vijećnici Gradskog vijeća Tuzla su danas na 37. sjednici Gradskog vijeća Tuzla usvojili Odluku da se FK Sloboda obezbijedi dodatnih 500.000 KM.
Od ukupnog iznosa 100.000 KM će biti hitno upućeno u blaganju kluba dok će ostatak od 400.000 KM biti obezbijeđen rebalansom budžeta.
Odluka je donešena kako bi Sloboda sačuvala status premijerligaša. Dalje, Gradsko vijeće Tuzla će od menadžmenta FK Sloboda tražiti izvještaj o utrošku ovih sredstava kao i spisak svih uposlenika FK Sloboda sa naznačenim primanjima.
Gradsko vijeće Tuzla će kako se dalje navodi u odluci tražiti da se povećaju izdvajanja prema RSD Sloboda odnosno FK Sloboda i sa kantonalnog odnosno federalnog nivoa. Također, Gradsko vijeće Tuzla sugireisalo je Skupšitni FK Sloboda da izvrši revitalizaciju članova u skladu sa svojim statutarnim ovlastima s ciljem poboljšanja stanja u ovom sportskom kolektivu.
Nije im ni duznost ovo sto rade. Ovo nije uredu sa ga yebes.tuzlak1987 je napisao/la:Pa nije ni duznost grada da lijeci bolesne ljude vec onih iznad. Ali nije ni bitno, nije to tema.
Ovo je lose uredjenje kluba i troskovi su sve veci tako da trebaju napraviti reorganizaciju kluba i novi statut. Ali je ok i kada grad daje neke pare jer to spada u njihovu nadleznost. Meni je u jednu ruku i drago jer postoji dosta mrzitelja Slobode u kantonu i gradu koji se nadaju losem za Slobodu i kontrolisali bi pare i u Tuzli. Sa druge strane mi je jasno da se 500k moze bolje iskoristiti ali ako je vec doslo do toga da nemamo za kifle bolje ovo nego nista.Sviuodbranu je napisao/la:Nije im ni duznost ovo sto rade. Ovo nije uredu sa ga yebes.tuzlak1987 je napisao/la:Pa nije ni duznost grada da lijeci bolesne ljude vec onih iznad. Ali nije ni bitno, nije to tema.
Samo...ma bjezi
ovo nije u redu iako je očigledno u kojem smjeru ide priča već duži period...Daj budžet, daj tranšu daj...Karića i sve ostale fino sabrat pa na panonska nek naplaćuju karte...Sviuodbranu je napisao/la:Nije im ni duznost ovo sto rade. Ovo nije uredu sa ga yebes.tuzlak1987 je napisao/la:Pa nije ni duznost grada da lijeci bolesne ljude vec onih iznad. Ali nije ni bitno, nije to tema.
Samo...ma bjezi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.